Nieuwe videoanalyse van het incident in Kenosha waarbij twee mensen doodgeschoten werden, bewijst dat Kyle Rittenhouse niet eerst schoot en uit zelfverdediging handelde.

Rittenhouse schoot drie relschoppers neer tijdens de confrontatie en doodde er twee, waarvan één een veroordeelde pedofiel was en in het register van zedendelinquenten stond in Wisconsin.

Videobeelden en foto’s van het incident laten zien hoe Rittenhouse werd achtervolgd en fysiek werd aangevallen voordat er geschoten werd.

Een van de personen die hij neerschoot had een pistool in zijn hand, terwijl een ander hem met een skateboard op het hoofd probeerde te slaan en nog een ander een schop op zijn hoofd richtte toen hij op de grond lag.

Nu blijkt uit een nieuwe analyse van de beelden die voorafgingen aan Rittenhouse die zijn AR-15 afvuurde, van de New York Time Visuele Analyses journalist Christiaan Triebert, dat de 17-jarige niet als eerste schoot.

“Om 23:19 uur is Rittenhouse te zien in deze YouTube livestream. Hij wordt achternagezeten op een parkeerplaats. Terwijl hij wordt achtervolgd, schiet een onbekende schutter het eerste schot in de lucht”, tweet Triebert.

Het mondingsvuur van het eerste schot in de video is ook vanuit een andere hoek te zien.

Rittenhouse is beschuldigd van moord, vermoedelijk om de marxistische Black Lives Matter meute tevreden te stellen, maar al het bewijs toont duidelijk aan dat hij handelde uit zelfverdediging.

Trump: De Democraten hebben bedrog gepleegd

Men kan zich afvragen of de mainstream media nu zullen vermelden dat er minstens twee schutters betrokken waren bij de confrontatie en dat degene die Rittenhouse achtervolgde als eerste zijn vuurwapen afvuurde.
Ik zou er niet op rekenen.

BLM-activisten vieren de moord op vijfjarig blank jongetje: “Wraak voor zijn witte privilege”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here