Een microfoto van een als een buitenaardse parasiet gelijkende Hydra Vulgaris bekeken onder fase contrast microscopie in levend onveranderd capillair bloed. Copyright Dr. Robert Young

Peter Mulligan vraagt zich af of de gevaccineerden worden gebruikt als gastheer voor een nieuwe op aluminium gebaseerde levensvorm? bericht Thetruthseeker.

Dit artikel is bedoeld voor degenen die zich zorgen maken over de inhoud van C19-injecties die in lichamen zijn geïnjecteerd – en voor degenen die misschien een geneesmiddel willen voor nadelige en mogelijk fatale onvoorziene bijwerkingen, schrijft Peter Halligan.

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat deze video uit december 2021 werd uitgebracht:

Worms Hatching From Eggs? Researchers Present Strange Vax Microscopy Findings & Blood Comparisons (bitchute.com)

Welnu, h/t mrkylight108, we hebben nu wat meer visuele studies in dezelfde richting.

Uit de 35 minuten durende video hier:

Slow KILL – PROOF of HIGHLY Dangerous and Infectious Parasite EGGS Found in the GENOCIDE Juice (bitchute.com)

De eerste spreker toont werk dat hij heeft gedaan – niet voor de zwakkeren!

Zijn we gastheren voor een nieuwe op aluminium gebaseerde levensvorm met tentakels die eindigen in koolstofvoeten????

Hier is een link naar zijn vorige werk, ook uit 2021, maar dan in oktober.

The Vax: Dr. Zalewski Discovers Hatching Parasite Eggs; The PCR Test: Collecting Your DNA | Algora Blog

Andere sprekers hebben andere verontreinigingen ontdekt, de video is niet allemaal in het Engels, maar de beelden hebben weinig vertaling nodig.

Een belangrijk punt is dat de gezondheidsautoriteiten niet in staat zijn de inhoud van injecties te controleren. Die kan opzettelijk – door big pharma – of onopzettelijk veranderen door vervuilde productieprocessen ergens in de toeleveringsketen. Regelgevers controleerden niet, en doen dat nog steeds niet, of de injectie-inhoud en de toedieningsmethoden van de injecties overeenstemmen met die van klinische proeven.

  Deze 46 kinderen zijn vermoedelijk door de C-19 prik gestorven

Bekijk dus de video, kijk wat u ervan vindt en vergelijk detox-plannen van onder meer de Wellness Company, FLCCC en Dr. Ana Mihalcea.

Het doet je afvragen of de antiparasitaire eigenschappen van Ivermectine überhaupt helpen.

De laatste spreker beweert dat het injecteren van uitwerpselen van dode virussen’ al tientallen jaren voorkomt.

De samensteller van de video heeft zijn eigen oplossingen voor het ontgiften van C19 en alle voorafgaande injecties. Hij pusht zijn protocol niet (of laat zien hoe elk onderdeel elk gif behandelt).

Hier is een link naar zijn website:

Home – So Ready For Health

Die heeft dit voor $899

Haarmineraaltest + Labgrafieken
Persoonlijk voedingsprogramma (aanbevolen voeding en supplementen)
HTMA & Intake Vragenlijst Analyse tijdens 1 uur consultatie
15% korting op alle toekomstige HTMA-hertests
Inschrijving voor online darmontgiftingscursus (voor malabsorptie, mucoïde plaque, parasieten, Candida, enz.) ~ Originele prijs $399
Inschrijving voor de online cursus oxidatietherapie voor het hele lichaam (voor Candida, schimmel, zware metalen, glyfosaat, enz.) ~ originele prijs $399
Toegang tot Privé Telegram Detox Support Groep
Met de haartest en het voedingsprogramma voor 159 dollar (ik ben niet betaald voor, noch onderschrijf ik iets!)

Ik vraag me af of een combinatie van elk van de behandelprotocollen beter werkt dan enkelvoudige behandelprotocollen om te ontgiften.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat hun exoskeletten CHITINE bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken als bescherming bij het infecteren van mensen en dierenVolg Frontnieuws op Telegram

  De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)

Lees meer over:

Vorig artikelRusland verbiedt Greenpeace
Volgend artikelOekraïne breidt wapentraining aan kinderen uit nu Bakhmut is gevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. “Een belangrijk punt is dat de gezondheidsautoriteiten niet in staat zijn de inhoud van injecties te controleren”

  Net zoals toezichthouders van banken en vele andere organisaties hun werk niet goed doen, u mag zelf raden hoe, wat en waar.

 2. Aan de ene kant een goed artikel, aan de andere kant krijg ik het gevoel dat het allemaal een enorm verdien model is.

  • Die indruk is zeer juist volgens mij…alles maar dan ook alles vind je in de Natuur, maaar ja dat kost vooral moeite…eerst lezen dan Uw levensstijl… zoniet by by…Pure Blood..💪💪 wel zien dat ik niet onder een bus loop 🤔

  • Klopt wel denk ik, omdat mijn schoonzus verleden jaar september zich heeft laten prikken door de 2e booster, dit zal wel onder enige dwang zijn gebeurd op de gesloten afdeling waar zij opgenomen was, het nadeel is dat het niet voor de patiënten te controleren valt als je bijna wilsonbekwaam bent geworden door de eerder ingespoten typhus zooi, enfin verleden jaar oktober is zij gecremeerd.

   • Walgelijk gewoon dat die mensen hun rechten zijn ontnomen.
    Gecondoleerd nog.

    Hier idem dito veel overlijdens inmiddels na drie jaar veel schade in de familie.
    Eergister nichtje nog gevallen, dachten dat ze tijdens het wandelen met haar hond dat die haar onderuit had getrokken.,maar bleek wegvallen van haar ene kant te zijn, zal wel niks met haar 5 gifprikken te maken hebben. Is zo normaal dat een 31 jarige een beroerte krijgt. Haar kinderen alle 4 gegifprkt en continu ziek. Haar vader al overlden week na de gifprik lag dood op bed. Ik hoor nu niet anders meer. Al die ideoten die hard riepen tegen mij dat ik een conspiracytheorist was, moeten nu op de knieen, vorige week mijn oude fysio nog, die zo zweerde bij de gifprik, vader moeder en haar tante en grootmoeder in een jaar overleden en zelf is ze continu ziek. Maar ze gaf tenminste toe dat ze vermoede dt ik gelijk had. Verder houd ik dagelijks bij klik voor wonen de 55 plus woningen bij die worden aangeboden. Hier waar ik woon is 30% meer 55plus woningen aangeboden de afgelopen 1,5 jaar ,dan normaal. Zegt ook iets denk ik. Tja eigen schuld dikke bult zei ik altijd ,maar ergens is het zielig dt er mensen zijn die zo dom zijn van vertrouwen.

    • Hier op de sportschool waar ik regelmatig train is het zó rustig na 3 jaar, vroeg het aan de eigenaar die zei dat 40% afgehaakt is, denk dat het veel meer is. Het best bewaarde geheim van Nederland waar velen sterke vermoedens hebben.

     Fijne dag Greet

    • Walgelijk gewoon dat die mensen hun rechten zijn ontnomen.
     Klopt, maar de eerste slaapkamer keurt volgende week de pandemiewet goed.
     Dan zijn de rechten van ALLE mensen ontnomen.
     In mijn directe familie zin de afgelopen 14 maanden zes mensen door kanker overleden tussen 33 en 80 jaar.
     Vrijwillig omdat wij in vrijheid leven.
     Het is een kut wereld, sorry voor het taalgebruik…

    • @greet Bij mij hetzelfde. Allemaal triest triest en nog eens triest voor woorden!
     en gecondoleerd.

     mijn moeder longembolie/1 zus herseninfarct/1 zus 5 keer ziek in 6 maanden ,en moe moe en nog eens moe/ 5 in een andere gezin 3 hartontsteking/onderbuurman 2 keer hart problemen/ ik ken 5 doden/menstruatie problemen/ en vele zijn warrig, concentratie problemen.
     en nog 3 herseninfarct ,en nog 2 longembolie.2 kanker en beide dood,1 daarvan weet ik niet zeker of het door de prik komt/ En de prik is veilig aldus hugo/kuipers

 3. Hier leeft iedereen nog, wel aantal minder gezond.

  Mogelijk dat instelling mensen uit een aparte flacon hebben gekregen. 🧐 wat kan mij nog verbazen in deze tijd

  Wellicht wonen hier veel trollen met een placebo prik.

 4. Afgezien van de rotzooi die in de prikken zit, en dus ook in Nederigland veelvuldig is ingeprikt, zijn alle genoemde onderzoeken, behandelingen en ontgiftingsmogelijkheden ook hier mogelijk. Voor de een wat meer zoeken dan voor de ander.
  Brainwave: fase 6 van agenda 2030 houdt oa in dat alleen maar die “geneesmiddelen/medicijnen/prikken etc” gebruikt mogen worden die de overheid voorschrijft.
  En bijna is dat stadium hier bereikt. Immers, morgen zou de 1e Kamer de Wet op de Publieke Gezondheid vaststellen. Ik hoop dat veel mensen hun stem hebben laten horen dat ze het daarmee niet eens zijn.
  Kan je als politiek figuur nog wel met je geweten leven als je dit je medemensen aandoet? Dan hoop je zeker de dans te kunnen ontspringen? Geloof ik niet in, ergens pluk je zelf de gevolgen van je (verkeerde) daden. Ik zou zo zeggen, voorkom dat en handel in het belang van de mensen van Nederland en niet in de opgedrongen belangen van anderen die denken dat ze machtig zijn.
  De uiteindelijke macht ligt bij jou, bij mij, als individu, of je wel of niet meedoet maakt een groot verschil. In ieder geval voor jezelf 🙂
  Zie https://zelfzorgcovid19.nl/wijziging-wet-publieke-gezondheid-onnodig-en-gevaarlijk-onderteken-het-verbod/
  en
  https://stichtingvaccinvrij.nl/dinsdag-23-mei-ouders-en-kinderen-naar-de-eerste-kamer-12-uur-graag-delen/
  Fijne dag!

 5. Lieve mensen,
  Heel naar en erg dat mensen in onze nabijheid, een vooral geliefden, ons ontvallen door de gevolgen van de prikken.
  Wij moeten het er maar mee zien te rooien.

  Wat fijn is, is dat er toch heel veel samenwerkingen ontstaan waarbij mensen weer vooruit kijken. Ben echt blij daarmee.

  Maar wat me enorm raakt is dat, onder de meer of minder heftige boosheid die ik proef bij alle reageerders, er telkens sprake is van gevoel van medeleven als een van “ons” toch een deel van zijn/haar pijn durft te delen.
  Daarom: Dank daarvoor. ik hou van jullie!
  En dit gezegd hebbende, nu over naar de dingen van alledag. 🙂

 6. “Een belangrijk punt is dat de gezondheidsautoriteiten niet in staat zijn de inhoud van injecties te controleren”

  Wanneer je je op een luchthaven als Colombia verdacht gedraagd, dan wordt je mee gesmokkelde Covid19 flesje in beslag genomen en perfect geinspecteerd op bv drugs, waarschijnlijk vind men dan nog andere dingen.

 7. Zoals iemand hier zegt ; dit lijkt me n geld verdien artikel. Wat IK hoop is dat domme gebrainwashte onnozelaars die zich lieten vaxxineren krijgen wat ze verdienen ! Stel je voor, er waren er die zich lieten inspuiten om op reis te kunnen gaan, op cafe te gaan zuipen of op restaurant te gaan vreten. Ik weet nog hoe ik dikwijls verwijtend of honend bekeken werd als ik in de winterperiode op n terras iets ging drinken, ik kon thuis ook drinken uiteraard maar ik deed het voornamelijk om in discussie te kunnen gaan met de idioten die binnen zaten en regelmatig n sigaret kwamen roken. Op enkele spijtoptanten na kon ik evengoed in de woestijn gaan preken. Weet je wat ? Behalve mensen die, hoewel sceptisch ingesteld, onder de enorme sociale druk bezweken en waarvoor ik dus nog enig begrip kan voor opbrengen, mogen ze voor mijn part ALLEMAAL doodvallen en ZEKER zij die louter egoistisch of zelfs egotistisch dachten dat het ‘vaxxin’ hun zielig vel ging redden ! DROP DEAD ! Liever vandaag dan morgen !

 8. “Het doet je afvragen of de antiparasitaire eigenschappen van Ivermectine überhaupt helpen.”
  Omdat het metalen betreft is ivermectine mogelijk maar ten dele werkzaam vermoed ik. Aanvullend zouden producten uit de natuur gebruikt kunnen worden om te reinigen. Normale voeding met weinig tot geen toevoegingen is al een winstpunt. Daarbij zou ingezet kunnen worden op chlorella spironella zeoliet, koolstof (norit), groene leem bentoniet gezuiverd water. Er is meer te bedenken wat zou kunnen helpen om hiervan te ontdoen.

  • Gestabiliseerde allicine gewonnen uit knoflook is verbazingwekkend effectief in geval van parasieten, infecties, vaataandoeningen, etc.

   allicin-allimax-deutschland.de/

 9. Ben van mening dat wij mensen één prachtig stuk natuur zijn. Hierom zoveel mogelijk ziektes en kwalen met producten behandelen uit de natuur. Daarbij moeten we kennis en productkennis zoveel mogelijk delen.

  • Als deze man gelijk heeft kunnen we onze borst nat maken voor de komende maanden. We zitten nu op ruim twee jaar dat het prikken is begonnen.

   Maar ik denk (hoop) dat dit scenario iets te donker is. Vermoed zelf dat het ergens tussen de 5 – 10 jaar zal zijn met de opgedane kennis die ik heb en wat ik om me heen zie. Maar goed, we gaan het zien.

  • Ik denk dat het nog wel zal meevallen. Twee jaar is op. Wat niet te ontkennen is, is dat er veel gewonden en doden zijn gevallen, maar dat ze allemaal dood zullen zijn lijkt me niet. De reden waarom niet is omdat veel injecties simpelweg niet werkten omdat ze vergaan waren. Ook waren veel mensen gestopt na de 1e injectie toen ze in de gaten kregen dat ze gevaar liepen met de zooi. De arts in de clip heeft gelijk dat alle dieren stierven in de test, en dat wisten we twee jaar geleden ook al, via Brother Vignolo meen ik (aapjes gingen dood), dus dit is er weer een duidelijke bevestiging van. Wel vraag ik me af of een volgende ronde aan injecties niet veel verfijnder zal zijn, met de resultaten van dit experiment in hand. En hoe krijg je mensen zover om weer injecties te nemen? De gluiperds die op de mensheid parasiteren zijn overal toe in staat…

 10. Let ook op het drinkwater wat uit de kraan komt, daar is ook al mee gerommeld. Daar wordt vriesdrogen slangengif aan toe gevoegd en er zit veel medicijn resten en oestrogeen in. Het water uit de kraan vond ik de laatste jaren zo stroef en vies smaken, dus ik destilleerde het toen al voor gebruik. Soms liet het een zwarte drap achter in de destilleer apparaat. Maar nu ik een waterfilter heb die niet alleen alle verontreinigingen eruit haalt maar ook het water ook weer aanvult met de benodigde mineralen zodat de PH waarde 7,5 van het water nu is. Voel mij nu veel beter weer. Nederland is hard op weg om een derde wereld land te worden in de zogenaamde gezondheid, door corruptie.

  Iedereen zou zover mogelijk weg moeten blijven van ziekenhuizen en huisartsen e.d. wil je blijven leven. Mijn zus hebben ze vermoord met voor bedachte raden. Met de zogenaamde medicijnen midazolam en remdesivir, bij gebruik krijg je vocht in de longen. Waardoor je amper nog kunt ademen, om vervolgens aan de beademing worden gelegd, waardoor ze je longen opblazen. Het standaard Covid protocol van toen in 2020 in ziekenhuizen en huisartsen, als je kortademig werd van het 5G.

  • Zou je willen meedelen welk waterfilterapparaat je hebt gekocht?
   Ik wil al langere tijd een aanschaffen, maar het was hier zo een hectisch jaar en nog dat ik gewoon de tijd nier vind om alles uit te spitten. Alvast bedankt Qvic en gecondoleerd met je zus.
   Hier merk ik weinig gezondheidsklachten in mijn onmiddellijke omgeving. Dus in zoverre ben ik nog gespaard gebleven van her verlies van vrienden en familie. Hopende ook dat dit zo mag blijven!

   • Ik heb ook geïnformeerd naar een waterfilter. Je kunt de antwoorden in mijn TL vinden. De goeden zijn niet goedkoop.
    Mijn buurman van iets in de 30 is ziek geweest na 2 prikken, hij doet het niet meer. Ik heb in het begin mijn jonge buurvrouw gewaarschuwd, ze willen kinderen. Maar die prikken maken onvruchtbaar.

 11. p-harm-a schakelt door naar nog meer mRNA based ‘vaccins’.
  De griepprik waar talloze volgzame brave burgers voor in de rij staan is nu ook op basis van mRNA technologie.
  Mijn ‘vriend’ John Campbell geeft weer
  een uitermate verhelderend verslag:
  https://youtu.be/VUJ7pnw9F3A

  • Alle!dieren krijgen nu ook mrna prikken.
   Ook je hond of kat..
   Je kunt nog vragen om de oude prikken.
   Wij orikken onze huisdieren nooit en ze zijn kerngezond. Krijgen ook topvoer.
   Wildvlees….geen prik.
   Bij ons gaan de huisdieren dood van hoge ouderdom.

 12. Eergisteren zat ik op het fort. Een oude toren van de verdedigingswal van de stad. Ik zag beneden een man lopen. Veel mensen lopen daar beneden langs de oceaan. Plotseling viel hij, zonder enige reden, hard met zijn hoofd op de stoeprand waarna hij aangereden werd door een aankomende auto. Veel bloed en zijn armen en benen gingen trillend in de lucht. Mensen zeiden dat hij werd aangereden. Dat stond de volgende dag ook in de krant. Maar ik zag duidelijk dat hij eerst zomaar viel en daarop werd aangereden. Ik weet wat mijn ogen gezien hebben.

  • Meld dat bij de politie! Nu krijgt de autimobilist de schuld. En dat is een halsmisdaad.ten onrechte.
   Bel het buro t.p.

   • Er waren zo’n 30 omstanders waarvan er een aantal druk met de politie aan het praten waren. En ook de automobilist zal wel verklaard hebben dat de man al op de weg lag voor hij hem aanreed. Ik denk dat verklaringen van omstanders en onderzoek neer de aard van de verwondingen en onderzoek ter plaatse hem wel vrij zullen pleiten. Bovendien zat ik boven op de toren en het gebeurde op de weg beneden, en, ik zit in Portugal waar de politie wel eens waar lui is, maar niet al te vriendelijk. Ik blijf daar liever zo veel als mogelijk van weg.
    Ik vond het gewoon heel vreemd dat hij zomaar begon te zwalken en daarop viel. Het ging echt heel hard, en toen kwam die auto die niet meer kon remmen.

  • Grikke mei 23, 2023 at 12:11
   Hahah, ja ik zag het ook. Ik wilde er nog iets over posten, maar dacht, kom op zeg. Wie leest daar nou over heen. Je lacht je echt een bult.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in