Presidentskandidaat Joe Biden kan zichzelf in de voet hebben geschoten. Hij wordt door Kyle Rittenhouse beschuldigd van laster en ontbeert wettelijke immuniteit, omdat hij geen politiek ambt bekleedt.

Lin Wood is de advocaat van Kyle Rittenhouse – de zeventienjarige die vorige maand werd beschuldigd van moord na het uitvoeren van zelfverdediging tijdens een linkse oproer in Kenosha, Wisconsin. Ze heeft nu gedreigd om presidentskandidaat Joe Biden aan te klagen omdat hij de tiener een “white power-persoon” heeft genoemd.

“Een formeel verzoek voor een publieke ontkenning van de Biden-Harris campagne wordt voorbereid namens Kyle Rittenhouse.

Ik eis dat Joe Biden zijn valse beschuldiging dat Kyle een white power-persoon en een militielid is die verantwoordelijk is voor het geweld in Kenosha onmiddellijk intrekt”, schreef Wood op Twitter op woensdag.

De dreiging van een rechtszaak betreft een campagnevideo die door Biden, de Democratische presidentskandidaat, op woensdag is vrijgegeven, waarin hij president Donald Trump ervan beschuldigt dat hij “weigert white power te veroordelen”.

De video bevat geselecteerde filmsequenties met Rittenhouse in actie in Kenosha. Het materiaal zou de “blanke suprematie” uitbeelden waarvan Biden beweert dat Trump deze niet heeft afgewezen.

Rittenhouse is beschuldigd van moord met voorbedachten rade en poging tot moord, nadat hij op 25 augustus drie mannen had neergeschoten tijdens een BLM-rel, van wie er twee overleden.

De supporters en advocaten van de tiener, evenals grote delen van het publiek, wijzen erop dat Rittenhouse, toen de schoten werden afgevuurd, met de dood werd bedreigd en redelijkerwijs uit zelfverdediging handelde.

Proberen karaktermoord op Kyle te plegen

  VS-Gezondheidsautoriteit: mondkapje beschermt niet tegen Coronavirus

Linkse politici hebben Rittenhouse echter bestempeld als een “racist”, terwijl Huis van Afgevaardigden lid Ayanna Pressley hem ook een “blanke man van macht en binnenlandse terrorist” noemde.

Een deel van de kwestie is dat er geen tekenen zijn dat Rittenhouse politiek betrokken zou zijn – of zelfs maar geïnteresseerd.

Verslaggevers die diep in het verleden van Rittenhouse hebben gegraven om iets compromitterends te vinden, zijn er ook niet in geslaagd om enig bewijs te vinden van banden met militiegroepen of zelfs met nationale groepen.

Het enige dat NPR en CBS News – volgens hun eigen verklaring – hebben weten te vinden is dat Rittenhouse positief zou zijn over de politie en dat hij ooit een demonstratie ter ondersteuning van Trump heeft bijgewoond. Geen van deze zaken kon juridisch tegen hem worden gebruikt.

Wat betreft de lasterlijke presidentskandidaat Joe Biden, hij heeft geen wettelijke immuniteit voor zijn verklaringen, aangezien hij momenteel geen politiek ambt bekleedt.

Joe Biden dreigt dus te moeten kiezen tussen een vernederend publiek excuus of een aanklacht – en mogelijk een veroordeling – voor smaad.

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

Vorig artikelTrump positief getest op Covid-19
Volgend artikelOndanks de voortdurende propaganda: Slechts één op de zes Oostenrijkers wil de Corona-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Why Won’t News Show This Trump Debate Clip? & Coinbase Bans Politics | DIRECT MESSAGE | RUBIN REPORT – 01/10/2020

  ‘Dave Rubin of The Rubin Report discusses a debate clip you won’t see on the news of Chris Wallace asking Donald Trump to denounce white supremacy…in 2016. Meanwhile White House press secretary Kayleigh McEnany is grilled over Trump not denouncing white supremacy or the Proud Boys in a way that pleased the media, to which she reads a long list of quotes where he did just that. Dave gives his thoughts on the media’s pushing of the “Trump is a racist” narrative, no matter how much proof to the contrary there is. Meanwhile In 1984 Newspeak news the Associated Press Stylebook issued guidance to use the word “unrest” instead of “riot”. Finally Dave discusses Coinbase’s CEO Brian Armstrong taking a stand against toxic politics in the workplace.’

  https://www.youtube.com/watch?v=FTEbSoe1KFo

 2. Kyle moet een enorme schadevergoeding krijgen van die linkse honden.
  In dat dorp was BLM en Antifa al dagenlang aan het rellen, brandstichten en plunderen.

  Kyle is “white power”; hij verdedigt recht, en zichzelf. Volledig op video. Dat ie nog vast zit is grof schandalig. Dat zal die stad duur te staan komen.

  maar ik denk, dat als trumpherkozen wordt, Kyle niet meer lang in de bajes zit. De Off van Justitie moet in de bajes; heel lang!

 3. A discussion between two not whites about ‘White Power’…

  I was voting for Biden but this changed my mind to Trump – 05/10/2020

  ‘After researching all of the facts from this video it only made sense to vote for Donald Trump. Seriously put all petty issues aside. Put all the fake twisted “facts” you hear on social media and do the research yourself.

  The two things that mean the most to me are the protection of our constitutional rights and equality for all.’

  https://www.youtube.com/watch?v=WbozDBM67lY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in