Screenshot: Gottfried Waldhäusl

Slechts één dag na de verschrikkelijke moslimterreuraanslag in Wenen observeerde de burgemeester van Pottendorf (Neder-Oostenrijk) executiescènes in het kasteelpark van de gemeente. Nu zijn asielzoekers geïdentificeerd als de acteurs in de gruwelijke moordscènes Ze handelden alleen volgens hun cultuur, verklaren de zogenaamde vluchtelingen.

Thomas Sabbata-Valteiner (SPÖ) is het dorpshoofd van Pottendorf. Op 3 november observeerde hij in het kasteelpark van Pottendorf een knielende jongen die van achteren met een “geweer” door een kopschot werd “geëxecuteerd”. Hij diende onmiddellijk een klacht in. De politie was echter niet in staat om de asielzoekers meteen te pakken te krijgen. Pas nu zijn de mannen opgespoord, meldt Wochenblick.

Zogenaamd minderjarige, onbegeleide vluchtelingen

De asielzoekers plaatsten vervolgens de video van hun executie op het internet. Als gevolg daarvan werden ze snel onderzocht, zoals de krant Heute meldt. Het zijn, naar eigen zeggen, minderjarige asielzoekers tussen 14 en 18 jaar. Ze komen uit een opvangcentrum voor minderjarige asielzoekers dat wordt beheerd door de Arbeiter-Samariterbund.

Executievideo deel van de cultuur?

Volgens het Heute bericht zijn de asielzoekers zich niet bewust van enig schuldgevoel. Het is volkomen normaal in hun cultuur dat er executievideo’s worden opgenomen, de mannen zouden dit aan de directrice van het asielcentrum hebben uitgelegd. Ze vroeg de asielzoekers om de video te verwijderen. Er wordt echter nog steeds gezegd dat het beschikbaar is op het “Tiktok” platform. Het Bureau Binnenlandse Veiligheid onderzoekt de zaak.

Asielstaatraad FPÖ: “Deporteren, val niet in de zelfgegraven humanitaire valkuil”

Gottfried Waldhäusl (FPÖ), lid van de staatsasielraad, eist deportatie van de asielzoekers. Zelfs als ze jong zijn, zegt hij dat men niet in de “zelfgegraven humanitaire valkuil” moest vallen. Want: “Dit is geen spelletje en voor mij houdt daar alle lol op. De speelse executie van vandaag is de terroristische aanslag van morgen”.

Islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen jachtgedierte voor moslimmannen

  Oostenrijkse Coronapolitie slaan oude man bloedig in elkaar
Vorig artikelMeer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten
Volgend artikelWat de Covid-vaccin hype niet vermeldt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Dat leren ze al in “palestina” al op school als toneel stukjes voor de klas of om zo te spelen met je vriendjes.
  De filmpjes daar vandaan kennen we dacht ik wel.
  Net zo als je als kleuter leert om een schaap ze strot door te snijden en onder het bloed te zitten.
  Of op welke plekken je het best kan steken met een mes.

  Zijn we nu echt verbaasd dat ze dat dan hier ook doen?
  Het wordt met de paplepel er in gegoten vanaf hun geboorte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in