Mailtoanton / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Laten we beginnen met de paniek en furore die de NAVO op zijn grondvesten doet schudden. De publicatie op vrijdag van het onderschepte gesprek van vier Duitse militaire officieren over plannen om Rusland aan te vallen heeft een vuurstorm doen ontbranden in Europa, vooral in Duitsland, schrijft Larry Johnson. Een van mijn Duitse contacten stuurde me het volgende:

Dit onderwerp ging viraal in Duitsland. Het hele land is gealarmeerd door deze lekken. Scholz is in totale paniek… en Pistorius is in totale ontkenning… hij beweert dat niemand weet waar de generaals waren op het moment dat hun gesprek werd opgenomen.

Dit is een flagrante leugen. De audio laat duidelijk blijken dat een van hen in Singapore op reis was. Ze leken allemaal in hotelkamers te zijn toen dit gesprek werd opgenomen.

Scholz is in paniek en schreeuwt om een onderzoek, want als puntje bij paaltje komt, kan de oppositie hem uit zijn ambt zetten met een motie van wantrouwen. In dat geval zouden ze genoeg stemmen krijgen van zijn eigen partij de SPD en de andere coalitiepartijen om de benodigde meerderheid te halen.

Dit is de slechtste publiciteit die Duitsland ooit zou kunnen krijgen, want nu wordt duidelijk dat we een regering hebben die bereid is Duitsland te vernietigen volgens de wil van Washington.

Biden en de NeoCons haten niet alleen de Russen, ze haten ook de Duitsers.

Ik wil er echt voor zorgen dat het Amerikaanse volk van dit complot op de hoogte wordt gesteld. Als deze onzin doorgaat, zal Duitsland worden geleid door de AFD met een absolute meerderheid.

Ik wil dat TCN dit onderwerp naar het Amerikaanse volk brengt en de zittende Duitse regering vernedert voor de hele f…. wereld… en ik wil dat TC het doen en laten van Washington met Duitsland blootlegt.

Het onderschepte gesprek laat er geen twijfel over bestaan dat verschillende NAVO-staten direct ingrijpen in Oekraïne en militaire operaties uitvoeren tegen Rusland. Dit is spelen met vuur. Hier zijn geselecteerde citaten uit het transcript van dat gesprek:

Gerhartz: Goed. We moeten de informatie verifiëren. Zoals u al hebt gehoord, is minister van Defensie Pistorius van plan om de kwestie van de levering van Taurus-raketten aan Oekraïne zorgvuldig te bestuderen. We hebben een ontmoeting met hem. Alles moet worden besproken zodat we aan de slag kunnen met deze kwestie. Tot nu toe zie ik niet dat het moment van het begin van deze leveringen is aangegeven.

Dit gesprek vond plaats in de week van 20 februari. Dit is een erkenning dat de levering van Taurus raketten in Duitsland wordt overwogen. Met dit lek lijkt het erop dat deze beslissing onder een witheet onderzoek komt te staan.

Generaal Gerhartz geeft toe dat de Britten militairen op de grond hebben die de Oekraïners helpen bij het uitvoeren van aanvallen op Rusland. Whoops!

Gref: Als de kanselier nu besluit dat we raketten moeten leveren, worden ze overgebracht van de Bundeswehr. Goed, maar ze zullen pas over acht maanden klaar zijn voor gebruik. Ten tweede kunnen we de tijd niet verkorten. Want als we dat wel doen, kan het zijn dat de raket verkeerd wordt gebruikt, dat de raket op een kleuterschool valt, dat er weer burgerslachtoffers vallen. Met deze aspecten moet rekening worden gehouden.

Gref’s bijdrage aan de discussie injecteert de harde realiteit dat zelfs als het besluit op 1 maart is genomen om Taurus raketten te leveren, het nog acht maanden duurt voordat ze klaar zijn voor gebruik en dat Duitsland voorbereid moet zijn op het nemen van de consequenties als deze raketten Russische burgers doden.

Gref: Als de bondskanselier daartoe besluit, dan moet er een afspraak zijn dat alleen de productie van de preperaten zes maanden zal duren. Ten derde, theoretisch gezien, kan de kwestie van het leren ons bezighouden. Ik heb al gezegd dat we samenwerken met een fabrikant van raketten. Zij geven les in het onderhoud van deze systemen en wij geven les in tactisch gebruik. Dat duurt drie tot vier maanden. Dit deel van de training kan in Duitsland plaatsvinden.

Gref blijft zijn collega’s eraan herinneren dat er een lange logistieke tijdlijn gemoeid is met het produceren van “preperaten” en het leveren van functionerende systemen. Hier is de harde waarheid – Oekraïne heeft niet de luxe om zes maanden te wachten.

Fenske: Ik wil graag stilstaan bij de kwestie van training. We hebben deze kwestie al bestudeerd, en als we te maken hebben met personeel dat al de juiste opleiding heeft en parallel zal worden opgeleid, zal het eerst ongeveer drie weken duren om de techniek te bestuderen en dan pas direct beginnen met de opleiding in de luchtmacht, die ongeveer vier weken zal duren. Het is dus veel minder dan 12 weken. Dit alles natuurlijk op voorwaarde dat het personeel de juiste kwalificaties heeft, de training kan worden uitgevoerd zonder gebruik te maken van de diensten van vertalers, en nog een paar punten. We hebben al met mevrouw Friedberger gesproken. Als we het hebben over gevechtsgebruik, dan zullen we in dit geval de facto geadviseerd worden om ondersteuning te bieden aan ten minste de eerste groep. Het is moeilijk te plannen, het heeft ongeveer een jaar geduurd om ons personeel op te leiden, en nu proberen we die tijd terug te brengen tot tien weken, en tegelijkertijd hopen we dat ze in staat zullen zijn om off-road te rijden in een auto, bedoeld voor “Formule 1”.

Fenske maakt hetzelfde punt als ik in eerdere discussies. De NAVO levert geavanceerde, complexe systemen aan Oekraïne, maar die systemen zijn niet ontworpen om te functioneren in de ruige gevechtsomgeving van Oekraïne. Als je in een vierwielig voertuig door de woestijn gaat rijden, kun je dat niet doen als die auto een Formule 1-racer is.

  Analyse: Rusland is aan de winnende hand, het Westen is zichzelf aan het vernietigen... bereid u voor op EXTREME ARMOEDE nu 50-jarig economisch sprookje implodeert

Gerhartz: Wacht even. Ik begrijp waar u het over heeft. Politici kunnen zich zorgen maken over de directe gesloten verbinding van Buchel en Oekraïne, die een directe deelname aan het Oekraïense conflict kan worden. Maar in dit geval kunnen we zeggen dat de uitwisseling van informatie zal plaatsvinden via MBDA, en we zullen één – twee van onze specialisten naar Shrobenhausen sturen. Natuurlijk is dit een truc, maar vanuit politiek oogpunt kan het er anders uitzien. Als informatie wordt uitgewisseld via de fabrikant, dan heeft dit niets met ons te maken.

Gerhartz maakt duidelijk dat Duitsland zijn directe rol in gevechtsmissies tegen de Russen wil verdoezelen. Ze hopen op een regeling van plausibele ontkenning.

Gerhartz: Denkt u dat het mogelijk is om te hopen dat Oekraïne in staat zal zijn om alles zelf te doen? Het is immers bekend dat er veel mensen in burgerkleding zijn die met een Amerikaans accent spreken. Daarom is het heel goed mogelijk dat ze binnenkort in staat zullen zijn om zichzelf te gebruiken? Ze hebben tenslotte alle satellietbeelden.

Gerhartz geeft toe dat er Amerikanen op de grond opereren in ondersteunende gevechtsrollen in Oekraïne. Dit komt overeen met het stuk in de NY Times dat maandag een week geleden werd gepubliceerd.

Gerhartz: Dat klopt, het zal het verloop van de vijandelijkheden niet veranderen. Daarom willen we ze niet allemaal overplaatsen. En niet allemaal tegelijk. Misschien 50 – in de eerste tranche, daarna komt er misschien nog een tranche van 50 raketten. Dit is begrijpelijk, maar dit is allemaal groot beleid. Ik denk dat ik me hier eigenlijk achter verschuil.

Daar heb je het – zelfs als Duitsland de raketten levert, zal dat niets veranderen aan het feit dat Oekraïne een nederlaag tegemoet gaat en geen enkele NAVO-wapen zal die uitkomst veranderen. Ik geloof nog steeds dat de Russen deze onderschepping naar RT hebben gelekt met het uitdrukkelijke doel om de eerdere ontkenningen van de NAVO te ontmaskeren dat ze personeel levert dat ter plaatse is in Oekraïne en helpt bij het plannen en uitvoeren van aanvallen tegen Rusland. Het vrijgeven van dit transcript/tape na de waarschuwingen van president Poetin aan het Westen in zijn “State of Russia” toespraak afgelopen donderdag is een duidelijke waarschuwing dat Rusland bereid is om te escaleren als de NAVO volhardt in het bewandelen van deze weg.

  Oekraïense troepen verliezen posities in Belogorovka in Volksrepubliek Donetsk

Hoe zit het met Israël? Daar is de kwestie eenvoudiger en gevaarlijker. Israël is bezig pantserbrigades in te zetten aan de Libanese grens. Alles wijst erop dat Israël een aanval op Hezbollah gaat uitvoeren. Ik denk dat dit suïcidaal is van de kant van Israël, omdat Hezbollah, in tegenstelling tot Hamas, niet beperkt zal worden in zijn tegenaanvallen doordat een miljoen vluchtelingen zich tussen zijn verdedigingsstellingen bevindt. Hezbollah is bewapend, uitgerust en getraind om Israël een bloedneus te bezorgen, maar Israël lijkt vastbesloten om deze operatie uit te voeren. Ik denk dat het suïcidaal is.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vaarwel Kiev, hallo Cote d’Azur: Terwijl westerlingen hulp sturen, zien we hoe de corrupte Oekraïense elite profiteert van het conflictVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMark Zuckerberg koopt goudreserves op ter voorbereiding van zijn vlucht naar Doomsday bunker: “Er komt iets VRESELIJKS aan”
Volgend artikelDe goede Duitsers blazen rook
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De complete krankzinnige waanzin die oorlog heet en alleen maar dient om:
  1) de bankiers geld te laten verdienen, 2) de militaire rotzooi industrie in usa van veel werk te voorzien en daarmee veel winst / dividend naar de bekende uiteindelijke aandeelhouders, 3) de genocide te laten voortduren, 4) voor usa tegen Rusland om de grondstoffen in te pikken, 5) voor usa om de wereldheerschappij te laten behouden (NOT dus), 6) voor Israël / Bibi om te ontsnappen aan het corruptieschandaal en om de zgn held te zijn voor zijn volk, dat maandenlang protesteerde tegen zijn “ hervormingen “ van justitie.

 2. De Curatoren staan klaar om de FAILLIETE boedel te verdelen.
  Maar de Amerikanen willen hier een stokje voor steken.
  En de beste manier hiervoor is, de FAILLIETE boedel VERNIETIGEN….!!!!!
  Einde Europa.
  Fuck Europa.
  Groetjes,
  Victoria Nuland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in