Een Japanse burgemeester is onder vuur komen te liggen van de internationale media omdat hij suggereerde dat mannen tijdens de Coronapandemie in plaats van vrouwen boodschappen zouden moeten doen.

Osaka burgemeester Ichiro Matsui maakte de opmerking tijdens een persconferentie op donderdag, die impliceert dat vrouwen besluiteloos zijn en er te lang over doen om te beslissen welke producten ze kopen.

“Vrouwen doen langer boodschappen omdat ze door verschillende producten neuzen en afwegen welke optie het beste is. Mannen grijpen snel wat hen verteld is te kopen, zodat ze niet blijven hangen in de supermarkt – dat vermijdt nauw contact met anderen”, vertelde Matsui donderdag aan verslaggevers op een persconferentie over het Coronavirus in Osaka.

Matsui kreeg voor zijn opmerking veel kritiek van internet-feministen.

In maart bekritiseerde de Japanse vice-premier Taro Aso de Wereldgezondheidsorganisatie voor haar behandeling van het Coronavirus, en suggereerde dat ze zichzelf moet hernoemen tot de “Chinese Gezondheidsorganisatie”:

“Hoewel de details duister zijn, was de vorige directeur-generaal van de WHO een Chinese staatsburger, en op dat moment waren er overal klachten”, zei Taro Aso

“En nu heeft de petitie minstens driehonderdduizend handtekeningen verzameld, of beter gezegd, vijfhonderdduizend handtekeningen.”

“Mensen denken dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar naam moet veranderen. Het zou niet de WHO moeten heten, maar de Chinese Gezondheidsorganisatie – CHO. Dit verzoek weerklinkt echt bij de mensen”, zei de vicepremier.

“In het begin, als de WHO niet had aangedrongen op de wereld dat China geen longontsteking-epidemie had, dan zou iedereen voorzorgsmaatregelen hebben genomen. De WHO, die een globale organisatie is, omvat niet eens Taiwan, en dan juist omdat Taiwan geen lid is van de WHO, wordt het een wereldkampioen in de strijd tegen de epidemie”, vervolgde Taro Aso.

“Nadat die verklaring is afgelegd, springt de Chinese Communistische Partij naar voren om het te corrigeren, en zegt dat Taiwan een regio is, geen land.”

De volledige video is hieronder te zien:

Pfizer's experimentele mRNA-vaccin doodt beroemde CNN juridisch analist die de injectie bejubelde

De WHO is onder zware kritiek komen te staan omdat zij in wezen fungeert als de medische propagandavleugel van de CCP.

2 REACTIES

  1. Hahaha…het is gewoon de waarheid, ik zie dat zelf als ik naar de winkel ga…wat zou ik graag een man hebben die de boodschappen voor mij doet…dan koop ik niet zoveel…zou voor mij een ideale oplossing zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here