Een 41-jarige vrachtwagenchauffeur en zelfbenoemde “powerhouse progressieve en LGBT” voormalige Florida congres kandidaat is dood na een laatste maand van het leven gevuld met vitriool, schrijft Thecovidblog.com.

Mijnheer Richard “Ricky” Rowe was al, bij gebrek aan een betere term, een onaangename persoonlijkheid op basis van zijn Facebook en Twitter archieven. De injecties verergerden dit, en leveren nog meer bewijs dat deze injecties de persoonlijkheid en psychologische gemoedstoestand van mensen veranderen.

Mijnheer Rowe was vrachtwagenchauffeur van beroep. Maar hij stelde zich in 2020 kandidaat voor zetels in het Huis van Afgevaardigden van Florida en het Huis van Afgevaardigden van de V.S. In de vorige verloor hij in de voorverkiezingen en in de laatste race haakte hij voor de voorverkiezingen af. Mijnheer Rowe was een Democraat die benadrukte dat hij een “progressief” was, geen “liberaal”. Zijn haat en venijn jegens ongevaccineerde mensen dateert van begin 2021.

Verergerde venijnigheid

Mijnheer Rowe ontving zijn eerste Pfizer mRNA injectie op 12 augustus, volgens zijn Facebookpagina. Het is onduidelijk wanneer hij de tweede injectie kreeg. Maar mijnheer Rowe was zeer loyaal aan de vaccinatie en alles wat daarmee te maken had. Bovendien volgt 92% van de mensen die zichzelf “LGBT” identificeren trouw de vaccinatieschema’s, volgens de Human Rights Campaign Foundation. Mijnheer Rowe Rowe heeft dus waarschijnlijk de instructies van de Centers for Disease Control opgevolgd en de tweede vaccinatie ergens tussen 5 en 12 september gekregen.

Hij verspilde geen tijd met zijn vitriool en verklaarde zichzelf op de dag van zijn eerste injectie “moreel en intellectueel superieur” aan alle ongevaccineerde mensen.

De onnodige prik - De doodstraf voor duizenden

Zijn berichten werden vreemder en gemener na 12 augustus. Maar we gaan verder in oktober.

Mijnheer Rowe promootte het indoctrineren van kinderen met de homoseksuele cultuur, en postte een vreemde woordsalade over pansexueel en biseksueel.

De rest van oktober werd elke gelegenheid besteed aan het aanvallen van ongevaccineerde mensen. Op 7 oktober zei hij: “Het kan me echt niet schelen wat er met jullie gebeurt” tegen alle ongevaccineerden.

Mijnheer Rowe bespotte ongevaccineerde verpleegsters en steunde het ontslaan van hen voor het niet nemen van de prikken.

Later op de dag zei hij dat ongevaccineerde mensen maar beter konden accepteren dat ze dagloner werden, net als illegale immigranten bij Home Depot, omdat niemand ze wilde aannemen.

Mijnheer Rowe zei op 18 oktober dat ongevaccineerde mensen “de onderkant van de voedselketen” zijn.

Daarna zei hij “Fuck em” met betrekking tot de dood van de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell.

De laatste post die we hier behandelen is de verklaring van mijnheer Rowe dat Joe Biden de macht van een koning heeft, kan mandateren wat hij wil, en iedereen moet gehoorzamen.

De dood van Ricky Rowe

Mijnheer Rowe’s laatste Facebookpost kwam op 27 oktober, waarbij hij uithaalde naar senator Joe Manchin, D-West Virginia. Hij nam in de ochtend van donderdag 29 oktober zijn hond mee voor een wandeling volgens een GoFundMe pagina die we hier niet zullen linken. Mijnheer Rowe “had een onbekende medische episode en werd gevonden door de buren.” Hij werd die ochtend dood verklaard.

Zijn nicht plaatste op 2 november een update op zijn Facebook, waarin ze bevestigde dat Mijnheer Rowe “vorige week onverwacht is overleden.”

Het begint veel op genocide te lijken

De GoFundMe zegt: “Ricky was die man die het beste voor had met alle anderen, ver voor zijn eigen belang.” Een donateur schreef: “Ik genoot van Richard op Facebook. Hij had een goed hart en was een gevend persoon.” Er zijn bij publicatie nog geen begrafenisregelingen vastgesteld.

LGBT-vitriool en zelfuitroeiing

Er is een duidelijk patroon hier. Jason Maurer, de 45-jarige LGBT-barman, is nu berucht om zijn “hou je mond en haal je vaccin” verklaring, voordat hij stierf. Mijnheer Willie Garson is het meest bekend voor het spelen van een LGBT personage op televisie. Hij noemde de ongevaccineerden “verdomde idioten”, “onwetende idioten” en nog een heleboel andere dingen (zie Frontnieuws Willie Garson: “Sex and the City” acteur noemt ongevaccineerde mensen “onwetende idioten”, dood vijf maanden na mogelijke Pfizer mRNA-geïnduceerde kanker). En nu is er Richard Rowe, die vorige week letterlijk dood neerviel.

Nogmaals, je zou je moeten afvragen waarom de “machthebbers” lijken te geven om en houden van LGBT, in de publieke sfeer, terwijl deze mensen de meeste kans hebben om de dodelijke injecties te ontvangen. Het is ironisch dat de injecties vereist zijn om in 2021 veel te kunnen doen, terwijl de homoseksuele cultuur vereist is als je ergens in Hollywood of bij de showbusiness betrokken wilt zijn. Ook in het bedrijfsleven is acceptatie van de homoseksuele cultuur een vereiste.

Deze blogger werkte in de jaren 1990 en begin 2000 bij een radio-omroep. Het was een als jongeman een droomleven met een laag loon. Die dag dat een topman mij probeerde te koppelen aan een man, verpletterde mijn ziel en mijn dromen. Hij zei het niet direct. Maar hij suggereerde dat naar bed gaan met een man een voorwaarde was om gepromoveerd te worden naar een betere positie, wat nooit gebeurde.

Kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van het COVID-19-vaccin aan alle leden van het Europees Parlement overhandigd

Een paar jaar later, zei Dave Chappelle in een Oprah Winfrey interview dat hij hetzelfde had meegemaakt .

De homocultuur en de injecties zijn inherent verbonden omdat beide integraal deel uitmaken van de ontvolkingsagenda. Maar als de trends dezelfde kant op blijven gaan, zal de homoseksuele cultuur binnen een paar jaar verdwenen zijn. Het nemen van deze injecties is zelfuitroeiing, en LGBT’s staan het meest in de rij ervoor. En zij geloven dat het een nobel ding is om te doen.

Er is geen tijd meer om politiek correct te zijn. Meewerken aan de homoseksuele agenda is hetzelfde als meewerken aan en het promoten van de vaccinagenda, en dus de ontvolkingsagenda. Aan welke kant staat u?

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom ik de tweede dosis niet neem
Volgend artikelBordeelprikker pissig: Turk wilde vluggertjeprik voor zijn familie verbergen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

  • Inderdaad speelt karma een rol momenteel wordt er grootschalig karma uitgewerkt. Wat nu speelt is vergelijkbaar met de Mahabharata een epos uit India welke handels over een oorlog tegen het kwade wat de overhand kreeg.. Het is oud Atlantis karma wat nu ingelost wordt. Echter de macht zal onderuit gaan. Het Teutoonse ras is zijn invloed aan het verliezen en maakt plaats voor het zesde blad van de Aryan tak. Uiteindelijk is alles actie reactie. We gaan een paar donkere jaren tegemoet pas rond 2025 zie ik weer wat licht door de wolken komen.

  • hm ja… dat heb ik ook al vaak geschreven. Die gifspuit heeft te maken met het ontkoppelen van de mens aan de natuurlijke energie rondom de Aarde, zeg maar de inspiratiebron van alles, het G-woord.

 1. Tja, als hij met zijn satanische kop zijn medemensen wil vernietigen via de gifprikken, is dit dus het gevolg.
  Weer een duivels mens minder op aarde.

  • Eerder lik op stuk. Karma beslaat meerdere levens; wanneer daar sprake van zou zijn, was hij in een eerder leven al een draak, maar daarover hebben wij geen overzicht.

  • @Hans
   En weer eentje gezakt voor de boerenverstand-intelligentie-cojona-test.
   Karma is de laatste tijd een enorme bitch vooral voor dit soort grote egootjes.
   Deze man heeft zijn levensles uiteindelijk niet geleerd in dit leven.
   Dus zal hij het nog een keertje moeten overdoen op deze gevangenisplaneet.

 2. Richard Rowe mag nu met zijn vrachtwagen rijbewijs, in de hel een jarenlange pendeldienst opzetten om met een bus de overleden vaccinzielen op te halen en bij de hemel af te leveren.

 3. Hoera! Prachtig, dit soort nieuwsberichten. Dat vele volwassenen mogen volgen.
  Hen laten oppakken is onmogelijk in dit grote covid-landschap. Dan maar sterven die zorgopvreters.

  • Ach jammer dat Johan Cruijff niet onder de levenden is dan kunnen we genieten van zijn beroemde gezegdes zoals Elk nadeel heeft zijn voordeel wat hier nu betekend je krijgt meer ruimte????????????

   • Je krijgt meer ruimte? Waar? Dit voorval speelt zich af in de USA en voor Europa staan al miljoenen Afrikanen ingepland. Marrakesh Pact.

 4. Maffe klootzak die zich de hele dag zit op te winden. Geen wonder dat hij neerstortte. Vreemd wel dat zijn Engels bijzonder goed was met maar eén spelfoutje. Zou je niet verwachten van een dergelijke malloot.

 5. Trouwens, de opmerkingen bij het Amerikaanse artikel zijn de moeite waard van het lezen! Er staan heel wat interessante opmerkingen in.

 6. Hahahaha nu ligt ie zelf letterlijk aan de onderkant van de voedselketen.
  Hij voert de wormen in de grond. De wereld is beter af zonder dit soort “Low lives”.
  Good riddance asshole.

 7. ok ok ok …maar laten we allemaal niet meedoen aan de twee-deling anders scheppen we juist de verkeerde omgeving,> probeer gevaccineerden gewoon te vertellen dat een goed vaccin minstens 12 jaar duurt om te ontwikkelen en er zijn al efficiente medicijnen op de markt.
  Nu nog hopen dat er minstens net zoveel gevaccineerden als ongevaccineerden in ziekenhuizen terecht komen zodat alle gevaccineerden snappen dat ze 7 maanden geleden ongevaccineerd waren allemaal op deze planeet.
  En! alstublieft eet U gezond en word niet te zwaarlijvig..want daar zit grote boodschap in merendeel is al reeds ongezond en gaat dan uit angst maar in godsnaam vaccineren want iedereen doet het en dan hebben we onze vrijheden terug,we doen het niet voor onszelf>> dit soort gedachten alstublieft praat dat de mensen uit je omgeving uit hun hoofd als het kan…dank u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in