Een 26-jarige man is door de politie in Frankrijk gearresteerd voor de verkoop en aflevering van kant-en-klare molotovcocktails aan relschoppers in het departement Haut-de-Seine.

Foto: Demonstrant gooit molotovcocktail naar een politiebusje in Christiana, Denemarken © w:User:Silkepølse / Wikimedia (GNU)

De verdachte werd samen met twee andere vermeende medeplichtigen gearresteerd en zou in de regio, die sinds zondag elke avond door rellen wordt geteisterd, bierflesjes gevuld met benzine en lont hebben verkocht aan relschoppers in de gemeente Gennevilliers.

De politie zegt dat ze bewijs hebben gevonden dat de 26-jarige foto’s van de molotovcocktails had gemaakt die op zijn mobiele telefoon waren opgeslagen. Hij zou werken als bezorger en is reeds bij de lokale politie bekend voor kleine misdrijven, meldt Breitbart.

Parijs: Brandweerlieden mogen geen branden blussen om Afro-moslims niet te provoceren

Rechercheurs voegden eraan toe dat de verdachte de molotovcocktails via sociale media verkocht, met behulp van de mobiel Snapchat-app om te adverteren en vijf euro in rekening bracht voor drie moltovs en tien euro voor tien.

Migranten in gecoördineerde aanval op Frans politiebureau

2 REACTIES

  1. Handelsgeest noemt men dat…..enkel de winstmarge is wat benauwd….benzine per flesje 40 cent, kletsje olie van 10 cent, statiegeld van 25 cent voor een bierflesje….iets om dicht te stoppen en lont…kunstmest en suiker waarschijnlijk niet…dan nog mobiele telefoon kosten en het afleveren…overhead…..economisch onverantwoord…..enkel met subsidie nog haalbaar als inburgerings project.

    ….maar gezien de luiheid en het onvermogen tot creëren bij het gros van de inwijkelingen is kant en klaar kopen natuurlijk niet meer dan normaal….

    Kwestie van tijd voordat ze uit hun wijken komen en op rooftocht gaan door het platteland….zullen de boeren toch als eerste vet het haasje zijn….

  2. De man wordt mogelijk veroordeeld omdat hij die flesjes verkocht terwijl de Kleedjesmarkt nog niet was begonnen, en dát mag niet, óók niet in La Douce France.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here