De Zuid-Australische autoriteiten hebben onlangs wetgeving uitgevaardigd die de politie de bevoegdheid geeft huizen binnen te gaan en kinderen weg te halen in hun streven de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, bericht Caldronpool.com.

Schedule 2 van de COVID-19 Emergency Response Act 2020 bevat een lijst van tijdelijke wijzigingen van bepaalde staatswetten. In deel 1 staan wijzigingen van de Emergency Response Act 2004.

De Emergency Response Act 2004 is in het leven geroepen om “strategieën en systemen voor het beheer van noodsituaties in de staat vast te stellen; en voor andere doeleinden”.

In de artikelen 24-26, die als afdeling 4 van de wet zijn ingedeeld, worden de bevoegdheden opgesomd die kunnen worden uitgeoefend in verband met “uitgeroepen noodsituaties”.

In sectie 24A wordt een noodtoestand als volgt gedefinieerd:

“Een noodsituatie kan worden uitgeroepen tot een geïdentificeerd ernstig incident, een ernstige noodsituatie of een ramp, ongeacht of de noodsituatie eerder is uitgeroepen tot een incident voor de volksgezondheid of een noodsituatie voor de volksgezondheid krachtens de South Australian Public Health Act 2011.”

Sectie 25 bevat een lijst van alle bevoegdheden die de overheidscoördinator en de bevoegde ambtenaren krijgen om de nodige maatregelen te nemen voor de uitvoering van het rampenplan van de staat.

Dit omvat de bevoegdheid om “terreinen, gebouwen, constructies of voertuigen te betreden en, indien nodig, binnen te dringen (met gebruikmaking van het nodige geweld)”.

Krachtens de New COVID-19 Emergency Response Act 2020 is artikel 25 van de Emergency Response Act 2004 gewijzigd om de politie mogelijk de bevoegdheid te geven kinderen met geweld uit hun huizen te halen.

  Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?

De extra bevoegdheden en wijzigingen luiden als volgt:

“Sectie 25A – Verwijdering van kinderen
(1) Onverminderd artikel 25 kan een bevoegde ambtenaar, teneinde de naleving van een aanwijzing ingevolge dat artikel te verzekeren, een kind verwijderen uit een ruimte, plaats, voertuig of vaartuig naar de verblijfplaats van het kind of naar een ziekenhuis of quarantainevoorziening, indien de bevoegde ambtenaar dit nodig acht (en kan daarbij zoveel geweld gebruiken als redelijkerwijs nodig is)

(2) In deze sectie wordt verstaan onder
kind: een persoon die jonger is dan 18 jaar
verblijfplaats omvat, in het geval van een kind dat onder de voogdij of de voogdij staat van de algemeen directeur krachtens de Children and Young People (Safety) Act 2017, elke plaats die door die algemeen directeur is aangewezen.”

De wet is sinds de inwerkingtreding vier keer bijgewerkt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood door vaccin – het grootste schandaal van de 21ste eeuwVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe mRNA-experimentele gen-veranderende giftige spuiten
Volgend artikelMacht aan het volk!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Als dit niet op een burgeroorlog gaat uitdraaien : wat moet er in Godsnaam nog meer gebeuren en mensen aangedaan worden voordat de pleuris uitbreekt ??!!..totale krankzinnigheid regeert in Australië..zou dit ook 1 van de redenen zijn waarom mensen in tig landen geen wapens mogen hebben en ook de reden dat ze de Amerikaanse bevolking ook al zo lang daar vanaf willen hebben?! : zodat ze heel gemakkelijk kunnen doen en laten wat ze willen

  • Dit lijkt mij de enige oplossing om uit die Gestapo praktijken te komen.
   De regering gaat immers door en gaat haar eigen gang, zonder te willen kijken naar hun burgers en de echte cijfers.

   Maar dat kan slechts als er een zeer goed georganiseerd verzetsfront komt.

 2. @ruudh13: Ja, maar in de VS zie ik dat niet gebeuren zonder dat de staat volledig wordt uitgeroeid door de honderden (!) zeer zwaar bewapende milities. De staat weet dondersgoed dat ze die strijd zullen verliezen en dat de swamp in DC echt wordt geruimd. Maar inderdaad, wat moet een bevolking van deze demonen nog meer slikken. Dit kan niet goed gaan.

  • dat bedoel ik..maar hoe lang zijn diverse groeperingen daar al niet bezig om te proberen dat aan banden te leggen of er een verbod op te krijgen : gelukkig voor de Amerikaanse bevolking hebben ze daar tot nu toe weinig succes mee..ik geloof tot nu toe alleen maar een verbod op echt zwaar materieel..had ergens gelezen dat de wapen verkoop daar nog nooit zo hoog was geweest als dit jaar..zegt wel genoeg denk ik

  • OK, dus je huis etc. vol zetten met booby traps.
   Ik heb de kids ouder, maar ow…. Ik zou hen met alles wat ik in mijn macht heb verdedigen tegen deze duivelse bezeten idioten. Reken er op, het 1e wat ze zullen doen is het arme kind injecteren met de gif-prik…..

 3. Ik leerde gisteren dat Australië economische totaal afhankelijk en in handen is van het communistische China. Dat verklaart het een en ander. Bovendien is de Vrijmetselarij ook in China zeer actief en verbonden met de heersende klasse.

  • THE JEWISH TRIBUNE, New York, Oct. 28, 1927, Cheshvan 2, 5688, Vol. 91, No. 18: “Masonry is based on Judaism. Eliminate the teachings of Judaism from the Masonic ritual and what is left?”

   Rabbi Br. Isaac Wise, in The Israelite of America, March 8, 1866: “Masonry is a Jewish institution whose history, degrees, charges, passwords and explanations are Jewish from beginning”

 4. Waarom zijn er nog geen aanslagen op politieke lijers en gebouwen etc? Ook de wat crimineler aangelegde mens pikt dit allemaal blijkbaar. Ik had nu toch wel ergens ter wereld een kleine oorlog verwacht…. Anno 2021 is de mensheid blijkbaar liever lui dan moe. 99% van de mensen om mij heen kun je totaal niks mee, echt hopeloze jaknikkers. Gaan we geen oorlog mee winnen.

  • Ja als ze zoiets bij mij flikte schoot is ze een kogel door de kop. Niemand komt aan mijn kids.
   Zowieso bolde ik het af, australie is heel groot. Ik ging met de kids op een walkabout voor een paar jaar ,….dan maar wortels vreten en konijnen vangen….

  • moet je bekennen : ook ik vind het een beetje vreemd dat je daar nog helemaal niets over gehoord of gelezen hebt..op een brandstichting in een testcentrum na dan..maar had idd wel eens verwacht dat je een bericht zou lezen dat iemand een x aantal politie agenten of vaccinatie medewerkers heeft afgeknald / neergestoken..maar niets van dit alles..als dat gebeurt was zou de media het zeker van de daken schreeuwen..kan misschien maar 1 ding betekenen : dat de emoties zich aan het opladen zijn tot aan het punt dat iedereen gewoon explodeert : en dan is er geen houden meer aan

 5. Dit is wat je kunt flikken als je een land bent dat wapenbezit voor het volk verboden heeft. In de VS zullen ze dit niet proberen want menig ouder zal hun kroost dan met wapens verdedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in