Kyle Rittenhouse vrijgelaten uit de gevangenis

Kyle Rittenhouse, 17, in verband met de dodelijke schietpartijen.

De minderjarige Rittenhouse die vals beschuldigd wordt van moord nadat hij een veroordeelde pedofiel had doodgeschoten die hem tijdens een linkse rel aanviel, is op borgtocht vrijgelaten. Ondanks het feit dat de fondsenwervers verschillende keren zijn stopgezet door linkse activisten, zijn de supporters van de jongen erin geslaagd om meer dan 2 miljoen euro op te halen voor zijn borgsom.

De 17-jarige Kyle Rittenhouse, die beschuldigd wordt van het doodschieten van twee Antifa’s en het verwonden van een derde terwijl hij voor zijn leven vocht, is op borgtocht vrijgelaten.

Mugshot Kyle © Politie

Volgens zijn eigen verklaring was Rittenhouse ter plaatse om lokale bedrijven te beschermen tegen de Black Lives Matter rellen in Kenosha, Wisconsin, VS.

In verband daarmee werd hij door een linkse meute aangevallen en koos vervolgens voor zelfverdediging.

Onmiddellijk nadat hij zijn leven en de eigendommen van de lokale bedrijven had verdedigd, probeerde hij zich over te geven aan de politie, die echter niets deed; maar de volgende dag ging hij naar het politiebureau in Antiochië en de politie arresteerde hem. Sindsdien wordt hij vastgehouden in een gevangenis in Wisconsin.

De borgsom die hij moest betalen om uit de gevangenis te komen in afwachting van het proces dat tegen hem wordt voorbereid, werd vastgesteld op het torenhoge bedrag voor Kyle van twee miljoen dollar.

Veel mensen zijn van mening dat hij niets verkeerd heeft gedaan, en sommigen noemen hem zelfs een held.

Omdat de familie Rittenhouse niet in staat is om zo’n hoge borgtocht te betalen, werd er een inzamelingsactie gestart om het geld te verkrijgen, die nu na drie maanden is afgerond. Vrijdag konden zijn advocaten het bedrag betalen, en Rittenhouse is dus nu uit voorarrest.

Door de mainstream verzwegen: Mishandelingen en 'toevalligheden' in Amerikaanse rellen

Een van de geldschieters is de PR-man van Tucker Carlson, Mike Lindell, een voormalige drugsverslaafde die zijn leven heeft rechtgezet en hoofd is geworden van het bedrijf MyPillow en zich tegelijkertijd bezighoudt met filantropische activiteiten voor goede mensen die in de problemen komen.

Rittenhouse’s advocaat Lin Wood is ook betrokken geweest bij het innen van de borgsom. Vandaag schrijft Wood op Twitter over hoe dankbaar Kyle is voor alle steun.

“Ik heb net Kyle aan de telefoon gesproken. Met tranen in mijn ogen luisterde ik terwijl hij de mensen bedankte voor jullie gebeden, donaties en steun. Hij bad elke dag en nacht en zei dat God hem elke keer dat hij viel weer optilde. Kyle is een held. Dat zijn ook zijn supporters. Herinner hem in je gebeden”.

Maar afhankelijk van het proces kan Kyle’s nieuw verworven relatieve vrijheid van korte duur zijn, als juristen en rechters hem vijandig gezind zijn. Een van degenen die stierf terwijl Kyle zichzelf verdedigde was de criminele pedofiel Joseph Rosenbaum.

Voor zijn zedendelicten tegen kinderen zat Rosenbaum meer dan tien jaar in de gevangenis.

Joe Biden, die zichzelf voortijdig heeft uitgeroepen tot winnaar van de presidentsverkiezingen van november, heeft Kyle Rittenhouse een “white power persoon” genoemd omdat Kyle blank is. Biden is door Rittenhouse’s advocaat Lin Wood bedreigd met een rechtszaak wegens het belasteren van Kyle.

Republikeinse senatoren zullen kiesmannen uit betwiste staten verwerpen, eisen noodaudit

Of Kyle Rittenhouse’s relatieve vrijheid langdurig zal zijn, hangt van de volgende hoorzitting van de rechtbank af die reeds op 9 december zal worden gehouden.

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here