Foto Credit: Robert Schmidt youtube screenshot

Een Franse klokkenluider heeft verklaard dat de vrouw van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky een sekshandelnetwerk exploiteert waarbij ontheemde Oekraïense kinderen worden aangeboden aan bekende pedofielen over de hele wereld, schrijft Kelen McBreen.

Zoals gerapporteerd door TheIntelDrop.org, heeft de klokkenluider foto’s verstrekt van documenten van de Olena Zelenska Foundation en van zijn persoonlijke werkidentiteitskaart om zijn beschuldigingen geloofwaardig te maken.

Olena Zelenska is de vrouw van Zelensky, die de stichting in september 2022 in New York City lanceerde samen met de vermoedelijke mensenhandelaar Hillary Clinton, beroemdheden Matt Damon, Jimmy Fallon en anderen.

In de video die is geüpload door de vermeende klokkenluider, zegt een man met een masker dat hij zich uitspreekt om te onthullen wat er gebeurt binnen de Olena Zelenska Foundation op basis van zijn persoonlijke ervaring.

“Dus, hier ben ik om deze video op te nemen om jullie te vertellen wat er gebeurd is in de Stichting Olena Zelenska toen ik daar werkte,” vertelt hij de camera. “Nadat ik klaar ben, stuur ik je deze video via e-mail samen met de documenten, alle feiten van wat er gebeurd is.

Om mijn verhaal te beginnen, het was hier in Frankrijk. Ik had daar een vriend die met verschillende stichtingen werkte. En hij was degene die me vertelde dat er in Oekraïne een stichting is die goed betaalt, die goede voorwaarden biedt. En dus dacht ik: waarom niet?

Dus nam ik contact op met deze stichting, stelde ik mijn documenten op en ging ik naar Oekraïne. Toen ik aankwam, kwam ik daar werken als chauffeur. Ze boden me deze baan aan en ik tekende het contract. Zelfs het contract was bizar. Er stonden bijvoorbeeld clausules in het contract die zeiden dat we niet met de kinderen mochten praten, dat we geen vragen mochten stellen over gastgezinnen, dat soort dingen. Voor mij was het raar, maar ik dacht, nou ja, ik ben chauffeur, het zijn mijn zaken niet. Ik tekende het contract. Na het tekenen van het contract kreeg ik de pas. Deze. Hier is de pas.”

TheIntelDrop.org

Vervolgens legt de man uit dat de baan in het begin “heel eenvoudig” was, omdat hij kinderen uit Oekraïense steden zou halen en ze naar weeshuizen zou brengen in samenwerking met de stichting van Olena Zelenska.

  De komende instorting van Oekraïne en de "wederopbouw" misleiding

Alle weeshuizen die verbonden waren aan de stichting bevonden zich in Europa, van Duitsland tot Frankrijk en Engeland.

“Daar brachten we de kinderen naartoe, we stopten ze in weeshuizen”, vervolgt de klokkenluider. “Dan waren er medewerkers die voor hen zorgden en die pleeggezinnen zochten. Zodra we een gastgezin vonden, namen we ze als chauffeur mee terug en brachten we ze naar het gastgezin. Zo maakte ik deze reizen.”

Sommige van de gastgezinnen woonden naar verluidt in rijke buurten zoals de wijk Kreuzberg in Berlijn, Dolphin Square in Londen en Avenue Foch in Frankrijk.

Dit is waar het verhaal van de man vreemd wordt.

“Ik kwam naar Avenue Foch. Ik kwam daar met een kind. Ik heb het document dat ik je via e-mail zal sturen. Ik was met dit kind. Zijn naam was Dmitro. Ik bracht hem naar het gastgezin dat aan de Avenue Foch woont. En de man die naar buiten kwam, hij was vrij oud en hij kwam halfnaakt naar buiten. En het verbaasde me echt wat er gebeurde. Hij knipoogde naar het kind. Hij nam hem zo bij de hand. Hij tekende de documenten en zo en deed de deur dicht. Ik zei tegen mezelf dat ik op dat moment moest opmerken dat er iets misging. Maar ach, dacht ik, het zijn mijn zaken niet.”

Een paar dagen nadat hij Dmitro bij de “halfnaakte man” had afgezet, nam de anonieme persoon een ander kind, Volodymyr, mee uit een weeshuis naar een gastgezin.

De klokkenluider zegt dat hij Volodymyr enkele weken daarvoor naar een ander gastgezin had gebracht en dat hij de jongen probeerde te vragen waarom hij al naar een nieuw huis ging.

“Ik stelde hem een vraag, probeerde in het Engels met hem te communiceren,” legt hij uit. “Ik vroeg hem wat er aan de hand was. Hij begon te huilen. Ik was geschokt. Ik vertelde hem dat ik hem naar de familie moest brengen, maar hij huilde alleen maar. Ik begreep dat hij daar niet heen wilde. En we zaten op dat moment al in een auto. Ik wist niet wat ik moest doen, hem naar de familie brengen of teruggaan naar het weeshuis, waar hij ook niet heen wilde. Ik begreep er niets van wat er met hem aan de hand was.

  Video's - Russische troepen bezetten Novopokrovsk en Novo-Alexandrovka: Kiev verliest wegenknooppunten, en de as Pokrovsk-Constantinovka!

En toen begon hij gebaren te maken. Ik begreep uit die gebaren die hij me liet zien, dat hij op intieme plekken was aangeraakt. Ik snap het. Het is vreselijk. Op dat moment begreep ik alles wat er gebeurde. Het was echt… het is verschrikkelijk wat er met hem gebeurd is.”

Bekijk hieronder een foto van Dmitro, Volodymyr en andere kinderen van de Olena Zelenska Foundation:

TheIntelDrop.org

De Franse klokkenluider zegt vervolgens dat hij documenten begon door te spitten om te begrijpen wat er aan de hand was en om informatie te vinden over het huis waar het kind naar verluidt werd gemolesteerd.

“Ik begon in de documenten te zoeken naar de familie die hem eerder had meegenomen. En daar vond ik een naam, dat het een zekere man was die Bernard-Henri Lévy heette. Ik weet niets over deze persoon, dus zocht ik op internet om te zien wie hij is. Om uit te zoeken of hij een Facebook heeft of iets dergelijks. En toen vond ik informatie over hem. En op het web vond ik dat hij bevriend is met pedofielen en dat hij contact met hen houdt.”

Het blijkt dat Bernard-Henri Lévy een Franse filmmaker en schrijver is die de royalty’s van zijn werk aan de stichting heeft gedoneerd.

Volgens The New Yorker “heeft Lévy controverse veroorzaakt door een aantal van zijn standpunten, waaronder zijn pleidooi voor het Franse boerkaverbod, zijn ‘onvoorwaardelijke liefde’ voor Israël en zijn kritiek op de verkrachtingsrechtszaken tegen de filmregisseur Roman Polanski, die in 1978 schuldig pleitte aan verkrachting en naar Frankrijk vluchtte om zijn gevangenisstraf te ontlopen, en Dominique Strauss-Kahn, de voormalige directeur van het Internationaal Monetair Fonds. Strauss-Kahn, een vriend van Lévy, is herhaaldelijk beschuldigd van seksueel wangedrag. In 2011 werd hij door aanklagers in New York beschuldigd van aanranding van een dienstmeisje in een hotel in Manhattan. De aanklacht werd ingetrokken, maar niet voordat Lévy een artikel publiceerde waarin hij Strauss-Kahn verdedigde en vroeg waarom een dienstmeisje alleen de hotelkamer van Strauss-Kahn zou zijn binnengegaan en beweerde dat zijn vriend ‘voor de honden was gegooid’.”

  Z-DAG nadert terwijl Rusland een massale aanvalsgolf tegen Oekraïne en de NAVO voorbereidt

Hoewel Lévy van Joodse afkomst is, ging hij ook om met de vrouw van de commandant van het openlijk neonazistische “Azov”-regime in Oekraïne toen hij eerder dit jaar zijn pro-Oekraïense documentaire “Slava Ukraini” (Glorie aan Oekraïne) debuteerde.

Aan het einde van zijn commentaar voegt de man in de video toe:

“Ik begreep hoe al deze dingen werden opgezet. Echt, alles wat daar gebeurt is verschrikkelijk. Ik heb meteen ontslag genomen. Seksuele kinderhandel, nee dank je. Ik wil er niet aan meedoen. Daarom maak ik nu deze video. Ik hoop ook dat u uw onderzoek doet en dat dit allemaal stopt. Bedankt voor alles. Bedankt voor de kans die je me hebt gegeven om alles te vertellen wat daar is gebeurd.”

De officiële website van de president van Oekraïne legt uit dat de stichting “drie hoofdrichtingen heeft”, waaronder “geneeskunde, onderwijs en humanitaire hulp”.

“Binnen deze gebieden zal de stichting gerichte hulp bieden, investeren in de wederopbouw van instellingen voor kleuter- en schoolonderwijs, poliklinieken en poliklinieken, en beurzen verstrekken voor training en wetenschappelijke ontwikkelingen,” aldus de website.

In september vroeg president Zelensky de controversiële kunstenares Marina Abramović om op te treden als ambassadeur in zijn land en te helpen bij de wederopbouw van scholen na de oorlog met Rusland.

Aangezien de stichting van zijn vrouw de wederopbouw van scholen in Oekraïne op zich neemt, is het mogelijk dat Abramović samenwerkt met de First Lady.

Abramović is een “performancekunstenaar” die bekend staat om haar deelname aan de Wikileaks-documentendump waaruit bleek dat ze een e-mail stuurde naar de broer van Hillary Clinton-campagnevoorzitter John Podesta, Tony, waarin ze hen uitnodigde voor een “spirit cooking dinner”, een occult ritueel dat werd opgericht door Satanist Aleister Crowley.

Overal waar oorlogen uitbreken, maken mensenhandelaren misbruik van ontheemde jongeren en begaan ze gruwelijke mensenrechtenschendingen.

Zelfs de VN heeft toegegeven dat Oekraïne momenteel een broeinest is voor mensenhandel.

De Olena Zelenska Foundation zou onmiddellijk onderzocht moeten worden op basis van de wilde beschuldigingen van de anonieme ex-werknemer.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom zwijgen zij over kinderhandel in Oekraïne?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNeem wraak voor de Moskva: Rusland leverde Hezbollah P-800 Oniks supersonische anti-scheepsraketten! – En Chinese C-802’s in zijn arsenaal! (Video’s)
Volgend artikelHet walgelijke immorele verhaal van Amerikaanse militaire leiders die beweren dat ze het Russische leger “degraderen” met Oekraïense levens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. En welk internationaal hof of zelfs media durft hier zijn vingers aan te branden?

  Antwoord: Geen enkel want ze zitten er allemaal, letterlijk, vuistdiep in.

 2. Tja putin noemt oekraine niet voor niets een nazi satanistisch vervuild land. Jammer dat deze man niet wt kinderen bevrijd heeft.maar goed ik snap dat hij dan word aangegeven als kinderontvoerder en dat de zieke elite graag de rollen omdraaid. Heel moeilijk dit. Dan krijg ik de neiging om met een zeer gevaarlijke paraplu op stap te gaan naar de daders.

 3. Cher GentilHomme,
  chapeau bas pour Votre révélation horrifiante, de Pl+s de Votre courage effrayant ! Respect !
  Merci de prendre des soigneuses précautions vis-à-vis de Votre Personne et de Votre «santé physique», et en bref : dégagez-Vous de Votre «biotope contemporain» , car il y a des méchant(e)s loups-et-louves et d’autres carnivores , partout !
  Force et Bon’ Courage !

  Geachte JongeMan,
  hoed àf voor Uw huiveringwekkende revelatie, teméér+ voor Uw ijzingwekkende moed ! Respect !

  Als ’t U belieft, s’Il Vous Plait, neemt behoedzaam voorzorgen ten aanzien van uw Persoon en Uw fysieke gezondheid», temeer: verwijdert U van uw actuele leefomgeving, want er zijn overal ‘gemene stoute’ wolven en wolvinnen, en overige carnivoren …. ; overal !
  Sterkte en Goede Moed !

  * ” VERO NIHIL VERIUS ” * O9 XI 2O23 2O:31

 4. Typisch dat steeds dezelfde adressen blijven opduiken, je zou verwachten dat men jarengeleden al actie ondernomen had tegen deze elitaire pedofielenclub.
  uit bovenstaande tekst haal ik dit:
  Sommige van de gastgezinnen woonden naar verluidt in rijke buurten zoals de wijk Kreuzberg in Berlijn, Dolphin Square in Londen en Avenue Foch in Frankrijk.
  Het Delphin Square in London werd ook al uitgebreid in de schijnwerpers gebracht in een boek van schrijversnaam Quasimodo.
  Dat boek zag voor het eerst het daglicht in 2015, en ook daarin werd dit plein genoemd. In het boek Mindcontrol staat er zelfs een foto bij van een fontein met dolfijnen die zich op dat plein bevindt.
  Ook het boek Mindcontrol noemt vele prominente namen van vele pedofielen van welke je dit ook nooit zou verwachten.
  Een absolute must reed voor iedereen die wil weten hoe ziek regeringen wereldwijd in elkaar zitten. http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

 5. Wàt een bullshit-artikel zeg !

  Kijk, op zich allemaal leuk en aardig maar een “Fransman die de naam Bernard-Henri Lévy niet kent en zijn naam moet opzoeken omdat ie nog nooit van ‘m gehoord heeft” is ronduit BE-LA-CHE-LIJK !!!

  Tenzij de betreffende “informant” zijn hele leven in FR onder een monoliet heeft geleefd en nog nooit tv heeft gekeken natuurlijk, want daar kun/kon je minimaal iedere maand van de afgelopen 30 jaar die “BHL” (=Lévy) horen zwammen over Israël, de islam en de “gaskamertjes” cq “Holoco$tianity”.

  Samengevat : een totààl onwaarschijnlijk verhaal. Als ’t nou om een Belgische informant was gegaan, en dan ook nog een Vlaming, oké, maar een Fransman ?

  NO WAY !!!

  • ” NO WAéééYiiiiiiéééé ” …..????
   Primo: ‘Glimwormen’, niét te vermen(gel)en met ‘vuurvliegjes’ 😉

   Hoe zullen we beginnen? :

   – Je hoeft inderdaad geen Fransman/vrouw’ te zijn, om te weten wie ‘BHL’ (Niét Bxl-Halle-Vilv…) is ! Maar dè ‘B-H-L’ ‘weten’ is nou ook niet per sé ’n cruciale voorwaarde in sé en in spé, opdat ééén iemand z’n grijze cellen ontplooie, ook al gaat ’t om ogenschijnlijk om ’n totaal ongewone voorvallen, daarom zéker geen ‘faits divers’ of ‘quantités négligeables’ ! ‘r Wordt naar personen, kinderen, jongeren gerefereerd, met ‘persoonsbewijzen’ c.q. fotos, in cau van de ‘aanbrenger’ (klokkenluider zèlve), lòs nog maar van die van de jongeren !

   De klokkenluider uit ’t artikel is zonderméér ’n JONGE kerel, welke, als ik z’n generatie eventjes bezie, helemáál niét met die ‘B-H-L’, zelfverklaarde socio-politicoloog overigens, tot vóórdién bezig zal zijn geweest, laat staan er aan geïnteresseerd; geeft toé, dat waren wij evenmin op die jongen’s leeftijd ….. Tenzij men ‘pol&soc’ studeer(t)de, of politiek geëngageerd is/was ….

   Maar daarom hoeft zijn héél specifiek catafrontaal verhaal en ‘wedervaren’ nog niet mìnder authentiek te zijn; méér nog: in ’n dergelijk schrijnend geval met zo’n weerloos VERMARCHANDEERD KIND kàn ’t – lijkt mij toch – niét ànders dan dat één iemand, zèlfs nog maar van vèr ‘r in verzeild, betrokken, …. ‘r efkens z’n gezond verstand laat op doorpercepteren, ook al was ’t ‘em oorspronkelijk ènkel om ’t verdiengeld als ‘chauffeur’ te doén !

   Iemand met gemiddeld gezònd verstand moét op z’n minst wel stilstaan, ‘reflecteren’ in zo’n geval; da’s overigens nogàl ‘ns wat àndere situatie dan ’n “pakjesbezorger van ’n courier-, of expresstransporfirma’, die met ‘voorwerpen’, colis, doosjes, huishoudtoestellen circuleert, en deponeert, èin !

   Stelt je al-1 al ‘ns vóór wat ’n transporteur/bezorger zou redeneren, reageren, mocht ’t al-1 nog maar om ’n piepend of jankend geluid uit een transportdoos gaan ….

   Is men ‘r dan (ènkel) maar geloofwaardig(er) op als ’t om ” ’n Belg of Vlaming ” ware gegaan ….? Zelfs als hij de ‘afleverlocatie’ van de ‘verHAndELde KINDEREN’ dan toch niét mòcht kennen ….? Allez man ! Die man heeft lèf; z’n hart op de goeie plaats ” et la tête sur les épaules “; met weliswaar enige méér dan modale moed & trotsering van mogelijks STINKEND ONRAAD, niét alléén maar in UA of FR, kennelijk…..

   Stelt je ‘ns vóór dat zo’n redenatie & ‘visie’ bij de vigerende ad hoc opsporingsbrigades, cellen-vermiste-personen, opgang mocht zijn ….

   De zgn. ‘klokkenluider’ vraagt, verlangt kennelijk suggererend s u g g e s t i e f zèlfs om ’t aan te vatten …..
   ’t Is ’n dùrver om zoiets te ventileren, aan de oppervlakte te sleuren, midden in ’t daglicht te smijten; te pàkken of te láten ….. Hartzerig zwáár véél làst allicht !
   Uit héél z’n teneur en équilibre moge ook blijken dat het ‘em allerminst om z’n éígen persoon zou gaan, maar dès te méér om ’t WELZIJN van die KINDEREN, JONGEREN …..

   Of hij vóórdíén nou ja-dan-nee benul had over *’BHL/RegioBxl-Halle-Vilv…*, maar wel specifiek: *Paris, Av. F_C-* heeft …..

   Wié doen, dùrven het hèm in ’n hypothetisch omgekeerd evenredig geval ‘ns ná !! ……

   Feit is: zijn ‘ontdekking’ kon/kan hij kennelijk niet voor zichzèlf houden, en laat ons éérlijk zijn, ’t zal ‘em allerminst om de sensatie of papparaziaandacht gaan, tòch ??! Daarvoor zit ie met ’n veels te serieus heet hangijzer in z’n maag en consciëntie ….

   ‘k Hoop dat ’t louter fantasmagorie% ware, maar ‘k vréés eerlijk gezegd voor deze
   ‘vervoerd-getransporteerde’ jonge mensen ! In ’t ànder% geval ‘zand ‘r over, maar nu ffks
   tot ’t onaantastbaar onwrikbaar bewijs van ’t tegendeel ….

   ” YO WAY ”

   “VERO NIHIL VERIUS” 1O XI 2O23 12:51

  • ” NO WAéééYiiiiiiéééé ” …..????

   Primo: ‘Glimwormen’, niét te vermen(gel)en met ‘vuurvliegjes’ 😉

   Hoe zullen we beginnen? :

   – Je hoeft inderdaad geen Fransman/vrouw’ te zijn, om te weten wie ‘BHL’ (Niét Bxl-Halle-Vilv…) is ! Maar dè ‘B-H-L’ ‘weten’ is nou ook niet per sé ’n cruciale voorwaarde in sé en in spé, opdat één iemand z’n grijze cellen ontplooie, ook al gaat ’t ogenschijnlijk om totaal ongewone voorvallen, daarom zéker geen ‘faits divers’ of ‘quantités négligeables’ ! ‘r Wordt naar personen, kinderen, jongeren gerefereerd, met ‘persoonsbewijzen’ c.q. fotos, in casu van de ‘aanbrenger’ (klokkenluider zèlve), lòs nog maar van die van de jongeren !

   De klokkenluider uit ’t artikel is zonderméér ’n JONGE kerel, welke, als ik z’n generatie eventjes bezie, helemáál niét met die ‘B-H-L’, zelfverklaarde socio-politicoloog overigens, tot vóórdién bezig zal zijn geweest, laat staan er aan geïnteresseerd; geeft toé, dat waren wij evenmin op die jongen’s leeftijd ….. Tenzij men ‘pol&soc’ studeer(t)de, of politiek geëngageerd is/was ….

   Maar daarom hoeft zijn héél specifiek catafrontaal verhaal en ‘wedervaren’ nog niet mìnder authentiek te zijn; méér nog: in ’n dergelijk schrijnend geval met zo’n weerloos VERMARCHANDEERD KIND kàn ’t – lijkt mij toch – niét ànders dan dat één iemand, zèlfs nog maar van vèr ‘r in verzeild, betrokken, …. ‘r efkens z’n gezond verstand laat op doorpercepteren, ook al was ’t ‘em oorspronkelijk ènkel om ’t verdiengeld als ‘chauffeur’ te doén !

   Iemand met gemiddeld gezònd verstand moét op z’n minst wel stilstaan, ‘reflecteren’ in zo’n geval; da’s overigens nogàl ‘ns wat àndere situatie dan ’n “pakjesbezorger van ’n courier-, of expresstransporfirma’, die met ‘voorwerpen’, colis, doosjes, huishoudtoestellen circuleert, en deponeert, èin !

   Stelt je al-1 al ‘ns vóór wat ’n transporteur/bezorger zou redeneren, reageren, mocht ’t al-1 nog maar om ’n piepend of jankend dierengeluid uit een transportdoos gaan ….

   Is men ‘r bovendien dan (ènkel) maar geloofwaardig(er) op als ’t om ” ’n Belg of Vlaming ” ware gegaan ….? Zelfs als hij de ‘afleverlocatie’ van de ‘verHAndELde KINDEREN’ dan toch niét mòcht kennen ….? Allez man ! Die man heeft lèf; z’n hart op de goeie plaats ” et la tête sur les épaules “; met weliswaar enige méér dan modale moed & trotsering van mogelijks STINKEND ONRAAD, niét alléén maar in UA of FR, kennelijk…..

   Stelt je ‘ns vóór dat zo’n redenatie & ‘visie’ bij de vigerende ad hoc opsporingsbrigades, cellen-vermiste-personen, opgang mocht zijn ….

   De zgn. ‘klokkenluider’ vraagt, verlangt kennelijk suggererend s u g g e s t i e f zèlfs om ’t aan te v(PA)att(KK)en …..
   ’t Is ’n dùrver om zoiets te ventileren, aan de oppervlakte te sleuren, midden in ’t daglicht te smijten; te pàkken of te láten ….. Hartzerig zwáár véél làst allicht !
   Uit héél z’n teneur en équilibre moge ook blijken dat het ‘em allerminst om z’n éígen persoon zou gaan, maar dès te méér om ’t WELZIJN van die KINDEREN, JONGEREN …..

   Of hij vóórdíén nou ja-dan-nee benul had over *’BHL/RegioBxl-Halle-Vilv…*, maar wel specifiek: *Paris, Av. F_C-* heeft …..

   Wié doen, dùrven het hèm in ’n hypothetisch omgekeerd evenredig geval ‘ns ná !! ……

   Feit is: zijn ‘ontdekking’ kon/kan hij kennelijk niet voor zichzèlf houden, en laat ons éérlijk zijn, ’t zal ‘em allerminst om de sensatie of papparaziaandacht gaan, tòch ??! Daarvoor zit ie met ’n veels te serieus heet hangijzer in z’n maag en consciëntie ….

   ‘k Hoop dat ’t louter fantasmagorie% ware, maar ‘k vréés eerlijk gezegd voor deze
   ‘vervoerd-getransporteerde’ jonge mensen ! In ’t ànder% geval ‘zand ‘r over, maar nu ffks
   tot ’t onaantastbaar onwrikbaar bewijs van ’t tegendeel ….

   ” YO WAY ”

   “VERO NIHIL VERIUS” 1O XI 2O23 16:23

 6. Ik woon inmiddels bijna dertig jaar in Frankrijk en die BHL is na Macron de bekendste fransman die er hier is in medialand !

  Zijn pa is een sefardische jood die in Noord-Afrika vèt geld heeft verdiend met allerlei stoffen- en katoenfabrieken.

  Die BHL hoort niemand liever praten dan zichzelf, die eigengereide zak !

 7. De laatste zin, mensenrechtenschendingen.
  Helaas, mensenrechten, als ze al ooit bestonden, bestaan.niet.
  Of dit verhaal waar is of niet, zeker is het dat die miljardairs het proletariaat undermenschen vinden waar ze vrijelijk alles mee kunnen doen.

  • Mensenrechten bestaan wel in Nederland en de rest van Brussel maar die zijn alleen bedoeld voor criminele asielzoekers die ze het land niet mogen uitzetten waar dan ook Mensenrechten gelden ook voor weigeraars die afewezen asiel zoekers zijn en niet het land mogen uitgezet worden Het zittende schapenvolk in die landen van sinterklazen vindt het blijkbaar goed Dus alles is een grote poppenkast in het onbestuurbaar Europa

 8. Zeg dat maar tegen de Slacht!offers… getuigenissen genoeg van kapotgemaakte kinderen wereldwijd, en dat gaan er nog véél meer worden, Mark my words
  Dat het gebeurd is een bewezen feit alleen kunnen de meeste mensen niet bevatten dat er zo’n gruwelijk kwaad bestaat op aarde.. als je dit toelaat in je geloofssysteem zal je leven nóóit meer hetzelfde zijn… dat houd heel veel mensen tegen om dit voor waar aan te nemen.

 9. Mensenrechten bestaan wel in Nederland en de rest van Brussel maar die zijn alleen bedoeld voor criminele asielzoekers die ze het land niet mogen uitzetten waar dan ook Mensenrechten gelden ook voor weigeraars die afewezen asiel zoekers zijn en niet het land mogen uitgezet worden Het zittende schapenvolk in die landen van sinterklazen vindt het blijkbaar goed Dus alles is een grote poppenkast in het onbestuurbaar Europa door brussel

 10. Het kindervlees dient, net als het kanonnenvlees, ergens vandaan te komen. Heden ten dage leent het volledig losgeslagen Oekraïne, bakermat van de Khazaren zich daartoe het best. Vrouwe Zelensky heeft gigantisch veel geld nodig om alle top mode- en juwelierszaken wereldwijd af te schuimen. Wellicht is haar nar een gierige echtgenoot en dient er op allerlei manieren wat te worden bijverdiend. Bovendien is die nar zo opwindend als een naakte kikker met stront aan de knikker.
  Kortom, alle ingrediënten zijn voorradig om dit verhaal min of meer (en hoogstwaarschijnlijk meer dan min) te doen kloppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in