© Freepik

In de provincie Stockholm is het aantal Covid-19 gevallen   vandaag acht keer zo hoog als op hetzelfde tijdstip vorig jaar – ondanks het feit dat de meerderheid van de inwoners gevaccineerd is, meldt de Zweedse staatszender Svt.se.

In de provincie Stockholm bedroeg het aantal bevestigde nieuwe gevallen in week 36 2.189. In dezelfde week vorig jaar waren dat er 253 – acht keer minder.

In de provincie Skåne waren het er vijf keer zoveel en in Dalarna en Östergötland meer dan vier keer zoveel.

Het aantal mensen dat lijdt aan een ernstige covid-19 ziekte is ook hoger dan voordat het vaccin op de markt kwam, hoewel veel oude en zwakke mensen nu al zijn overleden.

De gemiddelde leeftijd van degenen die intensieve zorg krijgen voor covid-19 is nu lager dan tijdens de pandemie als geheel.

Op 20 september van dit jaar werden 62 mensen in de provincie Västra Götaland in ziekenhuizen behandeld voor covid-19, waarvan zeven op de intensive care. Vorig jaar om dezelfde tijd waren er 41 in behandeling, waarvan vier op de intensive care.

Volgens de Tracking Coronavirus Vaccinations Around the World van The New York Times is inmiddels in Zweden (24-09-2021) 69% van de bevolking met de dubieuze gentherapie ingeënt, en 63% dubbel.

Uiteraard wordt er reeds in de de eerste alinea van de staatspropaganda beweerd dat de zieken allemaal ongevaccineerden zijn. Wat de vraag doet rijzen waarom dan heden de Covid-19 gevallen acht keer zo hoog zijn als op hetzelfde tijdstip vorig jaar toen Corona welig tierde en nog niemand tegen Covid ingeënt was?

  EMA-databank: reeds 1.050 sterfgevallen in tijd nabij vaccinatie

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom de wetenschap aan het verliezen is van autoritaire massamoordenaars
Volgend artikelIk zegevierde over de Covid en de Covidisten … en herwon mijn waardigheid!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hoi Patielietoelala,

  FN doet ons een geweldige dienst om te laten zien hoe het ”narrative” werkt in deze pandemie. Ik ben zo een idioot met een raar gen ofzo die wil weten hoe onze samenleving werkt. Ja, ver voordat we covid hadden had ik dat al. 1 van de triggers was natuurlijk de onzin die we maar als waarheid moeten accepteren. Toen begon ik wat dieper te graven. De quote die ik nu ga posten is van begin 1900.

  “The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. …We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized. Vast numbers of human beings must cooperate in this manner if they are to live together as a smoothly functioning society. …In almost every act of our daily lives, whether in the sphere of politics or business, in our social conduct or our ethical thinking, we are dominated by the relatively small number of persons…who understand the mental processes and social patterns of the masses. It is they who pull the wires which control the public mind.”

  Het boek kan je gratis downloaden. Is van Edward Bernays en heet propaganda. Nu public relations genoemd. Helaas is het nu een stuk lastiger om dat boek te downloaden dan toen ik dat deed.

  Bonus quote (en onthou dat dit begin 1900 inzichten waren van de eilite.

  “There are invisible rulers who control the destinies of millions. It is not generally realized to what extent the words and actions of our most influential public men are dictated by shrewd persons operating behind the scenes.”

  Onze echte heersers liggen een eeuw op ons voor op vele gebieden (zeker niet alle maar wel de meeste). De mooiste tegenstelling ooit vond ik in de speech van trainspotting aangezien de meeste mensen megaan. Soms zijn er pareltjes;

  “Choose a life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers… Choose DSY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit crushing game shows, stucking junk food into your mouth. Choose rotting away in the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself, choose your future. Choose life… But why would I want to do a thing like that?”

  Die was van wat eerder, de jaren 90. Ik probeer een tussen positie te vinden. Ik snap inmiddels (helaas) dat de massa het wil dat ze worden verteld hoe ze hun leven moeten leiden / lijden. Ik wil niemand dat vertellen. Maar alleen gelaten worden door de grotere machten zit er minder en minder in. Hoe zien anderen dat hier?

  Ik ben echt het geloof in het collectieve wijshied icm concept mens kwijt. Er zijn genoeg individuele mensen die wel rationele verklaringen ed geven maar worden gecensureert. We (als westen) lijken (ja als in dode lichamen) er niet mee te kunnen leven met het feit dat we (als collectief westen) en niet meer of hetzelde wisten te produceren. Zo simpel is het.

  Eerst NIET korte termijn moeilijke maarregelen introduceren
  Dan NIET middellange termijn moeijlke maatregelen intoduceren
  Dan absurde lange termijn maatregeleni introduceren, daar staan we nu met nep maatregelen.

  Groeten,
  Hugo

  Groeten,
  Hugo

  • Vokomen mee eens, maar zoals je zelf vermeld in de citaten, de kudde wil het niet zien, niet in 1900, niet in 1990, niet nu, niet nooit. Zoek steun bij gelijkgestemden, ze zijn er , maar ze leven in de schaduwen, ver weg van de openbaarheid, als tegenpolen van de veroorzakers van al dit kwaad al heel de “menselijke” geschiedenis lang. Hun gedachten neergepend in geschriften onder pseudoniemen, vind je af en toe terug.

  • Tsja, het gros van onze medemens wil inderdaad dat iemand anders ze vertelt wat te doen. De meesten zijn gemaakt om in een dictatuur te leven, het is helaas niet anders. Die mensen kunnen niks met vrijheid. Ik kan niks met die mensen.

  • Kikkers in een pannetje met water dat op het vuur staat en de vlam wordt telkens een stukje hoger gezet zodat ze te laat in de gaten hebben dat het water kookt en ze er niet meer uit kunnen springen. Cerberus heeft wel een punt met zijn opmerkingen. Als je meer wilt weten over wie er achter dit kwaad zit dan is wat meer inzicht wie 9 11 gedaan heeft wel verhelderend. Er loopt een rode daad van de Russische revolutie tot de stichting van de staat Israhel, de aanval op de USS Liberty, 9 11 en de covid-19 hoax. Er is geen covid-19 pandemie het is één groot Hollywood theater stuk waarvoor de Judea sekte het script geschreven heeft.
   https://www.youtube.com/watch?v=ryG86S0sbW4
   https://brandnewtube.com/watch/9-11-criminals-remain-unpunished-jewish-edition_926W44ak84gbSwT.html

  • Haha ja vast. Wordt eens wakker. Mensen worden doodgespoten. Er is, er was en er komt geen “covidvirus”. En voor de wakkeren onder ons: inderdaad, er is, was en komt überhaupt geen “virus” met welk naampje dan ook. Er is nergens ter wereld ook maar ergens het bestaan van een “virus” bewezen. 100% verzonnen, fake, geld, macht, etc…

 2. Als ik zo’n stuk lees vraag ik me alleen maar af hoe ze toch weten wanneer iemand “corona” heeft, of een ander griepvirus. PCR? Laat me niet lachen.
  Ik heb zelfs begrepen (en nee, daar heb ik geen bewijs voor) dat de staafjes waarmee ze je testen vol zitten met een (corona?) virus. Dus als het wél bestaat heb je nog kans dat het uitgedeeld is via de testen. Of de test zorgt er voor dat het sowieso dan wel dan niet uitslaat, dat kan ook, dat het helemaal niets met ziektes überhaupt te maken heeft, dan zijn we weer bij ik zelf geloof aangezien de cola, geit, papaya etc..
  In elk geval zei degene die zo’n test had uitgeprobeerd zónder hem te gebruiken dat er toch positief uit kwam. Dus volgens de ene hypothese is de griep uitgedeeld, volgens de andere is het een ingestelde dobbelsteen die ingezet kan worden al naar gelang ze meer of minder zieken nodig hebben, verder aangemoedigd door een normale, vrij heftige seizoensgriep.
  Hoe dan ook, het wordt je aangedaan. Wat goed werkt tegen virussen is verhitten, dus om die virussen in Den Haag kwijt te raken zou ik denken; fik er in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in