Nu de Covidmanie zijn einde nadert en veel van wat hij van plan was te doen met de “Great Reset” heeft bereikt, gaat auteur Klaus Schwab verder met de zogenaamde “klimaatnoodsituatie” in het tweede boek van de serie “The Great Reset”.

In 2021 publiceerden de oprichter van het Wereld Economisch Forum (WEF) Schwab en Thierry Malleret, medeoprichter en hoofdauteur van de Monthly Barometer, een boek met de titel “COVID-19: The Great Reset”. In het boek omschrijven zij de Great Reset als een middel om de “zwakheden van het kapitalisme” aan te pakken, die door de Covid-pandemie aan het licht zouden zijn gebracht, schrijft Worldtribune.com.

Het nieuwe boek is getiteld “The Great Narrative“.

“Het milieu staat op de rand van een ramp en de klimaatverandering is een existentiële bedreiging,” benadrukt Schwab.

Volgens Schwab moet de wereld snel getransformeerd worden volgens de ontwerpen van een technocratische elite, en “wij” moeten de ideeën en beleidsvoorkeuren overnemen van 50 handgekozen “vertellers” die voor het boek geïnterviewd zijn, en die hij omschrijft als “globale denkers en publieke intellectuelen.”

Schwab zegt dat het boek “verder gaat dan het domein van de theorie,” en dient als een “oproep tot actie.”

Hij schrijft: “Wij nemen het standpunt in dat, terwijl zij herstellen van de pandemie en een weg inslaan naar radicale en versnelde verandering, onze samenlevingen en economieën … afgestemd moeten zijn op de behoeften van onze wereldwijde gemeenschappen.”

In een artikel in The Covid World van 21 februari schreef Jordan Schachtel:

“The Great Narrative is een poging tot herinnering om ons scherp te houden. Het is een grootse oproep om via de gecrediteerde elite van Klaus Schwab ingrijpende “klimaatnoodmaatregelen” te nemen. Het hamert onophoudelijk op de schijnbare noodzaak om dramatische tirannieke maatregelen te nemen om in te grijpen in het klimaat. En met ingrijpen in het klimaat bedoelt hij het radicaal heroriënteren van elke natie op aarde door het opleggen van een totalitaire mondiale bestuursorde.”

Klimaatverandering is volgens Schwab het “grootste collectieve actieprobleem waarmee we ooit geconfronteerd zijn,” eraan toevoegend dat “de mensheid nog nooit voor een inspanning heeft gestaan die complexer, ambitieuzer en ingrijpender is dan het stoppen van de ineenstorting van ons ecosysteem en het stabiliseren van het klimaat.”

  De verborgen rol van Nanofijnstof in 9/11 en Covid The Great Reset

“Schwab heeft een ongelooflijk godcomplex, en hij herinnert de lezer regelmatig aan zijn schijnbaar onbeperkte technocratische vermogens,” schreef Schachtel. “Hij onthult routinematig dat hij gelooft dat zijn groep collega’s over goddelijke krachten beschikt en dat deze technocraten, als zij eenmaal hun totale deskundigheid verenigen, een ongekend geluk en orde kunnen bewerkstelligen, als zij eenmaal de baas over ons allen zijn.”

In The Great Narrative maakt Schwab duidelijk dat hij de voorkeur geeft aan een systeem van staatscontrole, dat volgens hem “demonstraties en sociale onrust” zou verminderen.

Hij pleit voor “een nieuw sociaal contract” en voor de consolidatie van wereldwijde centrale banken rond klimaatactie.

In de “bio-economie,” zoals Schwab het omschrijft, is betrouwbare energie het doelwit van vernietiging en zouden de mensen gedwongen worden om “alternatieve voedseleiwitbronnen” te eten, zoals bonen en insecten.

Volgens The Great Narrative zou klimaattechniek worden gebruikt voor zaken als het blokkeren van de zon om te proberen de temperatuur op aarde te manipuleren.

Schachtel schrijft:

“Klaus Schwab is een schurk uit een stripboek, en in The Great Narrative legt hij de werkelijk krankzinnige, extremistische agenda bloot van het World Economic Forum, dat via zijn Davos-forum fungeert als de go-to beleids- en ideeënwinkel van de heersende klasse. Het is belangrijk dat u dit boek leest, zodat u zich bewust bent van de “grote narratieven” die binnenkort uit de mondiale elites naar voren zullen komen. Zelden vindt men zo’n echt, openlijk kwaad in deze wereld. Klaus en het Economisch Wereldforum, via de poging tot kaping van onze vrijheden door het paard van Troje via de “klimaatnoodsituatie”, passen in het plaatje.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

  World Economic Forum houdt verontrustend heidens 'bos'-ritueel op podium
Vorig artikelKoninklijke hypocrisie: Koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en zij neemt Ivermectine om het te behandelen
Volgend artikelMensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Is het niet beter om deze criminele organisaties te verbieden en hun kapitaal weer te hergebruiken voor het terugdringen van hongersnoden .
  Dat moet dan ook gelden voor corrupte politici.

 2. Deze man lult als een kip zonder kop en bied helemaal geen goede oplossing > klagen kan iedereen>> Mijn oplossing:vanaf nu alle landen ter wereld 1biljard bomen planten en de ijskappen bevriezen met vloeibare stikstof>> dan koelt het af en waait het minder hard en minder overstromingen… de bomen koelen de planeet dampkring af.. en de ijskappen smelten ietwat te snel dat kunnen we reduceren met vloeibare stikstof alla -268 graden…. daarna mag iedereen weer oorlog voren want anders moeten we zometeen allemaal met de boot naar witte huis of kremlin

 3. Hoepel toch op met je opwarming ! Ik woon in Azie en daar is het iedere dag rond de 30graden straks in April en mei wel 40 graden en niemand die ligt te zeiken dat het te warm is. Dit is gewoon normaal.

 4. Er waren altijd al klimaat schommelingen. In de 11de eeuw in Zuid Amerika–onndergang Maya’s. In 16-17de eeuw zuid duitsland, daar begonnen ze accuut heksen te verbranden–werkte ook niet.

  Heeft NIETS met auto’s te maken, of met CO2.
  Maar al 400 jaar worden activiteiten op de zon geregistreerd; als er wat op de zon gebeurde, had/heeft dat direct effect op de aarde; zo simpel is dat.

  Er is NIETS dat mensen kunnen doen om klimaat te beinvloeden.
  Alleen linkse gekken geloven dat anders…..daarvoor zijn ze links en gek.

 5. Of: De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma en velen anderen de macht pakte en de wereld wil regeren met opgelegd gedrag en controle houden met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel.

  Alles werd meer dan eens herhaald en soms verbeterd en oversteeg en meer, meer, meer was het credo en nu mogen we leren dat alles “De grootste overdenking” is die we met zijn allen mogen maken.

  Wat heeft de hele wereld ervan geleerd als overal de waarheid uitkomt?

  Zoals de mens dan zijn goede voornemens heeft zouden nu onze wereld leiders goede voornemens moeten maken want alles komt uit en alles valt uit. De nieuwe cyclus werd in 2009 al aangekondigd als je meerdere wetenschappen hanteerde en geschiedenis had geraadpleegd voor de cycli waarin de aarde en de kosmos verloopt en vooruitstrevende maatregelen had kunnen treffen voor ieders gewin.

  Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen met heel veel water zoals de naam ook doet vermoeden de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  Meerdere wetenschappen raadplegen voor reinheid van leven.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie.

  Het is een van de twaalf GROOSTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.

  Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde. zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag is herhaling van familiebanden en of overgenomen gedrag van verkeerde leiders die lijden brengen en geenszins iets over hebben voor de mensheid dan allen maar groots mogelijk macht nastreven en meedogenloos slachtoffers maken.

  Alles komt weer goed of kijken we weg met zijn allen wat er werkelijk gebeurt

  Arrogantie kijkt altijd weg en houdt vast aan oude gedragspatronen en staat niet open voor andere gedachten.

  Hoger bewustzijn staat open voor andere kijk op en houdt alle opties open voor wat reeds eerder gebeurde en heeft objectieve kijk op heden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in