Terwijl de mainstream media en Westerse regeringen tot de conclusie springen dat het 100% Rusland was, is Infowars eerlijk genoeg om toe te geven dat ze het niet weten.

Bij een aanval op een Oekraïens treinstation zijn donderdag minstens 50 doden gevallen, waaronder vijf kinderen, en meer dan 100 gewonden.

De raket sloeg in toen duizenden burgers de door oorlog verscheurde regio Donetsk in Oost-Oekraïne probeerden te ontvluchten.

Op één tragisch beeld schijnt een jonge Oekraïner te zien te zijn met het hoofd eraf geblazen als gevolg van de explosie.

De mainstream media herkauwen simpelweg het verslag van de Oekraïense regering over de dodelijke aanval, maar de verklaring van Rusland, dat de verantwoordelijkheid voor de aanval ontkent, is dwingend.

Zo beweert een kop op het Drudge Report definitief “Moskouse raket doodt minstens 50 burgers,” en bijna elk groot Amerikaans nieuwsorgaan volgde met soortgelijke artikelen.

Joe Biden publiceerde een verklaring op Twitter en schreef: “De aanval op een Oekraïens treinstation is weer een afschuwelijke gruweldaad, begaan door Rusland, waarbij burgers worden getroffen die probeerden te evacueren en in veiligheid te komen.”

Sleepy Joe gaf zelfs toe dat er nog geen onderzoek is geweest om te bevestigen wie er achter de aanval zit, en postte: “wij zullen de inspanningen om deze aanval te onderzoeken steunen, terwijl wij de daden van Rusland documenteren en hen ter verantwoording roepen.”

Intussen heeft het Russische Ministerie van Defensie een verklaring vrijgegeven waarin het zegt dat het niet achter de aanval zit en dat die gebruikt wordt om de mensen uit het pro-Russische gebied ervan te weerhouden de gevarenzone te verlaten, zodat het Oekraïense leger hen als menselijk schild kan gebruiken.

  Oekraïne oorlog - Wat volgt?

“Het doel van de aanval van het Kievse regime op het station in Kramatorsk was de massale uittocht van de bewoners uit de stad te verstoren, om hen als “menselijk schild” te gebruiken voor de verdediging van de posities van de Oekraïense strijdkrachten, zoals in vele andere Oekraïense bevolkingscentra,” verklaarde het Russische MvD.

De Russen merkten ook op dat de foto van het bij de aanval gebruikte projectiel een Tochka-U raket toont, die volgens hen alleen door het Oekraïense leger wordt gebruikt.

Op de zijkant van de raket waren de woorden “voor de kinderen” geschreven, wat verontrustend ironisch is, gezien het feit dat er verscheidene kinderen het slachtoffer werden.

Rusland zegt dat hun inlichtingen aantonen dat “de aanval op het station van Kramatorsk werd uitgevoerd door de raketafdeling van de Oekraïense strijdkrachten vanuit het gebied van Dobropol’e, 45 kilometer ten zuidwesten van de stad.”

De Tochka-U zou in 2019 vervangen zijn door de Iskander en Rusland zegt dat de raketten niet eens in dienst zijn.

Een video die door pro-Oekraïense accounts wordt verspreid, beweert echter Russische militaire eenheden te tonen die de raketten dragen.

In reactie op de beelden verklaarde Rusland: “Het regime in Kiev heeft op sociale media foto’s geplaatst van Tochka-U raketwerpers die in februari hebben deelgenomen aan de Russisch-Wit-Russische oefening ‘Union Courage 2022’.”

  Video 18+: Nachtelijke jacht op Donbass frontlinies

Een scherpe waarnemer in de Twitter-commentaren van de video merkte ook op dat er half tot eind maart geen zware sneeuw viel in dat gebied van Wit-Rusland.

Voormalig wapeninspecteur Scott Ridder van de VN denkt dat de raket gelanceerd werd vanuit een door Oekraïne gecontroleerd gebied in de richting van de overwegend pro-Russische burgers.

De kaart die hij postte komt overeen met een verklaring van het Russische Ministerie van Defensie, waarin staat: “Een analyse van de actieradius van de kernkop, alsmede de karakteristieke positie van de staartsectie van de Tochka-U raket, bevestigen duidelijk dat hij gelanceerd is vanuit een zuidwestelijke richting, weg van Kramatorsk.”

Een Twitter-gebruiker legde nauwkeurig uit dat een soortgelijk incident al eerder is opgetekend, en schreef: “Oekraïne raakte het centrum van Donetsk met dezelfde Tochka-U raket op 14 maart, waarbij 30 doden vielen en nog veel meer gewonden. Onafhankelijke journalist @PLnewstoday was binnen enkele minuten ter plaatse om de groteske nasleep te documenteren, die bijna geen aandacht kreeg in de westerse media.”

Bekijk de reportage hieronder om ooggetuigenverslagen uit de eerste hand te zien van burgers die er zeker van zijn dat de Oekraïners achter de dodelijke aanval zaten.

Volgens Rusland is de beslissing van Kiev om burgers als doelwit te nemen “niet willekeurig”, omdat zij “het aantal burgerslachtoffers willen maximaliseren.”

  In video: Buitenlandse huurling gedood aan Oekraïens front

“Hun moorden in Donbas zijn in de afgelopen acht jaar een standaardpraktijk geworden voor de Oekraïense gewapende eenheden,” verklaarde Rusland. “Door op cynische wijze burgers in koelen bloede te vermoorden, probeert Kiev Rusland de schuld te geven van zijn eigen misdaden, om zo de speciale militaire operatie van Moskou ter verdediging van de DPR en de LPR in diskrediet te brengen.”

Tot besluit van zijn verklaring zei het Russische Ministerie van Defensie: “Wij dringen er bij de internationale gemeenschap op aan om de misdaden van de Oekraïense eenheden objectief te evalueren, hen niet langer van wapens te voorzien en Kiev ertoe aan te zetten zijn onaanvaardbare vijandige methoden af te zweren.”

De media en de politici van de hele wereld haasten zich weer eens om Rusland van een gruwelijke oorlogsmisdaad te beschuldigen nog voor er een onderzoek is begonnen.

De beschuldiging komt goed uit, slechts één dag nadat Rusland uit de Mensenrechtenraad van de VN werd geschorst in verband met het bloedbad van Boetsja, dat Rusland eveneens heeft ontkend te hebben aangericht.

Zal de waarheid over de dood van deze onschuldige burgers ooit aan het licht komen?


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne bombardeert burgers en kinderen in centraal DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Lee Merritt: Wij zijn in de vierde fase van de DNA-oorlog tegen de mensheid
Volgend artikelMainstream media’s Boetsja sterk verhaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. We worden constant afgeleid ( deze oorlog ) om de hoofdzaken die nu plaatsvinden te maskeren. Natuurlijk is die oorlog vreselijk maar als je dat eens even naar de achtergrond schuift en de maatregelen gaat bekijken dan zie je waarom deze oorlog gepland is.

  Corona hoax had tot taak een eerste klap uit te delen aan de MKB om zoveel mogelijk bedrijven failliet te laten gaan.
  De gif-prikken zijn om mensen ziek te maken en te doden.

  De oorlog heeft tot doel via sancties om de wereld economie totaal ten gronde te richten. Dat Rusland als enige de roebel aan goud koppelt heeft als doel de euro en dollar bewust te vernietigen zodat alle valuta’s in de wereld sneuvelen.

  De sancties en het stoppen van import van gas, olie, kunstmest en andere grondstoffen uit Rusland heeft als doel bewust de wereldwijde economische ineenstortingen te veroorzaken met als gevolg ; angst, chaos, armoede, geweld naar elkaar …. precies wat het WEF voor ogen heeft.

  Dan als de schapen er rijp voor zijn zullen ze met ” de oplossing ” aan komen dragen.

  Mensen ga het grotere plaatje zoeken dan zie je waartoe dit alles gaat leiden. Pas als mensen dat gaan doorzien kun je er iets tegen ondernemen.

  • Dat is zeker de opzet en dat is dan ook mijn stellige overtuiging, maar… als de Poetin nu eens niet bij deze “club” hoort, dan kan deze elitaire club haar hand wel eens overspelen en zo een allesvernietigende nucleaire strike uitlokken als ze zo op deze voet doorgaan..🤔

 2. Waarschijnlijk ook macron zeker, aangezien die ook achter een ontsnappingspoging zat om kopstukken van de nazis weg te halen uit ukraine. Ik vraag mij af wat putin wel niet van ons moet denken. Van waarom hebben die europeanen hun eigen volksleiders nog niet uitgeschakeld? Die beste man begrijpt niet dat wij hier als laffe hondse slaven alles maar pikken. Ik ook niet maar ala. Het heeft zijn tijd nodig denk ik. Mensen zijn hun natje en hun droogje nog niet aan het verliezen.

   • Dat valt nog te bezien, Josef Stalin was dat waarschijnlijk ook geweest volgens uw maatstaven, toch hebben de russen ons toch maar mooi bevrijd en met enorme verliezen voor hun zelf terwijl de sponsers van deze europese proxy oorlog de eer naar zich toetrokken evenals hun wapenbroeders, de nazigeleerden, daarentegen heeft Rusland net zo lang gewacht tot dat ze onverslaanbaar zijn met hun hypersonische kernwapens om deze millitaire move te maken, dus als Poetin bij de “club” zou horen, dan hadden ze ook met mindere wapens een toneelspelletje voor de ogen van de wereld op kunnen voeren, maar dat is dus niet gebeurd, Rusland heeft vanaf 2014 gewacht en geïnvesteerd in alles vernietigende kernwapens die de rest van het westerse nucliaire arsenaal doet verbleken, of verdampen moet ik eigenlijk zeggen, hier zit naar mijn mening dus een strategisch plan achter en als het westen door zal gaan met het poken van de beer, dan zal het vroeg of laat in de as worden gelegd met russische precisie kernwapens (dit standpunt hebben de russen al genomen) en alle westelijke mogendheden waaronder de West Europese landen, Amerika, Canada, en Australië zullen dan in een gecombineerde strike gedecimeerd worden en zij zullen überhaupt niet meer in staat zijn om deze massale alles vernietigende aanval te beantwoorden en dat dit mega mensenoffer nu precies is wat deze “duivels in het vlees” willen, wordt nu dus wel heel duidelijk als u uw verstandelijke ogen opent.

    ‘Niets Is Wat Het Lijkt’

    • Dat valt nog te bezien, Josef Stalin was dat waarschijnlijk ook geweest volgens uw maatstaven, toch hebben de russen ons toch maar mooi bevrijd en met enorme verliezen voor hun zelf terwijl de sponsers van deze europese proxy oorlog de eer naar zich toetrokken evenals hun wapenbroeders, de nazigeleerden, daarentegen heeft Rusland net zo lang gewacht tot dat ze onverslaanbaar zijn met hun hypersonische kernwapens om deze millitaire move te maken, dus als Poetin bij de “club” zou horen, dan hadden ze ook met mindere wapens een toneelspelletje voor de ogen van de wereld op kunnen voeren, maar dat is dus niet gebeurd, Rusland heeft vanaf 2014 gewacht en geïnvesteerd in alles vernietigende kernwapens die de rest van het westerse nucleaire arsenaal doet verbleken, of verdampen moet ik eigenlijk zeggen, hier zit naar mijn mening dus een strategisch plan achter en als het westen door zal gaan met het poken van de beer, dan zal het vroeg of laat in de as worden gelegd met russische precisie kernwapens (dit standpunt hebben de russen al genomen) en alle westelijke mogendheden waaronder de West Europese landen, Amerika, Canada, en Australië zullen dan in een gecombineerde strike gedecimeerd worden en zij zullen überhaupt niet meer in staat zijn om deze massale alles vernietigende aanval te beantwoorden en dat dit mega mensenoffer nu precies is wat deze “duivels in het vlees” willen, wordt nu dus wel heel duidelijk als u uw verstandelijke ogen opent.

     ‘Niets Is Wat Het Lijkt’

   • Het is noodzakelijk om te beseffen dat Rusland geen oorlog voert met Oekraïne en al helemaal niet voor de terugkeer van Russische gebieden.
    Stel je eens voor dat er een vriendelijke buurstaat is, die gebieden omvat die ooit toebehoorden aan het Russische rijk en de Sovjet-Unie, en de Russisch sprekende bevolking leeft een gelukkig leven in deze gebieden, dan zou de bevolking van Rusland nooit zoiets massaal hebben gesteund.

    Het is de overheersende wereldorde die aan het stoken is en de wereld in chaos heeft gebracht middels oorlogen, massaimmigratie van niet broederlijke volkeren, genderwaanzin, klimaatgekte, chemische gezondheidszorg, medische apartheid en noem maar op.

    Het Rusland van Putin verzet zich tegen deze boosaardige mondiale wereldorde – een wereldorde die een totalitair anti-menselijk karakter heeft, een expansionistisch economisch en cultureel beleid voert en de multipolariteit en biodiversiteit van de mensheid ontkent.
    Elke goede boodschap wordt op zijn kop gezet: onder het motto van inclusiviteit.
    Al die opgelegde gekte heeft de mensheid in een gemeenschap van hersenloze consumenten verandert.
    Een stabiele identiteit wordt middels scholing, msm en politiek, een ontkenning van menselijke natuur genoemd.
    Al die dwaasheid valt onder Globalistische logica en zo wordt natuurlijke opgebouwde kennis uit de hersenen van de bevolking gewist.
    Deze waanzin moet gestopt worden, en Rusland heeft de schouders eronder gezet en staat zeker niet alleen…

    Maar volgens jou is Poetin een deel van de elite kliek en volgt een plan…?!

    Putin is de luis in de pels van de heersende wereldorde, daarom wordt de man zo zwaar gedemoniseerd middels leugens en bedrog.
    Wordt zelf eens wakker…

 3. Ik hoorde net dat heel toevallig Ursula vd Leyen op dat station stond en het eea zag. Haar haren zaten nog wel netjes.

 4. Jullie moeten toch echt eens afleren het woord kernkop foutief te gebruiken.
  Als er een kernkop op die raket had gezeten dan was heel Kramatorsk weg gevaagd…

 5. p.s. het hele gebeuren in Ukraine is niet anders dan wat de ‘Joden’ ook deden: hun eigen mensen vermoorden om slachtoffer te kunnen spelen van een denkbeeldige vijand.

  • Die “arme” joden zorgen ervoor dat er wel elke week een huilie huilie programma op NPO66 komt wat de herinnering levend houd aan de oorlog van 80 fucking jaar geleden…. het geld zit duidelijk bij hun!

 6. Heeft Amerika niet een paar jaar geleden heel Lybie vernield omdat Khadaffi niet (meer) in dollars wilde handelen?
  Waar was NL toen?
  Waarom nemen we geen Lybiers in huis?

 7. Je hebt 2 soorten Joden, de echte Joden zijn van Hebreeuwse origine net als Jezus, en dan heb je ook nog de nep joden die het de Judaïsme geloof van de echte Hebreeuwse Joden hebben aangenomen nadat deze barbarenstam, de ‘Chazaren’ die rovend en moordend door het leven gingen en de indentiteit van hun slachtoffers aannamen hiertoe werden verplicht door de russische tsaar, die deze barbaren verplichte om een religie aan te nemen wilde ze niet van de aardbodem verdwijnen, zij kregen vervolgens de keuze tussen deze drie abramitische geloven een keuze te maken, namelijk het Christendom, het Judaïsme en het Moslim geloof, zij kozen voor het geloof van de Joden en konden op deze manier als volk voortbestaan, de eeuwige wraak voor Rusland mag nu wel duidelijk zijn in deze eeuw, en als je beseft dat deze satanische nep joden nu de hele wereld regeren/bezitten en in de allerhoogste plaatsen in de regeringen en partijen van de meeste landen, wereldorganisaties en de wereldbank vertegenwoordigd zijn, dan snap je nu dus ook veel beter de agressie die tegen Rusland geuit wordt, een sailliante bijkomstigheid is dat deze Chazaren/Kazaren de voormalige bewoners waren van Oekraïne, ik hoop dat dit je begrip en kijk op de hele wereldgeschiedenis aan mag vullen, groet Erik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in