Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen

2

Wat een verklaring: De Amerikaanse regering wijst deelname aan het Covax-vaccinatieprogramma van Bill Gates en de WHO categorisch van de hand.

De Amerikaanse regering weigert deel te nemen aan het internationale initiatief Covax, dat bedoeld is om de wereldwijde toegang tot Covid-19-vaccins te garanderen. De VS zouden zich niet laten beperken door multilaterale projecten die onder invloed staan ​​van “de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en China”, aldus een verklaring van het Witte Huis dinsdag (lokale tijd). Covax wordt geleid door de Gavi- en Cepi-vaccinatieallianties – die grotendeels worden gecontroleerd en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation – en ondersteund door de WHO, meldt Anonymousnews.

Terugtrekking uit de WHO

De Verenigde Staten hebben in juli officieel aangekondigd zich terug te trekken uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het wordt in juli volgend jaar van kracht. President Donald Trump beschuldigde de in Genève gevestigde organisatie ervan te laat te hebben geïnformeerd over het gevaar van het Coronavirus en onder de controle van het communistische regime in Peking te staan, ook al betaalt China lagere bijdragen aan de WHO dan de VS. Trump houdt de WHO medeverantwoordelijk voor het hoge aantal sterfgevallen als gevolg van het virus.

De president zal geen kosten sparen om ervoor te zorgen dat een nieuw vaccin voldoet aan de normen van het Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), grondig wordt getest en levens redt, zegt overheidswoordvoerder Judd Deere in de verklaring.

2 miljard geplande doses vaccin

Enkele tientallen landen hebben tot nu toe belangstelling getoond voor de samenwerking met Covax. Het programma omvat verschillende vaccinatiekandidaten. Als een preparaat eenmaal effectief en veilig is gebleken, moeten tegen eind 2021 twee miljard vaccindoses worden geproduceerd. Het vaccin zal in alle landen ter wereld worden gebruikt voor het vaccineren van verpleegkundigen en mensen die een bijzonder risico lopen door leeftijd of eerdere ziekte – ongeveer 20 procent van de totale bevolking in de deelnemende landen.

  Alleen al in de Duitse stad Keulen 454 Covid-19 geïnfecteerden na volledige vaccinatie

De WHO heeft onlangs gewaarschuwd om niet alleen in de strijd tegen het Coronavirus te gaan, en heeft alle landen opgeroepen om meer geld te investeren in het Covax-initiatief. Het heeft geen zin om de eigen bevolking te vaccineren als in andere landen de meest kwetsbare mensen, zoals gezondheidswerkers, onbeschermd blijven. De EU had onlangs aangekondigd dat zij het initiatief zou steunen met garanties ten bedrage van 400 miljoen euro.

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

Vorig artikelSluipende normalisering van pedofielen in social media
Volgend artikelTijdens de mis: moslim verscheurt bijbel, slaat priester neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Goed zo maar best zou zijn dat de VS en in feite alle landen uit de WHO, de WEF, Unesco e.d. stappen want deze extreemlinkse privé organisaties ( ngo’s) zijn eugenetische clubjes geworden geworden die de dood in de uit te voeren agenda hebben staan. Stoppen met deze waanzin en op naar Neurenberg II.

  2. Dit verhaal kwam alweer meer dan een jaar geleden. Wat had Trump nou precies gedaan om een “goed vaccin” op de wereld te zetten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in