In de volgende door RAIR Foundation USA gepubliceerde video slaakt een zogenaamde Syrische “vluchteling”, die net klaar is met zijn juridisch opgelegde “gemeenschapsdienst”, dreigementen in een haatdragende tirade tegen het land dat hem heeft opgenomen, Nederland. In plaats van dat de autoriteiten en de regering zich inspannen om de grenzen te sluiten, of om asielzoekers en migranten door te lichten, zijn ze bezig met het arresteren en lastigvallen van politieke leiders en burgers die hun suïcidale opendeurenbeleid en de invoer van de islam durven aan te vechten.

De Syriër geeft gedetailleerd verslag over de gewapende overval die hij zal plegen omdat de regering de hoeveelheid gratis geld die hij ontvangt heeft verminderd.

“Fuck die dag dat ik in Nederland kwam. Fuck de koning. Fuck alles. Kanker je moeder man. Fuck die dag in Nederland. Wollah, ik zweer, als ik nu heb bus naar Syrië, ik ga nu naar Syrië […] Ik ga een overval doen, wacht maar, wacht maar, ik kanker overvallen doen”, en meer fuck en kanker getier.

Hieronder de video van de Syrische asielzoeker die in Nederland woont.

Inmiddels heeft een Nederlands Hogergerechtshof afgelopen oktober het lef gehad om de veroordeling van de leider van de PVV, Geert Wilders, voor het zogenaamd beledigen van Marokkanen in een verkiezingsbijeenkomst in 2014 te bekrachtigen. Wilders vroeg de aanwezigen of ze “meer of minder Marokkanen wilden”. Nadat de menigte “minder, minder” had geantwoord, zei Wilders: “Nah, dan gaan we dat regelen”.

Als leider van een oppositiepartij is het tegenwerken van overheidsbeleid zoals immigratie en de islam faciliteren in feite zijn exacte taakomschrijving. Als zodanig heeft de Nederlandse regering het verzet tegen hun beleid effectief strafbaar gesteld.

  Big Brother is watching you, maar die BUK zagen we niet

Zie Geert Wilders’ antwoord op zijn bijeenkomst in 2014 dat leidde tot zijn veroordeling:

Geert Wilders, die in Amerika wordt gezien als “The Donald Trump of The Netherlands”, heeft door voortdurende doodsbedreiging door moslims en linksen zijn persoonlijke vrijheden verloren, omdat hij zich uitspreekt tegen de bedreigingen die de islam vertegenwoordigt en de Europese zelfmoordpolitiek van de open grenzen. Al bijna twee decennia lang leeft Wilders met 24 uur per dag politiebescherming en in een safehous.

Terwijl de Nederlandse politie en overheid Wilders lastigvallen en vervolgen omdat hij zich uitspreekt tegen de dreiging van het importeren van incompatibele en sharia-ambitieuze moslimmigranten, zijn deze moslimmigranten in staat om vrijelijk hun haat en geweldsdreigingen te verspreiden tegen hun gastland en zijn burgers.

Open uw ogen blanke Nederlander, u bent hier de slaaf

Vorig artikelGreat Reset – Megacities
Volgend artikelMeer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Gezien het taalgebruik van deze “vluchteling” heeft de Inburgeringscursus niet veel succes gehad.
    Óók taalkundig mankeert het één en ander aan ’s mans woordenvloed en zins-opbouw.
    Ik zou zeggen : “Fuck deze door een geitenziekte getroffen Syriër”
    “Als ik u heb bus, ik ga naar Syrië”, roept de Syrische mongool.
    Laten wij alleen doneren opdat deze nietsnut terug kan keren naar zijn zandbak.

  2. Ja, een boodschap willen brengen, enkel maar het f….. woord kennen, nou het enige f….. aan hem is, is dat hij f…. lul is, ik naar bus, ik naar Syrië, ik geen vliegtuig nu, ik vliegtuig Syrië, nou, zou ik zeggen je kan ook te voet, beetje zwemmen, beetje lopen, en halverwege opgegeten worden door een haai, dan kan hij zeggen, dat het f…… is, heeft ie wel op één punt gelijk. f…… .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in