Een man die zichzelf had beschreven als een “trotse moslim” en Black Lives Matter supporter werd doodgeschoten door de politie tijdens een dodelijke aanval op een onschuldige vrouw in St. Gallen, Zwitserland, melden de autoriteiten.

De 22-jarige verdachte, een Zwitsers staatsburger die als Steve P. werd geïdentificeerd, brak naar verluidt afgelopen woensdag rond het middaguur in de flat van een willekeurige vrouw in en sloeg haar met een metalen pan uit haar keuken op het hoofd.

De politie kwam snel ter plaatse en nadat de BLM-moslim orders negeerde om de aanval te stoppen, gebruikten de agenten dodelijk geweld om hem te neutraliseren.

Het slachtoffer, een 46-jarige moeder van drie kinderen uit Italië die in Zwitserland als kindermeisje werkte, liep een ernstig hersenletsel op en stierf later in het ziekenhuis, schrijft 20 Minuten.

De aanklagers hebben informatie geopenbaard over Steve P. die erop wijst dat hij een aanhanger was van Black Lives Matter en zich had bekeerd tot de islam.

De man had op social media geraasd over “politiegeweld” in de Verenigde Staten en prees de bijdragen van migranten aan Zwitserland, rapporteert Blick.

In een rap-optreden dat op Facebook werd gepost, zong Steve P.: “Ik zeg je, ik kom met een pistool en vermoord iedereen… Omdat ik een trotse moslim ben, kom ik op voor zwarten, Arabieren en Turken en iedereen die een bruine huid heeft”.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

  BLM-aanhangers vieren de moord op blanke moeder
Vorig artikelLijnvliegtuig schopt gezin eruit en annuleert de vlucht omdat baby geen mondkapje draagt
Volgend artikelHongarije: Soros’ NGO’s chanteren Europa op het gebied van migratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Dat laat maar weer eens zien dat zwarten echt dom zijn.
  Iedereen die de tijd neemt om ook maar een beetje onderzoek naar islam te doen komt er heel snel achter dat islam zwarten vele malen slechter behandelt dan blanken dat ooit gedaan hebben. Niet alleen in het verleden, maar nog steeds trouwens.
  Van mij mag een zwarte best ’trots’ zijn. Geen idee waar die trots op zou moeten zijn aangezien er geen enkele zwarte cultuur is die ooit echt wat heeft gepresteerd, maar goed. En deze sukkel heeft duidelijk ook persoonlijk nooit wat gepresteerd om trots op te kunnen zijn.
  Het laat ook maar weer eens zien dat zwarten en moslims gewoon niet integreerbaar zijn in blanke, geordende samenlevingen.

 2. Maar allez; islam heeftde pest aan negers;ze vinden ze minderwaardig..
  Nou is de vraag is dat een evaluatieof rascisme?
  Dat Mohammed 2 negers (mannen) in zijn huishouding had voor sex,doet er niks aan af.

  M discrimineerde niet kind, volwassene,geit, schaap, ezel, kameel,paard, veulen, man, vrouw, baby:maakte niks uit voor hem….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in