VRAAG: Mijnheer Armstrong, aanvankelijk dacht ik dat u gewoon een Poetin-aanhanger was. Maar na verloop van tijd wordt het heel duidelijk dat u gelijk hebt en dat Zelensky deze oorlog voor het Westen voert om Rusland te veroveren. Zijn ontmoeting met de paus en het afwijzen van diens aanbod om te bemiddelen hebben duidelijk gemaakt dat hij geen vrede wil. Zijn we op weg naar een kernoorlog? Heeft Oekraïne echt een Russische hypersonische raket neergeschoten?

ANTWOORD: Er is een groot probleem met de beweringen van Oekraïne over het neerschieten van een spervuur van supersonische raketten. Dit kan niet onafhankelijk worden bevestigd en Oekraïne is berucht om het feit dat het altijd nepnieuws naar buiten brengt om meer geld te krijgen. De stimulans om dit soort nepnieuws te creëren is dat westerse landen die Oekraïne hebben gesteund, zich zorgen maken dat de militaire steun voor Kiev binnenkort zijn hoogtepunt zal bereiken omdat de middelen opraken. Er bestaat bezorgdheid dat de fondsen voor Oekraïne zullen worden beperkt in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2024 in de Verenigde Staten, meldde de Financial Times onlangs. De neocons proberen wanhopig de Derde Wereldoorlog te creëren vóór de verkiezingen van 2024. Zij verzetten zich tegen elke bezuiniging voor Oekraïne. Dit heeft duidelijk gemaakt dat Europese ambtenaren zich nu steeds meer zorgen maken over de hulpstroom volgend jaar nu de VS een verdeeldheid zaaiende presidentscampagne ingaat.

Volgens de FT is Washington de belangrijkste bron van militaire hulp voor Kiev. Amerikaanse functionarissen die door de krant zijn geïnterviewd, zeggen dat de resterende middelen die vooraf door het Congres zijn goedgekeurd, Oekraïne nog ongeveer vijf maanden kunnen ondersteunen. Westerse functionarissen die regelmatig contact hebben met de VS over Oekraïne, vertelden de FT dat Washington die periode ziet als de laatste echte kans voor Kiev om de situatie ter plaatse te veranderen. Er is een twist. Dat is het schuldenplafond en de fondsen zouden na 1 juni stoppen met stromen tenzij Biden toegeeft aan zijn krankzinnige agenda.

Een Europese functionaris vertelde de krant FT: “We kunnen niet eeuwig hetzelfde niveau van hulp blijven bieden.” Politico meldde eerder dat van het oorspronkelijke militaire hulppakket van 48 miljard dollar dat de VS eerder hadden goedgekeurd, nog maar 6 miljard dollar over is. Zonder goedkeuring van het Congres is de Amerikaanse hulp aan Oekraïne halverwege de zomer afgelopen.

Deze bewering dat elke supersonische raket is neergeschoten, klopt gewoon niet en het zou typisch Oekraïne zijn om op te scheppen om het geld te laten stromen. De Oekraïense luchtverdediging beweert gemakshalve dat zij “alle 18 raketten heeft neergeschoten die door de luchtverdedigingskrachten en -middelen van de luchtmacht van de Strijdkrachten van Oekraïne zijn vernietigd”. We moeten voorzichtig zijn met claims tijdens een oorlog, want de eerste causaliteit is ALTIJD de waarheid, vooral wanneer deze claim precies komt op het moment dat de fondsen over een paar weken kunnen eindigen.

Ondertussen is Zelensky hier de OORLOGSMISDADIGER, net als onze westerse leiders. De echte oorlogsmisdadigers zijn de leiders die aanzetten tot oorlog. U hebt gelijk dat zijn ontmoeting met de paus allemaal een theatrale vertoning was. Zelensky verklaarde dat hij geen aanleiding zag om te proberen Rusland in dit stadium bij een dialoog te betrekken. Hij verwierp het aanbod van de paus om te bemiddelen. Hij zei:

“Men kan niet bemiddelen met Poetin. Hij weet gewoon hoe hij moet doden. Het gaat niet om het Vaticaan, Latijns-Amerika of China.”

De verklaring van Zelensky toont de haat van de meerderheid van het Oekraïense volk tegen de Russen. Hij geeft niets om alle Oekraïners die naar andere landen zijn gevlucht. Hij geeft niets om alle Oekraïners die sterven. Alessandro Di Battista, een Italiaanse journalist en voormalig parlementslid, deed verslag van Zelensky’s Europese tournee langs verschillende Europese landen, waaruit bleek dat hij alleen geïnteresseerd is in het verkrijgen van meer wapens, niet in vrede.

“Zelensky ging op tournee om munitie te krijgen. Het enige waar hij op uit is, zijn wapens, want hij is niet geïnteresseerd in vrede”, aldus Di Battista, geciteerd door het persbureau Adnkronos. Bovendien ging de vrouw van Zelensky, Jelena Zelenskaja, naar Seoel en vroeg de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk Yeol om luchtverdedigingssystemen naar Oekraïne te verschepen en hulp te bieden met moderne technologie. Dit illustreert dat Oekraïne liever zijn volk opoffert dan naar vrede te streven en gewoon het Minsk-akkoord na te leven. Dit is wat de Amerikaanse neocons willen – elke Oekraïner opofferen om Rusland te veroveren. De neocons hebben NUL respect voor mensenlevens aan beide kanten.

Inderdaad. Zelensky smeekt om de vernietiging van nog meer Oekraïense eigendommen, zodat hij zijn deel van Blackrock krijgt voor de wederopbouw van Oekraïne, die volgens onze computer NIET zal plaatsvinden! Ik benadruk nogmaals – investeer NIET in deze Blackrock onderneming die zijn handen in bloed wrijft en Pilot probeerde tenminste zijn handen te wassen na het veroordelen van Christus – niet Blackrock of Zelensky. Het zal een klassieke short worden. Sorry – ik geloof niet dat Aladdin de database heeft die nodig is om een dergelijke speculatieve investering te doen.

Oekraïne was NOOIT een land vóór de opsplitsing van de USSR. Hieruit blijkt dat het altijd deel heeft uitgemaakt van Polen, Hongarije of Rusland. Daarom sloten zij zich aan bij Hitlers nazi-beweging omdat hij hun een natiestaat beloofde. Zij waren de separatisten, net zoals de Donbas zich wil afscheiden van deze mensen die hen haten. Deze hele burgeroorlog was bedoeld om de Russen in de Donbas uit te roeien – klip en klaar. Het Minsk-akkoord moest hen in staat stellen verkiezingen te houden en Oekraïne moest zijn grondwet hervormen. Dat is nooit gebeurd, want de Duitse bondskanselier Merkel gaf toe dat het allemaal een vertragingstactiek was om Oekraïne in staat te stellen een leger op te bouwen om de Derde Wereldoorlog te beginnen. Dit bewijst dat het Westen de agressor is, dankzij de Neocons die ongetwijfeld door hun koningin – Victoria Nulan – onder druk zijn gezet.

  Rusland waarschuwt de VN-Veiligheidsraad dat de denazificatie van Oekraïne voltooid zal worden

Terwijl Zelensky opschept dat Oekraïne de grootste Europese investering zal worden, gebouwd op het graf van de Oekraïense burgers, trekt het volk zelf zich terug. Harvard, Saoedi-Arabië, een handvol oligarchen en Vanguard Group hebben massaal Oekraïens land – en zijn rijke, vruchtbare grond – opgekocht, terwijl veel Oekraïense boeren vinden dat het in Oekraïense handen moet blijven. Maar mensen kunnen tijdens de oorlog niet leven van propaganda. Boeren verkopen hun land, terwijl Zelensky zijn zakken vult. Vergis u niet. De Donbas is al eeuwenlang door Russen bewoond. Dit is een landroof en zij zijn van plan om alle eigendommen in de Donbas in beslag te nemen als oorlogsbuit. De Russen daar zullen worden ontdaan van alle bezittingen, zo niet afgeslacht.

De Oekraïners haten alle andere etnische oorsprong in wat nu Oekraïne is en dat omvat naast de Russen ook Hongaren en Polen. Daarom is Hongarije tegen steun aan Oekraïne. Ze hebben een geschiedenis van haat tegen alle mensen rondom wat nu Oekraïne is. De regio maakte ooit deel uit van zowel Hongarije als Polen. Grenzen zijn veranderd, net zoals de Donbas en de Krim altijd al deel uitmaakten van Rusland en bewoond worden door Russen – niet door Oekraïners. Dit is een oorlog om grondgebied en niet om de Oekraïense propaganda van “Democratie” of de “Invasie” van een soevereine natie die voor het uiteenvallen van de USSR nooit heeft bestaan.

De Oekraïners vechten voor het grondgebied dat nooit van hen is geweest. Zij willen Rusland eruit, samen met alle andere minderheden die zij haten en niet vertrouwen. Vergis u niet: als Rusland verliest, zullen de Oekraïners alle Russen in de Donbas afslachten. Het Westen negeert het feit dat de Oekraïners vanaf hun revolutie van 2014 een bloedbad hebben aangericht onder de etnische Russen in Odessa en dat is wat deze hele burgeroorlog is begonnen, waar de Westerse pers niet op ingaat.

  Teken des tijds: LIDL in Zweden zet rundvlees achter slot en grendel

De massamoord van 2014 op Russisch sprekende Oekraïners in Odessa, waarbij zij hen op straat vermoordden, was een neonazi-gebeurtenis. Dat was het keerpunt. Het onthulde dat de Donbas zich moest afscheiden, want de neonazi’s wilden hun dood, niet hun onderwerping. Daarmee begon de burgeroorlog. Ze staken het gebouw in brand en verbrandden alle Russisch sprekende Oekraïners levend. Voor het eerst in de geschiedenis werd een georganiseerde massamoord op burgers uitgevoerd en zelfs gefilmd door talloze mensen. Dit is buitengewoon gedetailleerd gedocumenteerd en de neonazi’s vreesden zelfs niet voor negatieve gevolgen in de wereldopinie.

Zelfs het bloedbad onder burgers in Oekraïne waarvan zij Rusland de schuld probeerden te geven, was propaganda. Rusland is naar buiten gekomen en heeft gezegd dat de slachting van burgers in Boetsja nep en propaganda was. Op 31 maart 2022 kondigde de burgemeester van Boetsja verheugd aan dat de nederzetting was bevrijd. Hij heeft het niet over lijken op de wegen en de verschrikkelijke slachting van massagraven. Pas twee dagen later verschijnen er plotseling foto’s en video’s van mensen die langs de weg liggen en gruwelijke verhalen over honderden doden die in massagraven worden gegooid. Deze berichten doken pas twee dagen na het vertrek van de Russen op. De Oekraïners voerden weer een valse vlag op. Waarom leek de burgemeester blij en maakte hij aanvankelijk geen melding van deze wreedheden?

Het is in het voordeel van Zelensky die voor elk parlement verschijnt dat hij om geld kan vragen. In Italië beweerde hij dat de Russen kinderen gevangennamen en martelden. Die bewering verdween. Hij zegt alles wat hij kan om geld te krijgen. Hij had zich gewoon aan de akkoorden van Belgrad en Minsk kunnen houden, maar hij is vastbesloten de wereld in een oorlog te storten. Het Amerikaanse Pentagon heeft zelfs gezegd dat het NIET onafhankelijk kan verifiëren wat er in Boetsja is gebeurd. Er is geen enkele manier om iets te verifiëren in Boetsja en er zijn video’s waarop mensen op straat liggen die doen alsof ze dood zijn, zonder bloed, en er zijn ook video’s waarop te zien is dat ze opstaan als de camera gepasseerd is.

De Oekraïners willen de Derde Wereldoorlog veroorzaken. Zij proberen wanhopig het Westen ertoe te bewegen Rusland binnen te vallen en hun doel is Rusland en het Russische volk, dat zij hartstochtelijk haten, volledig te vernietigen. Kijk naar deze propagandavideo die zij gebruikten om de wereld te vertellen dat de Russen Oekraïense burgers hebben gedood. In deze video zijn de lichamen mensen die gewoon liggen. Je ziet geen bloed. Het “lijk” rechts beweegt zijn arm Op de 30e seconde kijkt u in de achteruitkijkspiegel. Het “lijk” gaat rechtop zitten! Daarom zwijgt het Pentagon. De NAVO heeft ook video’s die bevestigen dat Boetsja een Oekraïense valse vlag was. Het gerucht is dat toen de Oekraïners Boetsja binnenvielen, zij zelf alle etnische Russische Oekraïners daar hebben gedood.

Het is aan John McCain te danken dat hij de leider was van de Neocons die het Russische volk altijd hebben gehaat. Het was McCain die de VS ertoe aanzette deze burgeroorlog tegen Russisch-Oekraïners in de Donbas te financieren. McCain verscheen op de rally in Kiev om de regering omver te werpen. Hij vloog naar Oekraïne zodra Trump in december werd verkozen, voordat hij werd ingezworen, en beloofde geld om een oorlog tegen de Russen te beginnen. Trump verwierp de financiering van de burgeroorlog en daarom haatte McCain hem en wilde hij hem niet laten spreken op zijn begrafenis.

  Dag drie: Het opzetten van een hamer en aambeeld

Inderdaad, de video van John McCain in Maidan die de revolutie tegen hun eigen regering steunt, is door YouTube verwijderd omdat hij aantoonde dat deze hele oorlog is uitgelokt door John McCain en de Amerikaanse Neocons die gewoon niet kunnen leven zonder te proberen de wereld te beheersen en elke regering neer te halen die ze persoonlijk haten. Victoria Nuland was er ook, maar wat niet bekend wordt gemaakt, is dat haar familie uit Oekraïne komt. Zij heeft een persoonlijke haat tegen Rusland die duidelijk blijkt uit al haar tirades tegen Rusland en Poetin.

Ik heb McCain ontmoet en bij het schudden van zijn hand kreeg je nooit een warm gevoel. Ik heb ook met hem gecorrespondeerd. Ik spreek niet over onderwerpen uit pure speculatie. McCain had een reputatie op de Hill als een zeer wraakzuchtig persoon die altijd wrok koesterde. Zijn steun dat Trump niet mocht spreken op zijn begrafenis was een klassiek voorbeeld van McCain van wrok tot in het graf. McCain vergaderde openlijk met de Oekraïense neonazi’s en spoorde hen aan om oorlog te voeren tegen Rusland.

Het was John McCain die kernenergie promootte voor klimaatverandering. Dat was zijn strategie om de Russische economie te ondermijnen. Klimaatverandering begon als een oorlogstactiek – niet voor het milieu. McCain wilde klimaatverandering gebruiken om Rusland af te snijden, wiens 50% van het BBP bestaat uit energieproductie. Dat was ook de reden waarom de VS Nordstream vernietigde. McCain gaf dus weinig om het klimaat. Hij gebruikte het als wapen tegen Rusland.

Onder de vele gevechten die Sen. John McCain voerde, lijkt iedereen zijn geveinsde strijd voor Amerikaanse actie tegen klimaatverandering over het hoofd te hebben gezien. Hij schreef wetgeving die mislukte. McCain bouwde een tweepartijencoalitie die ineenstortte omdat velen begrepen dat het eigenlijk een oorlogstactiek tegen Rusland was. Toen het Congres verwaterde en het geen levensvatbaar wapen was tegen Rusland, keerde McCain zijn eigen wetgeving de rug toe. Hij was nooit serieus over klimaatverandering.

McCain had gewoon een hekel aan de Russen en dat was vóór Poetin, zoals Politico al in 1996 documenteerde – drie jaar vóór Poetin. McCain gebruikte klimaatverandering als wapen om Rusland te ondermijnen. We moeten begrijpen dat er neocons zijn in Amerika, Rusland en China. Ze mogen dan klein in aantal zijn, maar ze hebben de neiging om zeer manipulatief te zijn. Wat we hebben zijn de klimaatzeloten die alle fossiele brandstoffen willen beëindigen, waarbij hun doelstellingen de Neocons ondersteunen die hun vijanden – Rusland en China – willen vernietigen.

Ik heb zelfs voorgestelde kaarten gezien om Rusland op te delen nadat ze de regering hebben vernietigd en het volk hebben onderworpen, zoals ze ooit van plan waren om China op te delen. Het is triest om te zeggen, maar tenzij Oekraïne deze oorlog verliest, staat ons na 2024 een totale wereldwijde oorlog te wachten van ongekende omvang.

PS: Gebaseerd op Oekraïense bedreigingen – Als ik word vermoord, is dat in opdracht van Zelensky.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiet de eerste keer…
Volgend artikelRusland verbiedt Greenpeace
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Wat de oorsprong is van volkeren haat buiten brainwash om, vraag ik mij af.
  Of dit te maken kan hebben met een gecombineerde factor. Vb autisme, MK ultra en IQ
  te bizar voor woorden,
  Er is één weg die de juiste kan zijn;
  ‘Mocht Rusland overleven’ het gehele land annexeren . Wat eigenlijk nu reeds geannexeerd is door de graaicultuur/ oorlogspad aanhang.
  Geldt mi voor alle grond dat ingepikt is door multinationals.

  Volkeren haat is dom. Zelfs één met een IQ van 40 kan dit weten.

  Heeft mi niets te maken met een volk, zegt in dit geval iets over de achterliggende motieven .
  One world order, die als inzet dient.
  You OWN nothing,
  Over de rug van anderen.

  Geweten heeft men niet, – in zwarte doos gestopt – wel drang naar meer geld en macht.
  Zijn we lekker mee in Nederland 🇳🇱
  Deze overheid is (mede) verantwoordelijk voor dood ca 350.000 Oekraïners ( min 50.000 deze gingen ws met plezier de strijd aan).
  Gaat u weer stemmen op een nieuw sprookje in 2025 , faciliteren van een organisatie die men democratie noemt
  “Mogelijk tzt niet van toepassing 🧐 “

  • Hoe ze dit flikken ;
   Stockholm syndroom
   Je gaat de oorlog aan voor eigen gewin, invloedssfeer vergroten, – in parlement ed- doorgaans dmv groepen, mensen tegen elkaar op te zetten.
   DAN gaat men vluchtelingen opnemen uit betreffende land.
   Tegenstrijdig belang creëren onder één noemer.
   De vluchteling , is mentaal/ psychologisch afhankelijk geworden van de staat die hen uit het gebied heeft verjaagd .

   globalisme = onderwerping.
   U weet wel de democratie uit Griekse/ Romeinse tijdperk ; niets veranderd

   • Daar ben ik het volledig mee eens
    Het lijkt op wraak wat hun allemaal ” aangedaan” is in het verleden, maar zelf schuwen ze ook geen geweld.

 2. Geloof mij maar, iedereen wordt bedonderd door onze leiders.Putin, Trump en alle andere clowns! 1 Spel om zoveel mogelijk mensen te verwijderen van onze aarde,maak niet uit hoe! Wel zo onopvallend…..mogelijk,anders krijgen hun een probleempje.

  • Jij bent echt een irritante kwal,sodemieter op als je zo hier komt lullen. Putin is geen verder maar onze enige hoop op verlossing van die valse joodse trut nudelman en haar zieke volg honden.

 3. Aai, mogelijk heb je gelijk 🎩🐇 ‘ heilige zelensky’ wordt juridische immuniteit gegeven, ding wat genoeg zegt, geldt ook voor anderen: het loopt en ✈️ 🚁 rond .
  Echter als je bij de kern blijft, wordt je niet afgeleid door wortels 🥕🥕 🥕
  Alles opzij schuiven is ook zo’n pad 🧐

 4. Kijk van Martin krijg je tenminste een fatsoenlijk helder antwoord.
  En als hij word vermoord in opdracht van Zelensky neem ik wraak op zelensky, en dat is een belofte.
  Die vuile trans hond blijft met zijn poten van Martin Armstrong af.
  Ik hoop dat iemand in Amerika die valse joodse trut Nudelman aanpakt. Tis maar 1 persoon die verwijderd moet worden en dat is zij,zonder haar geen oorlog.

 5. Alvast dit grandioze Artikel opgeslagen… waarvoor Dank..aan de Heer M. Armstrong en Frontnieuws, zodat we zeer waardevolle geschiedenis en recente feiten blijvend kunnen volgen…❤️🇷🇺🌹

 6. Het erge is dat we niet tevreden mogen zijn met een simpele nederlaag van Het Westen in Oekraïne. Het moet volledig op zijn bek gaan met de gevolgen hier bij ons, zodat ze niet meer relevant zijn. Dat is helaas de enige manier om ons te ontdoen huichelachtige Anglo-Amerikaanse maffia met zijn vazallenpolitiekers hier.

 7. Verder stoor ik mij aan de draai die men in dit artikel en steeds opnieuw in andere geeft van “de Oekraïners willen” dit en dat. Néén, het is de staatsgreepjunta van Maidan met hun terreurmilities. Waarom krijgt die Zelensky-bende geen passende naam en gaan wij mee in hun verhaal om zichzelf als “de Oekraïners” aan te matigen? Dat woordmisbruik is nog erger dan hun steeds terugkomend “niet-uitelokte” in hun narratief.

 8. Wat in Boetsja is gebeurt weten we niet en propagandistische versies worden gratuit rond gebazuind. Maar ben ik dan zo(n slecht mens als ik rekening houdt met de mogelijkheid van standrechtelijke executies van collaborateurs nadat de Russen zich hebben teruggetrokken? Misschien ben ik dan ter kwader trouw want de Neonazi-milities zouden zoiets nooit doen.

 9. Mooie foto van de pope en gay zelenski. Twee vrijmetselaars die elkaar de masonic handshake geven. Right in your face!

 10. Senator voor Arizona John McCain (1936) is volgens de Mockingbird press/ newspeak/ msm overleden aan kanker, maar niets is minder waard, want op 25.08.2018 is hij door een vuurpeloton terechtgesteld. In de aanklacht staat, dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan landverraad, verduistering van fondsen & ritueel kindermisbruik. In de periode voorafgaand aan zijn detentie + executie liep McCain rond met een enkelband.
  Zijn dochter Meghan heeft de gang van zaken onomwonden toegegeven tijdens een tv-interview. 

 11. Ik denk dat de gedrevenheid van Zelensky vooral door de globalisten ingegeven wordt.
  Aangezien UA de graanschuur van de wereld genoemd wordt, is het voor globalisten, en Bill Gates in het bijzonder, erg interessant. Gates koopt overal landbouwgronden op, en is er op gebrand de wereldwijde voedselketen in handen te krijgen. Dat geeft, samen met de macht over het geld, de totale beheersing van Het Volk.
  De mensen/ boeren van UA, die niet gestorven zijn in de vleesmolen van het uitgelokte wapengekletter met Rusland, zijn op de vlucht naar elders. Het land is beschikbaar voor de haaien…..
  Om, mede, dezelfde reden wordt Nederlandse Boeren het leven onmogelijk gemaakt: het gaat om de grond. Al zal de Nederlandse grond dan niet gebruikt gaan worden om voedsel te verbouwen. #Tristatecity

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in