Europa komt in steeds grotere moeilijkheden door het uitblijven van Russische gasleveranties. Sommigen willen echter nog steeds dat de oorlog zo lang mogelijk duurt.

De regering in Den Haag onder leiding van Mark Rutte staat bekend om haar radicalisme. Enkele maanden geleden sprak de liberale premier – die behoort tot de “Volkspartij voor Vrijheid en Democratie” – over het op de knieën dwingen van Hongarije. De enige reden daarvoor is dat Boedapest het niet eens is met de leidende coterie binnen de EU, die bestaat uit de as Parijs-Berlijn en omringd wordt door volgzame satellieten, zoals de Benelux-landen. Vooral Jean Asselborn, de rode minister van Buitenlandse Zaken van het kleine staatje Luxemburg, valt telkens weer op door zijn opvallend gedrag., bericht Compact-online.de.

“Minister van Oorlog” gooit olie op het vuur

Nu zet Den Haag weer een stap om het bloedvergieten in Zelensky Land te verlengen: voor de Nederlandse regering is er geen grens aan het aantal wapens dat zij aan Oekraïne zal leveren om de Russische invasie af te slaan, schrijft de nieuwswebsite DutchNews, die zich beroept op een mededeling van minister van Defensie Karin Hildur “Kajsa” Ollongren. De dame is ook een liberaal, maar dan een van de linkervleugel. Zij vertegenwoordigt de D’66 (“Democraten ’66”) formatie in het kabinet.

Krachtige knal: Niet alleen Duitsland, maar ook Nederland levert de gemotoriseerde houwitser 2000 aan Oekraïne. Foto: IMAGO/photothek

De industrie moet wapens leveren aan Nederland en Oekraïne, en wij moeten dat financieren, zegt de Minister van Defensie, die eerder zou passen in de omschrijving “Minister van Oorlog”. En wat de financiering van de zaak betreft, is de belastingbetaler natuurlijk de eerste plaats om te incasseren.

  Zelensky bedreigt Poetins kleinkinderen

Grote bonanza voor wapenproducenten

NAVO-lid Nederland heeft zijn hele wapenvoorraad al aan Oekraïne geschonken (ter waarde van 210 miljoen euro) en zou dus in geval van nood op geen enkele manier aan zijn alliantieverplichtingen kunnen voldoen. Nu zullen, volgens Ollongren, nieuwe wapens besteld worden bij de wapenbedrijven en per omgaande naar Kiev worden gezonden. In ieder geval zal dit voornemen van de regeringsliberalen de wapenbedrijven en hun aandeelhouders welgevallig zijn. Eens te meer blijkt het oude gezegde waar te zijn: waar de liberalen zijn, is het geld niet ver weg.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het verval en de ondergang van het Westerse ImperiumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchotse demonstranten verbranden uit protest energierekeningen
Volgend artikelWat zullen de reële gevolgen zijn van Europa’s komende energiecrisis?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. Wat denkt ze hiermee te bereiken? Haar eigen volk verraden? Als er straks geen Nederland meer is kan ook zij nergens meer heen. Zweden is al verloren.

 2. De regeringshuisvesting is een gokhal of gokhol!
  Het ene na het andere oorlogstuig splinternieuw of niet wordt door Russia aan flarden Geschoten !
  Wat fijn. Al dat gratis geleverde ijzer en staal voor ploegscharen.

 3. Die Rutte en Ologren zijn 2 mafklappers van de eerste orde, ja flink Zelenski steunen die al heel wat oorlogstuig heeft verkocht aan dubieuze groeperingen, wij moeten deze Criminele Idioten en LANDVERRADERS daar in Den Haag vlug naar Oekraine sturen om daar mee te vechten, dan zijn we tenminste heel vlug van dat WEF en Klaus Schwab gepeupel af. Zij zijn het die deze oorlog daar mee financieren met o.a ook Duitsland etc . Al deze Schwab lovers die in diverse regeringen zitten moeten wij ook direct mee sturen. Zij zijn het allemaal schuld dat daar nu een oorlog is en wij straks niets meer kunnen betalen en verrekken van de honger, ze steunen openlijk een Nazi regime daar met Zelenski als puppet handlanger van dit uitschot wat denkt dat ze Rusland klein krijgen, jammer voor hun zal die NOOIT gebeuren om dat Rusland een groot en sterk leger heeft en ze zullen NOOIT hun land afstaan aan dit WEF kabal.

  • Goed gezien. De idioten die denken ons te regeren. Het eigen volk laten ze barsten, maar dat eigen volk mag wel de belasting betalen, waarmee zij, dit walchelijke kabinet, de meest krankzinnige dingen mee doet. Arm volk dat zulke lijers heeft. Weg met die wef marionetten.

   • Trutte geeft al ons belastinggeld weg zodat we niet meer te vreten hebben en daaraan dood gaan. Dit alles voor de ontvolking van de aarde. Het kost die galbak natuurlijk niets om dit te doen. Hij zal er niet minder om vreten en de lieveling van klaus schwaab worden. Of was hij dat al? Oordeel zelf https://www.atlanticcouncil.org/wp-content/uploads/2019/09/Rutte-and-Schwab-1.jpg Ik denk trouwens dat ze het pas gedaan hebben aan die glimlach op hun gezichten te zien. Ik hoef deze hete daad natuurlijk niet te zien. BAH

   • Zij gebruiken ons zuur verdiend geld om ons te vermoorden hoeveel ouderen zijn door hun schuld al om het leven gebracht en nu doen ze het met ons en zelfs onze kinderen laten ze niet met rust het zijn pedofielen kinderen moordenaars het zijn de zelfde figuren als Demink dat was ook zo een kinderen verkrachter.

 4. Voor dit K wijf ,functie elders
  Dikke Domme Imbeciel
  Maar we kijken uit naar de winter , en mensen op de straat
  Daarna bestaat ze niet meer

 5. Op de zwarte markt is nog genoeg voormalig Nederland oorlogsmateriaal te vinden, want bij de wapenfabrikanten hebben al last van grondstoffen te kort en de maaktijd voor de wapens loopt al in de jaren. Tussen het roeptoeteren van we gaan wapens leveren en dat er daad werkelijk nieuwe wapens geleverd worden, zit een aantal jaar nu. Dan is de oorlog afgelopen of die is heel dichtbij gekomen bij huis.

 6. Deze opgedroogde doos met schimmels is een totaal nitwit op het gebied van. Ehhh alles
  Het feit dat de lagere leiders en korpsleiding deze droge stofdoos accepteren als hun leidinggevende zegt genoeg over hun eigen aan capaciteiten

 7. Dat hoopje ellende naar de Russen sturen.
  Als ze haar zien …. wegrennen.
  Tjonge ziet er niet uit.
  De belasting betaler zal wel ff bijspringen voor dit wapentuig geleverd aan die oliegarg van een Selensky.
  Wat een theater is dit weer.
  We hebben een geweldige overheid die hun best doet voor Nederland. (ahum of Davos?)

 8. Idee… wapenfabriek openen… door Nederland geschonken wapens bij corrupte Oekrainers terugkopen en.weer tegen nieuwprijs aan Ollongren verkopen, zodat zij ze weer aan corrupte Oekraine kan schenken. Deze cirkel eindeloos.herhalen.

 9. Uhh…zulke beslissingen in een “democratie”gaan toch door het parlement?
  O sorry; parlement is een lachertje….

  maar ik heb een beter idee voor dat fascistische geval: niet bij de fabrieken bestellen, maar gewoon op de zwarte markt kopen…

  • Bunker sluiten en er een oubliette van maken.

   Zij en hun familie hebben zoveel gestolen en gefraudeerd, dat ze in de geschiedenis NL voor schut gezet hebben….

 10. De VS en Groot Britannie raken langzamerhand door hun wapentuig heen. Ook andere landen zoals Nederland raken door hun voorraden heen. De wapenindustrie kan het tempo van produceren niet bijbenen. Putin schiet in Ukraine de hele NAVO lam. Misschien dat hij het daarom rustig aan doet. Nog even volhouden en de NAVO troepen kunnen alleen nog maar pang pang! roepen. Hebben we ook gelijk de gewenste ‘klimaat neutrale” oorlog.

 11. Dat ‘mens” eens lekker liberaal van het station in Malmö naar het winkelcentrum laten lopen.
  Natuurlijke afvloeiing heet dat.
  Maar zo erg als in Duitsland is het nog niet, daar mag je al bepaalde meningen niet meer hebben.
  Dat is de nieuwe democratie, vroeger hete dat onderdrukking van achter het ijzeren gordijn.

 12. Frontnieuws: Reactie verwijderd.
  Oproepen tot geweld is illegaal en kan tot juridische vervolging leiden. (Ook al verberg je je achter een VPN.)

 13. Ik vind haar uiterlijk niet zo belangrijk hoor omdat het een vrouw is, wat ik mij wel goed kan herinneren, haar rol in die functie-elderskwestie van Omtzigt, de Ruttekliek, die ineens selectief doof en blind zijn, daar walg ik van en ach om eerlijk te zijn, haar uiterlijk bevorderd dat in ieder geval niet !!!

 14. Beste Greengo,

  Ik lees iets verder en kom weer een reactie tegen van je met een link van/naar blckbox.
  Waarom?
  Nogmaals: blckbx is c.o. eerste klas!
  Ze spelen een heel smerig spelletje….

   • Fijn om te vernemen dat je me snapt!

    Maar wat ik dan niet snap is: waarom plaats je die links dan?
    Wees trouw aan wat je weet!

    Ik lees sites als blckbx, 9fn, commonsensetv, etc… absoluut niet meer.
    Een eventuele verdediging dat dit soort websites soms met zaken komen die aandacht verdienen, doe ik af met deze gedachte:

    Deze websites zijn compleet gecontroleerd.
    Elke aandacht voor deze website’s dient geweerd te worden.
    Waarom?
    Linken naar zulke website zorgt ervoor dat minder wakkere personen daar verder gaan koekeloeren en allerlei onzin gaan lezen.
    En dat is juist wat we niet willen!
    Toch?

 15. Dat is het enige wat Rutte goed doet, steun voor ukraine ,maar wel alles direkt geven, niet pappen en nat houden, voor de rest mag hij opzouten, iok die prorussische bots hier

 16. Overheden zijn verworden tot een collectieve moordbrigade. Allemaal in opdracht van het WEF de globalistische parasieten,zij noemen zichzelf ‘elite’. En Rutte wat ben je toch een inslecht onmens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in