Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

11

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) verzamelt bijwerkingen van geneesmiddelen in een databank, waaronder de experimentele genetisch gemanipuleerde vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. In de geschiedenis van het EMA zijn er nog nooit zulke massale bijwerkingen geweest als nu. Vooral in maart, zijn de gemelde gevallen echt geëxplodeerd.

@waukema heeft hier een interessante grafiek over op Twitter gepost:

Klik voor groot.

We zien dat vanaf week 3/2021 de gemelde gevallen echt explosief zijn gestegen. In rood zijn de Covid-vaccins aangegeven, in blauw de tienduizenden andere geneesmiddelen die in de EU zijn goedgekeurd en worden gebruikt, bericht Tkp.at.

Laten we de gegevens uit de EMA-databank eens in detail bekijken, zoals blijkt uit deze evaluatie:

AstraZeneca

Tot 13 maart:

 • 54.571 gemelde gevallen van bijwerkingen
 • 451 sterfgevallen

Tot 3 april:

 • 133.310 gemelde gevallen van bijwerkingen
 • 967 sterfgevallen

Moderna

Tot 13 maart:

 • 5.939 gemelde gevallen van bijwerkingen
 • 973 sterfgevallen

Tot 3 april:

 • 11.545 gemelde gevallen van bijwerkingen
 • 1.475 sterfgevallen

BioNTech/Pfizer

Tot 13 maart:

 • 102.100 gemelde gevallen van bijwerkingen
 • 2.540 sterfgevallen

Tot 3 april:

 • 127.789 gemelde gevallen van bijwerkingen
 • 3.529 sterfgevallen

In totaal waren er dus 3.964 sterfgevallen gemeld op 13 maart en 5.993 op 3 april.

Maar lang niet alle gevallen van bijwerkingen en sterfgevallen worden blijkbaar gemeld, zoals ook blijkt uit het onderstaande verslag in The British Medical Journal.

Berichten van getroffenen

In alle gevallen zijn de bijwerkingen blijkbaar massaal en bekend bij de artsen. Zo werd een 24-jarige die van het vaccinatiecentrum 70 kilometer naar huis moest rijden, door haar arts gevraagd of zij iemand had die haar toch naar huis kon rijden. Koorts tot 39,8 graden, hallucinaties, rillingen, klappertanden en meer waren het gevolg. De moeder lag ’s nachts bij haar in bed om haar te behoeden en om ongewenste activiteiten te voorkomen. De jongvolwassenen in de buurt hebben 80% van de tijd last van dezelfde bijwerkingen.

  Moedige, onafhankelijke lezers - ik ben zo trots dat ik een van jullie ben

Er staat een interessante “Rapid Response” in The British Medical Journal over het vaccineren van artsen. Hier is de vertaling:

“Beste redacteur.

Ik heb in mijn leven meer vaccinaties gehad dan de meeste mensen en ik beschik over een aanzienlijke persoonlijke en beroepservaring met betrekking tot deze pandemie, aangezien ik tijdens de eerste twee golven en alle daarmee samenhangende noodsituaties een dienst heb geleid.

Waar ik momenteel echter moeite mee heb, is dat er geen verslag wordt uitgebracht over de realiteit van de morbiditeit die wordt veroorzaakt door ons huidige vaccinatieprogramma binnen de gezondheidszorg en de beroepsbevolking. Het ziektecijfer na de vaccinatie is ongekend hoog en het personeel wordt erg ziek en sommigen krijgen neurologische symptomen, wat enorme gevolgen heeft voor het functioneren van de gezondheidszorg. Zelfs het jonge en gezonde personeel is dagenlang ziek, sommigen wekenlang, en sommigen hebben medische behandeling nodig. Hele teams worden buiten dienst gesteld omdat ze zich samen wilden laten vaccineren.

Verplichte vaccinatie is in dit geval dom, onethisch en onverantwoordelijk als het gaat om de bescherming van onze werknemers en de volksgezondheid. Wij zitten in de vrijwillige fase van vaccinatie en wij moedigen werknemers aan een niet-goedgekeurd product te nemen dat hun onmiddellijke gezondheid beïnvloedt, en ik heb directe ervaring met werknemers die Covid hebben opgelopen NA vaccinatie en het waarschijnlijk hebben overgedragen. In feite staat er duidelijk dat deze vaccinproducten geen immuniteit verschaffen of overdracht voorkomen. In welk geval, waarom doen we het dan? Er zijn geen longitudinale gegevens over de veiligheid (in het beste geval slechts een paar maanden studiegegevens), en deze producten zijn alleen goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen. Wat wil zeggen dat er geen neveneffecten op lange termijn zijn die de hele gezondheidssector in gevaar kunnen brengen?

  SCHOKKENDE ONTHULLINGEN: Octrooi op biologisch bewapende drone ontdekt; giftige peptiden wetenschappelijk BEVESTIGD in het bloed en de uitwerpselen van covid-slachtoffers.

De griep is een enorme jaarlijkse moordenaar, het overspoelt de gezondheidszorg, het doodt jonge mensen, oude mensen, en toch kunnen mensen kiezen om dit vaccin wel of niet te krijgen (wat al heel lang bestaat). En zo zijn er nog tal van andere voorbeelden te noemen van vaccins die niet verplicht zijn en toch beschermen tegen ziekten van groter belang.

Dwang en verplichting van medische behandelingen voor onze werknemers, voor leden van het publiek, vooral wanneer behandelingen zich nog in de experimentele fase bevinden, bevinden zich stevig in het domein van een totalitaire nazi-dystopie en vallen ver buiten onze ethische waarden als hoeders van de gezondheid.

Ik en mijn hele familie hebben Covid gekregen. Net als de meeste van mijn vrienden, familieleden en collega’s. Ik heb onlangs een relatief jong familielid met onderliggende ziekten verloren aan hartfalen veroorzaakt door Covid-geïnduceerde longontsteking. Toch zou ik nooit durven beweren dat wij onze liberale beginselen en ons internationale standpunt inzake lichaamssoevereiniteit, vrije, geïnformeerde keuze en mensenrechten moeten opgeven en aan de ongekende dwang van beroepsbeoefenaren, patiënten en mensen tot experimentele behandelingen met beperkte veiligheidsgegevens steun moeten verlenen. Dit, en het beleid dat ermee gepaard gaat, vormt een grotere bedreiging voor onze samenleving dan alles wat we het afgelopen jaar hebben gezien.

Wat is er gebeurd met “mijn lichaam, mijn keuze”? Wat is er gebeurd met wetenschappelijk en open debat? Als ik geen antibioticum voorschrijf aan een patiënt die het niet nodig heeft omdat hij gezond is, ben ik dan anti-antibiotica? Of een antibiotica ontkenner? Wordt het niet eens tijd dat mensen nadenken over wat er met ons gebeurt en waar het allemaal heen gaat?”

  Cijfers liegen niet, maar leugenaars tellen

Een echt goede vraag om onszelf te stellen. Orthomoleculair arts en boekauteur met miljoenen lezers, Dr. Ulrich Strunz, schrijft vandaag op zijn blog:

“Net zoals mijn slimme vrouw net haar vader verloor. 84 jaar. Gourmet. Levenskunstenaar. Gevaccineerd, 3 dagen later longontsteking. Ziekenhuis. Dood. Maar dat is een … zeer persoonlijke manier om het te bekijken”.

De conclusies die hij trekt zijn fundamenteel verschillend van die van politici en virologen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?

Vorig artikelLockdown is voor de plebs: in Frankrijk dineren politici in clandestiene luxe restaurants
Volgend artikelBijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het UMCG in Groningen heeft 3 miljoen gekregen voor onderzoek om te doen naar de risico’s en bijwerkingen van patiënten die aan auto immuun ziekte lijden. OA. IgG4 RD
  Moderna. Mo?? RNA nooit goedgekeurde gen- therapeutische behandelingen of technieken
  Openbaringen hoofdst 13 vers 16. Dit is de opmaat, de voortekenen die 2000 jaar geleden zijn voorspeld

 2. Ik sluit mij bij de vorige reaktie aan. Het beest met zeven horens uit Openbaringen in de bijbel zijn de zeven fabrieken die Bill Gates heeft gebouwd. Hij is zich echter niet bewust van de vrouw met de twaalf sterren om haar hoofd (de EU) en de maan onder haar voeten (Turkije). Aartsengel Michael bezoekt haar elke 7 jaar, sinds 1967, meestal in de zomer. Het volgende bezoek is in 2023. Zie ook het beeld van haar in de kathedraal van Straatsburg.

 3. Het zou interessant zijn om ook te vermelden hoeveel mensen in de EU gevaccineerd werden zodat we dan kunnen zien welk percentage van mensen die gevaccineerd worden, sterven. Dat zou een hard cijfer zijn!!!!

  • Mee eens dan kunnen we duidelijk zien wat deze vax doet, maar dat doen zij niet. Ik weet dan zeker dat er geen een meer zo’n prikkie gaat halen.

 4. Bestaan er advocaten die anti vaccinatie zijn en mij zouden kunnen bijstaan voor het geval mijn vrouw, die zich wel persé wel wil laten vaccineren, iets overkomt zoals b.v. verlammingen, trombose of overlijden? Graag zou ik het liefst een lijst van de advocatuur willen hebben van advocaten die hiervoor hard wil maken. B.v.d.

  • Al die gif prik producenten zijn in ieder nooit aansprakelijk voor de gevolgen.
   Dat hebben ze blijkbaar zo bepaald.
   En van de regering krijg je hooguit een invalide uitkering als je pech heb.
   Zoek eerst maar een rechter die hier aan wil beginnen, of beter, probeer het OM te overtuigen tegen de tijd dat het zover is om hier aan te beginnen.
   Advocaten zullen er wel bestaan die hier tegen zijn, maar is op dit moment nogal zinloos om hier aan te beginnen.
   Vrijwel alle wetten zijn tijdelijk buiten werking gesteld i.v.m. corona.
   Geen rechter gaat jouw ooit gelijk geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in