200 nieuwe emojis in uitvoering: ras-gemengde koppels en bebaarde vrouwen

2
© Unicode

Binnenkort zullen meer dan 200 nieuwe emojis voor digitale platforms worden gelanceerd. Bijna alle icoontjes richten zich op “verschillende varianten van huidskleur” en moeten onder andere “de weergave van interraciale relaties mogelijk maken”, schrijft CNN.

Dit wordt verklaard door de organisatie Unicode Consortium, die de beschikbaarheid van iconen op de meeste platformen beheerst.

Volgens CNN, dat het “goed nieuws” noemt, worden de beelden steeds multicultureler en gendergerichter.

In totaal zijn er 217 nieuwe emojis, die onder andere een genderverwarde persoon met een baard en een vrouwwezen met een baard voorstellen.

Maar de meeste afbeeldingen, 210 stuks, richten zich op huidskleur en verschillende huidtinten voor liefdeskoppels, waaronder emojis die kussende koppels laten zien.

Op dit moment hebben de koppels dezelfde huidskleur, maar dat zou niet meer het geval mogen zijn.

“Dit maakt het mogelijk om interraciale relaties uit te beelden”, schrijft CNN.

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

  Dr. Richard Fleming waarschuwt dat het 'vaccin' het echte biowapen is
Vorig artikelOrbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite
Volgend artikelOrbán: 20% van de Europese bevolking zal in 2050 moslim zijn, maar Centraal-Europa kiest voor een andere weg op het gebied van migratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in