Het bloedbad van Boetsja” is nu de drijvende kracht geworden achter de propagandadrift voor nog meer NAVO-betrokkenheid in het conflict in Oekraïne. Maar de bewering dat dit een Russische oorlogsmisdaad is, is echter zo duidelijk onjuist dat een rationele waarnemer alleen maar verbijsterd kan zijn over de combinatie van schaamteloos lef en slordige incompetentie van de media en de politici die deze walgelijke laster verspreiden.

De laatste poging van de Westerse media om Russische weerleggingen te ontkennen is de bewering dat satellietfoto’s aantonen dat de lichamen daar al weken lagen. Deze nieuwe bewering “bewijst” echter geenszins de zaak tegen de Russische troepen, maar roept in feite nog meer vragen op die het westerse verhaal ondermijnen, schrijft Nick Griffin.

Op de satellietfoto’s lijken zeker lijken te zijn te zien, maar er is ook helemaal niets te zien van de uitgebrande auto’s die zo prominent aanwezig zijn op de grondfoto’s en video’s. Moeten wij geloven dat deze voertuigen na de schietpartij zorgvuldig naar binnen gesleept zijn en tussen de lijken geplaatst zijn?

Een soortgelijke opheffing van geloof is nodig wanneer men de data in aanmerking neemt. De “Boetsja Bloedbad” vermelding in Wiki (geraadpleegd op 5 april 2022 om 09.25 uur) luidt als volgt:

“Op 4 april werden satellietbeelden aan The New York Times verstrekt door Maxar Technologies. The Times vergeleek de beelden met videobewijs en concludeerde: “veel van de burgers zijn meer dan drie weken geleden gedood, toen het Russische leger de stad onder controle had.” Op de beelden van de Yablonska Straat zijn minstens 11 “donkere objecten van vergelijkbare grootte als een menselijk lichaam” te zien die tussen 9 maart en 11 maart zijn verschenen.”

Wiki vertelt ons ook dat de Oekraïense troepen op 1 april weer in Boetsja zijn binnengetrokken, na de hergroepering van de Russische troepenmacht naar het zuiden van Oost-Oekraïne.

Maxar Technologies maakt, als belangrijke contractant voor de NASA, natuurlijk integraal deel uit van het militair-industrieel complex van de NAVO. Als zodanig moeten zijn beweringen over het verloop van het conflict in Oekraïne met de nodige voorzichtigheid bekeken worden. Dit gezegd zijnde, lijken de data van Maxar, 9-11 maart, enige bezorgdheid te wekken bij de mainstream media die de bewering van het Russische bloedbad promoten.

De data van Maxar zouden inderdaad wenkbrauwen moeten doen fronsen. Het idee dat lichamen drie hele weken in de open lucht zouden kunnen liggen zonder een massaal ontbindingsproces te ondergaan is alleen in de verste verte geloofwaardig, omdat de gemiddelde westerling denkt dat Oekraïne eind maart in een soort diepvries van winterweer verkeert.

  Oekraïense verdedigingslinies en wat er gebeurt als ze worden doorbroken

Maar een blik op de weergegevens voor Kiev voor maart 2022 leert dat er in de stad (waarvan Boetsja een voorstad is) sinds 11 maart geen enkele dag meer is geweest met temperaturen onder het vriespunt. De gemiddelde dagtemperatuur in de laatste dagen van de maand bedroeg 6 graden Celsius – evenveel als in de Engelse stad Leeds. Dat gemiddelde omvat op zijn beurt natuurlijk ook hoogten in de lentezon. De weergrafiek voor Kiev voor de laatste week van maart laat de situatie heel duidelijk zien, met temperaturen tot 15 en 17 graden:

https://cdnn1.img.sputniknews.com/img/07e6/04/05/1094504389_0:0:1197:535_1920x0_80_0_0_3db734e5ea85435657e888af2de2ceb4.jpg.webp

Iedereen die wel eens langs een gedood dier is gelopen dat een paar dagen onder dergelijke omstandigheden op de weg is achtergelaten, kan zich voorstellen wat voor een stank er hangt van zoveel menselijke lichamen die drie weken lang in de lentezon zijn achtergelaten, maar toch is er niet één Oekraïense soldaat of politieman te zien die de lichamen onderzoekt, die een masker draagt, een uiting van afschuw maakt of de stank vermeldt.

Naarmate er meer grafische beelden van de slachtoffers opdoken, schijnt de klaarblijkelijke versheid van de lijken aanleiding te zijn geweest tot een herziening van de data van het vermeende “Russische bloedbad”. Op 5 april bijvoorbeeld beweerde de Britse Daily Mail in haar hoofdartikel dat de satellietfoto’s waarop de lichamen op de weg te zien waren, op 19 maart genomen waren. Er werd geen verklaring gegeven voor de verandering van tien dagen.

Maar zelfs als men de herziene tijdlijn aanvaardt, is er nog het probleem dat geen van de lichamen die op de video’s en foto’s te zien zijn, tekenen van bederf of beschadiging door aaseters vertoont. Om de verslagen en video’s die door Kiev en de Westerse media naar buiten gebracht worden te geloven, moet men ook geloven dat Oekraïne geen zwerfhonden, geen ratten en geen enkele kraai of andere vleesetende vogel heeft.

Kijk nog eens naar de videobeelden van de Oekraïense troepen die over de met lijken bezaaide weg rijden. Ziet u daar ook maar één aasetende vogel die van één van de lijken opvliegt?

Waarom zijn trouwens sommige lichamen niet verpletterd door de Russische tanks die zich uit en door de stad terugtrokken? Gelooft u werkelijk dat soldaten die brutaal genoeg zijn om tientallen weerloze burgers af te slachten, dan zo attent zouden zijn om hun terugtocht uit het gebied te vertragen door hun zware pantser zorgvuldig om elk lijk heen te wringen?

  Zelensky eist dat het Westen zorgt voor een 'volledig beschermend schild' van luchtafweersystemen

Terugkomend op het weer, er was natuurlijk regen gedurende de drie weken dat de lijken op de weg zouden hebben liggen rotten. Als men kijkt naar het karton van de groene dozen van de voedselhulppakketten die bij sommige van de (duidelijk verse) lijken liggen, dan is het duidelijk dat ze niet blootgesteld zijn geweest aan slecht weer. De aanwezigheid van die pakketten is natuurlijk ook een andere belangrijke aanwijzing voor de waarheid in deze zaak – want ze zijn Russisch.

https://cdnn1.img.sputniknews.com/img/07e6/04/04/1094451308_0:0:595:506_1920x0_80_0_0_cad122015c6a5d047e02740839a4d3b6.png.webp

Om het westerse propagandaverhaal te geloven, moeten wij dus weer een belachelijk groot verhaal slikken: De “analisten” hebben ons de afgelopen maand herhaaldelijk verteld dat het Russische leger zijn eigen troepen niet eens van brandstof of voedsel kan voorzien; maar nu willen zij ons doen geloven dat de Russen al die moeite hebben gedaan om grote hoeveelheden noodvoedselpakketten naar de bezette voorsteden van Kiev te brengen, ze aan burgers uit te delen – en ze vervolgens prompt dood te schieten.

https://cdnn1.img.sputniknews.com/img/07e6/04/05/1094504782_0:0:1080:813_1920x0_80_0_0_21da1aaa8386a52bdcb0ffce4f965297.jpg.webp

Bovenop dit alles zijn er vier belangrijke feiten die op Telegram (het laatste ongecensureerde social media platform van enige omvang in het Westen) al veel aandacht hebben gekregen, maar die voorspelbaar genoeg routinematig genegeerd zijn door de oorlogszuchtige mainstream media.

De eerste daarvan is de video van de burgemeester van Boetsja, die vertelt dat de Russische troepen vertrokken zijn en dat er nu een “zuivering” aan de gang is. Als niet-Russische spreker kan ik daar zelf niet over oordelen, maar in de commentaren van Russischtaligen bij deze video op Telegram staat dat hij het niet heeft over de lijken van burgers.

Het tweede feit, dat hier nauw mee samenhangt, is de video waarop te zien is hoe een detachement van de paramilitaire Oekraïense Nationale Politie de wegen ontdoet van uitgebrande en verlaten voertuigen. Ook hier geen enkel teken van de lichamen die de volgende dag op straat verschenen.

Ten derde, en misschien wel het meest verwoestende van alles, zijn de witte armbanden op een aantal van de lichamen. Deze zijn duidelijk te zien op de hoofdvideo van de Oekraïense troepen die over de met lijken bezaaide weg rijden, en ze zijn ook te zien op verscheidene van de lichamen van slachtoffers van martelingen en moorden in kelders in Boetsja.

Het feit dat de Oekraïense strijdkrachten blauwe armbanden dragen, terwijl de Russische troepen witte dragen, wordt door iedereen aanvaard. Op een aantal video’s uit verschillende delen van het conflictgebied zijn ook burgers te zien die witte armbanden dragen, als teken van sympathie met de Russen of op zijn minst van neutraliteit.

  Britse verzoeken om uiterste voorzichtigheid voor 'Challenger 2'-tanks maken ze nutteloos voor Oekraïense leger

Video: Territoriale Verdediging van Kiev in Boetsja krijgt groen licht om te schieten op degenen die geen blauwe armband dragen 3 april, 16:38 GMT

Het verschijnen van witte armbanden bij de slachtoffers van “het bloedbad van Boetsja” is dus een overweldigend bewijs dat de slachtoffers etnische Russen waren. Zij werden niet vermoord door Russische troepen – die er natuurlijk op uitgestuurd waren om een einde te maken aan de vervolging van Russischtaligen door racistische neonazi’s – maar door Oekraïners.

Dit hoeft niet te verbazen, want de hele geschiedenis van het Oekraïense nationalisme is gebaseerd op de massamoord op “onreine” en “onmenselijke” burgers van andere etnische groepen, met name de Polen van Wolyn en Oost-Galicië, Joden, Hongaren, Roemenen en, natuurlijk, Russen.

Tenslotte komen we bij de videoclip uit de straten van Boetsja, die geplaatst en daarna verwijderd werd van het social media account van de bekende Oekraïense neonazi “Botman”: “Er zijn kerels zonder blauwe armbanden. Kunnen we ze neerschieten?” “F**k, ja!”

De waarheid van het bloedbad is zo duidelijk, dat we kunnen zien waarom Westerse leiders zoals Boris Johnson zo hardnekkig volhouden dat er geen behoorlijk internationaal onderzoek naar de misdaad moet komen.

In plaats daarvan gebruiken zij het meest flagrante nepnieuws om het opleggen van een nieuwe ronde van sanctiepijn aan hun eigen volk te rechtvaardigen, en om het sturen van miljarden ponden, dollars en euro’s aan hoogtechnologische wapens te verontschuldigen, om de oorlog te verlengen. Men moet zich afvragen hoe groot de tegenprestaties zijn die deze echte oorlogsmisdadigers krijgen van hun handlangers in het militair-industrieel complex.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde leugens over Boetsja: Hoe de geesten van de mensen gemanipuleerd wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie zit er achter de aanval op het treinstation in Oekraïne van vrijdag, waarbij 50 burgers gedood werden?
Volgend artikelGeneraal Cloutier en de kerkers van Azovstal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Idd, dat staat voor mij al vanaf het begin als een paal boven water, en daarbij ook nog de leugenachtige pers in ogenschouw nemend, maakt het verhaal helemaal compleet.

  • Ik heb dat destijds grondig online onderzocht. Vele theorieen. Een ervan was dat ergens in een oorlogszone dode lichamen bevroren en verzameld waren en later gedumpt op de MH 17 plek. Lichamen vielen door daken keukens van lokale bewoners. Lichamen zagen eruit alsof ze al langer dood waren. Gezwollen etc. Ook de theorie dat het hele vliegtuig een gedumpte schroothoop was en niet het Vliegtuig wat vertrok van Schiphol. Cor Pan foto blijft ook groot vraagteken. Waar zijn die mensen dan??? De boeing flight 93 in de USA werd gespot ergens in de USA te landen en de mensen te deboarden. Waar zijn die mensen?? Een fake ID zo gefaked. Maar dat lijkt me lastig in Urk. Geen van de kisten echter is ooit geopend. Nabestaanden moeten maar op goed vertrouwen geloven wat NL overheid zegt. Het laatste wat ik meekreeg echter was dat er steeds meer vragen hadden bij het officiele verhaal en het gevoel dat het niet klopte. Een van de foto’s uit Bucha betrof een verkrachtte vrouw met een hakenkruis in haar buik gekerfd. De foto dezelfde als van een vrouw in Mariupol. Zijn lijken, overigens net als in duitse concentratiekampen, doden uit Dresden opgestapeld op een hoop, elders verzameld en in Bucha gedumpt. Het trieste is dat onze eigen NL regeringsleiders kennelijk tot alles in staat zijn. Een onderdrukt volk vind ik niet zo vreemd dat ze escaleren. Overigens is het mij duidelijk waar die Ukrainse journalist, die zegt in Donbass zijn 1,5 millioen nutteloze mensen en die moeten geextermineerd worden. Flinke Mindprogrammas, MK Ultra etc. daar aan het werk. JSOC al jaren aan de grond. Twee franse helicopters die een reddingspoging doen van hoge piefen neergeschoten, geen overlevenden. Zat daar Amerikaanse Generaal Coultier in.

  • Ik heb dat bekeken aan de hand van een par vragen.
   Wie had er belang bij?
   Rusland niet; zou slecht zijn voor reputatie; bovendien: waarom zouden ze de BUKS naar oekraine halen?
   Rebellen: niet, dat zou ook weer een slechte reputatie opleveren.
   Wie had de gelegenheid?
   Alleen de oekraine.
   Zij gaven op het laatste moment de order om koers te wijzigen.
   Zij hadden als enige de kennis van koerswijziging en konden die BUK op tijd vooraf daarheen brengen.
   Wat gebeurde erna met de betrokken partijen?
   Met de rebellen en Russen: niets; kregen de schuld en werden wat uitgescholden verder niets

   oekraine kreeg plotseling veel geld voor mega kippenslachterij en andere zaken van Brussel.

   Mijn conclusie: Oekraine haalde dat vliegtuig neer op verzoek van Rutte, en werd er ruim voor betaald.
   Doel: meer landen meekrijgen in een boycot tegen Rusland.

   niet gelukt; nu dus wel.

 1. Aan alle alternatieve sites zou ik de oproep willen doen je te concentreren op onderstaande want daar ligt ook de oplossing in.

  OORLOG GEBRUIKT ALS AFLEIDING !!

  We worden constant afgeleid ( deze oorlog ) om de hoofdzaken die nu plaatsvinden te maskeren. Natuurlijk is die oorlog vreselijk maar als je dat eens even naar de achtergrond schuift en de maatregelen gaat bekijken dan zie je waarom deze oorlog gepland is.

  Corona hoax had tot taak een eerste klap uit te delen aan de MKB om zoveel mogelijk bedrijven failliet te laten gaan, Kamer van Koophandel verwacht 200.000 faillissementen.
  De gif-prikken zijn om mensen ziek te maken en te doden.

  De oorlog heeft tot doel via sancties om de wereld economie bewust totaal ten gronde te richten. Dat Rusland als enige de roebel aan goud koppelt heeft als doel de euro en dollar bewust te vernietigen zodat alle valuta’s in de wereld sneuvelen.

  De sancties en het stoppen van import van gas, olie, kunstmest en andere grondstoffen uit Rusland hebben als doel bewust de wereldwijde economische ineenstortingen te veroorzaken met als gevolg ; angst, chaos, armoede, hongersnood, geweld naar elkaar …. precies wat het WEF voor ogen heeft.

  Dan als de domme schapen er rijp voor zijn zullen ze met ” de oplossing ” aan komen dragen.

  Mensen ga het grotere plaatje zoeken en laat je niet afleiden ( hoe gruwelijk ook ) , dan zie je waartoe dit alles gaat leiden. Pas als mensen dat gaan doorzien kun je er iets tegen ondernemen

 2. Donkere vlekken op satelliet beelden, compleet lulverhaal, 35 jaar geleden konden ze al de krant lezen vanuit een supersonische straaljager, laat staan een sateliet , zelfs een luciferdoosje konden ze toen al ontcijferen.

  Nu 35 jaar later zijn er donkere beelden? vanaf een satteliet. Laat je niets wijsmaken!

 3. Telegram is wel degelijk gecensureerd. RT mag je niet meer lezen, bijvoorbeeld.
  En dat in Nederland.
  Degene die dat op zíjn geweten heeft mag de kogel krijgen.
  Volgens mij is Gab.com de enige.
  Verder eens met het verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in