Ongehoorzaamheid is de ware grondslag van de vrijheid. De gehoorzamen moeten slaven zijn.” ~ Henry David Thoreau

Hoe moet het zijn om te leven in een geestesgesteldheid waarin alles wat er in dit mensenleven gebeurt als natuurlijk, ongepland, toeval, of op de een of andere manier onvermijdelijk wordt beschouwd? De voorwaarde voor deze verstoken toestand van onbewustheid, is te bestaan in een wereld van clichés en het herkauwen van de gedachten van anderen; meestal vreemden. Dit is het geloof van de massa, niet omdat zij geen keus had, of spontaan koos om zo vertrouwend te zijn, maar omdat zij generaties lang geconditioneerd is om te handelen en de gepropagandeerde leugens te aanvaarden die hun hun hele leven lang gevoerd worden door die staatsspelers met zeer snode agenda’s, schrijft Gary D. Barnett.

Al dit bedrog is slechts een geprogrammeerde massamarketing van desinformatie, een indoctrinatie van de velen ten bate van de weinigen, door middel van een overvloed aan hersenspoelingstechnieken. De enige remedie voor zo’n omstandigheid als deze, is eerst te leren aanvaarden dat er iets vreselijk mis is, en dan de moed te vinden om naar de waarheid te zoeken. Daarvoor is echt onderzoek en onderricht nodig, niet de “scholing” die de meesten allen vanaf hun geboorte ondergaan, en daarom blijven zij die nooit een vals gezag aanvaarden en altijd in twijfel trekken, schrijven, spreken en hun medemensen smeken in een poging om de slapende reus die de algemene bevolking is, wakker te schudden.

Het enige wat nodig is om enig licht te zien, mocht men werkelijk het licht willen zien, is te begrijpen dat het kwaad bestaat, en dat het bijna overal bestaat. Sommige kwaden zijn brutaal en overduidelijk, andere zijn geniepig en stil, en veel kwaad kan aan de gewone man toegeschreven worden, doordat hij onverschillig is voor de benarde toestand van anderen ten gunste van zichzelf. Maar het gevaarlijkste kwaad is gedrapeerd in de dekmantel van het goede doen; het opeisen van het hoge moraal van wat ten onrechte wordt voorgesteld als het “grotere goed”. Zo werkt de regering, die op de zwakheden van de mensheid inspeelt door de oude methode van probleem, reactie, oplossing te gebruiken, om angst te zaaien en dan te doen alsof zij beschermt tegen die valse angst. Dit is de steunpilaar van alle pogingen van heersers om de menselijke schaapskudde in bedwang te houden. Voorbeelden van deze tactiek zijn er in overvloed, en zijn er door de geschiedenis heen geweest. Wat de V.S. betreft, is deze bedrieglijke praktijk al vanaf het allereerste begin gangbaar.

  "Het is tijd dat we als wetenschappelijke gemeenschap toegeven dat we fout zaten met COVID en dat het levens kostte"

Dit bedrog is vooral succesvol geweest vanuit het standpunt van de staat met betrekking tot oorlog, alle oorlog, en de drang om de steun van het volk te winnen tegen niet-bestaande, niet-bedreigende, monsters uit de verte. Dit komt erop neer dat de staat de massa gebruikt om zichzelf te vernietigen, zodat de machtigen zich kunnen verrijken, de macht in handen kunnen krijgen, en door kunnen gaan met het uitroeien van wat zij als de minderwaardige klassen beschouwen. Dit is altijd het geval geweest, want er zijn nooit aanvallen tegen dit land geweest op het vasteland, en de enige echte aanval die tegen Pearl Harbor was, gebeurde op een gestolen eiland dat met geweld door Amerikaanse soldaten bezet werd; met behulp van een complot om opzettelijk flagrante oorlogshandelingen tegen Japan op touw te zetten, om zo deze aanval in te zetten. Dit was niets anders dan een door de V.S. in scène gezette valse-vlag-gebeurtenis, en in het leven geroepen met als enig doel angst aan te wakkeren in de harten van het volk, om het zover te krijgen dat het een nieuwe wereldoorlog zou steunen, die alleen gebaseerd was op agressie door het Westen. Er was weinig anders in elke oorlog die door de Amerikaanse natiestaat vooruitgeschoven werd, met inbegrip van de Indiaanse oorlogen, de zogenaamde Burgeroorlog, de Spaans/Amerikaanse Oorlog, de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse Oorlog, de oorlog in Vietnam, de belachelijke “Oorlog tegen het Terrorisme,” en elke andere oorlog die door de heersende klasse en haar marionetten in de regering van de V.S. sinds de achttiende eeuw en daarvoor beraamd en gepland is.

Ook vandaag blijft de dreiging van oorlog en nucleaire vernietiging intact, alles van tevoren gepland, uitgezet en voor iedereen zichtbaar uitgespeeld. Het probleem is echter dat het grote publiek nog steeds dom en blind is voor deze overduidelijke strategie die uitgevoerd wordt door de kwaadwilligen die dit land beheersen. De inside job die de “aanslag” van 9/11 was, gaf deze regering en haar meesters twee decennia munitie om het plan van de één-wereld-regering voort te zetten, en controle over de hele mensheid te krijgen, totdat het volgende stadium van staatsterreur op het publiek losgelaten kon worden.

  Arts over vaccinsterfgevallen: "Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden"

Dat volgende stadium is en blijft de valse en illusoire dreiging van een pandemie met een “virus”, die niet bestaat en nooit bestaan heeft. De echte dreiging is, zoals bijna altijd het geval is, de vermeende oplossing van de staat voor deze niet-bestaande dreiging, die met opzet opnieuw in het leven is geroepen om het ongelukkige en geïndoctrineerde publiek grote angst in te boezemen. Toen die angst eenmaal gestold was, werd het zeer giftige en actief giftige bio-wapen, dat men het “coviden-vaccin” noemt, losgelaten op alle nietsvermoedende leden van de grote meerderheid die de gewone bevolking is, onder andere. Hoe moeilijk het ook te verkroppen is, honderden miljoenen in de VS, en miljarden over de hele wereld zijn gezwicht voor het frauduleuze en absurde idee dat allen zouden kunnen sterven aan een mysterieus “virus”; één dat nog nooit geïsoleerd of geïdentificeerd is. Het antwoord van de staat op deze gefabriceerde “dreiging” was dat onze vrijheden opgeofferd zouden worden, zelfgevangenschap universeel zou worden, er lockdowns en quarantaines zouden komen, de economie systematisch vernietigd zou worden, het gezin gemeden zou worden, en alleen degenen die geïnjecteerd waren met een mysterieus gif veilig zouden zijn en zich zouden mogen bewegen in een wereld die allemaal tegelijk  als één in concert met elkaar optrad; alleen maar omwille van de totalitaire controle over iedereen. Wat is dit voor een fantasie?

Al degenen die het gif van de staat hebben ingenomen, moeten zich ervan bewust zijn dat zij vrijwillig hebben toegestaan dat hun geest en hun lichaam veranderd werden op een onnoemelijk aantal manieren, die nu en in de toekomst waarschijnlijk grote nadelige gevolgen zullen hebben, waaronder ziekte, verminking, geestelijk onvermogen, ziekte, en dood. Deze realiteit is nu al duidelijk, want grote schade en sterfgevallen door “onbekende” oorzaken rijzen de pan uit; over een groot deel van de westerse wereld, en over de hele planeet in bepaalde gebieden. Dit is niet toevallig of natuurlijk; het is een gepland resultaat.

Deze opzet is nodig om de heersende “elites” en hun handlangers in de regering het eigendom te laten opeisen van alle bezit, geld, en mensen wereldwijd. Zoals al meermalen gezegd is, zullen zij die het voedsel, het geld en de energievoorraden beheersen, de wereld beheersen. Dat is precies wat er voor onze ogen gebeurt, en alleen een ontwaken en bewustwording van dit feit kan genoeg geesten veranderen, zodat deze tirannieke moloch op tijd gestopt kan worden. Het is aan ieder individu om dit risico te onderkennen, en te besluiten om niet deel te nemen aan deze vernietiging van de mensheid.

  Waarom kozen miljoenen voor Pharma boven vriendschappen?

Open uw geest, en zoek de waarheid, in plaats van slaven en marionetten te blijven van dit systeem van geplande wereldheerschappij. Het is mijn weloverwogen mening dat er nog maar weinig tijd over is voordat deze aanval tegen de mensheid een niveau bereikt waarop geen terugkeer meer mogelijk is. Verlaat het controlerende narratief, en kom tot uw eigen conclusies voordat het te laat is. Hoewel dit ontmoedigend en zelfs onmogelijk lijkt, vertrouw niet op de stompzinnige idiotie die groepsdenken, politiek, stemmen, en het zoeken naar vals en dubbelhartig tuig dat “leiders” heet, is. Houd op u te verbergen voor zulke duidelijke complotten van het kwaad. Om deze vijand onder ogen te zien, moet men eerst zichzelf onder ogen zien, en de gebreken aanvaarden die u zult vinden, en ernaar streven uw eigen huis te corrigeren, in plaats van te veroordelen of te vertrouwen op de grillen van anderen.

Wij kunnen deze krankzinnigheid en waanzin overwinnen, maar alleen als en wanneer grote aantallen individuen opstaan en de huidige stand van zaken aanvechten. Bedenk dat gehoorzamen aan de regering alleen maar betekent dat u een slaaf geworden bent, terwijl ongehoorzaamheid aan diezelfde staat u vrij zal maken.

“In het begin was de mens slaaf van de goden. Maar hij verbrak hun ketenen. Daarna werd hij tot slaaf gemaakt door de koningen. Maar hij verbrak hun ketenen. Hij werd tot slaaf gemaakt door zijn geboorte, door zijn verwanten, door zijn ras. Maar hij verbrak hun ketenen. Hij verklaarde aan al zijn broeders, dat een mens rechten heeft, die noch god, noch koning, noch andere mensen hem kunnen ontnemen, ongeacht hun aantal, want het zijne is het recht van de mens, en er is geen recht op aarde boven dit recht. En hij stond op de drempel van de vrijheid, waarvoor het bloed van de eeuwen achter hem vergoten was.” ~ Ayn Rand, Anthem


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale eliteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland verklaart nieuw doel: Verdrijving van het Zelensky regime uit Oekraine
Volgend artikelHongarije koopt meer Russisch gas & Times bekend dat grote successen van Rusland in Oekraïne worden verzwegen in Westerse media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Men wordt pas wakker als alles is vernietigd en verdwenen en er geen keuzes meer zijn. Alleen het eten van krekels en meelwormen. En het drinken van zure pis. Jammie jammie.

  • Jammer dat FN verziekt wordt met de huidige kreten zoals jij steeds maar weer herhaalt.
   Doe mij een lol en ga met een bel en sandwitch board de staat op .
   En neem die paar andere malloten met je mee die hier op FN steeds weer de zelfde mantra herhalen .
   Je krijgt spreekruimte op FN ik vraag me af hoe het met je geestelijke gesteldheid is .. ☹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in