Liberale woede wanneer Trump het militair-industrieel complex bekritiseert

5
© Witte Huis

De Amerikaanse president Donald Trump beschuldigt de top van het Pentagon er nu van dat het een oorlog wil beginnen om miljoenen te verdienen aan het zogenaamde militair-industriële complex. Dit wekt woede op onder liberale oorlogshaviken, meldt RT.

Het was tijdens een persconferentie in het Witte Huis op maandag dat Donald Trump de militaire leiding van het land ervan beschuldigde een oorlog te beginnen voor economische doeleinden.

Ik zeg niet dat het leger verliefd is op mij. De soldaten wel. De leidende figuren in het Pentagon waarschijnlijk niet, omdat ze alleen maar oorlog willen, zodat al hun prachtige bedrijven die bommen en vliegtuigen maken en al het andere gelukkig blijven. Maar we gaan geen eindeloze oorlogen voeren, legde Trump uit.

Zijn uitspraak wekt woede op bij politieke tegenstanders.

“Hij heeft weinig te verliezen, want hij zal waarschijnlijk nog steeds ontslagen worden”, schreef neoconservatief Bill Cristol op Twitter.

“Dit is een ongeëvenaarde aanval van een zittende Amerikaanse president op het Amerikaanse leger. Trump beschuldigt de Amerikaanse militaire leiders ervan dat ze proberen een oorlog te beginnen om de winsten van de defensie-ondernemers te verhogen”, schrijft Ryan Browne van CNN.

“Wacht eens even, dus na te hebben verklaard dat hij nooit militaire veteranen zou beledigen, beschuldigt Trump, op live televisie, militaire leiders van het aanzetten tot oorlog?”, schreef Josh Campbell, ook van CNN.

  Nationale Gardisten keren Peking Joe de rug toe

De zoon van de president, Donald Trump Jr., deed ook mee in het conflict, met het argument dat een “permanent moratorium” op gepensioneerde generaals die in de raad van bestuur van defensieaannemers zitten – een fenomeen dat bekend staat als de “draaideur” – “onmiddellijk een einde zou maken aan de eindeloze oorlogen”. Hij wees op een reeks voormalige ambtenaren die hun post in het Pentagon verlieten voor een baan in de wapenindustrie, waar gepensioneerde ambtenaren vaak werken als lobbyisten die helpen om de scharnieren te smeren voor lucratieve overheidscontracten.

Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

Vorig artikel“Wacht maar we zullen insjallah Zweden binnenkort overnemen”
Volgend artikelBrisante studie onthult: Alle Corona-maatregelen waren volledig ineffectief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Nu ook is het de hoogste tijd dat Mr. Trump President het Farmaceutisch Industrieel Complex van dezelfde kritiek voorziet …

    ‘Het nieuwe mRNA-platform dat nu wordt gebruikt voor coronavirusvaccins, onderstreept nog eens de dwaasheid van het overslaan van fase 3-onderzoeken, aangezien geen enkel mRNA-vaccin ooit door de FDA is goedgekeurd voor gebruik bij mensen , wat betekent dat het hele platform een ​​groots medisch experiment is met onbekende gevolgen.’

    https://humansarefree.com/2020/09/president-and-investors-are-betting-everything-on-a-fast-tracked-coronavirus-vaccine.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in