Bron: COVID-19 Stringency Index, Dec 18, 2021 EUROPE

Een lezer was zo vriendelijk om me naar de “Covid-19 Stringency Index” van ’s werelds toonaangevende corona-feitenportaal Our World in Data te verwijzen. Alle landen worden gemeten aan de hand van negen criteria zoals lockdown, schoolsluitingen, reisbeperkingen, etc. op een schaal van 0 tot 100, schrijft Dr. phil. Clemens Heni.

En hier werpt de Duitse ervaring zijn vruchten af ​​in totalitaire sluiting van samenlevingen, in pedant en compromisloos administratief optreden, discrimineren van gehandicapten en mensen met andere meningen, in opschorting van de grondwet en de rechtsstaat, in laster, aanklacht, in blokwachtersgedrag en het selecteren van mensen. Geen enkel land ter wereld heeft meer irrationele, wrede en draconische maatregelen zoals Duitsland.

Hier is de score van de meest totalitaire Corona-maatregelen landen:

1e plaats: Duitsland – 84,26 Corona-dictatuurpunten op 100.

2e plaats: China – 76,39 van de 100 Corona-dictatuurpunten

3e plaats: Oostenrijk 73,15 van de 100 Corona-dictatorpunten

De drie meest vrije landen zijn (varieert enigszins afhankelijk van de datum van opvragen):

Togo met slechts 10,19 van de 100 Corona-dictatuurpunten

Zweden met slechts 19,44 van de 100 Corona-dictatuurpunten

Bahama’s met slechts 41,67 van de 100 Corona-dictatuurpunten


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik – Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarktenVolg Frontnieuws op Telegram

  CNBC video 2020: Bill Gates verwacht 700.000 slachtoffers van Corona-vaccinatie
Vorig artikelArts over vaccinsterfgevallen: “Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden”
Volgend artikelEen pad zal oprijzen om ons te ontmoeten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik wil niet lullig doen maar dit stuk klopt niet.

  Als je de bron bekijkt zijn de landen met de minste maatregelen Tanzania en Equador.

  Wat wel klopt is dat Duitsland de strengste regels heeft maar Griekenland is absoluut nr. 2.

  Bs dit dus. Je kan het zelf controleren.

  Groeten,
  Hugo

 2. Latvia is No. 1 in Europe. No protests. Mandatory vvaccination and QR passport since summer 2021. Unvaccinated people fired from jobs on December 2021.

 3. Het is een soort van logisch dat Duitsland geknecht wordt.
  De 2e wereldoorlog . En de 1e wereldoorlog die bizar was!
  Duitsland ligt in het midden van het Eu gebied.
  Vanuit het midden had Duitsland al in 1910 een nieuwe samenleving moeten opzetten voor heel de Eu.
  Het gaat hier om een drie gelede maatschappij bestaande uit het financiële deel . Het Rechts leven. En het geestelijk -sociaal leven. Die onafhankelijk van elkaar kunnen bestaan. Dus geen belangen verstrengeling tussen banken en de rechtstaat. Dus vrij onderwijs.
  Geld dat over zou zijn in het sociaal geestelijk leven doneren.
  Dit had moeten uitstralen over heel Europa. Maar men wilde oorlogen. Onderdrukking en macht.
  Op dit moment is onze crisis een voortzetting daarvan onder leiding van Amerika en een zeer duistere kliek met astronomisch veel geld.
  Na de Neurenberg rechtszaak zijn enkel een paar puppets geëxecuteerd.
  Verder zijn alle grote koppen uit het industriële leven veilig naar Amerika overgebracht om daar weer een nieuw machtsimperium op te bouwen .
  De neurenberg rechtszaak was in feite fake . Behalve dan de mensenrechten die stevig verankerd zijn en gelden voor de 2e neurenberg processen.
  Democratie en hun verdeelpartijstelsel .
  Kon alleen bloeien ten westen vd Eu.
  De UK en de VS!
  Nederland ligt op de rand van de eu kaart en heeft een smerige rol gespeeld in de 2e oorlog. Nog steeds vallen wij onder de Macht van de VS en zijn wij een bezet gebied. CORPORAAT Nederland.
  Hoe oostelijker je gaat op EU grondgebied Hoe minder democratie kiem kracht.
  Gewoon omdat de eu-volkeren niet gedijen
  onder democratische toestanden met haar agressieve debatten.
  Elk Europees volk is soeverein.
  En had vrijgelaten moeten worden in zijn eigen ontwikkeling.
  Duitsland had dit moeten steunen.
  Het is een zeer machtig land.
  Dan hadden alle eu-landen elkaar in vrijheid kunnen opzoeken.
  Dan had je een Natuurlijk nationalistisch vrije samenleving gehad.
  Niet dat dodelijke uitmoordende opgelegde nationalisme.
  Dan was de Eu nu een enorm vredesgebied geweest.
  Onze tijd nu is het moment om totaal vrij te vrij te worden van de VS en de UK.
  ons bevrijden van deze 3e wereldoorlog.
  Vrede!

  • China is de ergste fascistische dictatuur na Noord Korea, elk statistisch cijfer dat uit dat land komt, kan je per definitie niet vertrouwen.
   Er zijn miljoenen mensen omgekomen in en rond Wuhan, hele flat gebouwen stonden zo goed als leeg, en miljoenen telefoon abonnementen zijn beeindigd.. En zonder telefoon (met je sociale gedragscode, zoals Nazi World Order die hier ook willen invoeren) besta je niet, kan je niet reizen, kopen, betalen, wonen…etc. )
   Door de strenge drill partijen en gedachten controle op Chinese scholen worden vrije creatieve denkers schaars en moet China alle innovaties jatten van democratische landen, en dan gaan ze fouten maken zoals een virus ontwikkelen dat vooral Chinezen doodt, zoals Covid! Immers Chinezen hebben 5 maal meer ACE2 receptoren (waar het virus op aan grijpt) dan andere volkeren op aarde. Daarnaast hebben ze tekort of laag nivo VitD, ook al risico mbt het oplopen v Cov-2.
   Kortom China is een hell hole op aarde waar steeds meer opstand is tegen de CCP, en waar naar verwachting binnenkort een burgeroorlog uitbreekt, waarna het land in enkele delen uit een gaat vallen.
   Even als Europa én Amerika. De EU gaat zowiezo uit een vallen; de Oost Europese landen hebben jaren onder het juk van totalitair communistisch Rusland geleefd en hebben geen behoefte aan een herhaling onder een totalitair WEF-UN nazi bewind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in