Dit artikel zou normaal gesproken een plaats vinden in de categorie “Vaccinzeloten“. Maar het is zo verachtelijk dat er hier een apart artikel aan wordt gewijd, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

De eigenaar van de winkel Wilhelms-Weichholzwelt in Gelsenkirchen vond het blijkbaar nodig de ramen van zijn winkel met leuzen op de bekende nazi-manier te “versieren”. Slogans die pure opruiing zijn tegen ongevaccineerde, gezonde mensen.

De vrijheidsactivist en journalist Manaf Hassan confronteerde de eigenaar Wilhelm Schleweis per telefoon. Het volgende was zijn reactie op zijn actie:

“Hij gaf toe dat hij het gedaan had. Intussen is het weer weg vanwege de grote shitstorm. Hij is van mening dat het nog steeds reclame voor hem is. Hij wilde provoceren. Maar nu vreest hij voor de gevolgen. Hij geeft schaamteloos de ongevaccineerden de schuld. Hij zei dat hij alleen een discussie wilde uitlokken omdat hij boos was. Ik vertelde hem wat ik dacht. Je kunt zien dat hij bang is dat de hele zaak nu naar de ondergang zal leiden. Hij had niet verwacht dat het zo viraal zou gaan. Ik heb geen medelijden.”

“We hoeven niet meer te klagen over politici, media & sommige medeburgers die steeds verder gaan. Het begon ermee dat ze ons smeekten om mee te doen. Nu komen alleen bevelen en discriminatie. Vrijheid, grondrecht en democratie, zijn beledigingen nu.”

  Covid19-vaccin sterfgevallen worden niet gedekt door levensverzekering omdat vaccinaties "experimentele medische interventie" zijn

Hier poseert de eigenaar blijkbaar met een bord waarop staat “Ik schaam me”. Angst of oprecht berouw?

Nu de eigenaar spijt heeft betuigd, willen ook wij ons blijven onthouden van “veroordelingen” en hebben daarom de contactgegevens verwijderd. Vanuit ons standpunt is het niettemin belangrijk onze lezers dergelijke informatie te verstrekken zodat actief actie kan worden ondernomen. Het verzet moet niet alleen op het internet plaatsvinden. We zitten in een dictatuur die zich aan geen enkele regel houdt.

Ik schaam me!

Het voorbeeld van de winkelier uit Gelsenkirchen zou een precedent kunnen scheppen. Onze redactie ontving een foto van een soortgelijke etalage in Berlijn. Het Kreuzberg café Los Angelitos wil geen “sjacheraars, wannabe deskundigen en rechts tuig” als klanten. De actie was zogenaamd bedoeld als protest tegen een Querdenker (Dwarsdenker) demonstratie in de buurt afgelopen zaterdag. Ondertussen klagen ze over “haatdragende opmerkingen en negatieve recensies op Google”:

“Wij hebben momenteel te maken met een georganiseerde online aanval uit extreemrechtse kringen, waar mensen oproepen om ons te bedelven onder negatieve commentaren en recensies. De achtergrond is dat ons café zich duidelijk keert tegen samenzweringsideologische, rechts-extremistische en misantropische inhoud. Je kunt ons helpen door een positief bericht achter te laten op onze site.”

U kunt het café hier beoordelen:

– Google
– Facebook


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij zijn getuige van de comeback van de experimentele vaccins die na de nederlaag van de nazi’s in 1945 werden verbodenVolg Frontnieuws op Telegram

  115.000 oversterftegevallen in Japan na 3e COVID-prik; nieuwe studie verklaart waarom
Vorig artikelWaarom is niet iedereen in Bangladesh dood door COVID?
Volgend artikelHorrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen – 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. En dan mogen we vervolgens niet zeggen dat oude tijden herleven??
    Dit is toch gewoon Nazi Duitsland ?
    Dat hypocriete bord “Ich schäme mich”, daar kopen we niks voor.
    Wat een sneu persoon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in