Een 15-jarige Somalische asielzoeker in St. Louis, Verenigde Staten, die naar verluidt 1 meter 83 lang is en 80 kg weegt, brak het huis van zijn buurvrouw in en stal haar iPhone alvorens haar met een metalen staaf te mishandelen toen zij probeerde om haar telefoon terug te krijgen.

Volgens de zus van het slachtoffer besloot openbare aanklager Sakina Ahmad de tiener niet te vervolgen omdat hij een IQ van 49 heeft, schrijft Information Liberation.

Ik ben door het systeem in de steek gelaten.

Alicia Clarke vertelt dat zij precies een week geleden voor een korte wandeling haar woning verliet en toen ze terugkwam, merkte dat haar schoenen naar een andere plek waren verplaatst en dat haar mobiele telefoon weg was.

Ze gebruikte Find My iPhone om haar mobieltje te zoeken. De locatie werd in haar gebiedsrooster aangegeven. Ze gebruikte haar werktelefoon om het te bellen. “Ik open mijn achterdeur om het te bellen en ik hoor het in de achtertuin van mijn buurman achter me”, verklaart Clarke. Clarke vertelt dat ze de omheining over sprong om het te pakken en sprong terug naar haar tuin. Een andere buurman schreeuwde naar haar en zei, “Hé, ik heb hem verteld, ‘ik weet wat je gedaan hebt en ik bel de politie'”.

Clarke zegt dat de Somaliër toen over het hek sprong en haar aanviel.

“Hij sloeg me neer, trok aan mijn haar, en schopte me”, herinnert ze zich. Voordat hij wegliep, greep hij weer haar mobiele telefoon. Ze gebruikte haar werktelefoon om de politie te bellen.

  Apple wordt gedwongen Telegram te verwijderen

“Ik ben aan de telefoon met de politie van St. Louis, op weg naar mijn achterdeur, als hij terugkomt met een metalen staaf. Hij zit boven op me. Er was overal bloed. Ik moest op dat moment letterlijk vechten voor mijn leven”, vertelt ze 5 On Your Side.

Een jeugdrechtbank-ambtenaar zei dat de officier van justitie de zaak liet vallen voordat deze zelfs naar de rechter ging. De rechtbank was niet in staat om specifiek commentaar te geven op dit incident, omdat het zich om een jeugdige handelt. Clarke zegt dat haar beschuldigde aanvaller ontoerekeningsvatbaar werd bevonden omdat hij een IQ van 49 heeft.

Er werd mij altijd verteld dat IQ gewoon een ‘betekenisloze sociale constructie’ was. Blijkbaar is het volkomen geldig als het gaat om criminelen met een laag IQ te laten gaan.

Hier is het volledige verhaal dat haar zuster deelde op Facebook.

Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat

 

Vorig artikel“We hebben zoveel plezier samen”
Volgend artikelVS’ antwoord na de tweet van Iran over “oorlog tegen racisme”: “Jullie lynchen homo’s”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Het schijnt uit IQ onderzoeken dat bruinen en zeker een laag IQ hebben, een gorilla of chimpansee komt nog bij 80 a 85! Een Aziaat en een Europiaan zit gemiddeld rond de 100 en 120! Daarboven is heet het meerbegaaft!
    Onder de 50 ishet een geestelijk gehandycapte! En dat halen we massaaal binnen!

  2. IQ afrikaan: 64. Blanke europeaan:100
    IQ Boko (gorilla) 84

    In 2019 werden Somalische mannen die in NL kwamen gescanned; 48 is geestelijk gestoord,waarvan 285 schizofreen, en 20% anderszins

    Ze zijn doodgewoon zo gek als een ui.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in