“De haat achter de islamitische tranen” is de titel van een artikel dat het blad Frontpage al twee jaar geleden in februari publiceerde, maar tot nu toe geen enkele aandacht in Europa heeft gekregen.

Auteur Raymond Ibrahim werkt niet alleen voor CBN-News, maar heeft ook verschillende boeken gepubliceerd over de vervolging van christenen in moslimlanden.

Naar aanleiding van de verkrachting en moord op een 8-jarig Pakistaans moslimmeisje, wat in Pakistan onder politici, media, imams en moslims tot grote verontwaardiging heeft geleid, herinnert hij ons eraan dat dergelijke wrede misdaden tegen christelijke kinderen al jaren alledaags in Pakistan plaatsvinden. Zonder dat het iemand stoort in het land waar 99% van de bevolking moslim is. We hebben hier een verkorte vertaling van de tekst:

De verkrachting en wurging van Zainab Ansari, een achtjarig moslimmeisje van wie het verminkte lichaam afgelopen januari op een vuilnisbelt in Pakistan werd gevonden, veroorzaakte grote afschuw in de moslimstaat Pakistan.

Met twee maten meten: christelijke meisjes zijn jachtwild, islamitische taboe

Beroemde prominenten en tienduizenden andere Pakistanen drukten in de sociale media hun schok uit met de Hashtag #justiceforZainab; boze menigten vielen politie- en regeringsgebouwen aan en lieten minstens twee doden en vele gewonden achter.

Islamitische geestelijken confronteerden overheidsfunctionarissen met de beslissing om de moordenaar onmiddellijk te arresteren of af te treden. “Kunnen we dit beest alstublieft jagen en hem publiekelijk straffen”, was de vraag die de wanhoop van veel mensen uitsprak over het gebrek aan vooruitgang in de zoektocht naar de moordenaar.

Al deze reacties zijn op zich begrijpelijk. En het lijkt niet nodig om te benadrukken dat de verontwaardiging van Pakistanen over het lot van dit ongelukkige meisje en hun verlangen om gerechtigheid te zien tegen haar verkrachter en moordenaar gerechtvaardigd is.

  Pakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht

Het probleem is echter dat deze verontwaardiging uitsluitend is gebaseerd op het feit dat zij moslima was.

Oorverdovende stilte bij christelijke meisjes

Veel jonge christelijke meisjes zijn en worden nog steeds verkracht, verminkt en vermoord – en de Pakistanen, die nu luidkeels schreeuwen, reageren in deze gevallen met een oorverdovende stilte.

Hieronder volgt een korte (en verre van volledige) lijst van deze christelijke meisjes:

Nisha, 9, werd door een groep moslims ontvoerd, verkracht, door herhaalde slagen op haar hoofd vermoord en vervolgens in een kanaal gegooid.

Lubna, 12 jaar oud, werd door een groep moslims ontvoerd, verkracht en vermoord.

Muqadas, 12 jaar oud, werd in een veld bij haar huis aangevallen; uit de autopsie bleek dat ze door een bende van vijf mannen was verkracht en vervolgens gewurgd.

Shazia, 12 jaar oud, werd tot slavin gemaakt, verkracht en vermoord door Chaudhry Naeem, een rijke moslimadvocaat die voor de rechtbank werd vrijgesproken.

Dergelijke incidenten komen vaak voor. Christelijke meisjes worden beschouwd als goederen die als vrijetijdsbesteding kunnen worden beschadigd. Het misbruiken ervan is een soort van gewoonterecht voor de moslimmeerderheid. Volgens de mentaliteit van de moslimgemeenschap is het zelfs geen misdaad. Moslims beschouwen kinderen van “ongelovigen” (Kuffar) als oorlogsbuit.

Ook christelijke jongens slachtoffer van islamitische christenhaat

Ook moet worden vermeld dat christelijke jongens niet gespaard blijven. In een christelijk district van Islamabad ontvoerde een groep moslimmannen een 7-jarige jongen. De groep verkrachtte hem de een na de ander op brute wijze voordat hij werd gewurgd en zijn lichaam  in een veld werd weggegooid – net als het moslimmeisje Zainab.

  Pakistan valt Macron aan - eist dat Facebook kritiek op de islam verbiedt

Het lichaam van een andere christelijke jongen, Samuel Yaqoob (11 jaar oud) werd gevonden in de buurt van een riool. Hij droeg sporen van verschrikkelijke martelingen, de moordwapens bevonden zich nog in de buurt van het lichaam. Zijn neus, lippen afgesneden en zijn maag opengesneden, zijn familie kon hem nauwelijks herkennen, omdat zijn lichaam zo zwaar verbrand was. De autopsie vond 23 wonden veroorzaakt door een scherp wapen en tekenen van groepsverkrachting.

Wilson Chowdhry, voorzitter van de Brits-Pakistaanse Christelijke Vereniging, zei: “Delen van de Pakistaanse moslimcultuur hebben een sterke pederasta-cultuur die zich in het bijzonder op jongens richt. Christelijke en andere minderheidsjongens zijn vanwege de machteloosheid van hun gemeenschap bijzonder kwetsbaar voor verkrachting en misbruik”.

En daar draait het om. Als “ongelovigen” worden christenen in Pakistan algemeen beschouwd als “onaanraakbaren” die alleen geschikt zijn om de “uitwerpselen van moslims” te verzamelen en daarom regelmatig behandeld worden als dieren.

Geen interesse van moslims in het lijden van christenen

Afgezien van de familie van de slachtoffers en de christelijke gemeenschap in het gebied is vrijwel niemand in de moslimmeerderheid (99%) geïnteresseerd in de martelingen en moorden op christenen en hun kinderen.

Geen van de genoemde moordverkrachtingen van christelijke kinderen leidde tot een nationaal schandaal. Geen van deze misdaden werd gevolgd door massale tweets en hashtags, verontwaardigde beroemdheden, massale opstanden, rellen of bedreigingen tegen ambtenaren en politie. Ze hebben ook geen eigen Wikipedia-pagina zoals het moslimmeisje Zainab heeft gekregen.

Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan

Vorig artikelDuizenden Britse “standbeelden verdedigers” – bloedige straatgevechten met BLM en politie
Volgend artikelZwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in