Ook in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderen

4
© Freepik

Vorige week heeft de Nederlandse Gezondheidsraad een aanbeveling gedaan om kinderen van 12 tot 17 jaar uit medische risicogroepen in te enten tegen Corona. Men wacht nu op een aanbeveling om gezonde kinderen te vaccineren.

Het Artsen Covid Collectief (ACC), met meer dan 1500 aangesloten medische specialisten, uit zijn bezorgdheid in een brandbrief aan de Commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport “Geen gok nemen met onze kinderen“, staat er.

Het belangrijkste principe van de artseneed is: primum non nocere. Ofwel, “In de eerste plaats geen schade doen”. Alleen al op basis van dit principe dient te worden afgezien van het vaccineren van gezonde kinderen”, aldus de organisatie, die erop wijst dat nog niets bekend is over eventuele schade op lange termijn.

“De kans dat kinderen ernstig ziek worden met Covid-19 is zeer klein; de kans te overlijden nagenoeg nul. De overgrote meerderheid krijgt meestal geen of slechts milde klachten”, aldus het ACC. Dus voor kinderen, is er helemaal geen behoefte.

“Als kinderen voor het eerst in de historie worden gevaccineerd ‘voor een ander’ dient de veiligheid onomstotelijk vast te staan,” benadrukt de groep medisch specialisten in de brief. “Maar die data, en daarmee die zekerheid, zijn er nog niet”.

Over mogelijke schade op de lange duur tasten we volledig in het duister, en zo wordt met gezonde kinderen een onverantwoord risico genomen. De drama’s door het Mexicaanse griepvaccin staan helaas nog in ons geheugen gegrift.”

Kom niet aan onze gezonde jonge kinderen!

“Laten we geen gok nemen met onze kinderen om de R-waarde onder de 1 te houden”, schrijft het collectief in de brandbrief. “Laten we hen niet als ‘schild’ gebruiken: wij moeten onze kinderen beschermen, en hun lichamelijke integriteit niet opofferen voor volwassenen. Dat is de omgekeerde wereld. Laten we opkomen voor het welzijn en de gezondheid van de generatie die nu opgroeit”.

  Wat alle westerlingen moeten leren van Canada's hardhandig optreden tegen de vrijheid

In deze brief wordt erop gewezen dat het Europees medicijnagentschap (EMA) het Pfizer-vaccin voorwaardelijk heeft goedgekeurd op basis van één onderzoek, waarin slechts duizend gevaccineerde tieners zijn vergeleken met duizend ongevaccineerde controles. Daarbij beperkte het veiligheidsonderzoek zich tot slechts twee maanden. Het onderzoek was daarmee veel te kort en te beperkt in aantal om eventuele bijwerkingen op (middel)lange termijn op te kunnen sporen. Over mogelijke schade op de lange duur tasten we volledig in het duister. En dit terwijl de drama’s door het Mexicaanse griepvaccin helaas nog in het geheugen staan gegrift.

Forum voor Democratie staat volledig achter de oproep van de ACC. “Kom NIET aan onze gezonde jonge kinderen!”, schrijft Kamerlid Pepijn van Houwelingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Daarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls u gevaccineerd bent, mag u de winkel “Wolperdingar” niet binnen!
Volgend artikelJuridische aanklacht wegens “minachting van het hof” en “misdaden tegen de mensheid” tegen Dr. Tedros van de WHO: “Zeer gewetenloos en misleidend”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Toen Cortez Montezuma zag, daar waar 12 kinderen uitgeslacht waren als offer voor de goden, vond hij dat barbarisme

  Nu brengen ouders kinderen voor vaccinatie.

  Wat is het verschil?

  • er is pure angst gezaaid en dit is het resultaat. het zelf denken en onderzoeken is iets wat de meeste mensen niet doen. Heel dom en onverantwoord. Wie zijn wederom het slachtoffer : de kinderen.

 2. N kind is niet van U maar kont uit U..
  Kinderen zijn van ons allemaal…
  Het is het voortbestaan van ons ras.
  Mensen…wordt nou eens wakker, en dan….wordt nou eens bewust…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in