Canada: Demonstranten worden met vuurwapens bedreigd.

Dat de Westerse heersende elites niet de belangen van de autochtone bevolking behartigen, maar agenda’s van hogerhand doordrukken, is wellicht onmogelijk over het hoofd te zien, althans voor personen die nog helder kunnen denken. En nog erger: in normaal denkende, fatsoenlijke mensen die niet geneigd zijn zich te onderwerpen aan waanzinnige en/of perverse sociale constructeurs, zien deze kringen een vijandbeeld dat hun plannen voor een totale herstructurering van de samenleving in de weg staat, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Met volksopvoedkundige maatregelen willen zij uit Europeanen en Amerikanen hedonistische, cultuur- en hersenloze figuren vormen, die te dom zijn om te denken, maar nog steeds geschikt zijn als onderbetaalde werkrobots. En wat de bevolkingsstructuur betreft, hebben de elites een soort multiculturele primaat in gedachten, een transhumane idioot.

Tot nu toe was het voor velen moeilijk te geloven dat de autochtone bevolking in de ogen van de machthebbers in feite tweederangsburgers zijn, maar het is dankzij de Coronacrisis dat de “samenzweringstheorie” nu bevestigd is, dat onder meer immigranten geplaatst worden boven de inheemse bevolking. Politici die achter hun eigen volk staan, zoals Viktor Orban, worden door de media gedemoniseerd.

Vanuit dit oogpunt moeten we de Canadese premier Trudeau dankbaar zijn dat hij de kat officieel uit de zak heeft gelaten. We hoeven ons in ieder geval niet meer af te vragen waarom de politie in westerse landen tegen fatsoenlijke mensen optreedt met een ongeëvenaard niveau van wreedheid dat nooit tegen migranten zou worden gebruikt. Want dat zou “beelden” opleveren die niet aan de deugmensen kunnen worden verantwoord. Zelfs wanneer horden Arabieren in het midden van Duitsland “Joden aan het gas” roepen, staren de ordehandhavers gewoon dom voor zich uit in een menigte van gestoorde wilden. Deze politieagenten komen weer op krachten als zij een omaatje in de boeien kunnen slaan omdat zij zonder masker rondliep. Of iemand in elkaar slaan die in het openbaar de grondwet voorleest.

  Moderna en Pfizer geven hartontsteking

Het meedogenloze optreden van Justin Trudeau tegen protesten in het kader van een wet op noodmaatregelen stelt specifiek vluchtelingen, asielzoekers, immigranten en andere zogeheten etnische minderheden vrij van het recht om niet te demonstreren. De Emergency Measures Regulations SOR/2022-21 van de Canadese regering verbiedt het deelnemen aan een openbare vergadering waarvan redelijkerwijs verwacht kan worden dat zij een openbare overlast zal veroorzaken en regelt wat wie mag doen. Daarin staat dat:

“Personen in een groep waarvan de minister van Burgerschap en Immigratie of de minister van Openbare Veiligheid en Voorbereiding op Noodsituaties heeft bepaald dat hun aanwezigheid in Canada in het nationaal belang is,” vallen NIET onder de beperkingen.

Daaronder vallen vluchtelingen, immigranten, asielzoekers en “beschermde tijdelijke bewoners”, maar als enige inheemse bevolking ook indianen. Waarschijnlijk alleen om de uitzonderingen een moreel in plaats van een sociaal-politiek vernisje te geven. Wat duidelijk maakt dat Trudeau’s regering autochtone Canadezen classificeert als tweederangs burgers met minder rechten dan buitenlanders. En Trudeau is waarschijnlijk niet de enige westerse politicus die er zo over denkt. Hij is gewoon de eerste die officieel de kat uit de zak laat komen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitsers worden aangespoord om zich voor te bereiden om in hun eigen land een minderheid te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVogels wereldwijd aangetast door 5G elektromagnetische golven
Volgend artikelRusland erkent afgescheiden republieken van Oekraïne, terwijl de V.S. de regio tracht aan te wenden voor een wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Sorry maar door de focus op allochtonen en autochtonen, krimpt mijn intellect. En het leven is absoluut té kort om daarmee bezig te zijn. Er is voor mij maar 1 vijand en dat is allen tegen corruptie en haat. Niet meer dan dat. Ongeacht je huidskleur of `afkomst`.

  Als men dit anno 2022 nog niet door heeft; wordt het ook voor hen…tijd voor een spuitje/ enkeltje naar de Hemel. Niks te zoeken hier op aarde als je vol haat (= zelfhaat) en afgunst en met angst naar andere “culturen” lijkt, zonder de inhoud van een individu te kennen.

  Ik oordeel op je intenties en je Ziel kleur. Als die Helder is ben ik blij en als die vol donkere wolken zit, je Ziel, lekker wegwezen. Die tijd is echt voorbij.

  Leef en laat leven en verga niet in angst voor “het onbekende”.

  Ik weet het…het is moeilijk… ikzelf heb het ook meegemaakt; ik was beroofd door twee personen van een andere cultuur, laten we zeggen; Noord Afrika. En het was traumatisch voor me.
  Dus ik zag alleen nog maar bruine ogen en donker haar om me heen en werd afkerend van dat “tuig”…. tot mijn spullen waren teruggevonden en hetzelfde RAS (welke niets met hen van dien had) al mijn spullen netjes online (aangifte gedaan) plaatste en zelfs op mij wachtte op de plek waar mijn spullen tijdens de beroving achter gebleven waren. Wachtte op mij toen ik aan kwam mét de politie en ik ben nog nooit zó dankbaar geweest als op dat moment.

  Kortom; mijn angst en trauma en “afgunst” (=afreageren) was DIRECT hersteld.
  Zo ook eens met verliezen van mijn portemonnee… ik werd achterna gereden door een jongen met donker haar en bruine ogen (denk aan: Mediteriaans.. je weet wel.. de landen waar WIJ LEKKER OP VAKANTIE GAAN; Turkije.. Griekenland etc… die landen ja…) en ik ergerde k a p o t. Ik dacht werkelijk dat hij me wilde aanrijden. Hij bleef maar toeteren. Tot hij náást me kwam rijden binnen de bebouwde kom.. en zwaaide met mijn portemonnee.. ALLES zat daarin (ook nét verlengde ID en rijbewijs en veel cash).

  Bleek dat ik die tijdens het tanken bij de BP uit mijn zak had laten vallen maar niets van gemerkt want ik had haast.

  Ik heb in 2014 een oud NL vrouwke zien sjouwen met een kerstboom hartje winter met een dikke pak laag sneeuw op de grond. Ik zat in de auto en wilde uitstappen om te helpen maar stond voor een stoplicht dus wilde de auto parkeren eerst.. maar er liep al een jongeman (mediteriaans.. dus.. jaja…weer noem ik het; uit 1 van de landen waar we in resorts lekker volop aan het genieten zijn van de gastvrijheid van die cultuur; Turkije… een Turkse jongen) naar die mevrouw toe en met zijn werkkoffer… die zette hij op de grond en vroeg de vrouw; “kan ik u helpen?” Waarop ze snauwde; “laat me met rust, nee!” en die jongen keek zo verbaasd….. pakte zijn koffer weer op (hartje Den Haag) en liep door. Ik zal nooit vergeten wat ik ervaren heb op dat moment… kortom; mensen doen het allemaal zelf. Het is niet WAAROM staan mensen niet open voor andere specifieke culturen of mensen met een andere huidskleur dan zij zelf hebben.. het gaat erom; WAT heb je meegemaakt dat je ZO in angst en haat leeft en zo ongelukkig bent dat je afreageert op anderen? Dit geldt voor ELK mens, ongedacht je “afkomst”.

  Het is maar nét wat je WILT zien hier op aarde en om je heen.
  Genoeg mensen WILLEN niet openstaan voor anderen.

  Dan mag je dat echt bij jezelf zoeken.

  Kortom; ik heb téveel ervaringen gehad waardoor ik dingen in juist perspectief kán en wíl plaatsen.

  Dat gun ik anderen ook.

  Doe je dat niet? Dan trek je JUIST gekke situaties aan..net zo vaak tot je eens stopt met (zelf) oordelen.

  Vergeef jezelf voor alles wat je hebt meegemaakt, bewust of onbewust… en begin van jezelf te houden… dan zal je zien dat je ook minder snel je eigen tekortkomingen op anderen AFreageert…. onder de noemer “discriminatie” of “racisme” (bestaan niet.. het is zelfhaat en ongelukkig zijn en dát afreageren op anderen…dus schuilen!).

  Nog iets; WIT en ZWART zijn verfkleuren. Geen huidskleuren.
  Als je een beetje mentaal ontwikkeld bent begrijp je dat en wéét je dat er wel meer dan 100 kleuren zijn waarmee je een huid kunt beschrijven, dan alleen WIT of ZWART.
  Als iemand die woorden gebruikt weet ik al gelijk; “ik heb te maken met een mentaal minder ontwikkeld mens”. En dat is prima! Geen oordeel..fijn juist.. want dan weet ik dat ik geen verdere tijd of energie in die persoon hoef te steken. Inhoudelijke onderwerpen komen toch niet aan. Want als ze zo inhoudelijk waren, hadden ze geen verfkleuren voor huidskleuren gebruikt. Dus puur een constatering.

  Iedereen, succes de komende tijd…!!!

  We gaan A L L E M A A L getest worden en A L L E N op een eigen manier!
  En de ENIGE die we moeten aankijken, waarmee we moeten leven, waarmee we in ons hoofd (zitten we de meeste tijd van ons leven) mee om moeten gaan…. zijn W I J Z E L F.

  Lots of oprechte HUGGS!

   • Je bent een eikel Henk .
    Om zo’n reactie te geven .. Wat Lee1990 schrijft komt uit het hart !!
    Mooi verhaal en inhoudelijk heel bezielend .
    Ik kan ook mee praten als jongen van de vlakte ..
    Gassies probeerde het bij mij ..
    Zagen al heel snel dat dat een heel domme move geweest zou zijn ..
    Ze renden naar de overkant want zagen een andere prooi .
    Nu ben ik idd een heel weerbare jongen .
    En er zijn nog meer goede gasten en met hun hart op de juiste plaats .
    Je bent geen soldaat Henk meer een bordje soep .. heb je wel de ballen ?

   • Je moest eens weten wie ik ben… maar als ik je reactie lees, gelukkig weet je dat niet. Mensen als jij komen (zeer) verbitterd over. Past niet in mijn leven.

    Succes de komende tijd (met uzelf en de mensen om u heen!).

  • je gaat uit van het idee dat iedereen goed is ,en dat is het probleem .Er is gewoon veel egoistisch tuig en boeven. En daar moeten de goeden onder lijden.
   En dat heb je in alle kleuren

   • Nee nee!

    Absoluut niet iedereen is goed.
    Integendeel… dat leest u wel aan de reacties hier (zeer verbitterde mensen).

    Ik ga ervanuit dat mensen naar zichzelf moeten kijken.
    En als je op negatieve mensen de focus hebt, je dat ook alleen aan trekt.
    Ik ga ervan uit dat veel mensen in hun jeugd seksueel misbruikt zijn.
    Dat merk ik aan specifieke mensen hier ook; waardoor ze zeer negatief geprogrammeerd zijn (doen ze zelf).

    Er zijn wel zeker vage religiën en vage karakters in mensen.
    Iedereen is gevormd.

    Maar het punt is; we moeten beginnen bij onszelf.
    In plaats van bezig zijn met haat.
    Er is veel te veel om dankbaar voor te zijn.
    Dus zonde van je tijd en hersencellen om focus te hebben op 2 dingen;
    – voetbal
    – haat.

    Voetbal is een grapje hé… alhoewel het te gek voor woorden is wat die profvoetballers (alle prof sporters) verdienen en hoeveel corruptie er wel niet is, wat wij mensen ondersteunen door naar de wedstrijden te kijken enfin…iedereen staat er anders in.

    Als ik iets niet ben is het links.
    Integendeel; ik ben rechts minded.
    MAAR… gericht op individuele vrijheid.

    DNA: Libertarian (classical- Liberalism). Mijn inspiratie ?? : Aristotles & Plato.

    Ik heb géén tijd voor kortzichtige negatieve mensen.
    Daarvoor heb ik teveel mooie (en minder mooie) dingen meegemaakt in mijn leven.

    • Het gaat niet om de kleur maar om de cultuur.
     Wat nu gebeurt is dat in sneltreinvaart culturen bij elkaar gestopt worden en dat geeft problemen.
     Waarom was Nederland altijd zo makkelijk multicultureel omdat het in de vorige eeuw in een redelijk tempo verliep.
     Nu gaat het zo snel dat de immigranten niet meer kunnen integreren in de Nederlandse leefwijze en cultuur.
     De opzet van de laatste jaren met zoveel immigranten is bedoeld om herrie te krijgen, ze willen geen eenheid van het volk, dan zijn ze sterk die kan je niet bespelen. Zowel de immigrant als de Nederlander zijn hier de dupe van.
     Gewone mensen van welke afkomst of kleur willen geen oorlog.
     De paar rijke psychopaten verzinnen dit soort spelletjes want ze hebben alles al dus dan moet je nog veel meer, het zijn zieke geesten zoals Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates etc.
     Het aloude machtspelletje en de gekken hebben nooit genoeg, nu willen ze voor god spelen.

  • Wat een goedkope besluitvorming toch. Je hoeft maar rond u, te kijken in Den Haag, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Parijs, Nice, Marseille om te zien wat er gebeurd.
   Wie zegt dat dat dametje niet uit haar huis is gezet dat vandaag is ingenomen door een bende drug dealende allochtonen? Wie zegt dat haar buren haar niet elke dag sarren om welke reden dan ook.
   Best mogelijk dat een goede allochtoon dat vrouwtje wilde helpen, maar je hebt geen enkel context over het gedrag van die vrouw, noch over dat van die allochtoon. Misschien gedroeg die zich zo omwille van een voorwaardelijke straf. Men weet het gewoon niet en toch trekt men conclusies.
   In plaats van naar de bomen te kijken, kan je beter naar het bos kijken. Dan is er niemand die niet ziet dat het bos ziek is en dat er zeer snel paal en perk moet gesteld worden aan een aantal zaken, waaronder migratie. Dat heeft niets met ras of kleur te maken. Dat heeft te maken met onze maatschappelijke draagkracht. Je kan in je gezin 1 kind adopteren en een toekost aanbieden. Je kan geen 10 kinderen adopteren en nog van ‘je gezin’ spreken. Alleen al deze denkwijze van regeringen en Elite plaatst de modale burger op een lijst van gevulgariseerde onderwerpen waarmee de elite kan spelen. Het is dat wat verachtelijk is.

   • Nee dat klopt helemaal wat u zegt.

    Maar dat is mijn focus niet.

    Mijn focus is op het negatieve dat mensen in zichzelf hebben waardoor ze niet open staan voor anderen om hen heen.
    En DAT laten ze beinvloeden.
    Dus wat ik zeg is; ONDANKS dat er ook veel goeds gebeurd, KIJKEN mensen (die verbitterd zijn) liever nog naar het negatieve!

    Kijk maar naar uw reactie…… waarom niet andersom?
    Waarom zie ik niet het voorbeeld: “Misschien heeft de allochtoon zélf een NL oma en herinnerd hem dat” of “Wat het negatieve effect op die “allochtone” jongen kan hebben is….”.

    Het is constant een slachtoffer rol van “Hen tegen ons” en dat vind ik anno 2022 behoorlijk achterhaald.

    Er zijn zo enorm veel scenario’s en zo enorm veel richtingen waarop iedereen in het leven werkt… als je focus hebt op alleen het negatieve “zij zijn ALLEMAAL dit of dat” dan doe je jezelf te kort want er is véél meer in deze wereld.

    Daarbij gaan we lekker naar allerlei “Allochtone” landen en dan hoor je ons niet.

    Ik geef aan dat het de tijd is om naar jezelf te kijken in plaats van te focussen op anderen. Vooral nu we met zijn allen corruptie moeten bevechten.. ik WEIGER mijn hersencellen in te zetten (AL WEET IK DUS ZOALS AANGEGEVEN DAT ER VEEL SCHORRIE MORRIE IS IN ÉLKE CULTUUR) door te focussen op het negatieve.

    Daar is het leven te kort voor.

    BEIDE kanten heb ik het over.

    Als ik iemand zie (welke huidskleur dan ook) met een petje op, zittend op een bankje te blowen en behoorlijk weggezakt, GA IK DAAR NIET NAAST ZITTEN… zegt toch niet gelijk dat ik discrimineer?

    M.a.w. focus op discriminatie vind ik (echt waar) voor mensen die al dood zijn van binnen.

    En dat zijn er veel… zien we wel.

    Ook zoals de zwarte pieten discussie ZONDE VAN IEDEREENS TIJD.
    Als je het feest niet leuk vindt.. WAT DOE JE DAN IN DIT LAND?

    MAAR aan de andere kant.. WAAROM ZIJN DIE MENSEN TOEGELATEN IN DIT LAND JAAAREN GELEDEN en ook ingezet om te vechten in de oorlog. voor NL hé….. ok dan….

    Kortom; het mes snijdt ALTIJD aan 2 kanten.

    De 1 gaat stiekem naar de hoeren terwijl hij getrouwd is en de ander heeft 2 vrouwen in overleg met elkaar. De 1 gaat naar Vietnam om kinderen te misbruiken, en de ander trouwt met een kind van 15 jaar jonger, uitgehuwelijkt.

    HET IS ALLEMAAL HYPOCRIET.

    En als mensen niet naar zichzelf WILLEN kijken…. dan hebben ze nog een lange weg te gaan. VEEL mensen zijn al overleden op hun 20ste en worden pas begraven op na hun 80ste.

    Figure that out.
    ALLES IS HYPOCRIET

  • We zijn gewoon allemaal mens en daar gaat het om. Tuig heb je in alle kleuren en maten maar gelukkig zijn er een hoop goede mensen. Ik geef iedereen de voordeel van de twijfel tot het tegendeel is bewezen. Mooi stuk hoor.

  • >>> Ongeacht je huidskleur of `afkomst`. <<<

   Nou, dat 'zaterdag-volkje' ben ik persoonlijk helemaal klaar mee.
   Zij zijn mi het werkelijke virus! Doe aub zelf beetje onderzoek.

 2. IEDEREEN is voor de “Elite” een tweederangs burger.. kom op zeg.. als we dát nou nog niet weten…..en alleen focus hebben op mensen met lichte huid… zijn we ver heen!

  IEDEREEN die niet mee doet in de Cult… en zelfs mensen in de Cults worden als tweederangs gezien en behandeld ( RANG EN STATUS ).

  Het is een narcistische wereld versus mensen die zichzelf LIEF kunnen hebben en een oprecht sociaal karakter hebben.

  Let op; we gaan we ALLEMAAL op getest worden.

  Ongeacht “Religie” – Kleur, geboortestad/ land…. maakt allemaal niet meer uit.

  DE SPIEGEL gaat voorgehouden worden aan ons allemaal.

  We zitten er al in!

  Enjoy the Ride!

  • We staan als mensheid inderdaad voor een tweesprong. Volgens mij zullen ongekend veel mensen het spel doorzien dat sinds mensenheugenis met ons gespeeld wordt. Hierdoor geraakt een bepaalde beschaving in blinde paniek en een kat in nood maakt rare sprongen, dat is wat er speelt. Wat deze beschaving niet beseft is dat deze ongekend grote groep die het spel doorzien ongekend vredelievend is. Maar dit is een energie waar deze groep niet mee om kan gaan.

   • Ik houd van uw reactie, dankuwel!

    U bent 1 van de weinige die het overall plaatje begrijpt.
    Dit doet mij goed te lezen.
    Elk woord wat u hier aangeeft, sta ik achter.

    Fijne dag gewenst!

    • >>> U bent 1 van de weinige die het overall plaatje begrijpt. <<<

     Knap joh, dat je dat uit een paar regeltjes kunt destilleren..
     Zou nog even verder gaan met mediteren als ik jou was. Dat helpt..

   • Henk, jij bent nou een typisch verbitterd iemand.
    Overleden op je 20ste (seksueel misbruik meegemaakt hoogstwaarschijnlijk) en wordt pas begraven na je 60ste.

    Daar ben je al als ik de achterhaalde reactie van je lees.

    Je geeft af op anderen en downsized mensen om je eigen geweten te ontlopen.
    Als je kinderen hebt; 90% kans dat je daar geen goede band mee hebt.
    Emotioneel totaal afgesloten.

    Heel veel sterkte HENK!

  • Laat me niet lachen.
   Zwarten hebben gemiddeld een veel lager IQ. Islamieten met hun inteelt programma doen t niet veel beter.
   Door dat verminderde vermogen om zelf na te denken en in het geval van islam om domweg te gehoorzamen zijn die groepen gemakkelijker onder de duim te houden.
   Wat ook het plan is; de blanken te vermengen met niet-blanken om tot een slavenras te komen.

   • De enige hier met een verbijsterend laag iq ben jij. Wie de fuck ben jij om zo generaliserend te zijn over een heel ras.
    Kijk om je heen. Idioten zijn overal (ik reageer er op één! ) Enig idee hoe vaak ik van dit breinzwak gewauwel moet aanhoren van zo’n aap die denkt dat ie superieur over de rest is? ( En dit betreft niet alleen immigranten).

    Debielen zoals jij laat mensen slecht denken over media zoals frontnieuws.

    • Wesley SORRY SORRY SORRY ik dacht even dat jij juist achter de reactie van Johan P stond maar het is andersom!!! Je hebt helemaal gelijk over Johan P!!! Hij laat media als Frontnieuws absoluut in een slecht daglicht plaatsen.

     Zijn ontwikkeling is niet eens ontwikkeling te noemen helaas.

    • >>> De enige hier met een verbijsterend laag iq ben jij. <<<

     Ook te beroerd om te onderzoeken en direct maar in de aanval te gaan.

     Er zijn door de jaren meer dan genoeg onafhankelijke studies gedaan naar het IQ van verschillende 'rassen' wereldwijd. En Johan schrijft gemiddeld! wat ik lees als: 'over het algemeen' en dat is ook juist. Meen dat China en India aan de top staan als het gaat om hoogte gem. IQ btw

     Waarom denk je dat men miljoenen 'ongeletterden' naar W-Europa haalt??
     Ooit gehoord van Kalergi-plan??? DING-DONG! Wakker worden kerel(tje)

   • Wesley je reactie is zo ontzettend negatief.
    Ik heb het serieus te doen met jou.

    Wat jij in je jeugd hebt meegemaakt is aan jou maar je zal op een dag met jezelf moeten leven. In plaats van jezelf af te leiden door (zelf) haat te voelen.

    Vergeef je ouders voor wat ze je hebben aangedaan.
    En vergeef jezef voor het feit dat je niet goed met mensen in je nabije omgeving omgaat / bent om gegaan.

    Dan kom jij een heel eind.

    In stilte leven vind jij moeilijk want dan hoor je de stemmen je achtervolgen… ook jij verdient positieve mensen om je heen maar zoals ik lees; houd jij zelf de negatieve dingen in stand.

    Kom je echt niet verder mee in het leven.
    In je kamertje.

    Sterkte!

  • Emphyrio – 1 woord: EENS

   Het is te triest voor woorden hoe een Wesley en een Henk in elkaar zitten.
   Maar het is triest voor henzelf.

   Ik weet dat de mensen die wél begrijpen waar het leven om draait (genieten van wat we wél hebben en dat is enorm veel. We hebben het echt gewoon goed. Ondanks de gekke tijden waar we in verkeren, we moeten hier gewoon echt doorheen…) – en dat is absoluut niet denken dat iedereen goede intenties heeft (ongeacht afkomst of religie) maar zeker ook niet haat projecteren op anderen, omdat ze zélf niet goed in hun leven en in hun vel zitten.

   Ik zie dan van die kettingrokers voor me (geen oordeel over roken moet iedereen zelf weten), die binnen en tegen vrienden van alles te vertellen hebben maar méér dan die onderwerpen hebben ze niet.

   Dus hun bijdrage is nihil.
   Slachtofferrol vooral.

   Enfin, ik ben serieus verheugd dat u wel in staat bent om niet alleen zwart wit te denken!

 3. De indianen werden gedood vanwege de gronden en voor de mijnen en nog steeds…., niemand doet onderzoek, de mineralen zijn belangerijker in Canada. Nu krijgen zij dezelfde de eigen bevolking!

  • Lies, helemaal met u eens!! De mineralen zijn belangrijker! Indianen werden volgens mij ook ingezet om slaven van te maken maar stierven helaas uit (door misbruik en ziektes en overwerkt te zijn etc.) omdat ze er ook helemaal niet fysiek (wel mentaal!) voor gebouwd waren.

  • Leuk om te zien de “Canadese bevolking” die niet de inheemse bevolking is van Canada de bal terug te krijgen, de indianen worden steeds vermoord. Zij hebben zelf de slechte rechtsysteem gebouw nu krijg je terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in