Media blackout: Zwarte man zwenkte zijn SUV met opzet in blanke jongens – geen haatmisdaad aanklacht

0

Een zwarte man die opzettelijk zijn voertuig in drie blanke schooljongens op de stoep zwenkte, werd niet beschuldigd van een haatmisdrijf. Het incident, dat zich vorig jaar voordeed, werd alleen door de lokale media opgepakt, waardoor sommigen geloven dat de raciale aard van de misdaad niet overeenkomt met het heersende mainstream media narratief.

Op 5 april 2019 zag de 21-jarige Oghaleoghene Atunu drie schooljongens, in de leeftijd van 11 en 12 jaar, op een stoep in de voorstad lopen, reed achter de jongens om vervolgens op het gaspedaal te trappen en het trio met opzet te overrijden.

De beelden de bewakingscamera’s wezen erop dat Atunu meerdere keren rondom de doodlopende weg had gereden om een manier te zoeken om de meeste schade toe te brengen, alvorens zijn laffe aanval uit te voeren en de plaats delict te ontvluchten, schrijft TapHaps.

Eén slachtoffer raakte licht gewond, terwijl Josh Piazza zwaar gewond raakte en een schedelbreuk opliep.

De Arapahoe County District Attorney’s Office vond bewijs dat suggereert dat de aanrijding opzettelijk was, volgens de Colorado State Patrol, meldt KDVR. Maar Atunu handhaaft nog steeds zijn onschuld en beweert dat hij de controle over zijn voertuig verloor en in paniek raakte toen hij de jongens aanreed, wat hem ertoe zou hebben aangezet om te vluchten.

Atunu werd geïdentificeerd door een tip toen de 2004 Buick Rendezvous SUV werd herkend. Een beëdigde verklaring bepaalde dat het voertuig aan de moeder van de verdachte toebehoorde.

Na de aanrijding, die als opzettelijk werd beschouwd, werd Atunu geconfronteerd met 15 aanklachten, waaronder:

  De Dodelijke COVID-19 Vaccin Doofpot

3 aanklachten voor poging tot moord met voorbedachte rade; 2 aanklachten voor poging tot moord met voorbedachte rade; 2 aanklachten voor kindermishandeling; 1 aanklacht voor mishandeling met voorbedachte rade; 1 aanklacht voor nalatigheid bij een ongeval met ernstig lichamelijk letsel; 1 aanklacht voor mishandeling met een voertuig; 1 aanklacht voor nalatigheid bij de politie bij een ongeval; 1 aanklacht voor hit-and-run; 1 aanklacht voor roekeloos rijden; 1 aanklacht voor het besturen van een voertuig met een verlopen rijbewijs; en 1 aanklacht voor nalatigheid bij het observeren/veronachtzamen van een verkeerscontroleapparaat.

Na de arrestatie van Atunu, waarbij geen motief voor de gruwelijke aanslag werd vastgesteld, werd hij vastgehouden in de gevangenis van Arapahoe County met een borgsom van $ 250.000.

Ondanks meer dan een dozijn aanklachten en een lange gevangenisstraf leidde het ontbreken van een aanklacht wegens haatdelicten tot een discussie over wat er zou zijn gebeurd als de rollen waren omgedraaid, meldt Infowars.

“Er is een goede beschrijving voor deze misdaad, het heet RACISME!!”, tweette een Twitteraccount dat reageerde op een bericht over de misdaad.

“Stel je voor als het een blanke kerel was geweest die dit zwarte kinderen aandeed”, schreef een andere persoon.

Een derde persoon schreef: “Moet dit niet ook worden beschouwd als een federale misdaad op het gebied van burgerrechten, als het ras is omgekeerd?”

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

Vorig artikel80 procent had bijwerkingen bij tests van het nieuwe Coronavaccin – Gates wordt onder druk gezet
Volgend artikelMigranten proberen met geweld door te breken bij de Hongaarse grensovergang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in