© U.S. Secretary of Defense

Langzaam maar zeker hebben de mensen genoeg van deze “pandemie”: vrijwel geen Corona-doden, en als die er zijn, dan bijna alleen onder verpleeg- en bejaardentehuisbewoners of de eerder zieken. Zware ziekteverlopen, vrijwel altijd in risicogroepen. Geïnfecteerde mensen die niet door ziektesymptomen worden geïdentificeerd, maar door laboratoriumtests. De noodsituatie op gezondheidsgebied speelt zich vooral af in de media, niet in het dagelijks leven van de bevolking. Deze laatste heeft geen last van het virus, maar van de maatregelen en de opleggingen van de politiek.

Slechts iets meer dan 2 procent van de Weners heeft zich ingeschreven voor de test

Medio december had 13,5 procent van de Weense bevolking van 6 jaar en ouder (235.000 mensen) gereageerd op de oproep van de autoriteiten om zich te laten registreren voor vrijwillige Corona-massatests. Vandaag is de tweede ronde van de gratis massaproef begonnen in de Oostenrijkse hoofdstad, maar de belangstelling is aanzienlijk gedaald: Slechts 14.692 Weners hadden zich voor de eerste dag op vrijdagmiddag aangemeld, volgens het stadsgezondheidsbestuurslid Peter Hacker (SPÖ). Volgens berichten in de media zou het totale aantal registraties 41.000 bedragen. – Dat is iets meer dan 2 procent van de bevolking. De gebeurtenis dreigt een flop te worden. Blijkbaar zijn mensen het moe om de angst voor Corona hun leven te laten regeren. Vooral gezonde, symptoomvrije burgers zien er geen enkel nut in om zich gek te blijven laten maken van de hype rond een virus met het gemiddelde gevaar van een ernstigere griep, schrijft het Oostenrijkse nieuwsorgaan Wochenblick.

In Oostenrijk, maar ook in Duitsland, komt de Corona-verveling ook tot uiting in een uitgesproken terughoudendheid om te vaccineren. Veel mensen vinden het gezondheidsrisico van een Covid-vaccinatie met genetisch gemodificeerde actieve ingrediënten blijkbaar hoger dan dat van de ziekte zelf.

  WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemie

Absurde vaccinatieshow van de politiek

Om dapper reclame te maken voor de vaccinatie en de vrijwillige “run op de spuit” te vergroten, zijn de gezondheidspolitici recentelijk begonnen zichzelf te promoten en zich te laten vaccineren, ook al is het nog niet hun beurt. Op een media-effectieve manier hebben ze zich zelf laten injecteren uit de overvloedig beschikbare, ongebruikte vaccinvoorraden om zo een “goed voorbeeld” te geven. Ze bewijzen de vaccinatiepropaganda echter een slechte dienst: zo wordt de bevolking er des te meer op attent gemaakt, hoe laag het aantal inentingen in werkelijkheid is. Overigens ook bij artsen en verpleegkrachten. Dit kan ook verklaren waarom de Oostenrijkse regering niet echt veel vaccinaties heeft besteld.

Slechts 25 procent van het verplegend personeel in Salzburg wil zich laten vaccineren

In Salzburg bijvoorbeeld rechtvaardigde socialist gemeenteraadslid Anja Hagenauer (SPÖ) haar extravagante-vaccinatie met de mededeling dat er sowieso weinig vaccinaties werden besteld: men wordt geconfronteerd met het probleem dat “de bereidheid om te vaccineren zeer laag is”. Door haar vaccinatie kon ze helpen de “onzekerheid” te verminderen. Tot nu toe echter met ogenschijnlijk weinig succes: onder de bewoners van de verzorgingshuizen in Salzburg is slechts 50 procent bereid zich te laten vaccineren. Onder het verplegend personeel is het nog geen kwart.

Asielzoekers: “Jullie vrijwilligsters zijn onze christelijke hoeren”

Vorig artikelNog steeds moeilijk om artsen het nieuwe Coronavaccin te laten nemen
Volgend artikelHeeft Corona de griep overwonnen of is Corona de griep?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het COVID-19 “project” gaat nooit meer weg. Het zal doorgaan zolang WIJ, HET VOLK, het toelaten.

  Het probleem lost zich niet vanzelf op.
  Wij, het volk, zijn de echte machthebbers.

  Alleen SAMEN kunnen wij de vijand aan! Ontwaak de slapers! Voordat ze slaapwandelend neutraal gemaakt worden. Communicatie wordt onmogelijk gemaakt dus snelheid is vereist!

  Bereid voor op uitval van infrastructuur en toenemende censuur (eten, drinken, warmte en communiceren). Vorm groepen en maak afspraken.

  Bovenal: gehoorzaam niet!

 2. De woorden, alleen samen, kan ik niet horen.
  De lievelings kreet van Rutte bij alles.
  En wie nog gelooft in groepen vormen is wel erg naïef.
  Daar staan Nederlanders nou niet bepaald bekend om..
  Een gehoorzamen volk dan Nederlanders lijkt nauwelijks te bestaan.
  Daar loop ik hier net even te lang voor rond om daar nog in te geloven.
  Hier is iedereen met zichzelf bezig, niet met zijn omgeving.

 3. Corona is de ultieme natte droom van D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen €Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers en crimigranten. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk. De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Nog niet alle oudjes dood? Nee, er is een (ongetest) vaccin!
  Met die vaccinaties wil men de “zwakkeren” beschermen door ze preventief te ruimen.
  Dit gaat sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk.
  En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
  Ook komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan voor onze roverheid.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs. “Dit is een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
  “De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

  Onze overheid zegt:
  ”Er is een nieuw virus dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden gaan vallen, tenzij WIJ u beschermen. WIJ weten wat goed voor u is, want WIJ beschikken over de kennis en de experts.
  U kunt niet voor uzelf beslissen.
  Daarvoor bent u veel te dom.
  WIJ moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond (met een kapje) snoeren, maar dit doen WIJ natuurlijk alleen maar ter uw bescherming. Nu moeten jullie allemaal een injectie halen”.

  Het uur van de persoonlijke verantwoordelijkheid heeft geslagen!
  WIJ zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet de media.
  WIJ zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet onze superieuren.
  WIJ zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie).
  En WIJ zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de regering.

 4. Wie het nu nog heeft over corona en besmettingen heeft er niets van begrepen.
  Mensen worden oud, krijgen griep en gaan dan wel eens door.
  Als ze mekaar besmetten dan is het met griep, wat elk jaar gebeurt.

 5. Er gaan niet meer mensen dood dan de afgelopen jaren.
  Vergelijking tabellen tonen dit aan.
  Dit gaat om een gehoorzaamheid training voor het volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in