Pennsylvania is een van de deelstaten waar onregelmatigheden en verkiezingsfraude worden vermoed in verband met de presidentsverkiezingen aan het begin van de maand. Nu heeft de deelstaat besloten het verloop van de verkiezingen te onderzoeken.

Het deelstaatsparlement van Pennsylvania heeft met 112 stemmen voor en 90 stemmen tegen een resolutie aangenomen om de door de republikeinen gefinancierde herziening uit te voeren. Het doel is om, onder verwijzing naar tegenstrijdigheden en onduidelijkheid, ervoor te zorgen dat de systemen in orde zijn voor toekomstige verkiezingen.

De Democratische parlementariërs voerden aan dat een herziening ongrondwettelijk en onnodig zou zijn – wat door de Republikeinse meerderheid werd verworpen.

“Het is niet nodig om bang te zijn voor dit onderzoek. Ik juich het toe. Wij allen zouden het moeten verwelkomen, om te weten te komen wat goed en wat verkeerd ging”, zegt Republikein Jesse Topper, die het onderzoek heeft voorgesteld.

De resultaten van de doorlichting zullen echter pas in februari worden gepresenteerd.

Volgens de advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, won Trump Pennsylvania met 300.000 stemmen als alleen de legale stemmen worden geteld, wat ze zeggen te kunnen bewijzen in de rechtbank.

VS: Het zaad van de Antifa komt op, zelden was een burgeroorlog zo dichtbij

Coca-Cola's bizarre eisen aan werknemers: "Wees minder blank"

1 REACTIE

 1. Mutti Angela Merkel zou zeggen:
  ” pas je in Gods naam aan ” aan de Islam
  – Niet met Priester boord over straat
  – géén keppel op
  – als er in de buurt veel Moslims wonen: sluit dan de kerken en Synagogen
  – géén varkensvlees in de supermarkt
  – alles halal slachten etc etc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here