Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

3

De schutter in Kenosha, de zeventienjarige Kyle Rittenhouse, is nu gearresteerd en aangeklaagd voor moord, maar naar alle waarschijnlijkheid heeft hij niets verkeerds gedaan, maar heeft hij zich alleen verdedigd tegen de menigte die hem aanviel.

Op zondag werd er een videoclip gepubliceerd waarop te zien was hoe een zwarte man in Kenosha, Wisconsin, meerdere malen door de politie werd neergeschoten nadat hij tijdens een ruzie met de politie had geprobeerd een mes te pakken dat hij in de auto had liggen. Het incident leidde tot grote rellen waarbij vooral anarchisten en BLM-aanhangers verantwoordelijk waren voor geweld en de vernielingen.

Tijdens de derde nacht van de rellen, de nacht van woensdag 26 augustus, probeerde een grote menigte relschoppers de 17-jarige Kyle Rittenhouse aan te vallen, die zich echter verdedigde met zijn semi-automatische AR-15 geweer. Het hele gebeuren resulteerde in drie van de aanvallers die werden neergeschoten en twee van hen overleden en van de derde een groot deel van zijn bovenarm werd weggeschoten.

Rittenhouse was die nacht met anderen in een soort militie ter plaatse om kleine bedrijven te verdedigen tegen vernietiging en plundering, maar werd op de een of andere manier gescheiden van de rest van de groep, waarna anarchisten hem begonnen op te jagen.

Er zijn een groot aantal filmfragmenten en foto’s die duidelijk en vanuit verschillende hoeken laten zien wat er tijdens de twee korte episodes gebeurde toen Rittenhouse zichzelf verdedigde, waarvan sommige in dit artikel zijn opgenomen. Desondanks zullen de mainstream media dit waarschijnlijk niet laten zien en het in plaats daarvan doen voorstellen alsof Rittenhouse degene was die onschuldige demonstranten aanviel, terwijl een grotendeels bevooroordeeld systeem van gezag en justitie ervoor zal zorgen dat hij wordt veroordeeld.

Wat is er gebeurd?

In de eerste situatie zie je hoe Rittenhouse wordt achtervolgd door Joseph Rosenbaum, de roodachtige kale man die in het hoofd werd geschoten waaraan hier gisteren op Frontnieuws aandacht is besteed. Men kan Rosenbaum zien terwijl hij op korte afstand iets naar Rittenhouse gooit dat mist, dan weet hij Rittenhouse in te halen die zich juist in die situatie omdraait en schiet.

  Een burgeroorlog wordt onvermijdelijk in de VS

In de tweede situatie wordt Rittenhouse over straat achtervolgd en worden er stemmen gehoord die roepen dat hij de schutter is, dat ze hem moeten grijpen en zo verder. Iemand probeert hem te slaan terwijl hij rent, maar lijkt te missen. Nadat hij nog enkele tientallen meters heeft gelopen, struikelt Rittenhouse om een of andere reden en grijpt een aantal mensen de kans om hem aan te vallen terwijl hij ligt.

Het eerste wat er gebeurt is dat een zwarte man Rittenhouse schopt die na de val net tijd heeft gehad om rechtop te zitten en op de aanvaller te schieten op hetzelfde moment dat hij door de trap wordt geraakt. Het is onduidelijk of het schot raak was of niet. Rittenhouse wordt door de schop omvergeworpen en ligt op de grond als Anthony Huber een fractie van een seconde later met een skateboard tegen het hoofd van Rittenhouse slaat, maar slaat niet goed raak. Rittenhouse daarentegen schiet het moment erna, terwijl hij ligt, en raakt Huber in de maag, die nog een paar stappen rent en dan op de grond instort. Terwijl de sequentie met Huber aan de gang is, komt de derde aanvaller Gaige Grosskreutz van rechts binnenrennen met wat lijkt een pistool in zijn rechterhand. Als het schot op Huber wordt afgevuurd, wordt Grosskreutz bang en stopt hij. Hij krult als het ware op en beschermt zijn hoofd. Rittenhouse, die nog steeds op de grond zit, richt zijn wapen op Grosskreutz maar schiet niet omdat de aanvaller dan stilstaat met zijn handen in de lucht. Dan snelt Grosskreutz zich ineens naar voren in wat waarschijnlijk een aanval was, waarna Rittenhouse hem op zijn arm schiet en raakt.

Terwijl dit gebeurt, zijn de anderen op de vlucht en staat Rittenhouse op en beweegt zich waakzaam in de richting van waar de politie is.

Rosenbaum en Huber zijn overleden aan hun verwondingen en van Grosskreutz werd een groot deel van zijn bovenarm weggeschoten.

  Wetenschapper die 24 van de laatste 26 verkiezingsuitslagen correct voorspelde, zegt dat de media het verkeerd hebben, Trump heeft 91% kans op herverkiezing

Film- en fotobewijs

Deze videoclip legt op een goede manier en stap voor stap uit wat er bij beide gelegenheden gebeurde toen er werd geschoten. Degenen die de filmclip willen vergroten, kunnen dit hier doen.

Hier is een korte filmclip waarin je in slow motion de hele sequentie kunt zien wanneer Rittenhouse is gestruikeld en op de grond ligt. Degenen die het filmpje willen vergroten, kunnen dit hier doen.

Hier ziet u een foto van hoe Huber met zijn skateboard op Rittenhouse slaat, wat duidelijk te zien is in een aantal van de beschikbare filmfragmenten.

Hier zijn twee foto’s van Grosskreutz met wat lijkt een vuurwapen in zijn rechterhand, voor en nadat hij werd neergeschoten.

Hier is een korte clip uit de slow motion film clip die de sequentie laat zien net wanneer Grosskreutz van rechts binnenkomt en waar je kunt zien dat hij een pistool in zijn rechterhand lijkt te houden. Degenen die het filmpje willen vergroten, kunnen dit hier doen.

Alle drie die werden neergeschoten zijn eerder veroordeeld

Het is gebleken dat alle drie die eerder waren neergeschoten, waren veroordeeld voor misdaden. Huber werd onder meer veroordeeld voor vrouwenmishandeling en Rosenbaum wegens seks met een minderjarige. Grosskreutz was ook eerder veroordeeld en heeft als zodanig niet het recht om een ​​pistool te dragen.

Slotbeschouwingen

  Trump wordt opgeroepen om de nationale noodtoestand af te kondigen om Biden te stoppen - Executive Order 13848

Rittenhouse deed wat de titel van dit artikel zegt niets verkeerds. Hij had goede bedoelingen toen hij in Kenosha was, want hij wilde alleen maar helpen en degenen die plunderden en vernietigden tegenhouden. Bovendien gebruikte hij zelfverdediging op een manier die waarschijnlijk is toegestaan volgens de wet van Wisconsin. Er kunnen regels zijn dat mensen onder de 18 jaar niet hetzelfde wapen mogen dragen als een persoon boven de 18 jaar, maar het is een minder ernstige vorm van criminaliteit.

Veel mensen zijn onlangs ernstig gewond geraakt en gedood door anarchisten en BLM-aanhangers omdat ze niet hebben geprobeerd of in staat waren om zichzelf te verdedigen. Als Rittenhouse zich niet had verdedigd, zou hij nu naar alle waarschijnlijkheid ernstig gewond of dood zijn geweest.

Als men al bezwaren tegen Rittenhouse wil invoeren, wat men weliswaar niet zou moeten doen, kan het zijn dat hij voorheen energie heeft gestoken en gevochten heeft voor zulke mensen en groepen die niet voor hem vechten. Na wat er in Kenosha is gebeurd, werd de mainstream media overspoeld met foto’s van Rittenhouse tijdens Trump meetings en Blue Life Matters meetings. Daaruit blijkt dat hij voor de president en de rechterlijke macht heeft gevochten, ook al staan ze nauwelijks aan zijn kant, maar eerder degenen bestrijden zoals Rittenhouse.

We kunnen hopen dat dit nu niet het geval zal zijn, maar helaas is de kans groot dat juist omdat Rittenhouse bereid is te vechten, de reden zal zijn voor de krachten die hem eerst zullen demoniseren en hem vervolgens zullen opsluiten en dan de sleutel voorgoed zullen weggooien.

Gewelddadige aanvallen van BLM en Antifa, steken appartementen in brand waar “families binnenin zijn opgesloten”

Vorig artikelItaliaanse generaal eist een zeeblokkade voor de Afrikaanse kust en roept indirect op tot opstand tegen Rome
Volgend artikelOndanks demonstratieverbod – nog steeds van plan om de koran te verbranden: “De koran is alleen nuttig als brandstof”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. In Dictaturen is zelfverdediging of verdediging van anderen een strafbaar feit, al was het maar omdat het falen van de ordediensten hiermee in het licht komt te staan.

  Als blanke autochtonen wapens bezitten of opnemen om zichzelf en anderen te verdedigen zijn het criminelen maar als moslims gewapend door de straten marcheren zijn het achtergestelden die zichzelf staande moeten houden, zelfs als ze slachtpartijen aanrichten.

  Als Rittenhouse word veroordeeld is dat het einde van persoonlijke vrijheid en het recht op leven zoals deze in de Amerikaanse grondwet is vastgelegd. Ik verwacht dat als hij veroordeeld door een linkse rechter word hij direct amnestie zal krijgen, ofwel van de gouverneur ofwel van Trump.

  Niemand kan het iemand anders kwalijk nemen zichzelf te verdedigen, alleen lieden die anderen willen onderdrukken.
  In Nederland ben je een crimineel als je jezelf wil verdedigen, en de pers zal ervoor zorgen dat je als extreem rechts of als psychiatrische patiënt te boek staat. Of je moet Volkert heten, of een andere linkse terrorist zijn, dan heb je bij de pers vrienden.

  Als een overheid actief mensen vervolgd die slechts zichzelf willen beschermen spreek je niet meer van vrijheid maar van terreur, van het ontmenselijken van je eigen burgers.
  Maar de pers zal die terreur benoemen als goed en ieder slachtoffer ervan als gerechtvaardigd…

  Pers is ook terreur.

  Journalisten zijn ook terroristen.

 2. @Duchesne. Als hij wordt veroordeeld zal hij eerst beroep aantekenen.
  Dit is in principe een interessante zaak. In de VS zijn er staten die ‘stand your ground’ wetten hebben. In die staten ben je niet verplicht eerst te proberen weg te komen voordat je je eigen huis, auto etc verdedigd (of je eigen lijf/leven). Wisconsin is een soort tusen in staat. Geen algemene stand-your-ground staat, maar op eigen terrein hoef je niet te vluchten maar mag je jezelf ten allen tijde verdedigen. Maar dat gaat niet op, omdat hij niet op eigen terrein was of eigen bezit probeerde te verdedigen.
  Aan de andere kant laat het beeldmateriaal heel duidelijk zien dat hij wel probeert weg te komen zonder geweld te gebruiken en pas schiet op het moment dat hij niet meer weg kan komen omdat hij op de grond ligt en door meerdere aanvallers wordt belaagd. Wat dat betreft heeft hij ook in Wisconsin de wet aan zijn kant. Een veroordeling zou dan ook geen stand houden in hoger beroep en al helemaal niet als het uiteindelijk in het 9th circuit terecht zou komen.
  En hoewel rechters onafhankelijk van de publieke opinie dienen te opereren is een veroordeling van iemand die zichzelf verdedigt wel een hele linke zaak voor een rechter die een enorme weerslag kan hebben.
  Ik ga er daarom van uit dat hij wordt vrijgesproken van moord, met een bijgaande opmerking over noodweer-excess, maar in principe mag iedere volwassene in Wisconsin een wapen dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in