De koninklijke familie van Engeland heeft onlangs een grote oeps begaan nadat koningin Elizabeth, die naar verluidt “positief” getest is op het Wuhan coronavirus (COVID-19), betrapt is op het innemen van Ivermectine daarvoor.

Terwijl het gepeupel geen toegang heeft tot Ivermectine omdat het “riskant” en “gevaarlijk” zou zijn, en niet door de regering goedgekeurd voor de Chinese griep, werd koningin Elizabeth bij een optreden in de media gezien met een doosje Stromectol in haar bezit, dat één van de merknamen voor Ivermectine is, bericht Ethan Huff.

Backup:

Het lijkt bijna een parodie dat zoiets flagrant stoms en vanzelfsprekends door de verzorgers van koningin Elizabeth kon gebeuren, maar het gebeurde toch. Blijkbaar hebben de producers van het programma verzuimd naar de kleine lettertjes onder Stromectol te kijken om te zien wat het geneesmiddel eigenlijk is.

“De Koningin heeft vandaag positief getest op COVID,” kondigde het Paleis aan. “Hare Majesteit ondervindt lichte verkoudheidsachtige verschijnselen, maar verwacht de komende week lichte taken op Windsor te kunnen blijven vervullen.”

De 95-jarige, zo wordt ons verteld, was eerder in contact geweest met haar zoon, de Prins van Wales, die ook positief testte op de Chinese Griep.

Ivermectine is goed genoeg voor de “elites,” maar niet geschikt voor u

Volgens BBC News gaat de koningin door met “lichte taken” in Windsor terwijl zij “medische aandacht blijft krijgen.”

De koninklijke matriarch zou ook “passende richtlijnen” volgen, wat voor haar blijkbaar betekent dat zij een geneesmiddel neemt waar het gewone volk dat zij overziet geen toegang toe heeft, omdat het alleen voor paarden is, volgens de U.S. Food and Drug Administration (FDA).

  Israël en Covid: is het medicijn dodelijker dan de ziekte?

De waarheid is natuurlijk dat de FDA Ivermectine al in 1996 voor menselijk gebruik heeft goedgekeurd. Degene die het middel in een grondmonster ontdekte, kreeg een Nobelprijs omdat het zo wonderbaarlijk doeltreffend is om het lichaam te bevrijden van virussen, parasieten en andere vervelende beestjes.

Het is goedkoop, veilig en doeltreffend, en daarom moest Ivermectine, in wezen, verboden worden voor het grote publiek. Voor koninklijke elites schijnt Ivermectine echter het middel bij uitstek te zijn om de Covid griep te behandelen.

Het positieve testresultaat van de Koningin kwam enkele dagen voordat Engeland plannen aankondigde om haar wettelijke verplichting te laten vallen dat iedereen die COVID oploopt zichzelf moet isoleren. De Koningin wilde dat blijkbaar niet doen, en wilde ook niet als hypocriet gezien worden omdat zij zich niet aan haar eigen speciale regels houdt.

Zij heeft de kat echter uit de zak gelaten, door per ongeluk Ivermectine op het scherm te laten flitsen, zodat de hele wereld het kon zien. Nu weet de hele wereld dat de machthebbers Ivermectine voor zichzelf gebruiken, maar niet toestaan dat u en uw gezin er toegang toe krijgen.

“Iedereen krijgt Ivermectine, behalve de ‘kleine mensen’,” zo verwoordde een commentator het.

“De makers van Ivermectine hebben in 2015 de Nobelprijs gekregen voor de rol die het speelt bij het verminderen van menselijk lijden,” schreef een ander.

“Hoe werden de mensen dan behandeld als het een ontwormingsmiddel voor paarden is? De waarheid is dat het parasieten bij mensen vernietigt, evenals bacteriële, schimmel- en virale infecties. De federale regering verstrekt het aan honderdduizenden mensen per jaar die naar de VS emigreren. Het behandelt een aantal infecties zeer goedkoop.”

  Een groep ouders stuurt de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium en krijgt zeer verontrustende resultaten

“Ik heb een boerderij en neem al het grootste deel van mijn leven Ivermectine, telkens als we verkouden of grieperig zijn,” zei iemand anders. “Het verdrijft het sneller dan wat dan ook. Het is een geheim onder de boeren, die elke dag met dit spul te maken hebben.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEKVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTijdslijn: Euromaidan, de oorspronkelijke “Oekraïne-crisis” – Echte volksrevolutie of door de NAVO gesteunde staatsgreep?
Volgend artikelNu COVID ten einde loopt, heeft Klaus Schwab “The ‘Great Narrative” gelanceerd, en het gaat over de opwarming van de aarde (net zoals wij gewaarschuwd hadden)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

  • nou ze luisteren nog steeds slecht>> als ik zeg dat het compleet vergif is .. dan kletsen er gewoon omheen ….want ja je moet nu eenmaal als je naar buitenland wil en meedoen aan sociale leven…en tja als je straks toch echt ziek word en echt doodgaat> wat heppie dan aan je sociale leven??? meneer/mevrouw de oeluwappie(de gevaccineerde!)

  • Klopt niet helemaal want 99,95% van de mensheid heeft een lichte tot zware vorm van de ziekte van Downsyndroom>>> dus gezond verstand is echt zeldzaam

  • Die Martin gaat daar ook te provocerend mee om…ik zeg altijd ik ben geboosterd in mijn hoofd 3 keer,en dan haken ze wel af…dus prima hoor als een ander zich vaccineerd,je weet ook dat het vergif is en je niet beschermt bent en alsnog ge-infekteerd kan raken??Het= dus geen medicijn, en aan het virus ga je niet dood onmogelijk… waar iemand dan ziek van word> zware onderliggende klachten en op doorvragen kom ik er wel achter en hebben ze dingen wel door.. uitslagen van PCR tests heeft U er een gezien officieel van laboratorium>> nee…en PCR test zuurgraad van lichaam.. heeft U al een microscoop uitdraai van het virus in het bloed van de patient >> nee…kan ook niet want virus bestaat niet… U word ziek van slecht eten en slecht leven en dat jaren lang> zo gek is .. 99,999999 procent van de patienten met corona in ziekenhuizen>> allemaal obesitas en diabetes 1+2.De behandelingen in de ziekenhuizen zijn echt zeer slecht.. aan de beademing omdat je teveel weegt slijmslangetjes en dan nog steeds niet voldoende getraind personeel…allemaal incompetent kunnen niet tegen stress en vele werkuren>> waarom kies je ook dat vak?? om op je kont te blijven zitten???doktoren ook allemaal incompetente studiebollen.. raken ook overspannen en gaan dood aan hartverlamming> ja hoor door corona… en zo blijven de leugens doorzetten

 1. En wat niemand verder op lijkt te merken: de ziekte was toch zo dodelijk en ziekmakend? Maar de dame is 95 en kan NOG STEEDS taken verrichten terwijl ze “ziek” is. Dat kan maar twee dingen betekenen:
  1. Ivermectine is een wondermiddel en iedereen zou het moeten krijgen, en/of
  2. de ziekte is bij lange na niet zo erg als de media doet geloven.

  • De ziekte is een ordinaire vorm van griep en makkelijk te genezen .
   Ivermectine :het functioneren werd bij toeval gevonden; maar zie Japan, zie mexico city, zie New Dehli.

   Reden dat het geboycot wordt in USA: sld werking erkent wordt, moeten “vaccins”volledig getest worden….

 2. Zeker voor koningin Elizabeth is het verplicht enkel en alleen de spuitjes van Bill Gates te gebruiken tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19)

 3. Je gelooft toch niet dat dit baby’s leegzuigende lijk ooit 1 dag van haar leven heeft gewerkt!?Kogel door die perkamenten rot kop jagen dan hoeft het ook niet meer bang te zijn voor een nep virus!Smerig Tuig ..dat zijn al die zelfbenoemde “royals”..

 4. Wordt tijd dat alle “koninkjes” eruit getrapt worden en dat ze vervangen worden door controleerbare republieken.

 5. Uit het videofragment kan ik niet afleiden dat Elisabeth Ivermectine gebruikt. Is die arts uit het fragment wel haar behandelend arts? In het commentaar wordt gezegd dat de betreffende arts (naam onduidelijk) zegt “dat covid patiënten in de leeftijd van de koningin zich het beste kunnen isoleren en voordeel zouden kunnen hebben (Engels “might benefit”) bij nieuwe medicijnen die momenteel zijn goedgekeurd voor hoog-risico patiënten in Australische ziekenhuizen,” waarna de arts zelf zegt: “Deze {Stromectol} pilletjes of deze {Sotrovimab} infusies kunnen een enorm verschil maken voor het directe welbevinden, de gezondheid en hoe ze zich voelen, maar ook de lange termijn voordelen”. Het lijkt eerder op een arts die heeft gehoord van gunstige resultaten met deze middelen in Australische ziekenhuizen (of daar zelf werkt) en dat als nieuws meldt naar aanleiding van het bericht over covid bij hare majesteit, schijnbaar onkundig van de felle campagne tegen Ivermectine. Of het mogelijk is dat er artsen zijn die die campagne heben gemist, betwijfel ik, maar deze arts komt dan met zijn bericht over de mogelijk nuttige effecten van Ivermectine voor covid wel behoorlijk naïef over.

 6. Zou het kunnen zijn dat de Queen gewoon gearresteerd is .
  En dat Charles dat ook is.
  Als een bericht verschijnt waarin staat dat die of deze volksleider de griep heeft dat niet meer betekent dan dat hij of zij onder arrest is. Volgens berichten van Benjamin Fulford.
  Zou toch heel mooi zijn.
  Zo zit dus Klaus Schwab gevangen op Antarctica. Samen met de minister van de Europese bank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in