De situatie in Boetsja is de voornaamste agenda van alle media in de wereld geworden. Vandaag wordt zij door vele Europese en Amerikaanse politici besproken. Dit betekent dat een zorgvuldig geplande provocatie haar resultaat heeft bereikt. En nu zullen wij bewijzen dat het om een provocatie gaat. Voor iedereen die er al in geslaagd is om Rusland van “onmenselijke misdaden” te beschuldigen, is het tijd om zich de beroemde uitdrukking van Bismarck te herinneren – “Mensen liegen nooit zo erg als na een jacht, tijdens een oorlog, of voor een verkiezing,” schrijft Waronfakes.com.

Ten eerste hebben de Russische troepen Boetsja op 30 maart verlaten. Hier is de officiële verklaring.

Ten tweede was er op 31 maart een ander bewijs van een cynische provocatie in Boetsja te horen – een verklaring van de burgemeester van Boetsja, Anatoly Fedoruk. “31 maart zal de geschiedenis van onze nederzetting en de hele territoriale gemeenschap ingaan als de dag van de bevrijding van Russische orks, Russische bezetters van onze nederzettingen door onze Strijdkrachten van Oekraïne,” zei de burgemeester met een vreugdevolle glimlach op zijn gezicht.

Zou hij zich verheugen als tientallen van zijn landgenoten op dat moment doodgeschoten op straat lagen? Waarom zegt hij in zijn verklaring niets over de gruweldaden van de Russische beulen? Over martelingen, verkrachtingen en moorden?

Bovendien was de eerste eenheid van de Oekraïense strijdkrachten die Boetsja binnentrok, de speciale strijdkrachten van de Nationale Garde van Oekraïne. Het officiële telegramkanaal van de Nationale Garde plaatste een video, gefilmd door de strijders van dit detachement zelf. Wij kunnen op deze video zien dat de Oekraïense militairen rustig door de straten van de stad trekken – en er zijn geen “bergen lijken” in deze straten te zien.

  Over de hypocrisie van het nieuwe EU-sanctieregime

Vervolgens communiceren de Oekraïense militairen met de plaatselijke bevolking – en er komt geen enkele klacht van de bevolking over de “verschrikkelijke Russische bezetters”. De bewoners vertellen gewoon welke objecten in Boetsja door de Russische troepen gebruikt werden als onderkomens.

Dit bewijst ondubbelzinnig dat er ten tijde van de overgang van Boetsja onder de controle van de Strijdkrachten van Oekraïne, nog geen “oorlogsmisdaden” in deze nederzetting waren. Er lagen geen lijken op straat, geen massagraven, geen vastgebonden en doodgeschoten burgers.

Is de internationale gemeenschap bereid om deze video nader te bekijken? Is zij bereid om de soldaten van de speciale strijdkrachten van de NGU onder ede te ondervragen, zodat zij het ECHTE beeld beschrijven van wat zij zagen toen zij de stad binnengingen?

Er zij ook op gewezen dat de eerste video’s met lijken pas laat in de avond van 1 april op Twitter verschijnen, en dat de informatie daarover zich pas op 3 april begint te verspreiden.

Dus waar komen de lijken in de straten van Boetsja vandaan. En wie zijn deze mensen?

Het antwoord ligt misschien in de video van de territoriale verdediging van Oekraïne, waarin duidelijk de vraag gesteld wordt “Mag ik op hen schieten als er geen blauwe armbanden zijn?”, waarop een positief antwoord volgt. De video is oorspronkelijk geplaatst door de leider van de territoriale verdediging Sergey “Botsman” Korotkikh.

Overigens hebben op de door de Oekraïense kant verspreide video’s bijna alle lijken witte bandages. Dat is een onderscheidingsteken van het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie en van de burgerbevolking.

  De oorlog in Oekraïne is voorbij

Bovendien heeft Katerina Oekraintseva, een lid van de gemeenteraad van Boetsja en vrijwilligster voor de verdediging, in een interview met Meduza toegegeven dat de Russische troepen in haar bijzijn niet op mensen hebben geschoten. In hetzelfde interview bevestigt zij dat het Oekraïense leger schuld heeft aan de grootste vernielingen: “Als de strijdkrachten van Oekraïne met alle vuurkracht op het Russische leger hadden gereageerd, zou de stad volledig verwoest zijn”.

Boetsja is niet de enige “vreemde agenda” die de laatste dagen in de Oekraïense informatieruimte is opgedoken. Op 4 april publiceerde een adviseur van de president van Oekraïne op zijn sociale netwerken een bericht dat in Gostomel een vrouw een hakenkruis op haar lichaam gebrand zou hebben. Dit fotomateriaal is echter op 27 maart door DPR-strijders gepubliceerd (link) en het is niet gemaakt in Gostomel, maar in Mariupol, waar een meisje doodgemarteld zou zijn door nationalisten van het Azov-bataljon. Het lichaam werd gevonden in de kelder van één van de scholen in Mariupol, waar de basis van de Azov nationalisten zich bevond.

Het is vermeldenswaard dat de aard van de wonden (meerdere schaafwonden of oppervlakkige wonden zijn zichtbaar als men de afbeelding inzoomt) doet vermoeden dat het hakenkruis er met een mes is uitgesneden, daarna is het hoogstwaarschijnlijk “geverfd” met jodium, verklaringen dat het hakenkruis eruit gebrand is (zoals Arestovich verklaarde ) zijn ongeldig.

Dit is niet de eerste keer dat de Terrbats (territoriale verdediging) een mes gebruiken als executiemethode. Het volstaat te herinneren aan de video van de brutale moord op een gevangene, toen de nazi’s een mes in het oog van een ongewapende man staken (link – One of them brutally killed a prisoner by sticking a knife in his eye. Wij voegen eraan toe dat er in Mariupol de beroemdste gevangenis van de Oekraïense nationalisten was – de zogenaamde “bibliotheek”, waar het lichaam van het verminkte meisje gevonden werd. Daar werden mensen bespot en gemarteld.

  Slag om Bakhmut nadert zijn einde in verwachting van nieuwe escalatieronde

U kunt uw eigen conclusies trekken uit deze feiten. Wij zijn van mening dat de misdaden in Boetsja behandeld moeten worden door een internationale commissie, waarin wij geen propagandisten en politici zouden willen zien, maar criminologen, onderzoekers en medische deskundigen. Alleen zij zullen kunnen vaststellen wat voor lijken er in de straten van Boetsja gevonden zijn, aan wie ze toebehoorden, wanneer en hoe ze gestorven zijn, en vooral, hoe ze op die straten terechtgekomen zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat zult u doen als er geen voedsel is?
Volgend artikelVoedsel hyperinflatie begint in Duitsland… rellen in Sri Lanka… ineenstorting van de munteenheid en wereldwijde hongersnood op komst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik mis video’s in dit stuk.
  De censuur slaat weer toe?

  In de linkse landen wordt het jammer verhaal van Zelensky gegeloofd.
  Logisch, zij zoeken een excuus voor WO3; dus eerst de vijsnd–die zich niet kan verdedigen- zwarter dan zwart maken….

  De volgende stap is: een nep chemische bom vinden; of een fake grensoverschrijding rapporteren.

  Ondertussen gaat de trek en rukpop van Biden lustig door met shows, voor media, voor parlementen die allemaal een enkel ding gemeen hebben: te stom om voor de duvel te dansen.

  Wij kennen het nepverhal–de Russen zouden MH17 hebben neergehaald,terwijl Oekraine dat deed…
  ——————-
  Wat betreft vluchtelingen: zolang de bevolking nietin opstand komt tegen zeensky : laat ze lekker daarblijven, bij degene die ze zelf gekozen hebben.

  • Dit artikel is ingehaald door het verhaal dat vlgs satellietbeelden de lijken er al weken lagen. Ook kwam op mijn telefoon een filmpje voorbij van iemand in NL die via pc op oorlogsmisdaden loopt te checken. Hij debunked het verhaal van het zwaaiende lijk? op de weg en stelt dan dat die weg vlgs Google Earth idd in Boesjka is. In feite zegt dat dus helemaal niets. Want op google Earth is op die weg helemaal niets te zien op het moment wat hij laat zien. Een beetje vreemd hoe van de MH 17 geweigerd werd door de USA satellietbeelden vrij te geven en hoe er nu ineens direct mee gekomen wordt. Azovstrijders zijn ergens op een vid duidelijk te horen dat de bevolking in Boesjka opgeschoond moet worden. Diegenen die met Russen samengewerkt hebben moeten worden afgemaakt. Het bloed in het filmpje dat Russische soldaten doodgeschoten worden vind ik ook erg rood. Bij een eerder vermoeden van een Valse Vlag leerde ik dat zodra mensenbloed in aanraking komt met zuurstof het heel snel bruin wordt. Is het allemaal theater, betaalde crisisacteurs. Tenslotte was Al Bagdadi ook een joods amerikaanse acteur, op foto met John McCain. In Soest worden flats gebouwd voor een Ukraine dorp. Waardedaling van een ton voor de mensen er tegen over. Nog nooit van gehoord dat dit voor vluchtelingen gedaan wordt. Lijkt mij dus de verwachting of planning dat die Ukrainers nooit meer weggaan. Willen ze Ukraine leeg hebben van Slaven en andere etnische groepen. Tenslotte werd door joodse Ukrainers al vaker gesteld dat Ukraine een tweede joodse staat is en had Bibi Netanyahu dat idd vlgs MSM in de Krim gepland. Khazaria??? herrezen??? In de UK en in Duitsland zijn inmiddels al grote problemen tussen Ukrainers en lokale groepen inwoners. Beetje zoals Polen in Bunschoten???

 2. Zelensky riep zijn burgers op om molotow cocktails naar de Russen te gooien. Dat moet je juist niet doen want dan schiet de vijand je dood.

 3. Tijdens het schrijven van een antwoord dacht ik ik moet toch even googlen of satellietbeelden vervalst kunnen worden. Want het verhaal dat de lijken in Boesjka er al weken lagen is moeilijk te debunken naar mensen die die burgemeester niet gezien hebben of Scott Ritter niet gehoord hebben met zijn Wat zouden de Russen voor een profijt daarvan kunnen hebben. En ja hoor. Met Deepfake kan dat. https://www.aitrends.com/ai-in-science/falsified-satellite-images-in-deepfake-geography-seen-as-security-threat/#:~:text=Deepfakes%20applied%20to%20geography%20have%20the%20potential%20to,Zhao%2C%20Assistant%20Professor%20of%20Geography%2C%20University%20of%20Washington

  Documenten, dagboeken, geschiedenis alles is al vervalsd geworden. Zuckerberg’s Metaverse niet alleen op FB maar in het Echte Leven.

 4. De ëchte”sateliet beelden: geen deep fake, maar gemaakt in de laatste paar dagen; alleen de datum moest vervalst worden; fluitje van een cent……

  Dat USA en GB TEGEN een onderzoek door de UN stemden, betekent dat ze WETEN dat die beschuldigingen vals zijn….
  Is in de lijn van mijn verwachtingen…

 5. Als Zelensky (plus aanhangers) uitgeschakeld zou worden, is de oorlog voorbij.
  paar Daisies…..

 6. Over geesten…..of halfslaap.

  Een nachtmerrie, waarna mij dingen duidelijk werden. Als kwade geesten echt blijken te bestaan……
  Stel, je bent iemand die natuurlijk probeert te leven. Zonder straling, zonder natuurlijk voedsel, zonder tv, etc. Alles wat steeds meer mens 2.0 is, is onvatbaar voor het natuurlijke. Die voelen immer steeds minder.
  Geesten moeten dan wel naar diegenen toe die natuurlijk zijn.
  Ik denk dat men (de natuurlijken) dit in het achterhoofd moet houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in