Kritisch nagekeken: Coronavirus, zijn isolaat en mutanten daarvan

2
© Freepik

De collega Siri Sanning op Wochenblick attendeert ons in verband met de zeer omstreden Coronavaccinatie dat de paniekberichten over de voortdurende mutaties van het SARS-CoV-2-virus niets meer dan een marketingstunt is die de angstmachine draaiende moet houden en de steeds strengere beperkingen moet rechtvaardigen.

De waarheid is dat het nieuwe Coronavirus al meer dan 450.000 keer gemuteerd is. Maar waarom praten over mutaties als het originele virus nooit geïsoleerd is?

Virus nog niet geïsoleerd

De vraag of het SARS-CoV-2-virus ooit geïsoleerd is geweest, krijgt steeds meer aandacht. De gevolgen van een ontkennend antwoord zouden enorm zijn. De gefabriceerde opwinding over mutaties is voor deskundigen een raadsel. Een jaar na de uitbraak van de Coronapandemie in Wuhan verklaart de chef-epidemioloog van het Chinese Centrum voor Ziektebeheersing, Dr. Wu Zunyou, in een interview met NBC dat het virus niet geïsoleerd is.

Onderzoeksjournalisten van Rubikon melden momenteel:

Gevraagd naar een studie waarin isolatie en volledige zuivering van deeltjes wordt gepresenteerd waarvan wordt beweerd dat het SARS-coronavirus type 2 (SARS-CoV-2) is, antwoordt Michael Laue van het Duitse Robert Koch Instituut (RKI), een van de belangrijkste voorstanders van de officiële doctrine over Covid-19: “Ik ben niet op de hoogte van enig werk waarin geïsoleerd SARS-CoV-2 is gezuiverd”.

Dit zijn twee voorbeelden van het feit dat niet alle vragen over het bestaan van het “nieuwe Coronavirus” zijn beantwoord. Sinds het begin van de pandemie is het aantal mensen dat zich bezighoudt met kritisch onderzoek toegenomen. Er wordt nu een bedrag van 6 cijfers geboden voor een isolaat, maar niemand haalt het geld op.

  VN-rapport: 650.000 migranten wachten om Libië te verlaten voor Europa

De vraag rijst natuurlijk: wat is er nodig voor een solide virusdetectie? “En leerboeken (…) stellen in dit verband ondubbelzinnig dat volledige zuivering van deeltjes daarvoor een essentiële voorwaarde is om het bestaan van een virus aan te tonen”, schrijft Rubicon in ‘The Nonsense Tests’. Zuivering betekent de scheiding van een voorwerp van alles wat niet tot dat voorwerp behoort.

Criteria voor bewijs van bestaan?

Rubicon vroeg onderzoeksteams die relevante rapporten over SARS-CoV-2 hadden geschreven of hun elektronenmicrofoto’s werkelijk volledig gezuiverde virussen lieten zien. Geen enkel team antwoordde bevestigend. De Ärzte für Aufklärung (Artsen voor Opheldering) legt de criteria uit, de zogenaamde “Postulaten van Koch”, op grond waarvan een organisme als een besmettelijke ziekteverwekker wordt beschouwd. Ze werden in 1890 door Robert Koch geformuleerd.

  • Een obligaat pathogeen kan worden geïsoleerd uit een zieke gastheer, maar zou niet detecteerbaar mogen zijn in gezonde potentiële gastheren.
  • Het pathogeen kan in zuivere vorm in isolatie worden gekweekt.
  • Door een vatbare gastheer experimenteel met het isolaat te infecteren, kan de desbetreffende ziekte worden gereproduceerd.
  • Een identiek pathogeen kan opnieuw worden geïsoleerd uit de zieke gastheer die met het isolaat is geïnfecteerd.

Hoewel sceptici vaak benadrukken dat studies van SARS-CoV-2 de aanwezigheid van virussen volgens deze postulaten niet hebben aangetoond, wordt er elders op gewezen dat Robert Koch zichzelf niet strikt gebonden achtte aan de vervulling ervan.

Symptomen van de ziekte of symptomen van de behandeling?

Dr. Lanka, een moleculair bioloog, heeft de controversiële mening dat virussen in het algemeen geen wetenschappelijk bewezen feit mogen worden genoemd.

  Felle reacties op CNN's uitnodiging van Thunberg als expert over het Coronavirus

Virologen beweren dat besmettelijke, d.w.z. intacte, virussen in grote aantallen aanwezig zouden zijn in bloed en speeksel. Daarom, bijvoorbeeld, wordt iedereen in de Coronacrisis verondersteld een mondkapje te dragen. Toch is tot op heden nog geen enkel virus gefotografeerd in speeksel, bloed of waar dan ook in mensen/dieren/planten of vloeistoffen, hoewel elektronenmicroscopische beeldvorming nu een gemakkelijke en routinematig uitgevoerde standaardtechniek is.

Dit gemakkelijk te verifiëren feit alleen al zou alle virusbeweringen ontkrachten.

“Virologen voeren dierproeven uit om te bewijzen dat de stoffen waarmee zij werken virussen zijn en ziekten kunnen veroorzaken”, vervolgt Lanka. Uit de publicaties blijkt echter duidelijk dat dit type behandeling precies die symptomen veroorzaakt waarvan wordt beweerd dat ze door het virus worden veroorzaakt. Controle-experimenten met gesteriliseerd uitgangsmateriaal bestaan niet.

Als SARS-CoV-2 niet bestaat, of anders bestaat dan gedacht, hoeven we ons waarschijnlijk geen zorgen te maken over de vermeende mutaties ervan, of die nu uit Engeland of Zuid-Afrika komen. Maar zelfs volgens de normen van de traditionele wetenschap, lijkt het publieke verhaal niet te kloppen. Want, zoals Prof. Drosten ook aan de NDR verklaarde: “Virussen muteren altijd”, dat is “een volkomen normaal proces”.

Mutaties komen altijd voor

Sinds de vermeende ontdekking van het Coronavirus zijn er internationaal mutaties gemeld. Er wordt steeds weer beweerd, zonder enig betrouwbaar bewijs, dat de nieuw ontdekte mutaties “mogelijk” nog besmettelijker of nog gevaarlijker zouden zijn. Deze beweringen zijn nooit hard gemaakt op basis van infectiecijfers.

De jaarlijkse griepgolf, die de mensheid al duizenden jaren vergezelt, berust geheel op de mutatiegeneigdheid van de griepvirus ziekteverwekkers, anders zou de ziekte zijn uitgestorven en zou de mensheid immuun zijn. Voor een ziekteverwekker is mutatie de evolutionaire manier om zijn bestaan te verzekeren. Mutaties worden bevorderd door resistentie, die ook door vaccinatie kan worden veroorzaakt.

  Zwarten zeggen nee tegen het vaccin

Naast Dr. Lanka houden ook de medisch journalisten Hans Tolzin en Torsten Engelbrecht zich al lange tijd bezig met de vraag hoe ziekten zich ontwikkelen en hoe doeltreffend vaccinaties zijn. Ongeacht hun ongetwijfeld weinig vleiende Wikipedia-vermeldingen, is het legitiem om hun uitspraken ook te benaderen in de geest van “Audiatur et altera pars – laat de andere kant gehoord worden”.

De standpunten van de genoemden behoren tot de wetenschappelijke minderheid. Wetenschappelijkheid heeft echter niets te maken met meerderheid, maar met verifieerbare waarheden. Een prominent voorbeeld is Nicolaus Copernicus en zijn beschrijving van het heliocentrische wereldbeeld 500 jaar geleden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid-19: bewijs van globale fraude

Vorig artikelStop bij gebruik van vaccins: bijwerkingen en ondoeltreffendheid
Volgend artikelNu 16 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zwitserland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het is erg droevig gesteld wat men nu medische wetenschap noemen, in mijn zienswijze zijn het een stelletje prutsers, het zijn gewoon kwakzalvers die heilig in hun zelf gemaakte brouwsels geloven. Als de mens ongeveer voor 97% bestaat uit bacteriën, die onderling samenwerken. Waarom moeten de mensen dan bang gemaakt worden voor bacteriën? Wat in de volksmond een virus wordt genoemd, zijn eigenlijk exosomen. Deze exosomen zijn een onderdeel van ons immuunsysteem, die kunnen zich verplaatsen via onze bloedvaten naar andere cellen om die te activeren om een bepaald eiwit aan te maken. Zodat de cellenwanden beter beschermt zijn tegen een ziekte. Ziekte verwekkers zijn veel al luchtvervuiling, zoals de wintergriep. Dit komt omdat bij koud weer de stofdeeltjes in de lucht op onze leef hoogte komen, die bij warm weer hoog in de lucht zweven. Nog zo’n onzichtbare ziekte verwekker zijn de elektromagnetische stralingen van onze elektrische apparaten en zendmasten. Omdat het menselijk lichaam bestuurd wordt met elektrische pulsjes, verstoren deze elektromagnetische stralingen 24/7 onze gezondheid. Zo is ons huidige voedsel meer maagvulling dan voedsel. En dan al die chemische spuitbussen van haarlak tot deoluchtjes en zeepjes, al het verpakte voedsel in plastic en plastic bewaardoosjes/bekers of magnetronvoedsel, alle met gif bespoten groentes of GMO voedsel. Kortom we hebben ons omringt met rotzooi om zo kort mogelijk te kunnen leven en zoveel mogelijk kwaaltjes en gebreken te krijgen op de oude dag. Daar horen vaccins en de regulieren medicijnen ook bij, want die bevatten niet alleen giftige zware metalen, maar ook aardolie en andere giftige chemische samenstellingen die niet van nature voorkomen. Dus ons lichaamsvreemd zijn en die alleen kunstmatig de symptomen kunnen verdoven. Maar nog nooit hebben vaccins mensen genezen of beschermt, het is enkel het placebo effect en ons eigen immuunsysteem die ervoor zorgt dat we weer beten worden. Koorts is een verdedigingsmiddel van ons immuunsysteem, om zo ons lichaam te verschonen van alle troep die er niet thuis in hoort af te kunnen voeren. Ieder mens werkt zijn immuunsysteem net iets anders dan een ander, daarom kun je nooit 1 geneesmiddel voor iedereen gebruiken, wat wel zo in de regulieren medische wetenschap gedaan wordt. Alleen daaraan kun je al zien, dat de reguliere medische wetenschap nog in hun kinderschoenen staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in