Volgens het marxistische draaiboek is het tijd om de ongevaccineerden Amerikanen te ontwapenen en te verhuizen naar de Covid-getto’s, zoals lepralijders. Geen vaccinatiepaspoort? Geen reizen voor jou. Geen baan. Geen boodschappen. Tijd om te verhongeren of de prikken te krijgen. Uw keuze. De agenda van de globalisten is om alle gevaccineerde schapen tegen de ongevaccineerden op te zetten. Behandel ze alsof ze ziek zijn en lepra verspreiden. Geef hen de schuld van alle ellende in het land. Zij zijn de plaag. Zij ruïneren de economie. Toch?

Hoe snel zijn we vergeten dat dit precies is hoe het Derde Rijk aan de macht kwam. De nazi’s ontwapenden miljoenen Joden en andere “politieke tegenstanders” onder hun wapenconfiscatiewetten van 1938. De regering was een dictatuur, precies zoals de communisten die 6 maanden geleden de presidentsverkiezingen in de VS hebben gestolen. Ze willen nu de mensen ontwapenen die ze het liefst willen vernietigen, en dat zijn de “anti-vaxxers”, zoals ze hen noemen, omdat de anti-vaxxers ook de meerderheid van de wapenbezitters zijn, en landeigenaren, en slimme mensen die weten dat de mRNA-vaccinreeks een vermomd biologisch, genocidaal wapen is, schrijft S.D. Wells op Vaccines.news.

De communisten in het Witte Huis willen nu dat hun “doelwitten” niet in staat zijn om terug te vechten, dus zijn ze een massale campagne begonnen om alle gevaccineerde schapen ervan te overtuigen om de ongevaccineerden te verstoten, te haten en onder druk te zetten om zich aan de regels te houden, of anders de toorn te trotseren van de Nieuwe Nationale Socialisten – waarmee bedoeld wordt dat het Biden-regime heeft samengewerkt met de Chinese Communistische Partij. Doe je “gele ster” op of je wordt in je achterhoofd geschoten (in je arm met een dodelijk vaccin) door de nieuwe nazipolitie (Amerikaans Medisch Industrieel Complex).

  Dankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites

De Nieuwe Nationale Socialisten van Amerika willen dat alle wapenbezitters zich laten vaccineren, anders werkt hun plan om Amerika te vernietigen niet

Net als Hitler, weten de Democraten in Washington dat als ze hun tegenstanders niet ontwapenen, ze eenvoudigweg geen winbare oorlog tegen hen kunnen voeren. Er zijn maar twee manieren om deze automatische wapens van gezagsgetrouwe Amerikanen af te pakken: ze allemaal doden met smerige vaccins of wapenconfiscatiewetten maken, zoals rode-vlagwetten, waarbij alle gevaccineerde idioten de FBI vertellen dat we allemaal gek zijn geworden, zodat zij van deur tot deur kunnen gaan en Amerika kunnen redden van al dit “wapengeweld”.

Overal waar je tegenwoordig in Amerika komt, hoor je alle gevaccineerde idioten bij elkaar navragen of familieleden, buren en collega’s hun injecties hebben gehad, en “allebei”, of geen knuffels! De media heeft alle gevaccineerde schapen ervan overtuigd dat ze veilig zijn bij elkaar, zolang ze de ongevaccineerden maar verstoten. De meeste van deze hypochondrische, gehersenspoelde staatspatiënten zouden graag de ongevaccineerden naar concentratiekampen sturen, alleen maar om zichzelf te redden van Covid-19.

Waar zullen de marxisten de ongevaccineerden onderbrengen voor de Amerikaanse Holocaust?

De vaccinpaspoorten zijn de beste manier waarop de marxisten de bevolking kunnen controleren die niet vaccineert. Deze “papieren” in nazi-stijl zullen het Biden-regime in staat stellen werk, reizen en zelfs voedsel te ontzeggen aan hen die de smerige mRNA Chinagriep-vaccins niet nemen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het Biden/CCP-regime “getto’s” creëert om de anti-vaxxers te huisvesten (uit te roeien).

Wanneer zullen de Biden treinen beginnen met het laden van de ongevaccineerden, om te worden vervoerd naar de Covid-getto’s en gedwongen gevaccineerd te worden tot de dood zijn deel doet? Waar zullen die ‘detentiecentra’ worden gevestigd? NFL voetbalstadions en NBA colosseums, aangezien die competities al achter BLM en de vernietiging van Amerika staan? Wanneer zal de FBI automatische wapens in beslag gaan nemen door van deur tot deur te gaan, zoals de SS-politie?

  Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen

Dat is wat er nodig is om Amerika ten val te brengen en de echte patriotten te elimineren die beter weten dan de Bill Gates DNA-veranderende smerige injecties te nemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De fake Covid-“pandemie” is het excuus voor concentratiekampen

Vorig artikelGevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensen
Volgend artikelHooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNA
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Nu ben ik het echt beu, stomme Hollanders altijd maar met het calvinistische vingertje wijzen, naar anderen vnl naar Duitslannd! Veeg eerst je eigen stoep maar eens schoon over de misdaden die in de kolonien gebeurd zijn! Maar waarschijnlijk weten de meesten niet eens het verscil tussen de Marxisten Nationaal socialisme! Zij hebben nl niets met Marxisme te maken en de zionistische joden en niet joden, vrijmetselaars meestal, zijn nu bezig de NWO in te voere, geleid door de zio joden Gates, Soros, Schwab, Suckerberg enz! Men had niet voor niets iets tegen zio joden en hun helpers! Zij zagen het toen al aankomen, wat er van kwam en wat wij nu meemaken! Ik had Frontnieuws wel slimmer ingeschat! De NS vochten tegen dezelfde vijand, als wij nu!i

  • 12×12000 stammen spiritueel israel.
   law of One Causatie Co-creatie
   verrantwoordelijkheid nemen is verrandwoordelijkheid dragen.
   (nederland huist de gevluchte stam Zebulon)
   alles is samen 1.
   J.C.

   13×13000 clans materialisisch athieistisch
   canaan babylonische geografische israelieten
   satanisten , offeraars bloeddrinkers (vrill)
   ba’al lucifer rempham moloch.
   zionisten.
   law of none
   geen enkel causal verband.
   verrandwoordelijkheid nemen van anderen
   in eigen belang maar causatie laten dragen door de gene van wie ze het afpakten
   geen waarde aan (andermans) leven.
   zelf/appart.

   (geen joden maar noemen zich onterecht joden)
   v.b. een nederlander geboren in china
   word geen chinees genoemd.

   comunisten nazi liberaalist en zionist.
   allemaal offeren zij de Corpus Christi.
   “de eerlijken” op voor hun eigen belang.
   daarom hoor je altijd zeggen
   onze democratie want dat is precies wat ze bedoelen , hun democratie en eerlijke mensen zijn niets als colleteral damage voor hun belang.

   law of One
   vs
   law of none

 2. De vergelijkingen met het Derde Rijk / Hitler / nationaal socialisme slaan echt als een tang op een varken. Als ik dit artikel lees denk ik; gecontroleerde oppositie. De totale machtsovername van de internationale bankenelite hebben wij mee van doen, zoals Heinrich hierboven ook al schreef, dezelfde kliek waar AH het Duitse volk van wilde redden.

   • Er zit ook een filmpje bij! Officieel gecensureed, maar toch gevonden! Bekijk Europa the last battle in 10 delen, ook eens, staat ook op brandnewtube.com en fuck the jews.com! Alles de moeite waard en doet de mens de ogen open!

  • hitler ging verder waar leon trotsky ophield.

   met spiritueele gelovingen 2000 jaar eerder gevlucht uit israel uit te faseren.
   trotsky was een canaan athieistische comunistische “jood” die 60.miljoen christelijke europees rusische boeren uitroeide op de meest vreselijke manier denkbaar
   de man liet moeders hun eigen kinderen opeten.
   in Ukraine gingen er 6 miljoen boeren aan.

   hitler kwam op nog geen miljoen.
   600.000 zou me niets verbazen.

   kijk naar de conectie IBM en microsoft.
   (billyboy lineage) zionisten.
   IBM telde en bracht de spirituele joden in kaart
   voor het nazi regime.
   de zionisten kregen vrije aftocht naar het door engeland verroverde Palestina dat ze nu nog bezetten.
   de joodse geschriften stellen ,
   niet terug keren naar israel totdat de messiah zich heeft aangekondigd.
   zionisten hebben een polaire stelling.
   God of de messias komt om 1 van 2 redenen.
   1 alle mensen zijn corupt geworden.
   2 alle mensen volgen de 10 geboden.
   dus vercorupteren ze alles met inversie
   en dwingen de messias zich te laten zien.
   om hem uiteraard te vermoorden zoals alle pharao,s voor hun deden , de eerst geborenen offeren.

   kijk voor de gein de film v for vendetta.
   een gezamelijke union jack / u.s.a . corp / hakenkruis vlag.
   Ashke-Nazi. geografisch ‘joods’ zionistische canaan babylonische clan

   btw fun fact 33,3% viel
   66,6% hield zich aan de wet.
   God van deze vlakte is Lucifer
   lucifer , beschermer van deze vlakte en hu-man viel en werd satan of satanatas
   Jezus stelde dit met eerbied
   satan bood J.C. deze realiteit aan.
   J.C. weigerde terecht daar dit een inversie van het ware universum is , daar is vrede.
   dus weet wie je aanroept en aanbid.
   en heb respect zoals micky jagger zong.
   rutte zweert trouw met twee vingers omhoog en twee naar beneden . de baphomet.
   wie trouw zweert aan de One
   je raad het al ,
   zweert trouw met 1 vinger omhoog.

   wie wij God noemen is niet
   de gene zonder begin en zonder einde ,
   de gene die zei
   ik ben wie ik ben.
   the One.

   goden zijn net als wij allen
   de kinderen van the One
   source code in een gevangen matrix realiteit.

  • road map van zionisten.
   geplande toekomst voor de schapen.
   offeren van J.C. en corpus christi (de eerlijken)
   offeren van de waarheid
   om met de leugen verder te regeren.
   de steen die de bouwers afkeurden
   en de kapstone (piramide op de piramide)
   waar het alziende oog van horus zetelt

   J.C. is het gespoken woord en niet geschreven.
   de tempel is waar de ziel zetelt.
   de volgers kinderen van waarheid en eerlijkheid.
   de appostelrn de vertellers van..

   conlave Nicaea 325 A.D.
   roman emperor contantine de 1e
   60 pagan clans herschrijven de dode zee rollen en Nag Hammadi geschriften.
   die verborgen moesten blijven tot…?

   zelf de joodse texten werden in 1666
   aan inversie bloodgesteld.

   inversie.
   spiegelbeeld.
   kijk in de spiegel en steek je rechter hand op
   je spiegelbeeld steekt zijn linker hand op.
   en het lijkt 100% waar.
   maar is een polaire oppostie.

   zo maakten zij van zwart wit goed kwaad duister licht en niemand ziet het.

   hidden in plain sight.

 3. Stop met dat 0bijbel lezen. Dan kom je wéér bij de mensen. Dan wordt je bevrijdt van een hoop onzin.
  Probleem is dat die de jonge er ook te veel in leest, is immers groot gebracht onder de preekstoel van z’n vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in