De bekende vaccinlobbyist en ultraglobalist Bill Gates, die de ontwikkeling van vaccins in de VS leidt in samenwerking met de controversiële gezondheidsdirecteur Anthony Fauci, zegt in een interview dat hij zich geen zorgen maakt over het feit dat meer dan 80 procent van degenen die met het omstreden vaccin worden getest van het farmaceutische bedrijf Moderna bijwerkingen meldt.

In een interview met CBS-nieuwsanker Norah O’Donnell geeft Gates toe dat er veel onzekerheid bestaat over de vraag of het nieuwste Moderna-vaccin überhaupt zal werken. Zijn streven om ten minste driekwart van de wereldbevolking te injecteren met een of ander duister Coronavaccin blijft echter onveranderd.

In een interview met Gates uitte O’Donnell zijn bezorgdheid over de uitgebreide bijwerkingen die werden gemeld in een lopend experiment met het Coronavaccin – een bezorgdheid die Gates zelf niet deelt, omdat het volgens hem niet ging om “permanente gezondheidsschade” onder de 80 procent van de proefpersonen die negatieve bijwerkingen hebben gehad. Deze varieerden van ernstige koude rillingen tot koorts en hoofdpijn.

“De bijwerkingen waren niet extreem ernstig, ze hebben geen permanente gezondheidsproblemen veroorzaakt”, zegt Gates en voegt eraan toe dat “het zeer moeilijk is om complexe wetenschappelijke dingen te beschrijven op een manier die gemakkelijk te begrijpen is”. Tegelijkertijd geeft hij aan het CBS toe dat de onzekerheid rondom deze en ook andere vaccins die worden getest zeer groot is.

We weten niet of deze vaccins zullen werken. We weten niet of ze zullen werken om de dood te voorkomen, we weten niet of ze zullen werken om besmetting te voorkomen, geeft Gates toe, en voegt eraan toe dat zelfs als de vaccins immuniteit bewerkstelligen, het niet bekend is hoe lang dit zal duren.

De nieuwsverslaggeefster zet hem onder druk dat iedereen die een hoge dosis heeft gekregen bijwerkingen heeft gehad, waarna Gates herhaalt dat het “niet zo dramatisch” is en dat de verantwoordelijke Food and Drug Administration (FDA) er “zeer zorgvuldig” naar zal kijken en dat hun richtlijnen “zeer, zeer passend” zijn.

  Hoe zullen ze deze laatste cijfers over oversterfte verklaren?

De Microsoft oprichter verduidelijkt echter verder dat hij niet gelooft dat één dosis genoeg zal zijn voor de vaccins om een effect te hebben en dat vooral de ouderen extra hoge doses nodig kunnen hebben.

Geen van deze vaccins zal werken met één dosis, dat was vanaf het begin de hoop. Misschien dat sommige van deze vaccins ons zullen verrassen.

Ondanks de grote onzekerheid blijft hij zich richten op het vaccin dat niet alleen de Verenigde Staten maar de hele wereld bereikt.

Het is iets voor onze terugkerende telefoontjes met Dr. Fauci, we houden elkaar op de hoogte van hoe we met verschillende bedrijven werken, die we aan de mix moeten toevoegen, hoe we de dingen moeten schalen zodat niet alleen de VS maar de hele wereld het vaccin krijgt.

Gates schat dat ongeveer driekwart van de wereldbevolking gevaccineerd moet worden om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Als je de infectie wilt stoppen, heb je wereldwijd een dekking van 70 tot 80 procent nodig, dus dat zijn ongelooflijk hoge aantallen.

Hij antwoordt vaag op de vraag van O’Donnell of het redelijk is dat de grote farmaceutische bedrijven onder meer winst kunnen maken wanneer de publieke sector de vaccins koopt, aangezien de publieke sector de ontwikkelingsprocessen financiert. Pfizer heeft hiervoor $ 2 miljard gereserveerd, Modern meer dan $ 400 miljoen.

Aan het eind van het interview wijst de CBS-journaliste ook op de brede scepsis op projecten die verband houden met de vaccinatielobby in het algemeen en rond de persoon van Gates in het bijzonder. Ze merkt onder andere op dat studies aantonen dat er een wijdverbreid vermoeden bestaat onder de Amerikaanse bevolking dat ze toekomstige vaccinatieprogramma’s zullen proberen te gebruiken als een manier om tegelijkertijd verschillende soorten totalitaire controlemechanismen te versterken.

  Geen samenzweringstheorie meer: Grafeenoxide in Pfizer-vaccins

“Er is geen verband tussen deze vaccins en elk type van monitoren, ik weet niet waar dit vandaan komt”, zegt Gates die eraan toevoegt dat het nodig is om “de waarheid” naar de mensen te brengen en hij “zijn waarden moet uitleggen”.

 

Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert – met bijwerkingen 

Vorig artikelMessenzwaaiende Somaliër krijgt pak slaag van Finnen
Volgend artikelMedia blackout: Zwarte man zwenkte zijn SUV met opzet in blanke jongens – geen haatmisdaad aanklacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Bill Gates is dikke vrienden met Pfizer-gerelateerde geoengineer David Keith; beiden zijn psychopathische moordenaars op genocidaal niveau. Beiden ook hebben toegegeven dat de door hen toegepaste strategie vele duizenden doden zullen gaan opleveren. Zet achter die duizenden maar een paar nullen; in het kader van ‘social justice’ ligt dat dichter bij de waarheid. Elon Musk, space beest, wat zegt gij ervan?

  2. ‘Het is werkelijke lachwekkend hoe clownsduo Hugo en de Jonge dit beleid bepalen.

    Inmiddels hebben we uit betrouwbare bron vernomen dat dit duo na de val van het kabinet en na het uitzitten van hun straf, een tour zullen plannen als Cabaret Duo ‘Oprutte en Vaccinelichtje’. Ze zullen tijdens hun straf voldoende tijd hebben om deze tour tot in de puntjes voor te bereiden.’

    1 minuut – Rutte en de Jonge die het mondkapjes beleid bepalen

    https://www.youtube.com/watch?v=BTJUtSrMYO8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in