Een blanke man werd zondag in Portland op beestachtige wijze mishandeld door een “Black lives matter-menigte”, meldt de New York Post. De man werd tot bloedens toe en bewusteloos geschopt.

Op zondag rond 22:30 werden een blanke man en zijn vrouw aangevallen en mishandeld door een linkse menigte in Portland, VS. De man zat in zijn auto toen hij door het linkse gespuis werd aangevallen.

“Hij heeft niets gedaan!”, wordt op de achtergrond geschreeuwd op hetzelfde moment dat de aanval begint. De man probeert dan weg te rijden van de scène, maar wordt achtervolgd door de menigte en crasht zijn auto.

Extreem links “lachte” toen de man tegen een lantaarnpaal reed, schrijft de New York Post.

Het slachtoffer wordt dan uit de auto gesleurd en meerdere malen geslagen. Hij bloedt uit het hoofd en probeert zijn vrouw te bellen. Hij probeert de linkse terroristen te laten begrijpen dat hij niets verkeerd heeft gedaan.

De linksen, die zowel zwart als blank zijn, noemen de man een “nikker” en gooien hem op de grond terwijl hij probeert op te staan.

Plotseling krijgt hij een krachtige schop recht in het gezicht en raakt onmiddellijk bewusteloos.

Backup:

“Waar de fuck heb je over nikker”, zegt de dader nadat hij het hoofd van het slachtoffer tegen de grond heeft geschopt.

De gehavende man begint dan te bloeden uit een grote wond in zijn achterhoofd.

  Black Lives Matter: Red Bull bezoldigt zich niet aan deugterrorisme 

Zijn huilende vrouw werd door de linkse menigte tegengehouden en de oproerpolitie moest het ambulancepersoneel helpen om de man op te halen toen ze werd geconfronteerd met een “gewelddadige menigte”, aldus de New York Post.

Er zijn meerdere opnames van het gebeuren. In een videoclip hoort men “Black lives matter nikker” schreeuwen als de man bewusteloos op de grond ligt.

De politie schrijft op haar website dat de man ernstig gewond is geraakt en dat de misdaad wordt onderzocht, maar dat er niemand is gearresteerd.

Het gezicht van de dader is duidelijk zichtbaar in de film en hij is ook genoemd op social media.

“Beesten!”, schrijft iemand in het commentaarveld op Twitter over het gedrag van links.

Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”

Vorig artikelAntifa-demonstranten probeerden het Sturgis motorfestival te verpesten – eindigde niet goed voor hen
Volgend artikelMeer dan 50 mensen zijn dit weekend in New York neergeschoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik denk dat president heel veel Amerikanen een groot plezier zou doen als hij daders van dergelijke misdrijven zou laten afschieten door ’t leger of hen laten oppakken en terugsturen naar waar zij vandaan komen én thuis horen n.l. de oerwouden van Afrika,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in