Het harde optreden van Justin Trudeau tegen protesten op grond van een Noodwet stelt vluchtelingen, asielzoekers, immigranten en andere etnische minderheden specifiek vrij. Ja echt.

De “Emergency Measures Regulations” van de Canadese regering: SOR/2022-21 verbiedt het deelnemen aan een “openbare bijeenkomst waarvan redelijkerwijs verwacht kan worden dat zij zal leiden tot een verstoring van de openbare orde.” schrijft Paul Watson.

De wet is echter niet van toepassing op “iedereen in een klasse van personen wiens aanwezigheid in Canada, zoals bepaald door de minister van Burgerschap en Immigratie of de minister van Openbare Veiligheid en Voorbereiding op Noodsituaties, in het nationaal belang wordt geacht.”

Dit omvat indianen, vluchtelingen, immigranten, asielzoekers en “beschermde tijdelijke bewoners”.

De vrijstellingen hebben bij sommigen vragen doen rijzen over de vraag of het verbodsbevel alleen voor blanken geldt.

“Waarom zijn leden van de First Nations, vluchtelingen en tijdelijke ingezetenen vrijgesteld van het verbod om “deel te nemen aan een openbare vergadering waarvan redelijkerwijs verwacht kan worden dat die leidt tot een verstoring van de vrede”, als onderdeel van de voorschriften van de Emergencies Act?” twitterde People’s Party of Canada leider Maxime Bernier.

Het lijkt erop dat de Canadese regering autochtone Canadezen beschouwt als tweederangsburgers die minder rechten moeten hebben dan buitenlanders.

Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID - MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

Hoe kan zo’n schaamteloze discriminatie op grond van huidskleur en nationaliteit zelfs maar legaal zijn?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018Volg Frontnieuws op Telegram

7 REACTIES

  1. Wat een truuk, die mensen begrijpen misschien niet of nauwelijks hoe het eraan toe gaat in Canada en die mogen dan wel een protest aktie doen of aan meewerken> tjonge das intelligent….dan lijkt het net alsof er humaan begrip is mbt die noodwet ,maar mensen die die wet niet snappen hoef je ze ook zo niks uit te leggen> sluit je gewoon een minderheid uit en zo lijkt het alsof het een geweldig sociale regering is die ook nog rekening houd met bevolkingsgroepen die er niks van snappen applaus hoor…in feite kan Justin Trudeau als die wet erdoor gedrukt worden juridisch in het ongelijk gesteld worden en graaft alleen maar dieper in de shit…en dat kan later in de tijd > hij is nog jong zich tegen hem keren als al niet het hele kabinet dat tegenhoud?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here