De fout die vrijwel iedere demonstrant maakt, als de demonstratie grootschalig is, is denken dat dit als duidelijk signaal vervolgens tot een kentering moet leiden in het handelen van de politiek. Nou nee dus. Het is vaak eerder het omgekeerde. De politiek weet op slinkse wijze de demonstratie voor eigen kar te spannen en trekt de teugels nog verder aan. Het enige dat werkt is het land plat leggen, maar dat mag niet meer van ‘onpartijdige’ rechtertjes, dus… Als brave burgers doen we dat dus niet! schrijft gastauteur Boze Oudeman.

Het spijt me maar ik zie allang geen heil meer in demonstreren. “Indrukwekkend, maar…” Nog een of twee van dit soort grote demonstraties en vaccindwang staat rechtovereind voor de deur, dit ook weer op straffe van hoge boetes, indien men nog langer weigert de wil van zijne heiland Bill Gates te eerbiedigen. Veel politieke psychopaten staan wereldwijd op eenzelfde manier op de bres voor de baas, zoals Famke Louise braaf het coronaverhaal bracht voor een luizige dertig mille ‘overheidsteun’?

Kleine boeven, grote boeven, de wereld wordt beheerst door een grote criminele bende direct of indirect in dienst van de grote Bill Gates, de man die de eerste president van de wereld wenst te gaan worden en daar veel geld via het massaal opkopen van politici wereldwijd best wel voor wil inzetten, zoals Al Capone geld gebruikte om rechters en politiemensen in het toen corrupte Chicago te kopen.

Zo simpel is het, maar wat kan je er tegen doen. Niets of weinig. Alles gaat zoals gepland. Eerst jaag je mensen gigantische angsten aan ten aanzien van een ‘nieuwe’ ziekte die niet veel anders is dan een griepepidemie, daarna pak je ze al hun rechten af. Dit alles in hun eigen belang. Je zorgt dat corrupte journalisten en andere media boeven de angst er goed bij iedereen inhouden.

De meute moet goed begrijpen dat men dit voor en in het belang van de meute doet. Paniek heerst pas goed als je de meute iedere dag vertelt hoeveel doden er die dag weer zijn gevallen. Braaf doet de meute wat de heersers zeggen dat de meute moet doen. Ze laten zich zelfs zonder al te veel morren ’s avonds in hun huizen opsluiten. Wie had ooit gedacht dat zoiets in vredestijd kon gebeuren.

  Arts onderzocht gifstoffen in COVID-19 vaccins: "Ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd"

Verder moet men zinloze maar gevaarlijke mondlapjes dragen, afstand van elkaar houden, zodat communiceren met elkaar ernstig wordt bemoeilijkt. Groepsdruk opvoeren op school en op het werk, de grootste angsthazen duidelijk maken dat die scholier of die collega die zich niet door de angstpandemie laat beïnvloeden een levensgroot gevaar voor de angsthaas vormt.

Die asociale weigeraar van mondlapjes en ‘vaccins’ zorgt dat de angsthaas niet vrij is en niet meer los kan komen van die vreselijke ziekte waarvan de pers iedere dag blijft melden hoeveel doden de ziekte nu weer heeft veroorzaakt. Ook zal de angsthaas als slachtoffer van de weigeraars allerlei kleine en grotere pleziertjes misschien wel blijvend moeten gaan missen. Denk dus na, want morgen kan jij in het ziekenhuis liggen stikken, denk na wat je allemaal niet mist omdat een handjevol idioten blijft weigeren te geloven in de godheid experimentele ‘wetenschap’ en ook de goedheid van Bill Gates.

En precies wat de heersers wensen zo gebeurt dus ook. Bang gemaakte kwade mensen schrijven woedende stukken in kranten ‘dat die aso’s die niet willen luisteren naar de goede raad van die zeer menslievende overheid nu maar eens met harde hand moeten worden aangepakt. Het geduld raakt op! Ik wil weer op reis kunnen gaan en festivals bezoeken! Sluit die egoïstische wappies maar op!’

Weg met die waanzinnigen die weigeren hun vaccin te halen om daarmee gezond te zijn en blijven en zo geen gevaar meer voor de angsthazen te zijn, ze moeten worden aangepakt. Zij zijn de schuld dat die vreselijke ziekte maar blijft huishouden in allerlei nieuwe vormen, zij zijn de schuld dat jij als netjes gevaccineerd mens nog steeds onder een soort dictatuur moet leven.

  24-jarige verpleegster krijgt toevallen, hersenaneurysma twee uur na J&J-prik - zou niettemin de experimentele injectie weer nemen

Zij zijn de schuld dat jij nog steeds je vrijheden niet terug hebt; dat jij slechts onder beperkingen kan reizen; dat jij niet onbeperkt naar de kroeg kan; niet naar festivals kan; vrijwel geen relatie met anderen kan aangaan vanwege die anderhalve meter afstand eis. Waarom heb jij je wel in nota bene ook in hun algemeen belang laten vaccineren als weigeraars zo blijven blokkeren dat jij jouw gewone leventje terug krijgt.

Gelukkig begrijpt de horeca en de evenementenbranche jouw verdriet, jouw woede, jouw wanhoop, jouw verbijstering en komen in opstand voor jou! Een grote massa demo moet de regering duidelijk maken dat er iets dient te wijzigen. En gelukkig voor jou, de regering begrijpt het vast en zeker vrijwel direct en kondigt op korte termijn dan ook veranderingen aan.

Het zal niet lang meer duren of deze massa demonstratie werpt vruchten voor jou af: gedwongen vaccinatie voor al die idioten die het godsvruchtige vaccin van de filantroop en mensenvriend Bill Gates nog altijd om wat voor idiote reden dan ook weigeren.

En zo zit straks iedereen gevangen in de eerste etappe. Eerste etappe geslaagd! De tweede staat voor de deur: de heilige chip! Ook die chip is niet verplicht. Natuurlijk niet, want we leven in een democratie, laten we wel zijn. Iedereen heeft dus het democratisch recht om de chip te weigeren, zoals ook iedereen het democratisch recht had de spuit te weigeren. Maar ja, algemeen belang gaat boven privé belang. En een grote massa mensen eiste dat er iets moest gebeuren…Dus…

Aan dat democratisch recht te weigeren zit iets vast, dat betekent dat de weigeraar op termijn geen baan meer heeft, geen geld meer krijgt, huisvesting verliest en door het ontbreken van die chip in de handpalm ook nergens boodschappen kan doen. Maar dat kan iemand zonder geld toch al heel erg moeilijk. Laten we eerlijk zijn voor die democratische rechten moet iemand wel iets overhebben, zeg nu zelf!

  Waarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen 'zien' en anderen niet?

De moraal van dit verhaal is dat we allemaal gebruikt worden, met name ironische genoeg wappies misschien het meest, om ons in sneltreinvaart naar totale slavernij te brengen. Geen rechten meer, geen eigen baas in eigen lijf meer maar willoze zombies, gestuurd en bestuurd door big techno en big farma als proefkonijnen waar men alles mee kan doen wat de demonische sadisten die hierachter zitten maar willen.

Ja, ook die grote demonstratie hoort helemaal in en bij de planning! En daarom gooi ik de handdoek in de ring, de laatste weken die ik nog in redelijke vrijheid heb wens ik niet te laten passeren in zinloze betogen schrijven voor oren die niet kunnen luisteren, voor ogen die niet kunnen lezen, simpelweg omdat ik geen bereik heb. Ik vind dat ik alles heb gedaan wat ik kon en dank al diegenen die mee deden. Helaas het ligt niet aan jullie, noch aan mij.

Egotrippers blijven informeren van mensen in de weg staan en tegenhouden in en voor hun eigen agendaatjes en belangentjes. De grootste helpers van dictatoriale overheden zijn vaak ambitieuze schreeuwers zonder al te veel strategisch inzicht of verstand, die zo helpen de meute de verkeerde kant op te sturen. Okay ik geef laf toe de strijd te hebben verloren en wacht bij de deur tot jullie er ook zijn. Ik sta en wacht rechts bij de deur om straks met z’n allen het abattoir binnen te gaan! Of… Toch het land plat leggen en schijt hebben aan die rechtertjes? Toch dan dat ‘Macht aan het volk!?’

– Boze Oudeman

Weg met jou, vervelende Wappie! – Download het Gratis Boek van Boze Oudeman


Copyright © 2021 door Boze Oudeman. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oproep tot buitenparlementaire acties en of burgerprotest tegen corona dwangmaatregelen – Update II!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische politie krijgt COVID-19 volmacht om kinderen met geweld uit hun huizen te halen
Volgend artikelAbsurd of levensgevaarlijk? Duitse regering raadt ingeënte mensen aan om besmet te worden met Corona – om immuniteit op te bouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Het is de hoogste tijd om uitspraken van “rechters” te negeren en te doen wat goed is voor de bevolking. “Rechters” worden benoemd door de politiek en zijn aldus een verlenging van de zg politici. Heb maling aan die gasten ! !

 2. Ik ben op dit moment een ongekend krachtig boek aan het lezen:
  In Zijn tegenwoordigheid – Auteur: E.W. Kenyon.
  Zouden meer mensen op deze planeet dienen te doen.
  De zichzelf benoemde elite en satan zijn er bang voor.
  Vandaar … Vandaar ook de haast.

 3. Mooi stuk weer Boze Oudeman! Het heeft inderdaad 0,0 nut die demo’s, maar wel fijn om onder gelijkgestemde normale mensen te zijn. Jaknikkers en meelopers zul je er echter niet mee wakker schudden. In tegendeel, die worden kwaaier en kwaaier. Ze misgunnen iedereen een vrij leven. Zij bang en een spuit (of tig) iedereen bang en een spuit. Alleen oorlog kan het tij nog keren. Helaas

   • De situatie toen in de DDR, Hongarije of andere Sovjet satellietstaten is niet te vergelijken met wat er vandaag wereldwijd gebeurt, demonstreren kan zinvol zijn als je tijd genoeg hebt, tijd is er nu niet. Met grote spoed is men bezig, zie Israel, Australië, Griekenland en Italië, waar de bende schurken eisen dat eenieder zich laat inspuiten met hun rotzooi of anders word je als tweederangsburger de maatschappij uitgedonderd. De straat op waar je voorlopig mag wegrotten tot het moment daar is dat al die mensen via razzia’s worden opgepakt en naar kampen worden getransporteerd, om daar… vul zelf maar in! Ik geloof dat Yeadon gelijk heeft, als we eenmaal met het coronapaspoort gemerkt zijn is het einde oefening voor ons allemaal. Nanotechnologie wordt mensen waarschijnlijk met iedere spuit ‘vaccin’ ingespoten, vandaar dat men er nu meer dan een, twee, drie of nog meer nodig heeft om ‘veilig tegen corona te zijn’. En daarvoor waarschuwde dr. Stuckelberger. Ik denk dat zij gelijk heeft en dat de totale krankzinnige Gates een reductie van de mensheid wil met 7 miljard! Wie stopt deze gek in het gekkenhuis waar hij thuishoort ! Nog erger: wie stopt de waarschijnlijk vele duizenden door hem gekochte politieke, academische en journalistieke lakeien daar weg samen met hem? Tegen dit soort krankzinnige en of geldgeile mensen heeft demonstreren echt geen enkele zin!

 4. Democratie en vrijheid kunnen enkel bestaan als de burger de macht heeft dictators te verwijderen zonder daarvoor toestemming nodig te hebben wanneer de balans in democratie scheef gaat hangen of teveel corrupt word. Want in een democraite is de bevolking de baas, niet een handvol hufters die zichzelf zien als heersers, ze zijn onze WERKNEMERS, daar hebben ze eerst voor lopen slijmen. Stem op mij, ik ga voor uw belangen ana het werk. Okee, en wat als je liegt, mag ik je dan afslaan op straat….volgens mij is dat de enige manier waarop correcties werken, door geweld. De overheid gebruikt het al eeuwen…ze huren er speciaal lui voor in om anderen te meppen, in naam van ons allen….

  Emigratie is ook wel een optie, iedere ander land behalve je eigen land is geschikt. Doordenkertje….

 5. p.s. inderdaad, de zogenaamde protesteerders maken eigenlijk de weg voor dictatuur juist vrij….liefde, vreedzaamheid, begrip….alles wat juist tegen wie word geprotesteerd als lachwekkend ziet. Wil je protesteren, trek ze dan uit hun huizen en praat met ze terwijl jou hand om hun keel zit, zodat ze wel moeten luisteren wat er mis is……

 6. Wij hebben niet verloren. Wij kunnen onszelf in de spiegel aankijken en zeggen dat we er alles aan hebben gedaan de onwelwillenden te waarschuwen voor wat komen gaat. Zij zullen naast aardse bezittingen ook hun ziel en gezondheid verliezen.
  Onze zielen zullen niet in het bezit zijn van de satanisten. En trouwens, wie wil er überhaubt leven in een wereld die ze voor de slaven hebben gepland ? Bereidt je psychisch voor te sterven met een gerust geweten.

   • Ik ken reeds vijf jaren de agendapunten van de zogenaamde elite en welke er nog volgen. Dat is niet omdat ik zo slim ben maar omdat de censuur op het internet nog niet zo extreem was en wanneer je je best deed zeer veel informatie kon vergaren van echte onderzoeksjournalisten die zich vele jaren vastbeten op één onderwerp. En reeds vijf jaren probeer ik iedereen (inclusief mijn familie) als ik de kans zie tevergeefs wakker te schudden uit hun coma.
    Maar ik vond ‘we’ hebben er alles aan gedaan beter klinken dan ‘ik’.

 7. Vooral en jammer genoeg doen de cafe en nachtclubeigenaren gewoon wat de politiek wil. testen en vaccineren,…ik bedoel natuurlijk een gen therapie voor een nooit geissoleerd virus. Dus cafe en clubeigenaren,..spreek een weekend af en gooi alle deuren open. Dat zou pas een demonstratie zijn!! Doe het voor jullie kinderen en kleinkinderen,…want jullie zijn toch geen collaborateur,..toch,…??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in