Toen CNN en andere media onlangs de Democratische presidentskandidaat aankondigden als winnaar van de verkiezingen, reageerde de politieke commentator van de zender door te gaan huilen.

Net als zijn collega’s bij CNN verbergt de 52-jarige Van Jones zijn minachting voor president Donald Trump of zijn bewondering voor Joe Biden niet.

Toen de mainstream media zaterdag Joe Biden als winnaar begon aan te kondigen, wendde gastheer Anderson Cooper zich tot Van Jones voor een reactie op wat er toen beweerd werd te zijn gebeurd.

Volgens Jones was het resultaat onder andere “makkelijker om een ouder te zijn”. Ook beweerde hij dat immigranten en moslims zich niet langer ongewenst hoeven te voelen in het land.

Jones bracht ook de kwestie van George Floyd ter sprake, die volgens hem de schuld van Trump was.

In een andere clip die zich vrijdag op social media verspreidde, is het CNN-anker Christiane Amanpour die over de Kristallnacht spreekt en de wreedheden van de nazi’s vergelijkt met Donald Trump.

De vergelijking komt niet van islamieten in een afgelegen grot in Tora Bora. Ze komt van niemand minder dan de linkse deugmens Christiane Amanpour, Brits-Iraanse televisieverslaggever en chief international correspondent van CNN. Naast het feit dat haar uitspraak stinkt naar ongerechtvaardigde haat en onmenselijk relativisme, werpt het licht op een vreemde kijk op dissidenten.

In tegenstelling tot de conservatieve beweging heeft links ervoor gekozen zich zogenaamd te identificeren met het goede in de samenleving. Ondergedompeld in trots en dogmatisme, wordt elke afwijking van de eigen idealen als slecht, irrationeel of als algemene onwetendheid beschouwd. En om het goede te verdedigen, worden daden en verklaringen buiten alle rede gelegitimeerd. De goede haat.

Bekijk het stelen in real time: bijna 20.000 stemmen gaan plotsklaps van Trump naar Biden tijdens CNN live stream

  Joe Biden's kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek
Vorig artikelDuitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen kleine kinderen tijdens Sint-Maarten lantaarntocht krachtig optreden
Volgend artikelRapport: Luchtvaartmaatschappijen moeten een “gezondheidspas” eisen voordat ze passagiers kunnen laten vliegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. ‘If you vote for tyrants, you get tyranny.

    This is what millions of Joe Biden supporters are about to discover if their candidate manages to steal the election and seize control of the White House.

    A prominent member of Biden’s Covid-19 taskforce, a CIA-linked operative named Luciana Borio, says that people who refuse to be vaccinated should be deprived of food stamps and rent assistance.’

    https://humansarefree.com/2020/11/joe-bidens-covid-19-taskforce-member-recommends-withholding-food-stamps-and-rent-assistance-from-those-who-refuse-coronavirus-vaccines.html

    Joe Biden’s Covid-19 Taskforce Member Recommends Withholding Food Stamps And Rent Assistance From Those Who Refuse Coronavirus Vaccines

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in