Sterk escalerende misdaadgolf in Democratische steden in de Verenigde Staten

1
Screenshot YouTube WCCO - CBS Minnesota

De website Zerohedge beschrijft een Verenigde Staten in chaos en verval waar gewelddadige misdaden in grote Democratische steden als nooit tevoren in overvloed voorkomen, gedemoraliseerde politieagenten zelfmoord plegen en de mainstream media vertroebelen met berichten over “vreedzame protesten”.

Het beeld dat wordt geschetst is er een waarin grote steden in de Verenigde Staten – die allemaal door de Democraten worden geregeerd – worden geteisterd door rellen, plunderingen en allerlei ernstige misdrijven. In deze steden plegen de gedemoraliseerde politieagenten nu één voor één zelfmoord.

Zerohedge geeft de mainstream media en linkse politici de schuld van een groot deel van de ontwikkeling:

Wat dachten ze dat er zou gebeuren? Wekenlang hebben de mainstream media en veel linkse politici de chaos, de rellen en het geweld in de grote steden in heel Amerika onophoudelijk geprezen. Ondertussen hebben de mainstream media en veel politici ter linkerzijde ook de politie gedemoniseerd en degenen gepromoot die oproepen om hen te ontmantelen. Het was onvermijdelijk dat er gevolgen zouden zijn, en die zijn behoorlijk dramatisch geweest.

De auteur Tyler Durden, die de liberale democratie verdedigt en de noodzaak ziet van een sterk en effectief politiegezag dat de opbouw van de samenleving beschermt, ziet geen behoefte om de rol van dit gezag in de samenleving te problematiseren.

Hij richt zich daarom in zijn artikel sterk op de manier waarop politici en de media politieagenten demoraliseren door middel van onterechte kritiek. Hij wijst op twee beschreven gevallen waarin politieagenten zelfmoord hebben gepleegd en wijst op media-aandrijving als onderliggende oorzaak.

  Songbird - Een film over Covid-23 en vier jaar lockdown.

Er lijkt echter geen sprake te zijn van een “zelfmoordgolf” onder politieagenten, zoals Durden suggereert.

Deze week zijn er echter twee gevallen van zelfmoord door de politie gemeld.

Op dinsdag heeft een onlangs gepromoveerde politiechef uit Chicago, genaamd Dion Boyd, de stad geschokt toen hij zichzelf in het hoofd schoot:

Politiechef Dion Boyd uit Chicago, 57 jaar oud, werd onlangs op dinsdagmorgen dood aangetroffen in het westelijke deel van het politiedistrict van Homan Square, nadat hij zichzelf een pistoolschot door het hoofd had gelost.

En slechts een dag later, op woensdag, besloot een politieagent uit New Jersey dat hij er genoeg van had:

Een politieveteraan van Trenton nam woensdag zijn eigen leven op een parkeerplaats, zeggen politieambtenaren van Trenton.

Politieagent Daniel Pagnotta, een veteraan met 21 jaar dienst achter zich, stierf vanochtend in Plainsboro, volgens een woordvoerder van de stad.

Durden argumenteert dat politieagenten die in de publieke ruimte zelfmoord plegen een zware symboliek betekenen voor andere leden van een politiemacht die steeds meer onder druk komen te staan ​​- door een escalerende ernstige criminaliteit, waarvan het bestaan ​​door de mainstream media wordt ontkent, en door een toenemende laster door dezelfde media.

Als het gaat om de toename van de criminaliteit in grote Amerikaanse steden is dat goed gedocumenteerd. Verslaggever Alex Berenson stelt dat de curve voor het aantal moorden  in vrijwel alle grote stedendrastisch is gestegen.

Het aantal moorden is jaar na jaar in bijna alle grote steden – Denver, Phoenix, Los Angeles, Boston, Houston, St. Louis en Miami – met 10-50 procent gestegen. Durden stelt dat de moordcijfers “sinds de jaren zestig van de vorige eeuw niet meer op deze manier zijn gestegen”.

In Minneapolis, waar de verslaafde draaideurcrimineel George Floyd stierf tijdens een politieoptreden – de gebeurtenis die voor de mainstream media de latere geweldsspiraal (die men tegelijkertijd ontkent te bestaan) rechtvaardigt – hebben criminelen een speciaal soort stoutmoedigheid ontwikkeld.

  VS: De oorlog tegen de ongevaccineerden wordt opgevoerd - Ongevaccineerden worden geclassificeerd als "Binnenlandse Terroristische Dreigingen"

Het aantal overvallen in de stad is dit jaar met 36 procent toegenomen, autodiefstallen met 46 procent en een groot aantal van deze misdaden heeft volledig ongegeneerd op klaarlichte dag plaatsgevonden.

Durden ziet een groot deel van de oorzaak van de geweldsspiraal in een ongekende terughoudendheid van de samenleving:

Het is geen toeval dat de Democraten bijna alle grote steden runnen waar de misdaadcijfers absoluut exploderen.

Het tolereren van de rellen, plunderingen en chaos die de demonstranten hebben veroorzaakt, is een grote vergissing, want het nodigt alleen maar uit tot nog meer criminaliteit.

En en pakt de rol van de valse media weer op:

De mainstream media en veel politici ter linkerzijde blijven de rellen aanduiden als “vreedzame protesten”, ook al kan iedereen het geweld zien dat zich afspeelt. Het is bijna alsof ze geloven dat als ze alleen maar met de uitdrukking “vreedzame protesten” genoeg zeggen om ons allemaal te hersenspoelen om het narratief te geloven dat ze proberen te pushen.

Durden eindigt echter met het schrijven over een politicus die deze week voor opschudding zorgde door de rauwe realiteit van de straten onder de ogen van de socialisten te brengen:

Toen Jim Jordan tijdens een hoorzitting in het Comité van Justitie van het Huis van Afgevaardigden een video afspeelde die het geweld liet zien dat gebruikt werd tijdens de rellen in de Amerikaanse steden van vandaag – een geweld waarvan iedereen getuige kan zijn op social media – creëerde het een grote opschudding en heeft hij veel harde kritiek gekregen in de mainstream media en van andere gevestigde politici voor zijn handeling.

MUST READ: Bodycam transcript vertelt een ander verhaal over de dood van George Floyd

Vorig artikelLe Pen belooft alle criminele migranten te deporteren bij een verkiezingsoverwinning in 2022
Volgend artikelTrump neemt de leiding over Biden voor de presidentsverkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wel, dat ze in Amerika wat op democratische-linkse-klootzakpolitici schieten!
    Zij zijn het die de rellen aanmoedigen en opstoken, niet Trump of de Republiekeinen…
    Zij zijn verantwoordelijk voor de geweldsdelicten en moorden, meestal begaan door negers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in