Anthony Quintano from Honolulu, HI, United States / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Mark Zuckerberg is wanhopig goud aan het kopen en bereidt zich voor om met zijn gezin te vluchten naar een doomsday bunker.

Jonathan Rose, de CEO van Genesis Gold Group in Beverly Hills, Californië, zegt dat veel van de globalistische elites nu goud oppotten en zich voorbereiden om naar hun bunkers te vluchten vanwege “iets groots en verschrikkelijks” dat op het punt staat te gebeuren, bericht Sean Adl-Tabatabai.

The-sun.com meldt:

Rose benadrukte hoe doomsday prepping populair is geworden onder miljonairs zoals Mark Zuckerberg en Sam Altman, samen met profsporters en andere elites.

De CEO van de goudgroep zegt dat hij weet dat deze mensen hun fortuin uitgeven aan goud voor prepping-doeleinden.

Hij heeft gesproken met mensen uit het hele land die hem de waarheid achter hun aankoop hebben verteld.

“Je leest al deze verhalen en deze miljonairs kopen goud en bouwen bunkers en je hebt zoiets van ‘What the heck is going’ en het is een trend die iedereen doet,” zei Rose.

Rose legde uit dat de reden voor de toename in goudaankopen te wijten is aan bezorgdheid over de devaluatie van de dollar en een algehele economische ineenstorting.

“Ik denk dat deze mensen zich realiseren dat we niet per se een kristallen bol hebben, maar we hebben wel een goede routekaart en ze kijken naar de problemen die de economie op dit moment heeft,” zei Rose.

“Of ze nu kijken naar de devaluatie van de dollar of naar de zogeheten ‘brick nations’, landen die zich verenigen om hun eigen munt te creëren die wordt ondersteund door goud. En de dollar die zijn waarde verliest, er is gewoon de algemene economische zorg van het bestrijden van inflatie en dat is waarom veel mensen naar een veilige haven zullen verhuizen.”

  Schoon versus vuil: Een manier om alles te begrijpen

GAAN VOOR GOUD

Het hamsteren van goud en doomsday prepping staan al jaren op het netvlies van de elite.

Technologiebaas Altman vertelde The New Yorker in 2016: “Ik bereid me voor op overleven. … Ik heb geweren, goud, kaliumjodide, antibiotica, batterijen, water, gasmaskers van de Israëlische defensiemacht en een groot stuk land in Big Sur waar ik naartoe kan vliegen.”

Terwijl Altman de schuld van zijn prepping gaf aan vrienden die “dronken worden en praten over de manieren waarop de wereld zal eindigen,” wees Rose op modernere zaken.

Daaronder zijn de presidentsverkiezingen van 2024 en een recente stroomstoring bij AT&T die de ongerustheid over het einde van de wereld blijkbaar heeft aangewakkerd.

“Een inlichtingenofficier vertelde me vandaag dat de stroomstoring bij AT&T geen storing was, maar een cyberaanval,” zei Rose.

“Dat is een zorg die mensen hebben. En natuurlijk, in de aanloop naar verkiezingen, een zeer tumultueus jaar, weten we niet wat er gaat gebeuren. Maar veel mensen speculeren dat er een aanval komt op de elektriciteitsnetten en geen stroom veroorzaakt chaos, chaos veroorzaakt paniek, paniek veroorzaakt uitverkoop in de markt.”

Mensen nemen deze verhalen uit het verleden en kijken naar wat er vandaag gebeurt – zijn het toevalligheden of zijn ze meer dan gewoon toeval?

En mensen met miljarden dollars tillen het naar een hoger niveau en bereiden zich voor, dus als er iets misgaat, zijn we voorbereid.”

‘ABSOLUTE STIJGING’

Rose legde uit hoe goud kan worden gebruikt voor ruilhandel in een doemsdagsituatie als geld volledig waardeloos wordt.

Hij zei dat er “een absolute stijging” is geweest in mensen die gouden munten kopen voor dit doel.

  Verwerping van het globalisme: Hongarije en Italië nemen wetten aan om burgers te beschermen tegen het gebruik van insecten in voedsel

Gouden munten zouden een manier zijn om iemand een stukje fortuin te geven in ruil voor iets terug.

Rose beschreef goudstaven die gebroken kunnen worden als “snoeprepen” om uit te delen.

“Op het gebied van prepping willen preppers goud, en preppers willen gouden munten met een kleine denominatie en zilveren munten met een kleine denominatie – iets verhandelbaars en iets bruikbaars,” zei Rose.

“Dus we hebben een piek gezien in munten met een kleine waarde, die worden beschouwd als meer verhandelbaar/handelbaar en er is een enorme toename geweest in dat type metaal.”

In een doemsdagsituatie zullen mensen vooral denken aan de eerste levensbehoeften.

Maar als er specifieke zaken of taken nodig zijn, kan goud gezien worden als een waardevolle handel.

“Het zal gaan om voedsel, gas, water – zelfvoorzienende levensbehoeften die mensen nodig hebben, en voor rijkdom zal het goud zijn,” zei Rose.

“Mensen zeggen dat je met zilver je brood kunt kopen en met goud je bakkerij, dat is een beetje hoe mensen naar goud kijken als een besteedbaar betaalmiddel. Als er een doomsday situatie zou zijn, dan is er volgens mij geen overheid, dus op dat moment, als je met iemand handelt en ruilt, zal zilver en goud meer waard zijn dan een stuk papier met een schuldbekentenis eraan vast.”

“Als je weet wat er gebeurt, kunnen ze naar iemand toe gaan en zeggen: ‘Wat heb je voor mij van waarde?’ Ik heb goud. Iedereen kijkt blij als je goud laat zien.”

“Dus dat is een deel van het actieplan in een doomsday scenario ‘haal me hier uit’-situatie – hier is wat goud en wat kun je voor me doen.”

  De Grote Reset is dood, lang leve de Grote Reset

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

7 Dodelijke ziekten die na Doomsday zullen uitbrekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGooien de Europeanen elkaar onder de bus om Russische vergelding te voorkomen?
Volgend artikelPlegen NAVO en Israël zelfmoord?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Zouden de bunkers interessant zijn voor de Russen?
  Daar ligt straks schijnbaar de schat van Alibaba 🧐🤪😂💪🪓🎯
  Al is het maar om die te vernietigen.
  Moeten ze wel weten waar ze liggen…

 2. De “elite” en de preppers ?
  Laat ze lekker in een bunker gaan zitten met hun goud.
  Diep en heel diep onder de grond.
  Eens zal hun voorraad voedsel uitgeput zijn en hun watervoorraad ook.
  Dan moeten ze wel uit hun donkere stinkende bunkers komen kruipen en dan zullen ze ontdekken dat ze “overlevenden” zijn in een onleefbare radioactieve giftige wereld waarin iedereen dood is of doodziek is.
  Geen leven, geen licht.
  Alleen maar duisternis.
  Ze gaan gewoon wat later dood dan de rest van de mensen die ze eerder uitgemoord hebben.
  Maar ze zullen zeker sterven.
  Lekker pijnlijk.

  • Wel eens gedacht aan het volop opengooien van 5G NIXX dat is hun wapen… Dan is er geen fallout en dan is er geen radioactieve wereld gewoon even 20 minuten geen zuurstof meer op aarde. En voor de volledig gevaxineerde een ontploffend lichaam door de metalen uit de chemtrails en de grafeenoxyde uit hun spuitjes (of nanobots die geactiveerd worden).

   • “20 minuten geen zuurstof meer op aarde”, nonsens. Dan zou er geen enkel zoogdier meer over zijn, dus van die kant niets meer te eten. Ook geen slaafjes meer of producenten van wat dan ook.

    Bovendien, 5G torentjes schakel je in een minuutje uit met zoiets simpels als een houweel of bijl.

  • gelijk heb je ! Ik lach mijzelf te pletter om die domme rijke mensen die denken dat ze straks weer naar boven kunnen komen en met hun mooie leven verder kunnen gaan!
   Maar ja waar is de bakker/groenteman/melkboer/tandarts/dokter noem maar op. Niemand en niets zal er zijn om dit soort mensen te helpen!!

   • Reken maar dat die rijke mensen een stuk slimmer zijn dan wij denken. Als jij kunt bedenken dat ze niet zonder bakker enz kunnen, hebben ze dat zelf natuurlijk ook al lang bedacht (ik denk sowieso niet dat die mensen naar de bakker enz. gaan). De ondergrondse wereld is veel groter dan wij denken, ze kweken daar hun eigen eten en hebben privé tandartsen en doktoren. Zij weten precies wat voor ellende er aan zit te komen en ze hebben zich daar perfect tegen beschermd.

  • Ik denk als dit zou gebeuren dat die idioten totaal zich zelf onderling gaan vernietigen want hoelang houd de geest het vol zonder zonlicht en kunstlicht zal op den duur hun moordenaar worden.

 3. Mark Zuckerberg is wanhopig goud aan het kopen en bereidt zich voor om met zijn gezin te vluchten naar een doomsday bunker.

  Zal waarschijnlijk wel net iets anders zijn, de aanstaande crash in fiatgeld zal hem wel naar zaken van waarde doen vluchten. Goud dus. Hebben ze geen last van hyperinflatie. En die komt. Als een dief in de nacht

 4. Vrij onzinnig!
  Als Zuckerberg (of een andere miljardair of multimiljonair) met zijn gezin (en bediendes, en beveiligers, en helicopterpiloot en onderhoudsmonteurs etc, waarschijnlijk ook met gezinsleden) terugtrekt in een doomsday-bunker zoals waar ze nu mee bezig zijn dan hebben we het over grote, zelfvoorzienende complexen waar je langere tijd kunt overleven.
  Dan heb je dus niet een hele lading goud nodig, domweg omdat er binnen dat complex niks is waar je het tegen zou kunnen ruilen.

  Goud (en zilver) zijn slechts van nut indien men een relatief korte periode apart wil doorbrengen en daarna als ruilmiddel wil gaan gebruiken. Het is alleen bruikbaar omdat het een universeel ruilmiddel is, verder is het niet van veel nut.
  Dat betekent dus dat ze zouden verwachten dat er een relatief korte periode is waarin ze zich schuil moeten houden en daarna de zaken weer op kunnen pakken.
  Als in die korte periode de meeste mensen zouden overlijden aan de gevolgen van wat voor catastrofe dan ook, dan heeft goud weinig nut omdat er maar weinig mensen over zouden zijn om het mee te ruilen en die weinigen zullen eerst andere behoeftes hebben.

  In feite is de enige reden voor hen om goud in te slaan als ze verwachten dat er een catastrofe plaats gaat vinden die de gehele samenleving ontwricht, maar er voldoende mensen overblijven om goud als ruilmiddel interessant te houden EN ze verwachten voldoende steun van een soort van leger te hebben om een eigen staat te gaan vormen. Want de doorsnee persoon zal niet bepaald in dank opkijken naar een klootzak die eerst de zaak naar de verdoemenis helpt en dan weer opdraaft om de rijke heer uit te hangen.

  Ik zou niet graag in zijn schoenen staan na een dergelijke gebeurtenis; er is niets zo gevaarlijk als een bevolking/groep overlevenden die weinig tot niks te verliezen heeft EN een gerechtvaardigde haat heeft tegen de veroorzaker van de ellende.

 5. Die zuigende suikerberg is gewoon een domme idioot die niet weet wat ie met zijn overvloed aan 💰 moet doen. Sukkel.

 6. Als wij na hun toevlucht van die bunkers nu eens de toegangen dichtstorten met beton, dan is alles opgelost.

  Wij hebben er geen last meer van, en zei kunnen mooi ondergronds hun geprepte proviand op maken.

 7. 11 Maart moet er een heleboel, ik lees zelfs bijna 1/3 van de uitstaande schuld in de VS worden geherfinancierd (ik weet niet of dat klopt overigens). Dit KAN een trigger zijn voor de instoring van tenminste de dollar, maar de Euro zal wel meegetrokken worden. Met goud en zilver, beide nodig voor grote en kleine aanschaffen in tijden van financiële crisis heb je een backup. Ik kijk met verbazing naar de enorme stappen die Goud maakt de laatste 2 handelsdagen. Daar moet iets achter zitten. Enkele spelers weten iets dat wij nog niet weten…

  • 1929… ik denk dat het een simpel optelsommetje is. Er moet toch een digitale valuta komen? Ze willen toch volledige controle over het internet? Dit geldsysteem is toch allang weer aan z’n eindje? Ik zeg stroomuitval van een paar dagen tot een paar weken.. ondertussen mogen politie en leger de ontstane anarchie te lijf gaan.. volledige politiestaat als gevolg, iedereen in paniek dus kunnen ze de redder uit gaan hangen.. hou 8 april in de gaten, volledige zonsverduistering..(onderbuikgevoel)

   • De introductie van cbdc in de vorm van e-Niara in 2022 in Nigeria (volkrijkste land van Afrika) is uitgedraaid op een faliekante mislukking, ondanks verleende hand- & spandiensten door Deep State-instelling IMF (anno 1944).

 8. Pool shift, afnemend magnetisch veld en mogelijke kanteling van de aarde?
  Nou ja, laten zij zich maar blindstaren op bling bling. Als mijn dagen geteld zijn dan zij dat zo.

 9. Mijn gouden ponden,22 karaat en ECU 50, 24 karaat, wel, bijna 100% gestegen. Aangekocht 2015-2016.

  Als ge weet dat geldpapier binnenkort alleen papier is, dan ,wissel ge dat met . . . bv. goud, zilver, waterfilters, enz .

  Stel : vanaf een datum dat u papier niks meer waard is, ge gaat uw spaargeld NIET bijhouden. Dus get rid of this Paper and use it for something precious. 🤓

  • Yup, ik zet iedere maand wat ik niet nodig heb om in zilver (en in veel mindere mate goud). Papiergeld is alleen maar papier. Een banksaldo is alleen maar cijfertjes in een computer. Geen van beide is echt wat waard.

   • Ik heb tomaatjes, aardappelen, sinaasappelen en citroenen en wat groente in mijn tuin. En kippetjes en nu voor de tweede keer een varken. (De vorige heb ik laten slachten en je wil niet weten hoe goed dit vlees is!)

    • 🙂 Goed bezig.
     Ik heb een handvol kippen en wat konijnen en teel de meeste van mijn eigen groenten. Veel lekkerder! Een varken zou een idee zijn, dat heb ik nog niet geprobeerd.

     • En tijdens zijn leventje is het ook nog eens een levende vuilnisbak. Ik voelde mij best wel rot toen ik hem naar de slachter bracht. Het zijn hele aardige diertjes. Maar ja, het is eten en gegeten worden en op een dag ben ik ook wormenvoer en daarna plantenmest.

 10. Wonderlijk altijd, degene die er een zooitje van maken, willen het zelf wel graag overleven.
  Laf en gemeen, maar je kom aan de beurt engerd maak je daar niet druk om.

  • idd, als het zover komt, mag de echte bom wel op mijn huis inslaan, snel naar de geestenwereld zeg maar, geen zin in te moeilijk gedoe en al helemaal niet in een bunker zitten, al zullen die lui wel van die Vision AI brillen hebben en zo ‘gelukkig’ zijn… ze heben dan ook vast wat slaven onder hun werken, die ‘hun’ slaaf houders in die bunkers al snel vermoorden zodat zij en hun familie erin kunnen, slaap zacht 😉

 11. Zucky denkt eerder over het feit dat binnenkort de Euro en dollar goedkoper is dan behangpapier. (verstandige keuze dus om in zilver en goud te beleggen)
  Die bunker heeft totaal geen nut bij een atoom oorlog.
  Allerlei gasten weten waar die is en hij loopt meer gevaar hierdoor dan diegene die zelf voorziend is ergens boven in Alaska.

  • Mind control-slachtoffer & multimiljardair Mark Zuckerberg (1984) is een eersteklas plaspop, want op de dag dat LifeLog stopte, werd Facebook op 04.02.2004 (444) gelanceerd. Ons is wijsgemaakt dat hij dit op zijn studentenkamertje heeft bedacht.
   Trap er niet in want LifeLog komt uit de koker van het in 1958 door het Pentagon gecreëerde onderzoeksinstituut DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency) om de mensheid wereldwijd te monitoren als opmaat naar het Social Credit System.
   Over het getal 444 (gematria) heb ik in het verleden al het nodige schreven.

 12. Voor de 1 goud inslaan, voor de gewone burger is het Toiletrollen inslaan hahah.

  Trouwens ik kan me wel wat bij die vette rijkaards voorstellen, als er zeg tot 100k je geld gegarandeerd is, en je al 20 (verschillende niet gelinkte) banken vol hebt met die 100k dan ga je voor de rest edelmetalen of grond of onroerend goed kopen om het wat veiliger te zetten.

  Voor ruilhandel en dingen kopen zijn zilveren munten het beste in dat soort vreemde tijden en dan beste officiële wereldwijd inzetbare zilveren munten, verder dacht ik dat zilver zelfs iets harder stijgt in verhouding dan goud, maar das een andere zaak.

 13. weet er iemand waar je met goud kunt betalen? ik niet. En waar denken ze te gaan winkelen? in bunker winkels? zoals die ondergrondse huizen in Turkije en Iran? Misschien interessant om te zien of ik daar even eigendommetje kan kopen! die woningen beschermen waarschijnlijk ook.

 14. waarom zou goud belangrijk zijn?
  gekleurde schelpjes of mooie steentjes zijn ook mooi om je te versieren!
  Ik denk dat de vuiligheid op aarde beter eeuwig terug de grond in kan.
  Ook voor geleiders en elektronica is het nadien niet meer nodig, eten en iemand ooit nog kunnen vertrouwen zullen belangrijk zijn als je deze ramp dan overleefd.
  Ze zullen mekaar nadien ook uitmoorden voor hun goud net zoals nu!
  En hun vrouwen en kinderen zullen nooit nog veilig zijn als ze de bunkers open maken.
  Ten slotte zijn deze machtswellustelingen dan ook te oud om nog lang te leven.
  Ze zijn oud en seniel en hebben zo veel leed veroorzaakt dat ze waarschijnlijk zelfmoord plegen
  Ik hoop dat er ziekten uitbreken onder de grond doordat alle leven op aarde vernietigd is.
  Geen fauna en flora en giftige oceaan en lucht (de gevolgen van atoombommen blijven niet op 1 plaats hangen maar komen overal in de wereld terecht door de straalstroom) ook gaan al de kerncentrales in de grote steden een meltdown veroorzaken als niemand ze bediend!
  Je kan beter ineens sterven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in