Hamed-Diakite: "De schoonheid van een vrouw ligt in haar schaamte en gehoorzaamheid aan Allah"

De Deense partijleider Rasmus Paludan is van mening dat de islam Zweden overneemt. Moslims zijn het daarmee eens, en met de toenemende raciale immigratie wordt de omvolking van mensen versneld.

De Zweedse politieautoriteit heeft een zogeheten speciaal onderzoek tegen de partijleider van de Deense partij Stram Kurs, Rasmus Paludan, in gang gezet, meldt Samhällsnytt.

De reden voor het onderzoek van de politie tegen de Deen is dat zijn partij Stram Kurs heeft aangekondigd dat zij volgende week anti-islam demonstraties zal houden met koranverbrandingen in verschillende immigrantengebieden in Stockholm en zogeheten “kwetsbare” gebieden – dat wil zeggen migrantengebieden die Zweden en de Zweedse natie blootstellen aan sociaal-economische en criminele problemen.

De politie trekt grote resources uit om de vrijheid van meningsuiting op straat te voorkomen, schrijft Samhällsnytt.

In een gesprek met de online krant zegt Paludan dat de Zweedse politieautoriteiten de lakeien van de islam zijn.

Paludan zegt ook dat ze de mensen niet kunnen tegenhouden om gebruik te maken van grondwettelijk beschermde rechten zoals de vrijheid van meningsuiting en vergadering:

Ik zal ook zonder toestemming demonstreren. Dit is geen misdaad. Nu de Zweedse politieautoriteiten de lakeien van de islam zijn, moet men voorzichtig zijn en moet ik waarschijnlijk op een geheime manier naar Stockholm komen. Dan moet je snel demonstreren in Rinkeby en elders, zodat de Zweedse politie, omdat ze niet erg snel is, geen tijd heeft om me te pakken voordat ik naar de volgende getto ben gebracht, zegt Rasmus Paludan tegen Samhällsnytt.

“Wacht maar we zullen insjallah Zweden binnenkort overnemen”

  Jonge Zweden over schooltijd: "Moeilijk om altijd in de minderheid te zijn"

Nadat leden van de partij Stram Kurs een koran brand hadden gestoken er ermee hadden gevoetbald in Malmö, braken er verleden week weekend in augustus gewelddadige rellen uit in de stad. Een moslimvrouw werd gefilmd terwijl ze een moslimbende ophitste en de politie vervloekte voor het beschermen van de demonstranten tegen de racistische moslims.

Vandaliserende moslims in Malmö: “Waarom hebben ze ons hier gebracht, de honden, als ze de islam niet willen?”

Later werd de vrouw uitgenodigd bij de staatstelevisiezender SVT om haar verklaringen te verdedigen en te vertellen dat moslims gevoelens hebben.

De 16-jarige Afrikaanse moslim Hamed Diakite in Falköping, die op de sociale media meer dan 14.000 aanhangers heeft en openlijk pleit voor een machtsovername in Zweden, herhaalt in een wijdverspreide video de zin “insjallah”, wat betekent als Allah het wil.

“Straks is er alleen nog maar insjallah”, zegt de militante jonge moslim als hij dreigt met de overname van Zweden door de islam. Hij vraagt ook aan Allah om “hen” [moslims] te beschermen tegen al het “kwaad” en al het andere dat “haram” is.

“Het zal als vuur zijn dat nooit kan uitgaan – wacht maar we
zullen insjallah Zweden binnenkort overnemen. Moge Allah ons behouden,
moge hij ons allemaal [moslims] beschermen.”

Bevolkingsuitwisseling versnelt

De grote immigratie naar Zweden gaat door, schrijft Samhällsnytt scribent Kent Ekeroth. In de eerste acht maanden van het lopende jaar heeft de Zweedse migratiedienst meer dan 60.000 verblijfsvergunningen afgegeven. Dit komt overeen met een middelgrote stad in Zweden. Als dit tempo het hele jaar door aanhoudt, zal de Zweedse regering tegen het einde van het jaar bijna 85.000 verblijfsvergunningen hebben toegekend.

  Deense politici voetballen met de koran op het Grote Plein in Malmö, Zweden - gearresteerd door de politie

In 2002 waren er volgens de statistieken 8.940.788 inwoners in Zweden. Daarvan was twaalf procent in het buitenland geboren, zes procent van de geborenen had minstens één in het buitenland geboren ouder en 79 procent had in Zweden geboren ouders, wat niet betekent dat al deze in eigen land geboren ouders tot een Scandinavisch of Europees ras behoorden.

In 2018 was de bevolking toegenomen tot 10.230.185 personen, waarvan 19 procent in het buitenland was geboren; 7,5 procent werd geboren met minstens één in het buitenland geboren ouder en 68 procent werd geboren met twee in eigen land geboren ouders.

Als men kijkt naar de cijfers voor kinderen tussen nul en veertien jaar, zijn de cijfers nog dramatischer. In deze groep met 1.819.729 kinderen was slechts 62 procent van twee in eigen land geboren ouders geboren, schrijft Ekeroth.

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

Vorig artikelDenemarken: geen schending van internationale regels om criminelen uit te zetten
Volgend artikelLiberale woede wanneer Trump het militair-industrieel complex bekritiseert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De Zweden zijn wat zot!!! Ik kan het weten, ik ben er dikwijls geweest!

    De politie zijn collaborateurs en volksverraders, die de authentieke Zweden terroriseren en het islam-krapuul voortrekken! Gooi sie islam-luilakken en schooiers eruit!
    Kijk naar Denemarken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in