Een Japanse burgemeester is onder vuur komen te liggen van de internationale media omdat hij suggereerde dat mannen tijdens de Coronapandemie in plaats van vrouwen boodschappen zouden moeten doen.

Osaka burgemeester Ichiro Matsui maakte de opmerking tijdens een persconferentie op donderdag, die impliceert dat vrouwen besluiteloos zijn en er te lang over doen om te beslissen welke producten ze kopen.

“Vrouwen doen langer boodschappen omdat ze door verschillende producten neuzen en afwegen welke optie het beste is. Mannen grijpen snel wat hen verteld is te kopen, zodat ze niet blijven hangen in de supermarkt – dat vermijdt nauw contact met anderen”, vertelde Matsui donderdag aan verslaggevers op een persconferentie over het Coronavirus in Osaka.

Matsui kreeg voor zijn opmerking veel kritiek van internet-feministen.

In maart bekritiseerde de Japanse vice-premier Taro Aso de Wereldgezondheidsorganisatie voor haar behandeling van het Coronavirus, en suggereerde dat ze zichzelf moet hernoemen tot de “Chinese Gezondheidsorganisatie”:

“Hoewel de details duister zijn, was de vorige directeur-generaal van de WHO een Chinese staatsburger, en op dat moment waren er overal klachten”, zei Taro Aso

“En nu heeft de petitie minstens driehonderdduizend handtekeningen verzameld, of beter gezegd, vijfhonderdduizend handtekeningen.”

“Mensen denken dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar naam moet veranderen. Het zou niet de WHO moeten heten, maar de Chinese Gezondheidsorganisatie – CHO. Dit verzoek weerklinkt echt bij de mensen”, zei de vicepremier.

“In het begin, als de WHO niet had aangedrongen op de wereld dat China geen longontsteking-epidemie had, dan zou iedereen voorzorgsmaatregelen hebben genomen. De WHO, die een globale organisatie is, omvat niet eens Taiwan, en dan juist omdat Taiwan geen lid is van de WHO, wordt het een wereldkampioen in de strijd tegen de epidemie”, vervolgde Taro Aso.

“Nadat die verklaring is afgelegd, springt de Chinese Communistische Partij naar voren om het te corrigeren, en zegt dat Taiwan een regio is, geen land.”

De volledige video is hieronder te zien:

  Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

De WHO is onder zware kritiek komen te staan omdat zij in wezen fungeert als de medische propagandavleugel van de CCP.

Vorig artikelMan gearresteerd voor het verkopen en leveren van molotovcocktails tijdens Franse rellen
Volgend artikelDuitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hahaha…het is gewoon de waarheid, ik zie dat zelf als ik naar de winkel ga…wat zou ik graag een man hebben die de boodschappen voor mij doet…dan koop ik niet zoveel…zou voor mij een ideale oplossing zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in