Slechts 49 procent van de Amerikanen denkt dat het Coronavirus-vaccin veilig is

0
© Navy Medicine (Public Domain)

Slecht 49% van de Amerikaanse volwassenen gelooft dat het nieuwe anti-Covid-19 vaccin veilig en effectief is, volgens Rasmussen Reports, een van de weinige accurate opiniepeilers in het land.

Een nog lager aantal, slechts 46 procent, “denkt dat het nieuwe vaccin beschikbaar wordt gesteld op een manier die eerlijk is voor iedereen”.

Op de vraag of het Coronavirus-vaccin veilig zal zijn, gelooft 21 procent niet dat het veilig is, terwijl 30 procent niet zeker is. Dus ondanks een enorme druk in de media en van de overheid om het vertrouwen van het publiek in het vaccin te vergroten, is een meerderheid van 51 procent nog steeds niet overtuigd.

Uitgesplitst naar ras zegt slechts 26 procent van de zwarten dat ze “zeer waarschijnlijk” het vaccin zullen nemen, vergeleken met 43 procent van de blanken en 36 procent van de andere minderheidsgroepen.

Op de vraag of het vaccin eerlijk zal worden verdeeld, antwoordt 54 procent niet ja. Vierentwintig procent denkt dat het niet eerlijk zal worden verdeeld, terwijl 30 procent hierover twijfelt.

Rasmussen toont ook aan dat het vertrouwen in het vaccin in de loop der tijd afneemt als mensen ronduit gevraagd wordt of ze van plan zijn het vaccin te nemen als het beschikbaar is. Terwijl 62 procent zegt dat ze het vaccin zullen nemen, zegt slechts 39 procent “zeer waarschijnlijk”. “Dat is vergelijkbaar met respectievelijk 65% en 42% een maand geleden en 70% en 53% eind april, toen Rasmussen Reports deze vraag voor het eerst stelde”, schrijft Rasmussen.

Ouderen waren eerder bereid om zich te laten vaccineren dan jongeren, wat logisch is omdat ouderen het meeste risico lopen.

  Het enige waardoor islam gemoderniseerd geweest is, was het Europese kolonialisme

De opiniepeiling toont ook aan dat mannen “meer vertrouwen hebben in de veiligheid van het vaccin en eerlijke verdeling dan vrouwen. Mannen zijn ook veel meer geneigd om er een te nemen”.

Give me a fucking gun, I’ll shoot these sons of bitches!

Vorig artikel87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccineren
Volgend artikelThe Great Reset: het programma voor de grote communistisch-totalitaire omwenteling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in