Foto's: VoxNews

We zijn hier op de boerderij van mevrouw Rosi in de buurt van de migrantenhotspot op het eiland Lampedusa.

Ondanks de vele klachten van de vrouw bij de eilandautoriteiten kamperen hier regelmatig migranten, doen ze overal hun behoeften en laten ze hun vuiligheid achter. Erger nog, ze doodden haar kippen en geiten en aten ze op. De laatste keer zelfs vijf van haar honden (op de bovenste foto rechts de resten van een van haar puppy’s). Mevrouw Rosi heeft alleen nog maar haar varkens nog, omdat die veracht worden door moslims, schrijft Unser Mitteleuropa.

“Van mevrouw Rosi van #Lampedusa, eigenares van een boerderij die grenst aan de hotspot, aten de #migranten de kippen, de geiten en zelfs de honden op (op de foto de resten van een van haar honden). Ze heeft alleen nog maar de varkens.”

Rosi is wanhopig. Ze klaagt al vier jaar. Allemaal nutteloos. Haar hectare land is een vuilnisbelt geworden. In de loop der jaren zijn hier honderden dekens, afval, gebroken flessen en uitwerpselen gevonden. Uiteindelijk kreeg ze te maken met een groep van tien dronken migranten, schrijft VoxNews.

“Open de grenzen!”: Asielzoekers in Griekenland gebruiken kind als stormram om de politiebarrières te doorbreken

  3 jaar oud meisje verkracht in Grieks migrantenkamp
Vorig artikelMoedige Duitsers overmeesteren Syrische mesaanvaller
Volgend artikelLinks wordt radicaler: Antifa bereidt moordaanslagen op politieke tegenstanders voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Stuur ze maar door naar mij. Dan zal ik ze net zo open snijden als in het sprookje van Hans en Grietje. Misschien dat ik de puppy’s er nog uit krijg. Denk het niet maar er is niets verloren dan. Alleen een stel vieze parasieten minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in