Er zijn 298 Hydroxychloroquine studies geweest die een verbetering van 64% lieten zien bij COVID-19 patiënten. Ondanks de wetenschap hebben Dr. Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen voor coronavirus patiënten geblokkeerd, bericht Jim Hoft.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA vaccins, beschuldigt Dr. Fauci en anderen van liegen en het veroorzaken van de dood van meer dan 500.000 Amerikanen door HCQ en Ivermectine, en andere behandelingen voor COVID-19 patiënten te verhinderen.

Dr. Malone heeft gelijk. Het is goed gedocumenteerd dat Dr. Fauci en top artsen in de VS hebben samengespannen om Hydroxychloroquine te diskwalificeren en te veroordelen als een COVID-19 behandeling. Miljoenen mensen stierven als gevolg hiervan.

Het was niet alleen Fauci maar alle top medische leiders over de hele wereld die meewerkten aan de Hydroxychloroquine leugen.

Dr. Meryl Nass, MD, bracht dit verhaal in The Defender. Volgens Dr. Nass waren de top gezondheidsfunctionarissen allemaal betrokken bij de samenzwering tegen Hydroxychloroquine.

Fauci leidt het NIAID, Collins is de NIH directeur (nominaal Fauci’s baas) en Farrar is directeur van de Wellcome Trust. Farrar ondertekende ook de Lancet brief. En hij is voorzitter van de WHO’s R&D Blueprint Scientific Advisory Group, waardoor hij aan het hoofd stond van de WHO’s Solidarity trial, waarbij 1.000 onwetende proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend om het gebruik van dat middel voor COVID in de kiem te smoren.

Farrar had gewerkt in Vietnam, waar veel malaria voorkwam, en hij was daar ook betrokken geweest bij SARS-1. Hij speelde bovendien een centrale rol bij het opzetten van de UK Recovery trial, waarbij 1600 proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend.

  BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!

Zelfs als Farrar geen idee had van de juiste dosering van chloroquine-medicijnen door zijn ervaring in Vietnam, dan nog zouden hij, Fauci en Collins van dergelijke overdoses op de hoogte zijn gekomen nadat Brazilië de wereld had verteld hoe zij patiënten per vergissing een overdosis chloroquine hadden toegediend bij een proef met COVID. De onthulling werd gedaan in een artikel dat medio april 2020 in de JAMA werd gepubliceerd. Negenendertig procent van de proefpersonen in Brazilië die hoge doses chloroquine kregen, stierf, gemiddelde leeftijd 50 jaar.

Toch gingen de proeven met Hydroxychloroquine van Solidarity en Recovery door tot in juni, en stopten pas nadat hun extreme doses waren blootgelegd.

Fauci zorgde ervoor dat de behandelingsrichtlijnen voor COVID die uit het NIAID kwamen, werden gecontroleerd, waarbij zowel Chloroquine-medicijnen als Ivermectine werden afgeraden. Fauci’s NIAID annuleerde ook het eerste grootschalige onderzoek naar de behandeling met Hydroxychloroquine bij beginnende ziekte, nadat slechts 20 van de verwachte 2000 proefpersonen waren ingeschreven.

Wat betekent dit alles?

 1. Er was een samenzwering tussen de vijf auteurs van het Nature artikel en de hoofden van de NIH, NIAID en Wellcome Trust om de oorsprong van COVID in het laboratorium te verdoezelen.
 2. Er was een samenzwering waarbij Daszac, Fauci en anderen betrokken waren om de natuurlijke oorsprongstheorie door te drukken. (Zie andere e-mails in het recente dossier.)
 3. Er was een samenzwering waarbij Daszac betrokken was om de Lancet paper te schrijven en de herkomst ervan te verbergen, om de natuurlijke oorsprongstheorie te promoten en alle andere ideeën af te schilderen als samenzweringstheorie. De blogpost van Collin is een ander deel van dit verhaal.
 4. Farrar was nauw betrokken bij beide grote Hydroxychloroquine overdosis trials, waarbij in totaal ongeveer 500 proefpersonen stierven.
 5. Farrar, Fauci en Collins hielden onderzoeksgelden achter die kwalitatief goede proeven met het gebruik van chloroquine-medicijnen en Ivermectine en andere hergebruikte medicijnen hadden kunnen ondersteunen, die de pandemie hadden kunnen keren.
 6. Zijn de vier hier genoemde personen – Fauci, Daszak, Collins en Farrar – nauw betrokken bij het ontstaan van de pandemie, alsmede bij de verlenging en de onjuiste behandelingen die tijdens de pandemie werden toegepast?

Lees de rest hier.

  Hoe kunnen deze 'celebrity' vaccinfanaten met zichzelf leven?

Wanneer zal Dr. Fauci worden geconfronteerd met zijn leugens die miljoenen hebben gedood?

Maandagavond gaf Project Veritas hun laatste onderzoek vrij en het was een klapper. Project Veritas gaf nooit eerder geziene militaire documenten vrij over de oorsprong van Covid-19, onderzoek naar de werking, vaccins, potentiële behandelingen en de poging van de regering om alles te verbergen.

De nieuw vrijgegeven militaire documenten spreken de getuigenis van Dr. Fauci onder ede tegen. De documenten onthulden ook dat de Amerikaanse regering informatie over effectieve behandelingen verborgen hield voor het Amerikaanse publiek.

Nu dit…
De documenten bevatten bewijs dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief waren bij de behandeling van het coronavirus. Deze informatie werd verborgen gehouden voor het publiek.

Via de Hal Turner Show.

Documenten opgeslagen in een TOP SECRET map op de computers van het Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) bewijzen dat de medicijnen Ivermectine, Hydroxychloroquine en Interferon “Curatief” waren voor COVID-19 in april, 2020 – de kuren werden begraven als “Top Secret.”

De onthulling van deze documenten, stiekem opgeslagen in een TOP SECRET map op overheidscomputers bewijzen dat de federale overheid van de Verenigde Staten in april 2020 WIST dat de gehele “COVID-19 Pandemie” volledig te genezen was door het gebruik van deze veelgebruikte medicijnen.

Hier zijn uittreksels.

Er zouden koppen moeten rollen over deze onthulling.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Braziliaanse stad halveert aantal ziekenhuisopnames en sterftecijfers na invoering van Ivermectine als profylaxe voor COVIDVolg Frontnieuws op Telegram

  Biden heeft "Covid," Witte Huis zegt dat het niet uitmaakt hoe hij het gekregen heeft, want iedereen krijgt het
Vorig artikelOpnieuw sterft voetballer tijdens wedstrijd aan hartaanval… Verdomde klimaatverandering
Volgend artikelInmiddels stort het COVID-narratief in Pfizraël in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Fauci Frankenstein is een massamoordenaar. Moedwillig bewezen effectieve middelen zoals Ivermectine en HCQ die miljoenen levens hadden kunnen redden in de ban doen is onvergeeflijk.

 2. De verantwoordelijken straffen? Uiteraard.
  De hoofdverantwoordelijken zijn bekend, wetenschappers,regeringen,de grote banken,etc. Dat loopt al in de honderduizenden mensen wereldwijd.
  De groep die er niet alles vanaf wist maar genoeg om te weten dat ze meehielpen met massa moord loopt in de miljoenen.
  Allemaal ophangen in de straten? Ben je er wel vanaf ja en zend de ultieme waarschuwing?. Na ww2 zijn er een paar nazi,s opgehangen. De rest max 20 jaar vast gezeten. Is dat hoe het ook nu gaat eindigen?. Ik denk dat er niet 1 opgehangen word. Het rechtssysteem is te corrupt. En de bevolking is te dom en laf om dat tuig permanent op te ruimen. Het kan op maar op 2 manieren eindigen. In een burgeroorlog of uitroeing van het blanke europeese ras door de overheden.
  Welcome to hell.

  • Wat is de waarschijnlijkheid dat onder de nabestaanden van de enkele miljoenen vermijdbare doden er niet minstens enkele zijn die besluiten het recht opnieuw in eigen hand te nemen?
   Als ik Fauci was, zou ik na deze onthulling niet echt meer rustig slapen, zeker niet in een land met vrij wapenbezit.
   Die angs alleen is mogelijk al een leuke straf.
   Mocht iemand hem privaat willen terechtstelen, dan haast ie zich hopelijk niet. Laat Fauci zich eerst maar eens maandenlang bang voelen,

 3. De gehele wereld is door en door corrupt. De regeringleiders doen er alles aan om de bevolkingen zo dom en onwetend te houden, zodat grote zogenaamde staatsbedrijven erop los kunnen fantaseren wat volgens hen verstandig is om te nemen voor onze gezondheid. Wat ze de bevolking natuurlijk niet vertellen is dat zij enkel zogenaamde medicijnen promoten waar zij schatrijk van worden, maar zeer giftig zijn voor de bevolking en juist de goedkope wel werkende medicijnen verbieden voor de bevolking. Daar hebben die zogenaamde staatsbedrijven het meeste belang bij, om zo hun marktpositie en hun mega winsten veilig te kunnen stellen. Hun dood cultus neemt een steeds ernstige vorm aan. Door de bevolking eerst bewust te vergiftigen met die spuit, om volgens nog een keer flink aan te verdienen, als de persoon in kwestie er ziek van wordt, door onnodige en bewust foutieve behandelingen toe te passen in het ziekenhuis. Waardoor het alleen maar erger wordt. Een blijvende invaliditeit brengt het meeste geld op voor de farmaceuten. Als de patiënt uiteindelijk dood gaat kan de staat hun geboorte trusten incasseren. Daar uiteindelijk alles wordt betaald door de gemeenschap, blijft deze corruptie in stand. Nu de waarheid aan het daglicht is gekomen, zal het zwarte pieten spel beginnen. Want iedere speler in deze corrupte wereld schuift zijn aandeel door naar andere partijen en proberen zij hun handen in de onschuld wassen.

 4. Er is geen enkel medicijn tegen griep, wat een ontgiftingsreactie is en je niet wil onderbreken: dit is de genezing welke ons als ziekte is verkocht!

  Dit Wuhan verhaal is dus desinfo en dat weten jullie al want er word ook weer beweerd dat er een virus zou bestaan waar geen bewijs voor is.
  De Ivermectine scam uitgelegd:
  https://www.bitchute.com/video/3GGjYlLVqP4g/

  • Hoi Gerrit,

   Ik heb de video tot iets over de helft kunnen aanzien. Ik snap niet dat je die als bewijs op een vrij geinformeerd forum durft te posten als bewijs dat Ivermeticine niet werkt.

   Om de meest absurde punten even te benoemen.

   – De video opent met het hinneken van een paard. De totaal gedebunkte meme van IVM is een ontwormingsmiddel voor paarden.
   – Ontkennen dat er een ziekte is omdat virus theorie bs is (en dat laatste klopt) zonder in te gaan waarom er een ziekte is.
   – Mijn vraag hier al sinds lang, waarom kan deze ziekte bestreden worden met een anti parisitair middel?
   – De belachelijke claims die de video maakt waarom IVM giftig is is echt lachwekkend. Alles is giftig met overdoses die n dat filmpje worden aangehaald. Zelfs water! Ja, er is een keer een dodelijk ontroeningsslachtoffer gevallen want over dosis water.

   Tot slot, dat filmpje zegt dat parasieten in je lijf goed zijn omdat ze zware metalen opnemen en je ze moet koesteren. Niet lullig bedoeld, ze gaan veel eerder dood dan jij dood gaat. Dus komen die zware metalen die ze hebben opgenomen toch weer vrij maar in de tussentijd hebben ze zich kunnen voortplanten.

   Echt, dat je dit als waarheid ziet vind ik bijzonder. maar veel plezier en gezondheid toegewenst met parasieten als lintwormen, witte kleine wormples, hoe heten ze ook al weer die rivier blindheid veroorzaakten in Afrika. De symptomen van alle drie gecombineerd zijn, uitgemergeld lichaam en blind door die parasieten.

   Dit is even een rant tegen dit soort posts. Niet lullig bedoeld Gerrit maar je volgt 1 verhaal en er zijn er zoveel. Luister naar allemaal en kies degenen die je gelooft. Vaak zijn die zelfs nog in tegenspraak.

   Groeten,
   Hugo

 5. Wat nog treuriger is, dat mensen die nu al verschrikkelijke schade opliepen. Toch weer gevaccineerd worden. Ik ken er een paar die onder toezicht staan van arts in het ziekenhuis, deze artsen vertellen hun patiënten dat ze vooral hun prikken/ boosters moeten gaan nemen om erger te voorkomen !dus bewust de dood injagen. Grote schoften zijn ze

 6. Sorry, UITERAARD mag je dit niet zeggen want wat een opruiing !
  Het is nog steeds niet gebeurd, want heb al mijn directe naasten tot heden kunnen overtuigen van het gevaar en de leugens omtrent deze covid-vaccinatie.
  Wanneer echter een van hen zou zijn gedwongen geweest of gemanipuleerd zijn die spuit te nemen en er is vervolgens gezondheidsschade.
  Zal ik het kort door de bocht schetsen: Wat mag ik NIET doen in een rechtsstaat ?
  Het recht in eigen handen nemen ???
  Maar wat zegt de wet (of beter je mensenrecht) wanneer die rechtsstaat zelf de misdadiger in het verhaal is
  Graag suggesties aub.

 7. Het zijn toch gewoon de WW2 regels wat deze Neo Nazi.s hebben uit gevreten met het uitmoorden van de mensheid bewijzen zijn nu echt bekent zo ook dat illegale corrupte ongekozen illegale kartels Nazi Ursula von der Lijken Who OMT RIVM GGD Volksgezondheden EMA LAREB Artsen Farmaceut bedrijven Pfizer Media TV Regeringen En een ieder die er aan mee gewerkt hebben met haar stinkende Rioolratten gezwel en haar Gif Vaccins wat zij allemaal wel wisten dat het een dodelijke Gif vaccins zijn en waren Maar zij zullen er nooit mee weg komen vandaag de dag Wij komen voor onze Grondrechten en veiligheid op En laten ons niets door de strot te dauwen door een criminele zwendel zooi en oplichters!!!!!

 8. Dat de medicijnen die eerst verboden werden om mensen te helpen bij Covid ( ik blijf erbij dat het griep is en geen Covid )ik vertrouw het gewoonweg niet meer. Nu mogen ze die verboden medicatie opeens wel gebruiken. Dus zijn mijn gedachten : wat doen ze daarmee rommelen want mensen gaan deze gebruiken en dat weten ze maar al te goed. Is dat geen fuik ? Ook willen ze in de prikken bij baby’s een vovidvaccin gaan verwerken, zo ook bij de griepprik ! Alles in één een cocktail dus. Mensen laten hun pasgeborenen de inentingen geven wat men al tig jaren doen. De griepprik vertrouwen mensen ook nog steeds. Dus vraag me sterk af of dit een goed idee is. We MOETEN kapot, dat willen ze nog steeds, zo geslepen zijn ze. Mensen die NIET nadenken, geloven daar nog steeds in, prikjes zal een mens helpen ! Echt niet ! Ze moeten voor het gerecht gesleept worden, maar niet bij terreur rechters, maar bij militaire rechtbank. Anders helpt het niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in