Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, hardnekkig ontkend door de politiek en media, steeds duidelijker: Corona is waarschijnlijk het meest flagrante en grootste valse alarm in de medische geschiedenis. Een uitgebreide studie van een van de meest gerenommeerde onderzoeksinstituten ter wereld bevestigt dit nu in niet mis te verstane bewoordingen: lockdown en mondkapje-dwang waren ineffectief – niet alleen in Duitsland en Oostenrijk, maar in alle onderzochte landen.

Bij de lockdown hebben de verantwoordelijken dit al toegegeven; vermoedelijk omdat de verdere planning beoogt de pandemie “te bestendigen”, maar niet langer een lockdown. Het mondmasker daarentegen is belangrijk als psychologisch disciplinerend instrument voor de permanente noodtoestand in de toekomst – daarom wordt het niet aangeraakt. En toch, zoals nu opnieuw is bevestigd, is het nut ervan niet eens in de buurt van het beoogde gekomen.

De uitgebreide meta-studie (Pdf) van het National Bureau of Economic Research (NBER), een van de top interdisciplinaire onderzoeksinstellingen in de VS, waaruit maar liefst twee dozijn Nobelprijswinnaars uit zijn voortgekomen, bevestigt in alle meedogenloosheid: noch de lockdowns, noch de dwang om een mondkapje te dragen hadden enige invloed op het verloop van Covid-19.

Zoals het Oostenrijkse nieuwsportaal Unzensuriert schrijft, analyseerden de wetenschappers alle niet-farmaceutische Corona-maatregelen en hun effect op het aantal sterfgevallen en kwamen zij tot de conclusie: Het Corona-dodental daalde “onafhankelijk van de genomen maatregelen”, in ALLE onderzochte landen. “Noch uitgaansverboden, reisbeperkingen, quarantainemaatregelen of de verplichting om mondmaskers te dragen – geen van deze hebben het verloop van de ontwikkeling van het Coronavirus beïnvloed”, schrijft het portaal.

  De Britse regering en corrupte wetenschappelijke adviseurs moeten terechtstaan voor "Misdaden tegen de Mensheid en Massamoord"

Wat volgens Unzensiert een catastroferapport is voor de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz en zijn groene minister van Volksgezondheid Rudolf Anschober, is niet minder gênant voor de bondsregering in Berlijn, schrijft het Duitse nieuwsorgaan Anonymousnews. Hoezeer de collectieve angstneurose over het virus ondanks het toenemend aantal nieuwe bevindingen (en het toenemend aantal wetenschappelijke weerleggingen van het nut van de ernstige maatregelen) wordt aangewakkerd, blijkt een steeds onverantwoordelijker arrogantie van de politiek te zijn.

VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

Ook andere bevindingen van de afgelopen dagen roepen steeds meer twijfels op over het Coronabeleid en de volledig vertekende risicoperceptie. Nadat het CDC in de VS had aangekondigd dat van de officiële 145.000 “corona doden” in dat land, slechts zes procent (!) daadwerkelijk was gestorven aan Covid sinds het begin van de pandemie, volgde Zweden – met net zo verbazingwekkende reële cijfers, die een overeenkomstige echo van geïnteresseerde waarnemers, niet alleen op Twitter, teweegbrachten:

“Zweden heeft de statistieken gecorrigeerd naar normale telmethoden.
Voor bijna 20% van de overledenen is #Corona de directe doodsoorzaak.
Als je de logica volgt, is #Corona geen epidemie.
Er zouden wereldwijd minder dan 200.000 #Corona sterfgevallen zijn.
Net als een milde griep.”

Een vergelijking van het aantal doden in Duitsland in vergelijking met voorgaande jaren schetst nu een ontnuchterend beeld, lang na de grote piek (‘eerste golf’) in het voorjaar en bijna zes maanden sinds het begin van de Coronacrisis, die alle politieke en sociale terreinen overschaduwde:

  Volksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheid

Wie naar aanleiding van deze statistieken niet langzaam wakker wordt en zich realiseert dat de gevreesde effecten niet zijn opgetreden, kan niet worden geholpen. En de bewering, dat keer op keer is geuit, dat het milde verloop van de Corona en zijn niet-significante “mildheid” geen bewijs is van de onschadelijkheid van het virus, maar te wijten is aan het voorzichtige Corona-beleid, wordt wederom indrukwekkend weerlegd door het aangehaalde Amerikaanse onderzoek.

De verwarrende nummerspelletjes die de RKI met zijn nietszeggende bulletins – en de WHO op globaal niveau – ons sinds maart mee bestoken, kan alleen maar met sarcasme worden doorstaan:

“Fun Fact: In de afgelopen 3 maanden zijn er in Duitsland 10 keer meer
mensen gestorven aan een huishoudelijk ongeval dan aan Corona.”

Er zij op gewezen dat het hier niet gaat om whataboutism oftewel relativering – maar slechts om een achterstallige verwijzing naar de grove onwetenschappelijke en opzettelijk misleidende registratiemethodologie van de “aan en mede” Covid-sterfgevallen, waaraan ook postuum positief geteste Corona-overledenen, verkeersdoden of zelfmoorden worden toegeschreven – en sinds juni zelfs iedereen die ooit voor zijn of haar dood met Corona werd geïnfecteerd – zelfs zonder enige vorm van symptoom.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Vorig artikelLiberale woede wanneer Trump het militair-industrieel complex bekritiseert
Volgend artikelWanneer zelfs (politie)paarden genoeg hebben van de homopropaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Reken er maar niet op dat de verantwoordelijken dit ooit zullen toegeven omdat dat gelijk staat aan het plegen van zelfmoord. Tegelijkertijd denk ik dat de quarantainemaatregelen, de beperkingen op allerlei gebied, de repressie van overheden, de mondkapjesplicht, social distancing en de komende vaccinaties na aankomend griepseizoen voor een derde golf gaan zorgen, (het komende griepseizoen gaat de tweede worden). Alle genomen maatregelen ondermijnen ons immuunyteem en zulle velerlei kwalen en sterftes veroorzaken die allemaal aan corona toegeschreven zullen worden.
    Nee, uit eigen lijfsbehoud zullen de verantwoordelijken deze leugen koste wat kost in stand houden. Want als dit uitkomt dan zal de wereld op haar grondvesten schudden. Ik geloof niet dat er dan genoeg lantaarnpalen zullen staan om hen aan op te hangen.

  2. Schaapjes het wordt tijd dat jullie de waarheid onder ogen moeten zien zelfs een schaap kan dit toch begrijpen dat ze bij de neus zijn genomen maar niet toegeven en zoveel mogelijk mensen mee op te ruimen zij hadden het kunnen weten er was genoeg bekend en er werden door veel virologen gewaarschuwd maar dat sloegen ze in de wind en geloofde van Dissel en Hugo en Rutte dat laat zien hoe dom mensen kunnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in