Volgens het marxistische draaiboek is het tijd om de ongevaccineerden Amerikanen te ontwapenen en te verhuizen naar de Covid-getto’s, zoals lepralijders. Geen vaccinatiepaspoort? Geen reizen voor jou. Geen baan. Geen boodschappen. Tijd om te verhongeren of de prikken te krijgen. Uw keuze. De agenda van de globalisten is om alle gevaccineerde schapen tegen de ongevaccineerden op te zetten. Behandel ze alsof ze ziek zijn en lepra verspreiden. Geef hen de schuld van alle ellende in het land. Zij zijn de plaag. Zij ruïneren de economie. Toch?

Hoe snel zijn we vergeten dat dit precies is hoe het Derde Rijk aan de macht kwam. De nazi’s ontwapenden miljoenen Joden en andere “politieke tegenstanders” onder hun wapenconfiscatiewetten van 1938. De regering was een dictatuur, precies zoals de communisten die 6 maanden geleden de presidentsverkiezingen in de VS hebben gestolen. Ze willen nu de mensen ontwapenen die ze het liefst willen vernietigen, en dat zijn de “anti-vaxxers”, zoals ze hen noemen, omdat de anti-vaxxers ook de meerderheid van de wapenbezitters zijn, en landeigenaren, en slimme mensen die weten dat de mRNA-vaccinreeks een vermomd biologisch, genocidaal wapen is, schrijft S.D. Wells op Vaccines.news.

De communisten in het Witte Huis willen nu dat hun “doelwitten” niet in staat zijn om terug te vechten, dus zijn ze een massale campagne begonnen om alle gevaccineerde schapen ervan te overtuigen om de ongevaccineerden te verstoten, te haten en onder druk te zetten om zich aan de regels te houden, of anders de toorn te trotseren van de Nieuwe Nationale Socialisten – waarmee bedoeld wordt dat het Biden-regime heeft samengewerkt met de Chinese Communistische Partij. Doe je “gele ster” op of je wordt in je achterhoofd geschoten (in je arm met een dodelijk vaccin) door de nieuwe nazipolitie (Amerikaans Medisch Industrieel Complex).

Kanker "kaapt" uw cellen en keert uw lichaam tegen zichzelf, net als mRNA Covid-19 vaccins

De Nieuwe Nationale Socialisten van Amerika willen dat alle wapenbezitters zich laten vaccineren, anders werkt hun plan om Amerika te vernietigen niet

Net als Hitler, weten de Democraten in Washington dat als ze hun tegenstanders niet ontwapenen, ze eenvoudigweg geen winbare oorlog tegen hen kunnen voeren. Er zijn maar twee manieren om deze automatische wapens van gezagsgetrouwe Amerikanen af te pakken: ze allemaal doden met smerige vaccins of wapenconfiscatiewetten maken, zoals rode-vlagwetten, waarbij alle gevaccineerde idioten de FBI vertellen dat we allemaal gek zijn geworden, zodat zij van deur tot deur kunnen gaan en Amerika kunnen redden van al dit “wapengeweld”.

Overal waar je tegenwoordig in Amerika komt, hoor je alle gevaccineerde idioten bij elkaar navragen of familieleden, buren en collega’s hun injecties hebben gehad, en “allebei”, of geen knuffels! De media heeft alle gevaccineerde schapen ervan overtuigd dat ze veilig zijn bij elkaar, zolang ze de ongevaccineerden maar verstoten. De meeste van deze hypochondrische, gehersenspoelde staatspatiënten zouden graag de ongevaccineerden naar concentratiekampen sturen, alleen maar om zichzelf te redden van Covid-19.

Waar zullen de marxisten de ongevaccineerden onderbrengen voor de Amerikaanse Holocaust?

De vaccinpaspoorten zijn de beste manier waarop de marxisten de bevolking kunnen controleren die niet vaccineert. Deze “papieren” in nazi-stijl zullen het Biden-regime in staat stellen werk, reizen en zelfs voedsel te ontzeggen aan hen die de smerige mRNA Chinagriep-vaccins niet nemen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het Biden/CCP-regime “getto’s” creëert om de anti-vaxxers te huisvesten (uit te roeien).

Wanneer zullen de Biden treinen beginnen met het laden van de ongevaccineerden, om te worden vervoerd naar de Covid-getto’s en gedwongen gevaccineerd te worden tot de dood zijn deel doet? Waar zullen die ‘detentiecentra’ worden gevestigd? NFL voetbalstadions en NBA colosseums, aangezien die competities al achter BLM en de vernietiging van Amerika staan? Wanneer zal de FBI automatische wapens in beslag gaan nemen door van deur tot deur te gaan, zoals de SS-politie?

Dochter geïnfecteerd met Corona: gevaccineerde ouders moeten nog steeds in quarantaine

Dat is wat er nodig is om Amerika ten val te brengen en de echte patriotten te elimineren die beter weten dan de Bill Gates DNA-veranderende smerige injecties te nemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De fake Covid-“pandemie” is het excuus voor concentratiekampen

6 REACTIES

  1. Nu ben ik het echt beu, stomme Hollanders altijd maar met het calvinistische vingertje wijzen, naar anderen vnl naar Duitslannd! Veeg eerst je eigen stoep maar eens schoon over de misdaden die in de kolonien gebeurd zijn! Maar waarschijnlijk weten de meesten niet eens het verscil tussen de Marxisten Nationaal socialisme! Zij hebben nl niets met Marxisme te maken en de zionistische joden en niet joden, vrijmetselaars meestal, zijn nu bezig de NWO in te voere, geleid door de zio joden Gates, Soros, Schwab, Suckerberg enz! Men had niet voor niets iets tegen zio joden en hun helpers! Zij zagen het toen al aankomen, wat er van kwam en wat wij nu meemaken! Ik had Frontnieuws wel slimmer ingeschat! De NS vochten tegen dezelfde vijand, als wij nu!i

  2. De vergelijkingen met het Derde Rijk / Hitler / nationaal socialisme slaan echt als een tang op een varken. Als ik dit artikel lees denk ik; gecontroleerde oppositie. De totale machtsovername van de internationale bankenelite hebben wij mee van doen, zoals Heinrich hierboven ook al schreef, dezelfde kliek waar AH het Duitse volk van wilde redden.

  3. Stop met dat 0bijbel lezen. Dan kom je wéér bij de mensen. Dan wordt je bevrijdt van een hoop onzin.
    Probleem is dat die de jonge er ook te veel in leest, is immers groot gebracht onder de preekstoel van z’n vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here